úterý 20. května 2014

Taškáři a lháři

Jsou to vzácné okamžiky, když lumpům z NWO něco nevyjde a něco na ně praskne. Na jeden jsme tu už upozornili. Protože se media něco takového okamžitě snaží zamést pod koberec zapomnění, je třeba si je dobře zapamatovat!

Ve středu 7. května prozradil na půdě poslanecké sněmovny senilní Schwarzenberg něco, co jsme se neměli dozvědět:
„Rád bych prostřednictvím pana předsedajícího upozornil pana poslance Foldynu, že nasedl falešným informacím. Já jsem nikdy nepodporoval bombardování Srbska. Naopak, to si dobře pamatuju, těsně před tím, než to začalo, bylo zasedání Trilateral Commision ve Washingtonu a tehdy byli tři, bohužel pouze tři přítomní, kteří se postavili proti plánu zahájit bombardování Srbska. To byl, budete se divit, Henry Kiessinger, byl to nynější ministr zahraničí Království švédského Karl Bild a potom jsem byl já v té diskusi. Je něco jiného, když ta válka proběhla a Srbsko ztratilo nadvládu nad Kosovem a nebyla nejmenší naděje možnosti, že by ji získalo zpátky, že jsem uznal Kosovo jako nezávislou zem. Ale bombardování Srbska jsem opravdu nepodpořil. Děkuji mnohokrát.“
Jak kommentuje Martin Prokeš, "Tímto prohlášením sice sám sebe obhájil, že není úplná zrůda, nicméně odhalil naprosto skandální informaci, a sice, že o bombardování jakéhokoli státu může rozhodovat jakási komise, jejíž složení nikdo nezná, její existence je opředena mýty, její jednání jsou veřejnosti i novinářům nepřístupná..."

Navrch ještě shodil svého kamaráda z mokré čtvrti Sašu Vondru, který 25. ledna 2013 v televisi lhal takto:



Dobře si tyto projevy zapamatujte! Jsou vynikajícím svědectvím o tom, s jakými gaunery máme tu pochybnou čest!

17 komentářů:

  1. Americti ucastnici jsou primo zlocinci:
    "Logan Act of 1799: “Any citizen of the United States, wherever he may be, who, without authority of the United States, directly or indirectly commences or carries on any correspondence or intercourse with any foreign government or any officer or agent thereof, with intent to influence the measures or conduct of any foreign government or of any officer or agent thereof, in relation to any disputes or controversies with the United States, or to defeat the measures of the United States, shall be fined under this title or imprisoned not more than three years, or both.”

    Ze jsou nasi hajzlici vime...a nic s tim nenadelame, tohle by zvladl jedine stat, ktery si oni uz ovsem stacili koupit :o)
    Osatne na knizeci ucast v Bilderbergu (coz je podobne schema) narazel ve stejnem slova smyslu jako Loganuv zakon uz Jakl, pokud si vzpominam.
    Tohle Karlovo usvedceni je sice i pro me padna zprava, ale muzu si ji tak strcit za klobouk, protoze ev. oponent mi namitne, ze je to tak v poradku... a jsem argumentacne namydlenej :o)
    Diky za clanek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen američtí - každý člen takového uskupení je planetární zločinec!

      Vymazat
    2. Tak uz mam prvy zarez, vodniku, chtelo by to nejaky sbornik:
      "Nejdrive dokladujte, ze Komise o necem rozhodla a ze neslo o pouhe interni hlasovani."
      A mate to! :o)

      Vymazat
  2. Nejaky anonym v nejake diskuzi, jen jsem proletaval a tohle mi prislo temer dokonale.
    Nechci to vubec zlehcovat, ale osobne se ocitam v naprosto bizarni situaci, ve ktere lezi vsechny dukazy na stoje a lide presto rikaji, ze nic nevidi. Kolik jsem toho za TC uz schytal, tech velkorysych otcovskych usmerneni (tady staci jen zasilhat trosku doprava na Posledni komentare "Panove, nehledejte v tom zadnou konspiraci Brusele ani Bilderbergu." :o) ci dokonce vedecke argumentace...ja uz proste nemuzu, vodniku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený pan Kreutzfeld je ovšem případ velice speciální! :-)) My, kteří ho už léta známe, víme obvykle, jak které jeho kommentáře číst.

