středa 12. května 2010

Testování Řápkové

12 komentářů:

  1. Kdo chodil na tresta k Jelínkovi musí se budit ještě pod dvaceti letech hrůzou ze spaní, že by nevěděl, jak dlouhá je odvolací lhůta!

    Jenda

    OdpovědětVymazat
  2. Chvíli jsem musel vzpomínat, co je "účinná lítost" (ale jen malou), a na poslední otázku jsem odpověděl, že v Plzni (tedy vím fysicky, kde, ale na jméno ulice bych si asi nevzpomněl), jinak pro "praktika" naprosto triviální test. Ovšem proč by to měl vědět starosta, mi není jasné.

    OdpovědětVymazat
  3. A ještě bych chtěl dodat, že z té totální neznalosti latiny u Tachecí bolí uši.

    Jen otazka z dalky. Je to ta sama osoba co chtela pred casem coby reditelka radia predelat "Radiozurnal" k obrazu svemu a byla z toho boure odporu?
    Ze maji nekteri lide az vyjimecnou schopnost na sebe upozornit:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta bouře byla ve skutečnosti sakra nafouklá bublina.

    Blackstone

    OdpovědětVymazat
  5. Ta bouře byla ve skutečnosti sakra nafouklá bublina.
    ?
    To se tak v CR dnes dela, ze se nafoukne bublina, seberou podpisy a dotlaci se to az k odvolani z funkce ?
    uff, mravy ponekud nesametove v mire vetsi nez male :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Vazeny JzP jakoz i ostatni ctenari z CR, prozradim Vam tajemstvi ktere patrne tajemstvim pro Vas neni a o kterem se vedelo jiz pred vysetrovanim v Plzni. Vas Samet ma jiz 20 letou historii a z pocatku teto doby pochazi tvrzeni pravnika ktery tehdy studoval RADNYM ZPUSOBEM v Plzni a rekl ze tehdejsiho ministra vnitra videl v Plzni jen jednou. Pak jiz jezdila do Plzne s indexem jen sekretarka. Uz tehdy se o tom stebetali vrabci na strese:-) Kdyby se slo do hloubky tak mozna by se nasla i jina UNI ktera umoznila takto "vystudovat" jinym celebritam?
    Ostatne nic noveho v dnesni dobe.
    I Internet je plny nabidek na Universitni diplomy za spravny pocet penez:-(
    Vzdyt podvadi se v kazde dobe,vystudujte si dnes nove,dratove ci bezdratove:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Byl to Klausuv ministr vnitra a ma dnes jiste uspesnou pravnickou kancelar:-) S Vasimi poznamkami souhlas i s dodatkem ze v ministrove i Grossove "vedecke" praci se dnes jiz nikdo hrabat nebude. To fsechno odval cas:-)
    Dnes bude davu predhozena Rapkova a spol.
    Me by spis zajimalo jak ti Vasi hlidaci psi si pohlidaji ty co si vozi diplomy ze zahranici
    a podle ceho poznaji, ktere jsou ty koupene a ktere vystudovane?

    OdpovědětVymazat
  8. Ano pry jen na zacatku, pak uz jen sekretarka. Opticka zamena dost dobre nemozna:-) Ale v techto nejvyssich sferach se po 20-15 letech nikdo hrabat nebude:-) Pochybuji o tom ze ten kdo mi to v CR rikal to byl jediny student ktery to videl jinak a spatne. Jinak cely rocnik videl ministra jak s nimi navstevuje vice ci mene pravidelne pozadovane prednasky. Sekretarka s indexem je pochopitelna, kdyz ministr musel plnit a resit vrcholne statnicke a hlavne bezpecnostni ukoly:-) Kdyby do tohoto pripadu jako jednoho z nejvyssich nekdo chtel rejpat, pak se vsadim se o 100 parniku plaby Labsko-Oderske ktere zprivatisoval sef Harvardskych fondu ze po 2 desetiletich by se jedna sekretarka nasla, ktere by vyslovila pisemnou litost nad tim ze byla prinucena odcestovat do Plzne a privezt zpet zapocet radneho studenta:-)ale ze to bylo v nejvyssim statnim zajmu.
    Takze vlastne o nic nejde a vubec, jestli jste to s tou Plzni nejak nenafoukli. Nekdo, nejak, pro neco za neco :-)
    A nebo Vam nekterym de vo princip a i kdyz ma Vas president skoro ve fsem pravdu, tak tady to TRH bez privlastku, sam se regulujici zkousel vyresit trzne a narazil, cestne lidi urazil?
    Berte to tak, ze ja to beru jinak, ne jako nadpis a coby "Testování Řápkové" ale testovani celeho Sametu:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Takže si to shrneme, pan Peters má správnou stavovskou hrdost a správně pravicově by s klidem nechal chcípnout lidi, kteří nepatří k jeho vrstvě, vymezené papírem jakkoli získaným, nezávislým na zásluhách či znalostech, o kterých realisticky ví, že nejsou zapotřebí, přestože jejich manko u právníka může vést k nenapravitelné katastrofě - ovšem pro klienta. Tak tomu totiž je při prošvihnuté odvolací lhůtě v trestním řízení.

    OdpovědětVymazat
  10. Zbabělý anonyme, trestním právem se neživím. Kdyby tomu tak bylo, tak bych ho přirozeně dostudoval.

    OdpovědětVymazat
  11. Milý "Guyi Petersi", já jsem anonym protože jste odvážně zakázal diskusi pod svým blogem a tady to je nejjednodušší způsob jak sem něco postnout, k věci: myslím, že právník by takové věci prostě měl vědět, to už je lepší se nepokoušet o kombinaci s historií a studovat ta práva pořádně, na té historii jste se stejně naučil jenom primitivní nesmysly, ale abych byl spravedlivý za to vy nemůžete, doba je zlá.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>