neděle 11. dubna 2010

Semín o Tydlitátové

11 komentářů:

  1. GP: že Vás tak rozčiluje nálepkování, kterého sám užíváte s neobyčejnou vervou...?

    OdpovědětVymazat
  2. Mne nerozčiluje nálepkování jako takové, ale jeho zneužívání na nadávky. A potom "diskusse" typu: "Minimálně část její "agendy" bych rozhodně za levicovou označil," tedy "To som povedal a tým to aj dokázal."

    OdpovědětVymazat
  3. Minimálně část její "agendy" bych rozhodně za levicovou označil,
    Pokud budeme (IMHO hloupě) dělit politická stanoviska na "levicová" a "pravicová", tak aktivistický boj Tydlitátové proti diskriminaci všech menšin se obvykle považuje za levicovou charakteristiku.

    OdpovědětVymazat
  4. Na Církev a katholíky útočí i ODS, na římské katholíky (řecké vynechává) útočí i Vodník. Gaye a lesby podporuje i pravice, např. Topolánek. Boj s rasismem – antisemitismem – je Sarkozyho politika, za rasistickou řeč vyhodil Heath Powella ze stínové vlády. Nic z toho tedy není levicová agenda.

    OdpovědětVymazat
  5. Já na "řecké katholíky" "útočím" (pokud chcete použít to slovo)ještě víc než na římské. Tito "řečtí katholíci" jsou pro nás největší překážkou k jakýmkoli rozhovorům s Vatikánem o čemkoli.

    OdpovědětVymazat
  6. Pak ovšem nechápu, proč se ve svých textech zabýváte jen katholíky římskými.

    OdpovědětVymazat
  7. Protože ti řečtí jsou jen jejich variantou s pravoslavnými externaliemi.

    OdpovědětVymazat
  8. JzP, Vy trpíte stejnou chorobou jako Vodník: antinominalistickou ideologisací. Konservativní politika vůdce Konservativní strany není konservativní, kommunistické Rusko není Rusko. Nechápu, k čemu je to dobré.

    Jistě, že se Vodník neotírá o tradicionalisty, když je sám tradicionalista. Nicméně prakticky v každém (nadsázka!) článku osočuje katholíky a řeckým dokonce upírá status církve v nejlepší tradici bolševiků z roku 1950.

    OdpovědětVymazat
  9. GP: pak je tedy papež hlavou mnoha církví. Kromě té uniátské ve východní Evropě je v unii s Vatikánem pár malých církví na Blízkém Východě. Pro nás to jsou všechno lokální folklorní varianty římského katholicismu, se ketrým mají společnou víru.

    OdpovědětVymazat
  10. http://wikipedie.blogspot.com/2009/07/ultralevicovy-posuk.html

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>