      Jinak je to pravda s těmi důkazy: moje letité spory s mým pravdoláskařským bratrancem skončily tak, že s křečovitě zavřenýma očima křičí: "Velká je Artemis Efesská!"

      Vymazat
    2. Na CFP! v diskuzi je to uz samozrejme take, vodniku:

      *
      Neříká nic jiného, než že:
      a) je nějaká trilaterální komise, což jako fakt je
      b) že hlasovali o něčem, aby zjistili názor komise na nějaký politický krok
      c) to, že někdo o něčem hlasuje prostě automaticky neznamená, že to udělal, žejo
      *

      Nekdy mi prijde, ze tihle rozumbradari jsou pricinou zaniku celych civilizaci :o)
      Citujme knizete:
      "...bohužel pouze tři přítomní, kteří se postavili proti plánu zahájit bombardování Srbska."
      Takhle vypada tedy podle nekterych diskuteru zjistovani orientacniho nazoru komise :o)

      No...co s tim, ze ano? Ja sam nevim, ale jedno je mi jasne: tyhle typy diskuteru (tyhle lidi) uz nechci. Nechci se s nimi bavit, nechci vubec vedet, ze existuji :o) To myslim dobrovolne, ne ze jste sprizneni nejakou sudbou, jako vy s bratrancem anebo ja s nekterymi svymi kousky :o) tam je to jinak, na malem mnozstvi ma clovek jeste sily na nejakou diplomacii...ale jeste se tim bavit ve volnem case, no to opravdu ne.

      Vymazat
    3. „...ja uz proste nemuzu, vodniku“

      Ok vp. MB, je hezke, ze priznavate porazku, ale delate si to trochu sam, kdyz nas tady presvedcujete ze o vitezstvi Conchity Wurst bylo rozhodnuto v Bruselu a Bilderbergu.

      Vymazat
  3. Vitezstvi se sestava jen z biti, pane Kreuzfelde (tak pravil Ladislav Klima). V pripade eurosongu jsem o Bilderbergu nemluvil.
    "Jizliva rec kazdeho zranuje vice, nezli biti."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvam se za chaos ve vlaknech, ale i prez veskerou snahu jsem to doted nezvladl.

      Vymazat
    2. Coze vas tak panove vzrusilo ?
      Na severni polokouli je ted jaro, nemelo by vas vzrusovat neco jineho?
      Trilateralni komise je prece dalsi z piliru tyglickovskych konspiraci, jasne, ze musi byt tajemna a kdyz se o ni mluvi v ceskem parlamente, tak holt se nekdo ukec'..
      Dulezita rozhodnuti jsou verejnosti oznameny a nikdo nemuze za to, ze to obcankove nechapou.
      Komise ma nekolik casti, cechackove patri do klina evropskeho, ciliz jejich Trilaterarni komise se sklada z asi dve ste clenu, z ruznych evropskych statu. Vsichni agenti NWO, samozrejme. Ti pak hlasuji o rozhodnuti, se kterym souhlasi. a vystavi manifest pro vladni cinitele ruznych statu. Ne vzdy se americka vlada ridi doporucenym jednanim, ma i jine, sve poradce a analysty.
      V pripade bombardovani milosevicovy bandy, americka administrativa-Clinton se ridila hlasovanim v UN, protoze se jednalo o Evropu a zasah NATO. Jen na okraj, authorisace prvniho zasahu v Jugoslavii byla ODHLASOVANA ve Spojenych narodech v roce 1992, resoluce UNSCR 770, v dobe, kdy Cesi jeste o svobodnem svete moc nevedeli.
      Myslim, ze PRO zasah NATO hhlasovalo 12 clenu, zadny stat nehlasoval proti militarnimu zasahu. No, neni to krasny vysledek i tech malych agentku pro NWO, co rozesiraji pokojne narody ?

      Zvyknete si, ze se ve svobodnem svete hlasuje, a doporucuje a handluje...:-)

      Vymazat
    3. Takhle vykladana rezoluce je argumentacne passe, protoze v jejim vykladu je explicitne uvedeno, ze signatarske staty nechapou "vojenskou podporu humanitarnim akcim" jako moznost aktu ozbrojene intervence.

