středa 4. prosince 2013

Když se musika sype sama...

Kdo umí, ten umí: unplugged, ulice, ryzí hudba...

6 komentářů:

  1. Ty máš prostě zalíbení v takovém tom rychlém cikánském stylu. Mně se to líbí vždycky jen prvních pár minut, pak toho mám až po krk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ja na tom obdivuju tu nenaucitelnost (pozor! neplest si s rychlosti, ta se da nadrit!), jinak to taky neposloucham hodiny, jak co (cikanske couraky nemusim vubec). Mam radsi bossu, cool jazz nebo lounge.

      Vymazat
  2. Chlapci cvičí stupnice na ulici a chtějí to mít rychle za sebou:) Není to špatné, ale je to pořád hra jedné písničky (porovnání s jinými jejich nahrávkami). Chápu, při improvizaci nelze vymyslet nic převratného, ale tohle přece může člověka bavit jen chvíli.


    cnemo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlapci cvičí stupnice
      A arpeggia. A substituce. A rytmy. A solovani akordy. To vse na prostoru jedne figury. Taky bych chtel umet takhle cvicit! Je to vetsi maso nez kdyz Eric Clapton soloval 15 minut na dva tony ve Spoonful.

      Vymazat
  3. Asi bych bych byl taky spokojen, kdybych hrál na kytaru takto, o tom žádná. Ale rozhodně bych tu techniku použil na něco zcela jiného. Je jich škoda.

    cnemo

    OdpovědětVymazat
  4. Me se to libi. Jasne ze by mohli misto toho hrat za penize Smoke On the Water nebo nekde zatloukat hrebiky, ale kdyz to umi a bavi je to, tak at hraji..

    Hudba je ve skutecnosti takova instantni emoce v prasku, podobne treba jako kokain, cukr nebo vodka. Taliban mel v jistem ohledu recht ze ji zakazal. I kdyz tato hudba je spise meditativni, na rozdil treba od Reznika nebo Lady Gagaove.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>