sobota 5. června 2010

Neviditelný pes - Tribuna postsametové normalisace

Není žádnou novinkou, že na Neviditelném psu už dávno panují bolševické poměry. Censura nepohodlných názorů, neochvějná ideologická přítulnost k Velkému bratrovi, tentokrát zámořskému, a věrnost hvězdě, šesticípe místo pěticípé.

Pokud se normalisační týdenník Tribuna něčím odlišoval od běžného bolševického mainstreamu, tak to bylo tím, že jeho ideologická zavilost dosahovala až směšných forem. Problémem pak nebylo to, že tomu nikdo nevěří (to se ani nepředpokládalo), ale že se tomu budou lidé smát nahlas.

Domnívám se, že NP dosáhl tohoto statutu, přinejmenším teď, v souvislosti s israelským pirátstvím. Článek Pavla Mareše je nestydatá propaganda už sám o sobě, ale co se dočte člověk v diskussi, to by bylo na humoristický časopis, kdyby za tím netekla krev a nezkomírala naše svoboda slova. "Zase na ČT vyslílali nenácistnou propagandu" zní blekotný řev Kopretiny. J. Effenberg se ptá: "Je »rada« i nadále přesvědčena, že televizní daň je určen k financování aktivní účasti České televize na rasistické a protiizraelské provokaci a hodlá tyto aktivity ČT i nadále podporovat?" Oba diskutéři mají na mysli bezpochyby očitá svědectví pracovníků ČT, jichž se političtí představitelé naší země hanebně nezastali. Jasno má i L. Kubeš: "Myslím že po zkušenostech židů s evropským antisemitismem, a to nemyslím jenom německým, ale i ruským, francouzským, polským a podobně, by byla naprostá hloupost, kdyby stát Izrael nějak reagoval na hloupé evropské intelektuály a nechal si mluvit do toho, jak se bránit proti teroristům." Francouzským antisemitou se stal v očích pana Kubeše zřejmě i známý sionista Alain Finkielkraut, který přes neochvějnou podporu státu Israel podepsal onehdá ten manifest. M. Kopřiva: "Podporuji demonstraci na podporu Izraele, právo Izraele se bránit proti agresi a jsem též pro důsledné vyšetření toho, kdo je v ČT OSOBNĚ zodpovědný za vyslání štábu reportérů do této akce." Kdo jste četl kdy Tribunu, tak vám nemohou při této dikci nevstávat vlasy na hlavě!

Můj závěr je ten, že Neff a Wagner se svou ryze bolševickou mentalitou shromáždili na svém webu spřízněné duše a vytvořili tam madrasu pro Taliby postsametového prousraelského fundamentalismu. Tedy jakousi modrou Tribunu. Jediný rozdíl je, že v současné demogracii se na modré Tribuně občas objeví nesouhlasný názor. Zřejmě proto, aby si modří Talibové cvičili ostrovtip a skálopevnost své ideologické víry, kterou musí být schopni ubránit proti jakémukoli nepříteli, zleva i zprava! Samozřejmě, že pokud by opposičník vykazoval jistou konsistenci a nedej pámbu Taliby argumentačně položil na lopatky, bude jistě bez prodlení eliminován.

Pro ty, kteří trvají na své anonymitě, otevřel svůj blog k diskussím další koryfej sionismu, "Šaman" Kovanic. Na něm je hlavním thematem podpora Israele. Tamní poměry jsem nestudoval, ale snad o nich přineseme zpravodajství někdy v budoucnu.

30 komentářů:

  1. Volání po potrestání zpravodajců a/nebo vedení ČT za zpravodajství z druhé strany se pochopitelně opakuje i pod propagačními blábly Gity Zbavitelové a Břetislava Olšera. Talibové chtějí dostávat pouze zprávy tohoto typu.

    OdpovědětVymazat
  2. "Není žádnou novinkou, že na Neviditelném psu už dávno panují bolševické poměry. Censura nepohodlných názorů, neochvějná ideologická přítulnost k Velkému bratrovi, tentokrát zámořskému, a věrnost hvězdě, šesticípe místo pěticípé."

