neděle 6. června 2010

Falšuje IDF zvukový záznam?

Zveřejněný záznam 31. 5. - nechal si Israel ujít vynikající příležitost ukázat světu spojení humanitární pomoci s Al Kajdou a antisemitismem?

Pozdější zveřejnění.

20 komentářů:

  1. Tak tohle je síla!!! IDF přiznala manipulaci se záznamem. To musí sionistům strašlivě téct do bot, když dělají takovéhle zoufalé padělky - copak si mysleli, že jim to projde? Až začínám mít podezření, že je v tom zase nějaká čertovina (jako když jsem slyšel poprvé ty "hlasy z lodi", které mluvily o 11. září).

    Možná bych se měl omluvit panu Kreutzfeldovi - zdá se, že prsty Obamových Židů na media dosáhnou. Po tomhle odhalení není možné svěřit vyšetřování incidentu pouze Israelcům.

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě bude existovat zhruba stejné % lidí, pro které bude tato autokorekce naopak známkou objektivity IDF.
    Tomu nerozumím: jak může být účelové padělání pro někoho "známkou objektivity"?

    Samozřejmě, že není
    Co "neni"?

    Ad zbytek: ustřižení Israele od USA vidím jako zcela nereálné, nevidím žádnou cestu, jak by k němu mohlo dojít.

    OdpovědětVymazat
  3. Na takovyhle clanek a la Zvedavec snad odpovi ze soucitu jen dobra dusicka jako jsem ja, Vodniku.
    Mate to marne, uz se definitivne ukazalo a prokazalo, ze mirovi aktiviste nebyli mirumilovni bezbranni chudackove, ale krvelacni SHAHIDOVE, nedockavi mucednictvi v zabijeni Israelcu.
    Nevim, co resite.
    Prvni zaznam je editovany, protoze na originalu je vlastne jen varovani israelske navy, dokola a dokola a az na konci jsou NADAVKY shahidu..Takze prvni verze byla zkracena a cely zaznam si muzeme poslechnout na Unedited radio transmission.
    Vubec neni dulezite, ze Israel prvne nazval zaznam "radio M.Marmara" i kdyz se jednalo o celkovy zaznam z cele flotily, protoze Israelci komunikovali na frekvenci !6,--rozhovor s vudcem mirove akce, kapitanem Marmary slysel i zbytek flotily, bylo to na jednom komunikacnim kanalu. Ze do toho kunkala Hawaida nebo jak se jmenuje z lodi Challenger jen poukazuje na to, ze nejen na Marmare, ale i na jinych lodich se plavili zli shahidi...
    Samozrejmne pro milovniky teroristu holy fakt, ze se neoznacila spravne osoba, ktera israelske kontrole odporovala, je padnym duvodem pro ignorovani vykriku:" Zpatky do Auschwitzu, nezapomente na 9/11.".
    Odpovedi plne nenavisti sami shahidi at uz z M.Marmary nebo Challenger, nebo jine lodi z konvoje nepopiraji. Jeden shahid na obhajobu prohlasil, ze pasazeri byli ve stresu z illegalniho zasahu israelske navy a druhy shahid nevedel, kdo to do radia rekl, ale mel pry pravdu.
    Tyto sproste antisemiticke nadavky shahidu jsou pro Israel manna z nebe..:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Danielo, co dělali krvelační shahidové, nedočkaví mučednictví, na lodi, která vezla humanitární pomoc a do boje se nechystala? Že tam byli nějací sympathisanti Hamásu, o tom nikdo nepochybuje (opak by byl podivem), nicméně účelem té plavby mohlo být těžko něco jiného než zásobit obyvatele Gazy zbožím, které jim Israel upírá (a pochopitelně taky provokace, tak jako "provokovalo" 7 statečných na Rudém náměstí v Moskvě 21.8.1968)

    OdpovědětVymazat
  5. Vodník: Není známkou objektivity IDF...

    Já myslím, že nešlo o účelové padělání, ale o upřesnění. První zprávu jsem četl již včera, nebo předevčírem, možná, že se od té doby něco změnilo (nová fakta)?

    OdpovědětVymazat
  6. Vodniku, co kdybyste napred odpovedel na par dotazu, ktere by snad mohly osvetlit pravy ucel cesty te "mirove flotily".

    Kdyz nechteli jiného než zásobit obyvatele Gazy zbožím, které jim Israel upírá, proc to bylo to same zbozi, ktere tam Izrael dodava v mnozstvi 15 000 tun tydne, zatimco flotila (jedina) vezla 10 000 tun zbozi?

    Kde to chteli v Gaze vylozit? V Gaze neexistuje pristav, kde by mohla jedina lod z flotily pristat?

    OdpovědětVymazat
  7. Vodniku
    nikdo shahidum a uzitecnym idiotum nezakazal pomoc zasobit obyvatele Gazy.
    Jen se zapomina, ze veskera pomoc Gaze od more se prijima v israelskem pristavu Ashdod. Tecka.
    Pastelky, vyprsele leky a jine zbytecne kramy z Flotily Svobody byly v Ashdodu zkontrolovany a dovezeny na israelskych kamionech do Gazy.
    Kdyby shahidove poslechli vyzvu IDF zamirit do Ashdodu, nemuselo dojit k umrtim ale to by pak nemohli byt shahidove, mucednici, ze...

    OdpovědětVymazat
  8. Daniela: I když technicky s vaším vysvětlením Vodníkovi spíše souhlasím, myslím, že výkřiky "Zpatky do Auschwitzu" byly myšleny tak, že by se tam měli Israelci dneska vrátit jako dozorci. Na to jsou dnes lépe kvalifikovaní, než nacisté. Také to dělají delší dobu...

