úterý 23. března 2010

Změny na blozích

14 komentářů:

  1. To by mě zajímalo, zda se na Sprše ukáže David Pavlíček, už jsem s ním dlouho nemluvil...

    OdpovědětVymazat
  2. Díky. Rád si přečtu, když tam něco zajímavého napíšou...

    OdpovědětVymazat
  3. Začíná se to pěkně komplikovat. Kde jsou ty doby, kdy se lidi hádali na jednom místě, nebo přes plot.
    Je to zralé na instalaci informačního systému :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jestliže už řadu let bylo mrtvo na staré Sprše, není mi jasné, proč by se něco mělo dít na Nové. Leda když to tam rozjede Peters, jako náhražku za zrušené diskusse na vlastním blogu; popř. když tam vlítně jiný masochista (Pavlíček, Kapitán). Jinak od toho projektu nečekám vůbec nic.

    OdpovědětVymazat
  5. Re. gogo: to je dobry napad. V.p. JzP, neslo by tady na Speed vasim udelatkem integrovat i jine blogy? Sprchu, Nautilus, Hul, Vrbu?

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem výrazný nezájemce, duplicita diskusí je nesmyslná. Nebo snad má někdo pocit, že je na mých blozích utlačován a potřebuje se vyjádřit jinde?

    OdpovědětVymazat
  7. Duplicita ale zase umožní např. vstup do výstražné stávky bez omezení diskusní aktivity.

    No ne, já jsem to myslel spíš v žertu, osobně asi těžko někdy začnu diskutovat s někdejším sprším entuziasmem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja jsem pro integrovanou diskuzi, byla by to redukce komplexity. Mame jeden nastroj na kvakani, Peterse, jeden na kvakani Kapitana a dalsi na kvakani Tomase Peciny (ten ma dokonce 2). Pritom se ale jedna o totez kvakani, takze z hlediska enterprise architecture na to staci jeden nastroj.

    OdpovědětVymazat
  9. A kdybychom k tomu přidali i inteligentního bota, mohli bychom generovat rovnou diskusní příspěvky a zinscenovat velkolepou diskusi bez nutnosti obtěžovat lidi. Stejně víme, co kdo ze staré gardy napíše.

    OdpovědětVymazat
  10. Gogo, to by bylo jeste lepsi. Az pojedu na dovolenou, proste si prepnu ucet na autopilota a muzu diskutovat dal, bez toho ze bych neco zmeskal. Akorat bych nastavil zakladni out-of-office parametry, jako filosemita/antisemita, pravicak/levicak, sprchar/vrbar a bot uz se postara o zbytek.

    OdpovědětVymazat
  11. Má to háček. Tuto myšlenku rozvinul už kdysi Stanisław Lem v jedné ze svých knih o pilotu Pirxovi: jeden z hrdinů si stěžuje na svého robota, který za něj píše jeho poesii, ale poslední dobou prý přestal chápat specifika jeho talentu. Takže i vám by se mohlo stát, vážený pane Kreutzfeld, že byste přijel z dovolené a zjistil, že vinou chyby v sw vašeho robota jste mezitím odpadl od víry.

    OdpovědětVymazat
  12. No jiste vazeny pane Pecina, ale technologie postupuje kupredu na vsechny strany milovymi kroky. Dnes moje prispevky mohou mozna vypadat jako z prekladace Googlu, ale za par let budu pres autopilota versovat jako vazeny pan Aster a nikdo nic nepozna.

    OdpovědětVymazat
  13. Já si myslím, že tohle odkazování prostřednictvím robota má smysl pouze u článků, ke kterým chceme diskutovat a nemůžeme, jako v případě LW. Kdo chce dikutovat na Sprše, tak přece může! Já osobně se o tu čest ucházet nehodlám, protože se domnívám, že k diskussi s tak elitními debatéry mám příliš malý mozek.

    OdpovědětVymazat
  14. Sice mozno i vlastnim materialem, ale i to je mozno oznacit jako noseni drivi do lesa a take jak spravne rika gogo" Stejně víme, co kdo ze staré gardy napíše"
    Vzdyt svet je plny ruznych materialu, zalezi na tom o cem je kdo ochoten debatovat.
    Nekoho zajimaji jevy z celosvetoveho hlediska okrajove, jineho zase FSECHNO co se deje kolem Wajthauzu, Pekingu a Kremlu nebo to ma nejvetsi dopad na lidstvo vseobecne.
    Na toto thema Vam davam k precteni vyhrady z Israele smerem prave k nekterym z Wajthauzu, ktery se patrne zacina chovat jak by se dle mineni nekterych chovat nemel. Ostatne neznam dobu kdy by nejake vyhrady timto smerem nebyly.
    Prectete, posudte sami.

    DawidWilder

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>