    A tohle napíše člověk, koexistující s cenzorem non plus ultra, Blahou z Outsider Media, který nejenže maže nepohodlné příspěvky, vyjadřující jiné než názory schválené jeho Velkým bratrem, ale dokonce má i své čmuchací psy, kteří mu hlásí, koho má smazat, chválí ho a zřejmě v jeho režii neuvěřitelně sprostě nadávají. Ten se ovšem drží stále hvězdy pěticípé a jeho Velký bratr sídlí nikoliv v zámoří, ale v ulici Politických vězňů.
    Takže vlastně...když napíše Jásir Vodník "bolševické poměry", tak svou pokřivenou morálkou de facto Psa chválí.

    OdpovědětVymazat
  3. A tohle napsala osoba, kterou pro pomluvy z OM vyhodili, takže si vzteky rozkousala brejle a nevidí na to...

    Ještě jednou, speciálně pro Andy: vyhazování trollů NENÍ censura, to je nezbytná hygiena. Když se jako troll chováš, letíš obloukem, na tom není nic bolševického.

    A že v tvých očích je to, co píšu o Psu, pochvala, mě nepřekvapuje. Překvapuje mě, že tam nejsi zaregistrovaná a nevoláš taky po tom, aby ty redaktory i ředitele z ČT vyhodili!

    OdpovědětVymazat
  4. ne pro pomluvy,Vodníku. Protože nejsou schopni argumentovat. Moc dobře to víš, ale samozřejmě, můžeš si vymýšlet co chceš, on ti to někdo spolkne.
    Ono totiž vůbec nejde o tebe, ty náš malý egomaniaku. Blaha se mohl zblaznit od první chvíle, kdy jsem tam napsala první příspěvek, kterým jsem pomocí jasných argumentů a důkazů vyvrátila jejich žvanění...tehdy začal mazat a vy, jeho věrní poskoci jste začali křičet, ať mne vyžene, že je to levicový blog ble ble.
    Takže sorry, jste bolševici jak prasata.

    Redaktoři z ČT mne nezajímají a že by měli vyhodit ředitele ČT, člena KSČ i s jeho nejbližším kolegou a přítelem milicionářem Lambertem tvrdím už pěkných pár let.

    OdpovědětVymazat
  5. Lžeš, až se ti od nevymáchané huby práší! Já jsem tě tam do jisté míry hájil a vyletěla si teprve po tom, co jsi o mně začala roztrušovat lživé nesmysly. Dokud jsi neklesla až k tomu, přispívala jsi tam nerušeně, pokřik nepokřik. A ještě máš tu drzost nadávat nám do bolševiků! :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Vodníku, bacha, já mám všechny ty příspěvky,časy,kdy byly smazané, kdo to požadoval,kdo za to Blahu chválil,Orinokovy(mimochodem to je kousek, na Psu pět nicků a smrt v přímém přenosu, na OM další, na každém blogu, kam píše zase jiné, někdy si i sám se sebou polemizuje...vy jste tedy komici) atd. schované. To víš, mám s takovými jako jsi ty své zkušenosti.
    To, že se snažíš svou posedlost židy a nepřetržitou agitací proti Izraeli okecat tím, že jsou to "lživé nesmysly" je dost směšné, ale myslím, že ti to ostatní bolševici rádi uvěří. Koneckonců vyštípali i bytostného levičáka, nicméně ne sprosťáka a mizeru Fausta, staršího, nesmírně slušného, skutečně se mnou často velmi vehementně nesouhlasícího diskutéra. A jen pípnul, aby se mne zastal a už na něj vulgární nadávky jen lítají,tví PŘÁTELÉ A KOLEGOVÉ Orinoko, Davidan se mohou přetrhnout.
    A nenadávám vám do bolševiků, chválím vás, že jste bolševici. Už to máš v hlavě popletené.

    OdpovědětVymazat
  7. Nebavím se o jiných diskutérech (nikoho z nich neznám, těžko to teda mohou být moji "přátelé"), ale o tobě a tvém trollování. Tam je situace jasná. Lynchování černochů avízuj laskavě jinde.

