čtvrtek 29. dubna 2010

Další popírači

Vynořili se další odporní popírači, kteří tentokrát tvrdí, že počet obětí v Sarajevu byl medii nafouknut.

35 komentářů:

  1. To vite, ne vzdy to dokazi spocitat tak presne, jako jsme to spocitali my. Kazdy udela nekdy chybku.

    Zde si radeji prectete, proc jsme my Zide nejlepsi:

    http://zpravy.idnes.cz/proc-jsou-zide-tak-uspesni-d01-/kavarna.asp?c=A100430_113547_kavarna_chu

    OdpovědětVymazat
  2. Pane Kreutzfeld, dik za odkaz na vyborny clanek:-)
    Tak vyborny, ze uvazuji dat odkaz a pretisk na svuj blog:-)
    Kdo umi ten umi, coz nevyvraci smutnou skutecnost ze mezi uspesnymi se nekteri jedinci nepovedou, jen ke zkazam vedou, Vlci smecky vytvari, svet vzdy jenom znesvari, vse s usmevem ve tvari:-(

    OdpovědětVymazat
  3. Vy mate blog vazeny pane Aster? Taxem soupnete link.

    To vite, na celem svete se to jen hemzi antisemitismem, ale malo se mluvi o tom, ze my Zide jsme nejlepsi, ze mame nejvic nositelu Nobelovych cen, ze jsme jedina demokracie na Blizkem Vychode a ze jsme nejvernejsim a nejuprimnejsim spojencem USA. Proto je obcas to treba napravit, i kdy pomyleny vp. Juchelka bude tyto zcela objektivni informace zde povazovat za nejake rabidni sionisticke blouzneni.

    OdpovědětVymazat
  4. No ale co si o tom myslíte Vy, pane ekonome Kreutzfelde Druhý?

    OdpovědětVymazat
  5. LK: Pokud to budete napravovat v českém tisku, nemám námitek. Malé národy by měly držet spolu a obě země navíc spojuje fakt, že byly nedávno Amerikou, v osobě našeho presidenta, takřka 'zrazeny'...

    OdpovědětVymazat
  6. Leon Kreutzfeld2. května 2010 v 1:13

    Jen se nebojte vazeny pane Juchelka, vsak my to zradu ustojime.

    http://zpravy.idnes.cz/izrael-ustoji-i-obamu-ma-podporu-kongresu-rika-exdiplomat-schneider-1gl-/zahranicni.asp?c=A100429_175536_zahranicni_jw

    OdpovědětVymazat
  7. Leon Kreutzfeld2. května 2010 v 1:31

    Vazeny pane Stary pan, ja s tim clankem samozrejme plne souhlasim.

    Co by meli ale dal zkoumat je jestli jsme my Zide nejlepsi kvuli kulture anebo genetickym vloham, ty pokud vim dnes nejsou povazovany za urcujici faktor. Ona by i vyziva mohla hrat svou roli, na tu historickou diskriminaci moc nesazim.

    Ja osobne to vidim 1. kultura 2. vyziva 3. genetika plus jeste neco dalsiho co jsem jako laik nezachytil. Co myslite vy?

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. LK: Když to, jak píšete, máte v USA pojištěné Kongresem, tak proč čtu tolik ublíženého nářku na sionistických forech? FYI, my, americký lid, si o Kongresu myslíme své. Být vámi, tak bych to spojení příliš nezdůrazňoval...
    ---
    Re: Výživa
    Myslíte, že ten váš yahoo odmítl při své poslední návštěvě v BD večeři a nebo mu Obama nedal najíst?

