neděle 21. března 2010

Úvodem

Vážení přátelé luceren, zakládám tento blog jako jakéhosi pokračovatele stránek Diskuse LW. Chci dát čtenářům blogu Lucerna Wikipedie možnost slušně se vyjádřit k článkům na tomto blogu a zůstat ve vzájemném kontaktu.

Tento projekt je experimentální, nikomu nic neslibuji a od nikoho nic neočekávám. Kdo chce, nechť přijde a diskutuje témata, která náš přítel Guy Peters a případní další autoři načali v blogu Lucerna Wikipedie. Prosím všechny zúčastněné o vzájemnou slušnost a maximální možné setrvání u daného tématu.

Z technického hlediska chci projekt koncipovat podobně jako pan Tomáš Pecina, tedy spouštět pravidelně robota, který vytvoří jakousi stínovou kopii článku na Lucerně Wikipedie, kterážto nebude mít obsah (nahrazen bude odkazem na původní článek), ale zato umožní diskutovat o článku.

Vše dobré přeje JzP.

3 komentáře:

  1. Ještě bych poprosil nad tohle okénko umístit ten vzorec < a href = "" > < /a > na vkládání hyperlinku (bez těch mezer, které jsem tam teď musel dát, protože se to neukazovalo). Díky!

    BTW, dají se vpravo zveřejnit "Poslední kommentáře"? (cca 10)

    OdpovědětVymazat
  2. Nechci Tě buserovat, ale šikovnější je uvést ten odkaz (aspoň za tím, co tam už máš), jak jsem to napsal v tom svém kommentáři (bez těch kursívních vsuvek): já to totiž tak celé zkopíruju a napastuju, pak jen frknu daný text mezi > a < + URL mezi úvozovky - to je fakt nejrychlejší! GP a TP to měli taky tak a to mi vyhovovalo.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemáš tam jednu pausu navíc (mezi " a >)? Jinak tyhle poslední kommentáře se nezobrazují vpravo...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>