    OdpovědětVymazat
  8. Neviditelny Pes jeho duch z dob prvnich let Sametu a realita dneska:-(

    Nejen ze sam Neff coby Aston sam odpovidal a bavil se s pisateli komentaru. Bylo nas tehdy malo a spektrum nazoru bylo opravdu siroke, myslim ze mnohem sirsi nez dnes. Neco se stalo ze nejen na Psu ale v cele CR doslo k vyraznemu rozlisovani az skatulkovani na prave a leve na korektni a nekorektni v r.96 a na cenzurovani v te dobe jeste zcela nemyslitelne. Lide nebyli jeste nesmiritelni nepratele jako je tomu dnes. Predstavy lepsich zitrku po 40 letech komunisticke nesvobody byly jiz tehdy rozdilne, ale snad prave proto ze jeste bylo v zive pameti jak komunisticke vladli, pres rozdilnost nazoru svoboda slova a projevu byla v nejvyssi vaznosti.
    Dnes ctete tisk CR jakoz i internetove servery a blogy a s hruzou sledujete volani po starych praktikach ktere jsme vsichni odsuzovali a domnivali se ze byly navzdy zavrzeny. Nejen to, je mnohem hure, volani jsou vyslysena, cenzura nastolena, strany zakazovany a likvidovany.
    Touha po svobode skoncila v risi snu a nastal cas jen tvrdych vsednich dnu plnych zklamani z opetneho lidu klamani, jen lzi ne pravdy a pokani, nastup casu kdy umiracek pravde a svobodam vyzvani:-(
    Kdyby tech temer 40% volicu kteri k volbam neprisli zvolili svoji stranu nadeje a pravdy, padly by mozna vsemozne ty hradby postavene krivym Sametem, ve stylu s tim kdo nesouhlasi s tim nesametove zametem:-(
    Co misto vztahu jeste horsich nez z dob "realneho socialismu" si obcas pripomenout:
    "slova zavist zast strach a svar ty at pominou"
    pisen

    OdpovědětVymazat
  9. A jeste si nemohu odpustit poznamku:-(
    Cim dele ctu blogy a zpravy z CR, tim casteji se mi vraci pisne K.Kryla a pod jednou z nich komentar:
    Karle Kryle, už zase ryjeme držkou v zemi :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Andy: Vy jste zřejmě již dávno zapomněla, jakým způsobem jste vedla na Psu diskusi, jinak si vaše nadávání Vodníkovi do bolševiků neumím vysvětlit... : )

    OdpovědětVymazat
  11. Juchelko, co pořád máte s tím nadáváním? Vodník je aktivní a uznávaný člen extrémně levicových blogů(ne jednoho, jak jsem si všimla, postuje své příspěvky na mnohé podobné) opakovaně vyzývajících k volbě komunistů, stesku po letech ruské okupace a totality, proklínajících "kapitalismus",
    Izraelce, lidi nesouhlasící s většinovým názorem propagovaným na těchto blozích, vyzývajících dokonce i k násilí na oponentech, chválících ty, kteří obhajují padesátá léta,Gottwalda, otevřeně podporujících palestinské a další teroristy, nadávajících demokratům v ČR do nacistů - skutečně nechápu, proč by pro takového člověka byl výraz "bolševik" nadávkou. Z mého pohledu je to popis reality, z jeho by to měla být lichotka.
    Koneckonců sám hází nadávkami "fašista", "nacista" o sto péro, jak kdyby snad on osobně předsedal soudu v Norimberku. Vybral si dobrovolně a to, že někdy před padesáti lety dostal na budku od svých dnešních soudruhů je jen pikantní detail.

    OdpovědětVymazat
  12. Vodník je aktivní a uznávaný člen extrémně levicových blogů
    Nemohu za to, že tebe z nich vykopli. Za trolling. Mne ze Psa (extrémně pravicového, ba přímo bushistického blogu) nevykopli za trolling, nýbrž - opakovaně - za názory. Ten rozdíl je nebetyčný a každému jasný.

    Připomínáš mi jakéhosi blbečka J.J. z Yamatova blogu (zřejmě někdo z Nezvědavce), který se snaží dokazovat můj nacism počtem mých příspěvků na Zvědavci. To je zhruba stejná úroveň. To mezi "nacisty" a "kommunisty" na Zvědavci se doposud nenašel nikdo, kdo by mi vyčítal počet příspěvků na Eretzu.

    Nadávku(?) "fašista", "nacista" nebo "bolševik" mám pro každého, kdo chce ve společnosti zavádět totalitní manýry. Tedy v současnosti pro ty, kteří by nejraději zakázali/potrestali jiné zpravodajství než israelské (a že z té druhé strany lezou pěkné věci!)