    I za komunismu měli lidé větší svobodu pohybu, než povolují spoluobčané pana Kreutzfelda svým palestinským vězňům...

    OdpovědětVymazat
  9. Daniela: "Kdyby shahidove poslechli vyzvu IDF zamirit do Ashdodu"

    Okupace Gazy je nelegální a IDF nemá co k něčemu vyzývat. Již delší dobu je jasné, že je to armáda, jejíž hlavní náplní je težkou bojovou technikou pacifikovat (eufémismus) okupovanou civilní populaci pod blokádou, tzn. jedná se v podstatě o bandu po zuby ozbrojených vrahů a je smutnou pravdou, že svého cíle může dosáhnout pouze hrubou silou - tzn. stejnými prostředky, které rutinně upírá Palestincům...

    Kdyby celá oprace proběhla za denního světla, možná, že by k maskaru nemuselo dojít. Jelikož neproběhla, je jasné, že šlo o provokaci - ze strany Israele.

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní: v Israeli spočítali, kolik kalorií obyvatelé Gazy potřebují, aby nechcípli hlady. To jim přesně dodávají. Seznam zakázaných produktů je dlouhý a bizzarní, diskutovali jsme ho tady na jiném místě.

    Ad vylodění - existuje něco jako rejda...

    OdpovědětVymazat
  11. nikdo shahidum a uzitecnym idiotum nezakazal pomoc zasobit obyvatele Gazy
    No to ne. Oni jen chtěli, aby šla přes Ašdód, kde by to probrali a pozdrželi, aby se Gazané nepřežrali a nenapadlo je stavět si znovu domy (stejně z nich jen střílejí rakety za Sderot, že jo).

    OdpovědětVymazat
  12. Okupace Gazy je nelegální a IDF nemá co k něčemu vyzývat. Již delší dobu je jasné, že je to armáda, jejíž hlavní náplní je težkou bojovou technikou pacifikovat (eufémismus) okupovanou civilní populaci pod blokádou, tzn. jedná se v podstatě o bandu po zuby ozbrojených vrahů a je smutnou pravdou, že svého cíle může dosáhnout pouze hrubou silou - tzn. stejnými prostředky, které rutinně upírá Palestincům...

    Kdyby celá oprace proběhla za denního světla, možná, že by k maskaru nemuselo dojít. Jelikož neproběhla, je jasné, že šlo o provokaci - ze strany Israele.

    xixixixixi - ted jenom nalezt nejakou kojzarovskou metodu, jak tenhle ideologicky blabol narazit na zastaveni a otoceni lode Rachel Corrie. Vodniku mel byste nastoupit na pomoc, vp Juchelka se dostava do uzkych.

    OdpovědětVymazat
  13. vp Juchelka se dostava do uzkych.
    Já ten pocit nemám, tím dojmem působíte spíš Vy, neboť jste žádné argumenty nepředložil.

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní: Myslel jsem, že jste utekl z diskuse. Vítejte zpět! : )

    ??? V případě Rachel Corrie se zdá, že se IDF poučila z předchozího fiaska... Dokážu si představit, že vás to musí neskutečně srát, té ostré munice je přece škoda...!

    OdpovědětVymazat
  15. Z diskuse neutikam, ale absenci argumentu nahrazovanou hysterickou verbalizaci jako z normalizacniho tisku (jak jsem uz uvedl) pozoruju zejmena u vp Juchelky. A na to pochopitelne nebudu odpovidat.
    Stejne tak jako na diskusni metody, kdy se oponentovi pripise nejaky vymysleny hrich (Dokážu si představit, že vás to musí neskutečně srát, té ostré munice je přece škoda) a s tim se po te argumentuje za spokojeneho hykani spolu-demagogu.
    Dobrou noc, jestli jste ji ve sve zasti schopni ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní: "A na to pochopitelne nebudu odpovidat"

    Já si myslím, že na to především nejste schopen odpovědět. To je polehčující okolnost. Ani vy nebudete zřejmě taková svině, že byste střílel z děl do obklíčeného města, plného civilistů, kteří nemohou odejít do bezpečí...

    OdpovědětVymazat
  17. AJ: "...střílel z děl do obklíčeného města, plného civilistů, kteří nemohou odejít do bezpečí... "
    No, to oni musí! Mezi těmi civilisty se schovávají terroristé z Hamásu. A z Hezbollahu. A z Džihádu, Fatáhu a... Chudáci Židé pak musí zabíjet jejich děti.

    OdpovědětVymazat
  18. Vodník: "Chudáci Židé pak musí zabíjet jejich děti"

    Jestli tohle není zášť, tak pak už nevím...

    OdpovědětVymazat
  19. Není. Židovské děti těm terroristickým dětem na ty rakety napíšou veselý pozdrav...

    OdpovědětVymazat
  20. Plna okupace Gazy neexistuje od 1.cervna, kdyz Egypt znova, byt na neurcito, otevrel Rafah. Tento prechod byl uzavreny od roku 2007 Egyptem, z obavy pred hamasovskymi vrahy.
    Ciliz se jedna jen o morskou blokadu.

    Je docela mozne, ze Israel blokadu povoli, nebo dokonce pod natlakem humanistickych naivku zrusi. Ale toto si preji i nekteri nepratele Palestincu. Videla jsem kratce na televizi, jak hamasovec kricel po zruseni blokady a zziran vztekem hrozil pesti smerem k Israeli. Je jasne, ze prvni vec, kterou tento fanatik ucini po zruseni blokady a nasledovnych dodavkach zbrani bude utok na Zidy. A pak by zakonite nasledovalo pravo se branit a na Lite olovo by se v ramci nove akce vzpominalo jako na podruznou zalezitost.
    Daveje pozor co si prejete, ono se to opravdu muze splnit...:-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>