pondělí 17. května 2010

Klerofašisti, kleronacisti, lefebristi a příznivci diskriminace v ČR

3 komentáře:

  1. Cim dal tim vic Vam nerozumim :-(
    Konecne seznamy ktere by mohly byt k necemu, konecne by mohlo dojit k veseni na lucerny ktere se z duvodu Sametu nekonalo a ktere ke kazde spravne revoluci patri. Mnoho lidi v CR pry velice lituje ze se sametovalo a neveselo, nebot pak az po tech lucernach by bylo v Ceske kotline urcite lepe a radostneji.
    Brouzdnete si dejinami, precte doctete jak bylo hned radostneji po r.1621 kdyz exemplarne par hlav usekali na Staromestskem namesti. Zopakujte to a jiste hned pocitite tu zmenu atmosfery mezi lidem do radostna, nechte lumpum pohar horkosti vypit do dna!
    Seznam pry cerpal i z clanku pani Tydly za coz je ji dekovano. Spravne jste nekteri pochopili jeji vyznamnost a prinos :-)
    A pak ze se neblyska v CR na lepsi casy ?

    OdpovědětVymazat
  2. Vážený Astře, tohle je podle mě izolovaný počin nějaké frustrované osoby, moc bych se tím neznepokojoval. Madam Tydlitátová v současné době posílá pohlednice z Damašku a k tématu se dosud nevyjádřila, ale jsem přesvědčen o tom, že by podobné seznamy odsoudila i ona. Něco mi říká, že některé svoje postoje, zdaleka ne tak radikální, samozřejmě, už dokonce přehodnotila.

    OdpovědětVymazat
  3. Vážený JzP, pisete:
    Madam Tydlitátová v současné době posílá pohlednice z Damašku ...
    Z Damašku ? Ne z TelAvivu ?
    Nebo chcete naznacit, ze to je v bledemodrem to co predvadeli souzi v minulosti, kdyz cestovali do NY pres Moskvu? :-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>