    OdpovědětVymazat
  13. ale kdepak za trolling. jak se přímo vyjádřil Stan,ten odpadek Orinoko alias Duch Zluch a další tví kamarádi, HP, Hudrypetr atd., tak s takovými názory (rozuměj vyvracejícími zjevné a prokazatelné lži)na Outsider Media nemá nikdo co dělat.
    A za tvoje žalování, od začátku až do konce vylhané. Je to zjevně stejný exemplář jako ty, tak se mu hodilo, že tam zase budete jednohlasně nadávat na nepřítomné, plácat o současné situaci v ČR jak o nějaké totalitě a lhát, až se vám od klávesnic bude prášit.
    Počet příspěvků ti nevyčítám, zato nad jejich obsahem se mi chce blejt. Vždyť ty nacpeš židobolševiky i do debaty o Kellerovo blábolech.

    Omlouvám se přítomným za tuhle připitomělou hádku, jen mne rozesmálo jeho pokrytecké kňučení nad cenzurou na Psu.

    OdpovědětVymazat
  14. No, nezklamala jsi, jen co je pravda...:-(

    OdpovědětVymazat
  15. Vazeni, a ma se smysl o tom dlouhe roky stale hadat? Pokud jste na techto blozich neprisli o penize nebo je tim hadanim nevydelavate (placeni diskuteri ideodiverznich central), tak je to preci uplne jedno.

    OdpovědětVymazat
  16. To řekněte Andy, v.p. Kreutzfelde. Já to sem dal pro - poněkud smutné - pobavení. Andy se toho chopila, aby si na mě vylila zlost za to, že ji vyhodili z OM.

    OdpovědětVymazat
  17. rozhodně ne, pane Kreutzfeld. Tohle je aktuální, včerejší Vodníkova akce. Ale je to vskutku jedno, stejně tam lítá vzduchem víc fašistů a nacistů než v Reichstagu ve čtyřicátým prvním.

    Vodníku, chopila nechopila- prostě jsi mne rozesmál. Bylo to, jako když jeden osel nadává druhému do ušatců. Zlost nad tím, že mne Blaha nechce na propagandistickém bulváru Outsider Media necítím, to je jak brečet, že vy všichni šlapete v žumpě a já ji překročila.

    A už huš.

    OdpovědětVymazat
  18. No tak to snad preci neni takovy pruser vazeni. Furt je lepsi byt odnekud vyhozen a jit jinam, nez nesmet odejit.

    To se mi jednou stalo U dvou sluncu. Odesel jsem, bylo nas vic, a ten posledni zapomnel zaplatit ucet. Musel jsem vracet az od Kocoura abych vyrovnal pohledavky a zachranil ho pred vysluzkou.

    OdpovědětVymazat
  19. Vazena Andy:-)
    muzete presneji vysvetlit Vas komentar:
    aktivní a uznávaný člen extrémně levicových blogů(ne jednoho, jak jsem si všimla, postuje své příspěvky na mnohé podobné..

    Na Internetu si ctu od 90 let ale jeste jsem plne nepochopil na Internetu CR pouzivane trideni na levy pravy a nyni jiz dokonce "extrémně levicový". Ktere jsou ktere?
    Predpokladam i existenci extremnich blogu smerem napravo, jakoz i FSEMI moznymi smery jinymi nez spravnymi. Ktere jsou to?
    A otazka posledni. Jaky je dle Vas NP dnes?
    Pravicovy, levicovy, extremni ci ne? Pokud ano, v cem ?
    Nejak mi ubyva schopnosti rozlisovat ve Vasi(CR) mezi levosti a pravosti a kdyz tuhle babovicku jeste pocukrujete extremnosti tak pak se ve Vasem cukrovani s Vodnikem uz nevyznam vubec:-(
    Jen nevim je li to dano ctvercem vzdalenosti, nebo tim jak mi starnou kosti ale nekdy mam pocit ze presprilisnym uzivanim slova extremismus ztraci debata na ferovosti:-(
    A take pamatuji ze pred lety jste vyslovila stejne jako ja Neffovi svuj nesouhlas kdyz se rozhodl likvidovat svobodneho komentovani.
    Ze by se demokracie v CR zvrhla az tak, ze jen zavedeni totality to zastavi a zkazu mravu napravi ?

