neděle 15. září 2013

Židokřesťanské hodnoty znovu útočí

Zatímco jsem slézal spišské a šarišské hrady a navštěvoval slovenská královská města, seběhlo se plno událostí.

Například plynový útok v Sýrii ukázal, že důvěryhodnost vládců demokratického světa a jejich medií klesla na úroveň kommunistických papalášů a jejich medií: jak media napsala, že to byl Assad, lid to zcela automaticky vzal jako zprávu opačnou, tj., že to byli rebelové. Na rozdíl od totality máme i media nemassová, alternativní, ve kterých se dostatečně důrazně poukazuje na předčasnost obviňování Assada.

Ale chtěl jsem psát o něčem jiném: během homosexualistického festivalu Prague Pride 2013 bylo stádo podrobeno novému testu tolerance, popř. netečnosti, podle toho, jak se na to kdo dívá. Své místo na výsluní tolerance prý začala drze vyžadovat další typicky židokřesťanská hodnota - pedofilie. Žádný soudný člověk není překvapen - tohle musel očekávat od chvíle, kdy nastoupilo aggressivní zrovnopravňování jinak orientovaných LGBT-ček. Jak se řekne A, nelze časem neříct B. Snobští intellektuálové budou samozřejmě držet hubu, aby si nepošramotili svůj multikulturní profil, protože pak by se s nimi ti ostatní snobové nebavili. Ozve se jen pár zkompromitovaných šílenců kolem D.O.S.T. a s těmi si media (zatím ještě stále) snadno poradí: nikdo z nich není brán vážně, každý má nějakou ošklivou nálepku.

Zde v Holandsku je situace ještě pokročilejší: tady se pokusili založit i stranu a - jak se píše v odkazovaném článku - soud zde odmítl stíhat nadaci, která bojuje za legalizaci pedofilního pohlavního styku s odůvodněním, že pro společnost nepředstavuje žádné riziko. Jistě budete se mnou souhlasit, že Vladimír Stwora svým uveřejněním překladu článku, který zvažuje možnost jiného počtu obětí tragické události před 70 lety, představuje pro společnost risiko nesrovnatelně větší a byl v České republice nestranným a demokratickým soudem po zásluze odsouzen!

Aktualisace: abych předešel nedorozumění jako v případě v.p. Kreuzfelda, upřesňuji, že tzv. "židokřesťanské hodnoty" nejsou ve své naprosté většině hodnotami ani židovskými ani křesťanskými. Jsou to hodnoty kosmopolitního, modernistického, antitradičního a antináboženského světa, který je svou podstatou jak protikřesťanský tak protižidovský (v tom tradičním náboženském smyslu). Jelikož tento svět sám své pahodnoty nazývá "židokřesťanské", ač takovými nejsou, ponechávám v textech tento lživý termín většinou bez úvozovek, jak celou škálu dalších falešných označení, kteréžto thema již bylo rozebíráno nesčíslněkrát.

3 komentáře:

  1. Pouceni pro Vodnika: paedophilie neni zadna zidokrestanska hodnota.

    Naopak, spolu s neonazismem a terrorismem je paedophilie jednim ze stavebnich materialu troiskeho kone, ktery slouzi k pokracujicimu rozkladu obcanskych prav a svobody pro vetsinovou populaci.

    Kdo chce prolomit svobodu pro obycejneho cloveka, ten zacne prolamovanim obranneho valu svobody u techto odpornych (= nejslabsich) individui.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viz aktualisaci článku. O tom, že konečným cílem je ovládání celé společnosti, není třeba pochybovat. Je ovšem třeba ji nejprve rozložit: rozkladem rodiny, odebíráním dětí rodičům pod nejrůznějšími záminkami, upřednostňováním deviací na úkor normálních lidí, cizích kultur na úkor kultur domácích atd.atd. Jistě i neonacism a terrorism zde hrají svou důležitou a nezastupitelnou roli.

      Vymazat
  2. Ad vp. Kreutzfeld: tady něco prokletého čtení, kdybyste měl pochyby.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>