    OdpovědětVymazat
  10. Vazeny Mr.Kreutzfeld, skromnost stranou, kdyz Bohem vyvoleni, tak vyvoleni, ja bych ty geeny nedaval az na misto 3ti, rozhodne to tam je u tech co prokazali svoji genialitu v mire vetsi nez male a na miste prednejsim zde ve svete vezdejsim:-).
    Prikladem pro zdejsi ctenarstvo budiz priklad ze zivota, ktery uvadim jak jinak nez v korektni podobe:-) Je o Vasi geenovou dlouhovekost, ktera jde v lajne uz od Stareho Zakona a mate ji zakodovanou v geenech bez fsech pochybnosti, vyskrabat ji mozno z kosti, jak nam rika dee-en-aa(DNA) co rozdily rozezna.
    Puvodne samozrejme nadpis znel Jewish Golfer, ale byl korektne pozmenen, aby nedrazdil ani AIPAC ani Tel Aviv, fsak moudri se domysli, goyimstvo zamysli, nez cenzura promysli:-(
    A tak ctete tak, aby Scottish byl Jewish, az pak to spravnou stavu dostane a spravny efekt nastane:-)
    ------------------------
    The Scottish Golfer

    An 80-year-old Scotsman goes to the doctor for a check-up.
    The doctor is amazed at what good shape the guy is in and asks, 'How do you stay in such great physical condition?'
    I'm Scottish and I am a golfer,' says the old guy, 'and that's why I'm in such good shape.
    I'm up well before daylight and out golfing up and down the fairways.
    I have a wee glass of whisky, and all is well.'
    'Well,' says the doctor, 'I'm sure that helps, but there's got to be more to it.
    How old was your Dad when he died?'
    'Who said my Dad's dead?'
    The doctor is amazed. 'You mean you're 80 years old and your Dad's still alive. How old is he?'
    'He's 100 years old,' says the old Scottish golfer. 'In fact he golfed wi' me this morning, and then we went to the topless beach for a walk and had anither wee dram and that's why he's still alive. He's Scottish and he's a golfer, too.'
    'Well,' the doctor says, 'that's great, but I'm sure there's more to it than that. How about your Dad's dad? How old was he when he died?'
    'Who said my granddad's dead?'
    Stunned, the doctor asks, 'You mean you're 80 years old and your grandfather's still living! Incredible, how old is he?'
    'He's 118 years old,' says the old Scottish golfer.
    The doctor is getting frustrated at this point, 'So, I guess he went golfing with you this morning too?'
    'No. Granddad couldnae go this mornin' because he's getting married today.'
    At this point the doctor is close to losing it. 'Getting married?? Why would a 118 year- old guy want to get married?'
    'Who said he wanted to?'
    ==========================
    a tak je to skoro az o tom co nastane potom,
    ze kdo to o Vas rozhoduje
    kdo ze za Vas pikle kuje ?

    PS
    A samozrejme vazeny pane Kreutzfeld, ze vzdy Vas budu s citem citovavat na svem blogu:
    http://astrlive.blogspot.com/ tam v zalezitostech FSEHO druhu, neb Vy vzdy nosite ducha vzpruhu i ve svem veku pokrocilem, vzdy v duchu svezim, me vzdy milem:-)

    Ale i v pripade ze byste se vyjadroval strictly speaking otazkam astronomickym, tak pak i na
    http://astr.blogspot.com/
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto mne nadchlo, jak totálně objektivní ten článek je, zvláště, když si ho člověk srovná se zcela neobjektivními otázkami Petra Bakaláře. Zvláště pak obdivuji, že se zcela obešel bez odkazu na toho odporného antisemitu Shakespearea: "Vždycky mi bylo trochu divné, proč se o slavné Shakespearově hře Kupec benátský víc mluví, než že by se přímo hrála. Přiznám se, že jsem ji dlouho neznal, a zároveň jsem si jen stěží dovedl představit, jak by se sujet, jehož fragmenty se mi pochopitelně donesly, dal zpracovat jinak než jako něco, co dnes těžko dokážeme pojmout jinak než jako antisemitské svinstvo. Poslechl jsem si ji ze zvědavosti kdysi v nemocnici z tranzistoráku a moje podezření se zcela potvrdilo (jedna z hlavních postav je ohavný Žid, jenž nenávidí všechno křesťanské a hlavně titulního hrdinu, uzavře s ním smlouvu o půjčce, přičemž když ji dotyčný v termínu nesplní, smí mu vyříznout za živa srdce z těla. Poté, co se ukáže, že dlužník je insolventní, trvá na svém právu, je ovšem obelstěn, připraven o veškerý majetek (analogie: Benešovy dekrety), přinucen přestoupit na křesťanství (analogie: reslovakizace, musel být rád, že ho přímo nevyhnali), jeho dcera se ho zřekla (analogie: procesy se Slánským a spol.) a rovněž přestoupila na křesťanství, to vše v rámci happyendu. Nechci nasazovat největšímu spisovateli anglicky psané literatury psí hlavu, jen upozornit, že v tomhle byl dítětem své doby a těžko nás zrovna tímhle kusem může inspirovat. Není třeba kvůli tomu Kupce benátského zakazovat (přiznám se, že já osobně necítím potřebu shlédnout či vyslechnout ho znovu), je ale dobré vědět o problému."