    OdpovědětVymazat
  20. Jeste k Neffovi plneho svobody, od startu v r96, kdy dovoloval i Neckarovi jeho" Neffoune, komunisticky blboune" pres nove usporadani Psa, kdyz se rozhodl likvidovat svobodne komentovani az po podobu soucasnou, to vse je jakoby v souladu se soucasnou situaci v CR. Drive posametove nadseni, ohleduplnost, slusnost, dnes sprostarny, zloba, nenavist. Z te dalky me to pripada ze v nekterych vecech je to dnes v CR horsi nez to bylo za "realneho socialismu".
    Pokud ale problemy jsou, pak misto napravy onalepkovat nespokojence coby extremisty, to neni cesta k reseni, to povede jen k zhorseni:-(
    Az se jednou ucho utrhne:-(

    OdpovědětVymazat
  21. Neff udělal to, k čemu ho de facto donutila situace v EU, nikoliv v ČR. Zde v Česku je díky postbolševickému čurbesu pořád ještě víc svobody než okolo, kde demokracie dosáhla už svého vrcholu- nezaložena na budování nového jako v USA, ale na ničení starého sežrala sama sebe, nepřestala bojovat za práva, která už dávno všichni mají, z práv vyrobila nároky a povinnosti a tak vymýšlí stále nová a nová práva, která by v přírodě například lev rovnou smázl levou tlapou...
    Neff nechce mít problémy a neexistuje důvod, proč by zrovna on měl tolerovat to, co průměrný anonymní bloger na zdarma propůjčeném prostoru netu nedovolí ani omylem. Navíc nebrání svobodnému komentování, což se nedá říci o mnohých dalších včetně devadesátidevíti procent těch, na které odkazuje tento web. Neffovo noviny jsou oficiální projekt, takže více kontrolovaný než nějaké žvanírny.

    A já čtu pravidelně zahraniční blogy a nepřipadá mi to tam o nic lepší než tady. Tedy, až na výjimky, ale to už jsem psala.

    OdpovědětVymazat
  22. Navíc nebrání svobodnému komentování,
    Tak to je čirá lež!

    OdpovědětVymazat
  23. "vyhazování trollů NENÍ censura, to je nezbytná hygiena" :))))))))))

    OdpovědětVymazat
  24. Nikdy jsem na Psu netrolloval, ani neporušoval disclaimer - na rozdíl od tamní fašistoidní pravice, kterou naopak Neff nikdy "hygienicky" nevyhodil.

    OdpovědětVymazat
  25. "nikdy jsem...fašistoidní pravice...ble ble"
    Co mi to jen připomíná? Jo, už vím
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politici-volicum/167419.aspx

    OdpovědětVymazat
  26. Tobě zcela evidentně nedochází rozdíl mezi diskussí s opačným názorem a trollingem - předvádíš tu totiž to druhé, zneužívajíc dobroty administrátorovy. Stan by tě patrně v tomto momentu vyšoupl.

    OdpovědětVymazat
  27. Stan mne vyšoupl za příspěvek vyvracející pomocí objektivních a dohledatelných důkazů článek vložený do OM a na prosbu jedinců, kteří kromě sprostého nadávání nedokážou sepsat souvislou větu.

    ...asi nedochází. Našla jsem si znova definice flamewar a trolling a mám dojem, že oba se věnujeme prvnímu případu, nikoliv druhému. To je bezpochyby obtěžující, takže to to tímto ukončuji a plácej si nadále co chceš, kde chceš a o čem chceš, pokud z toho vynecháš mne.
    Dávám ti svolení si naposledy zadupat.

    OdpovědětVymazat
  28. Někdo mi před časem říkal, že Psa už nečte. Chyba!!! Teď je to teprve k popukání, Dikobraz hadr! :-))) Neff dnes zaútočil na svobodu slova, což vyvolalo u jeho sekty sérii souhlasných extatických výkřiků. Dva nebo tři opponenti jsou tam trháni na kusy, Kopretina jede na 200% - já myslím, že mezi pikarty nebo adamity to nebylo méně vyšinuté! :-)))

    OdpovědětVymazat
  29. Ono je to sice k popukání, ale na druhou stranu je mi z toho smutno... To, co píše Neff, jako bývalý novinář, je otřesné, i když, pokud zvážíme, že byl noviářem komunistickým, pochopitelné... : (

    OdpovědětVymazat
  30. Tak pochopitelně je to šibeniční humor, ono kdyby měl člověk plakat nad vším, co je v ČR smutné, tak by z pláče nevyšel. Tak se na to dívám z té veselejší stržnky: jak bolševický šašek nezapře své totalitní ledví, stádo bučících zblblíků a k tomu jako koruna Kopretina, která ani neumí opsat latinský citát (jak tahle bytost může studovat, to opravdu nechápu!...)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>