pondělí 5. dubna 2010

Poučme se od Israele!

Israel, stát, který si vytvořil ten malý, statečný a tolik zkoušený národ s pomocí OSN a zcela legitimního nákupu půdy, by nám měl sloužit za vzor! Místo neustálého pseudohumanistického levičáckého žvanění o tzv. svobodě slova, které vede jen k dalšímu holokaustu, nám Israelci v případě Kam - Blau opět názorně demonstrovali, že už nehodlají jít nikdy jako ovce. Pokud se špionáž a subverse legitimní obrany proti barabarským terroristickým hordám, na kterou má Israel bezpochyby právo, vydává za svobodnou journalistiku, pak je třeba takovým "novinářům" zatnout žílu u samýho pytlíku! A my bychom se měli od zkušenějších, chytřejších, nadanějších, hezčích a šikovnějších Israelců (kteří mají nejvíc nobelovek!) poučit a vyhnat ty Kellery, Hořejší, Bartoše, Stwory, Tamáše, Šlechty, Vodníky a další zrádce z konečnou platností na Kubu nebo do Severní Koreje!

7 komentářů:

  1. Se Ti zda ze proces postupuje pomalu? Vyckej casu jak husa klasu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejprve se musí zlikvidovat WikiLeaks. Zajímalo by mě, jak by tohle okecával leho. Vlastně, radši ani ne...

    OdpovědětVymazat
  3. Vodník: Takových případů bude nepočítaně, je to celé jeden velký válečný zločin...

    OdpovědětVymazat
  4. Ti, co tyhle barbary zvou k nám, aby si tu stavěli nějaká svá "obranná zařízení", by Ti vysvětlili, že se mýlíš, že je to levicová propaganda.

    OdpovědětVymazat
  5. Problém nejsou vojáci samotní, i když ti také nesou spoluzodpovědnost. Znal jsem jich několik a nemohu říct, že by to byli barbaři. Co jsou pak Srbové a nebo holandští vojáci, kteří nehnuli prstem při masakru ve Srebrenici?

    Problém je v tom, že někdo pošle vojáčky do Iráku na základě lží a oblbnuté naivní propagandou, která je v naprostém rozporu s mentalitou lidí v námi okupovaných zemích (ti piloti jsou jen o něco inteligentnější než Leho, tzn. žádná sláva).

    To, že někdo bojuje s neozbrojenými pěšáky protitankovou zbraní vybavenou sensory, které znemožňují nevinným s na dálku utočící helikoptérou jakkoliv komunikovat samozřejmě nepomáhá...

    OdpovědětVymazat
  6. Leon Kreutzfeld9. dubna 2010 v 17:39

    Pane Vodnik, vy jste jako kolovratek. Zkuste se nekdy podivat na vec i z jinych stranek. Treba ja, stary a mazany Zid, jsem si dnes schoval pejzy po cepici a v prevleceni zasel do mesity na bohosluzbu. Mlatil jsem tam hlavou o zem, brumlal Allahu Akbar a dychal jejich vzduch a osoupal jejich dlazdice. Mel byste se dat na chvili k nam sionistum a hned se vam rozsviti.

    OdpovědětVymazat
  7. LK: Vaše aera se chýlí ke konci, vzdejte se na nejbližší americké ambasádě. Dokud je čas.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>