    Takže naprosto schvaluji, že článek nemá ani slovo o výmyslech očitých svědků, kteří prohlašovali cosi o židovské lichvě. Už dlouho je totiž známo, že je to pouhá antisemitská pomluva, která s realitou nemá nic společného.

    OdpovědětVymazat
  12. GP: ne srdce, ale kus masa, 'pound of flesh'... Existuje film z roku 2004, který hru zpřístupňuje - The Merchant of Venice s Al Pacinem.
    ---
    BTW, takovými stereotypy se dnes žádný seriózní kritik Israele vůbec nezabývá a to je také jeden z důvodů, proč antisemitismus není totožný s antisionismem. Vždy, když se objeví článek, který mlží a jakoukoliv kritiku Israele spojuje s antisemitismem, tak je jasné, že sionisté páchají ve světě nejakou další neplechu.

    OdpovědětVymazat
  13. Jo tak "seriózní kritik Israele"?

    Co je to za orwelliansky protimluv? Jak muze byt nejaky kritik Israele seriosni? Anti-semist pro-terrorist mysleni uz pronika i do tech nejjemnejsich nuanci jazyka.

    OdpovědětVymazat
  14. GP: Ježíši, jaké hovado to takhle Shakespeara interpretuje? Shakespeare zpracoval tradiční kus a narozdíl od třeba Marlowa jeho antisemitismus otupil, co to jen šlo. Přečtěte si Shylockův monolog, ve kterém se obhajuje. Dávat Vám stránkování z mé knihy nemá cenu, protože by to jistě neodpovídalo Vaší verzi. Nemám chuť dohledávat, kde jste to vytáhl - snad od Doležala, na kterého odkazujete? No tak to potom musím s názorem na Doležala souhlasit s Vodníkem.

    OdpovědětVymazat
  15. Třeba tady.

    A vyřiďte svému zdroji, že je pablb.

    OdpovědětVymazat
  16. Pánové Juchelko & Starý pane, umíte si kliknout na odkaz? Víte, co znamenají uvozovky? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  17. Naprosto souhlasím s Leonem. Pokud někdo kritisuje Israel, tak mu upírá právo na existenci. Tudíž je to antisemita jak vyšitý. Něco jiného je konstruktivní kritika některých ne zcela israelských politik, např. těch, které produkuje Náš domov, kde příliš převážil ruský gójský element nad židovským. Ale s revisionisty byly vždy potíže, to je nihil novi sub sole.

    OdpovědětVymazat
  18. GP, Vy neumíte číst? Nepíšu, že jste pablb Vy, ale Váš zdroj, na který odkazujete - na odkaz jsem kliknul, ale neměl jsem náladu se tím prokousávat, abych zjistil, jestli to ten člověk říká přímo, nebo taky jen cituje. Je mi to jedno. Protože základem mého znechucení je, že citujete někoho, kdo tu hru evidentně ani nezná. (A koneckonců, já bych řekl, že Vy taky ne, ale o to mi původně nešlo).

    OdpovědětVymazat
  19. Pokud byste si byl kliknul, tak byste se takto blbě neptal: "Ježíši, jaké hovado to takhle Shakespeara interpretuje?" Ten text není tak dlouhý, aby nešel prolistovat. Jasně byste viděl, že v něm žádné uvozovky nejsou.