      Vymazat
    4. No ano, ve vykladu 770 resoluce z roku 1992 je povoleno prvni monitorovani s Peace Keepers, oznaceno jako humanitarni pomoc. Coz se ovsem nesplnilo a nasledovaly jine resoluce. Ale tato prvni resoluce zarucovala cizi vojska na jugoslavske pude a imilitarni implemantaci humanitarnich akci.
      Po Dayton mirovem jednani se situace vyvijela, Evropa, ale i Rusko vaznou situaci zbabele neresily a pak teprve prisell zasah NATO..

      http://en.wikipedia.org/wiki/NATO_intervention_in_Bosnia_and_Herzegovina

      Ja si myslim, ze Rusko bratrske Srbsko zradilo.

      Vymazat
    5. Tak pokud nekdo chape bombardement s obetmi na civilnim obyvatelstvu jako humanitarni pomoc, pak je snad i zbytecne se odvolavat na neexistujici rezoluce.

      Vymazat
    6. Z tohoto zasahu UN se pak situace vyvijela, Srbsko-Milosevic bylo neustupne. Jeste jako posledni prilezitost resit situaci bez bombardovani dostalo Srbsko v podepsani smlouvy Ramboulet .. SRBSKO tuto smlouvu odmitlo.

      "16. ledna 1999 došlo k masakru v Račaku, kde bylo dle tvrzení Albánců pobito asi 40 albánských civilistů. Tento incident měl za následek zvýšený tlak západních mocností na Srbsko s cílem stažení srbské armády z Kosova.
      Západní mocnosti organisované v NATO zahájily letecké bombardování Jugoslávie s cílem donutit srbskou armádu k odchodu z Kosova."
      ---------
      Ja jsem nazoru, ze drasticka akce bombardovani usetrila paradoxne dalsi zivoty, protoze, nebyt bombardovani, tak by se Albanci se Srby masakrovali dodnes. Takhle je alespon pokoj pro nekolik generaci...

      V Syrii se nezasahuje a to stoji dalsi desetitisice lidskych zivotu.

      Vymazat
    7. V Syrii se nezasahuje a to stoji dalsi desetitisice lidskych zivotu.
      Alias kdyby se humanitarne bombardovalo mohlo by se zachranit mnoho zivotu jako na Balkane!
      Politruk z Pentagonu by to nerekl lepe nez tato humanitarni bombarderka navstevou u Vodnika :-)

      Jedna perla za druhou:
      Hasbara D.
      Jeste jako posledni prilezitost resit situaci bez bombardovani dostalo Srbsko v podepsani smlouvy Ramboulet .. SRBSKO tuto smlouvu odmitlo.
      ------------------------------------
      Co o teto " smouve" rekl Kissinger:
      Our Kosovo bombing war was a Clinton/Blair/NATO *war crime*. As Henry Kissinger stated in his May 31, 1999 NEWSWEEK article, the Rambouillet Treaty was an ultimatum, not a peace treaty.
      ------------------------------------------------------------
      Hasbata D,
      Západní mocnosti organisované v NATO zahájily letecké bombardování Jugoslávie s cílem donutit srbskou armádu k odchodu z Kosova."
      ----------------------------------------------------------------------------
      Je to podobne jako by Anglicka armada prisla do Walles branit celistvost statu a NATO by bombardovanim Anglie usetrila dalsi zivoty v konfliktu!
      Vyhnat armadu z vlastniho statu to je opravdu :humanitarni: akt!
      ------------------------------------------------------------------
      Hasbara D,
      Ja jsem nazoru, ze drasticka akce bombardovani usetrila paradoxne dalsi zivoty, protoze, nebyt bombardovani, tak by se Albanci se Srby masakrovali dodnes. Takhle je alespon pokoj pro nekolik generaci..
      ---------------------------------------------------------------------------.
      Nebyt toho ano Srbove by sve tisicilete Kosovo uhajili a bojovniky jako nynejsi pozehnany vudce Albanskych bojovniku za svobodu zlikvidovalo! Thaci by nebyl presidentem!
      Ale hlavne USA by nemela nejvetsi vojenskou zakladnu na Balkane !
      Opravdu dalsi velke vitezstvi USA a dalsi zakladna "miru" pro lepsi kontrolu nad Evropou!
      ===================================================

      Vymazat
    8. Já když slyším, že se někde nějakému lidu pomohlo bombardováním, tak se mi otvírá kudla v kapse. A o Rambouilletu jako o "smlouvě" mohou mluvit jen zločinci a nebo blbci, kteří nevědí, co v ní vlastně bylo.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>