    Doležal tam jasně píše (a cituji to), že tu hru slyšel v radiu. Já jsem jí četl a film jsem viděl, takže jí taky znám. Ale nemám rád takovéto debaty, kdy opponent jen píše, že ten druhý je debil, takže cokoliv k věci je tím totálně přehlušeno. Dobře vím, že šlo o libru masa, nikoliv o srdce, ale to není tak podstatné.

    The Jew of Malta jsem naproti tomu nečetl a ani nehodlám, protože zase nejsem tak velký fanda alžbětinského divadla.

    OdpovědětVymazat
  20. S librou masa se jděte vycpat. Stejně jako se svým moralizováním. Vy zrovna tak máte co říkat o komentářích ad hominem. Kliknul jsem a první pohled mi stačil na to, abych viděl, že jde o zhovadilý článek, který nemá cenu číst. Pokud nevíte proč (a asi nevíte, protože evidentně stále nechápete, o co jde), tak si přečtěte aspoň nějaké výklady, když Vám to samotnému nedoteče. Citovat blbost je možná ještě horší než ji napsat.

    OdpovědětVymazat
  21. Podívejte, Starý pane. Nejsem to já, kdo tady aktivně omezuje veřejný discours, kdo tady kriminalisuje ty, kteří mají jiný názor na 2. světovou válku a ještě k tomu tu drzost se pokoušet to říci nahlas. Tak si laskavě zameťte před vlastním prahem, ten názor na Shakespearea je pouze součást mnohem širšího problému.

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. GP, Starý pán: Ta libra masa měla zřejmě platit mně...

    Není třeba být vztahovačný p. Petersi. Uvozovky jsem skutečně přehlédl, ale jak jste si mohl všimnout, byl jsem při svém uvádění na pravou míru věcný, netvrdil jsem nic o vaší konkrétní znalosti Shakespeara a svůj komentář jsem označil GP pouze jako indikátor toho, na co reaguji.. Nemyslel jsem to osobně.

    OdpovědětVymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  25. GP: "Pokud někdo kritisuje Israel, tak mu upírá právo na existenci."

    No, když čtu některé vaše komentáře, tak si říkám, kéž by to bylo tak snadné! : )

    OdpovědětVymazat
  26. LK: Seriózní kritik, tzn. někdo, kdo to s Israelem myslí vážně (dobře).

    V podstatě něco jako 'Bílý otec' ve Washingtonu (dnes Obama), snažící se shovívavou péčí a konstruktivní kritikou zabránit tomu, aby Israel nakonec skončil jako jedna velká reservace pro bývalé Rusy, Marokánce, Američany a Ethiopany, kterým je jedna země málo a v zemích svého původu byli buď neúspěšní, nechce se jim pracovat a nebo prostě chtějí zkusit něco jiného.

    Seriózní, na rozdíl od kritika frivolního, který se ohání Shakespearem, Holocaustem, apd.

    OdpovědětVymazat
  27. Proč mažu své komentáře - opravuji věcné chyby...

    OdpovědětVymazat
  28. Vážený pane Kreutzfelde, už i takový sionista jako Finkielkraut došel k názoru, že je něco shnilého ve státě israelském a podepsal petici té evropské J-street. A co si myslíte o tom, že tvůrcům South Parku vyhrožovala radikální islámská skupina, založená a řízená israelskými osadníky?

    OdpovědětVymazat
  29. GP: Pokud někdo kritisuje Israel, tak mu upírá právo na existenci.
    Tohle v úvozovkách nebylo. Znamená to, že to myslíte vážně?

    OdpovědětVymazat
  30. "Tohle v úvozovkách nebylo. Znamená to, že to myslíte vážně?"

    A to nas budete porad kadrovat?

    OdpovědětVymazat
  31. LK: A proč ne? Přece si nemyslíte, že vám budeme bezpodmínečně věřit, jako ovce!

    OdpovědětVymazat
  32. GP: Pane Petersi, jestli to byl žert, jak naznačuje Vodník, tak to jsem nepochopil a beru svou dřívější poznámku zpět...

    OdpovědětVymazat
  33. Chytrému napověz, hloupého trkni.

    OdpovědětVymazat
  34. ... a arogantního idiota nakopej do prdele!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>