sobota 26. června 2010

Israelité o rouhání

2 komentáře:

  1. GP povida si s Andy
    to zcela vazne beze srandy
    jen nevim zda jsem neprohloupil
    kdyz do vymeny take vstoupil

    tam GP zaverecne pravil:

    victimless crimes
    Vydávání neonacistické hudby je typický případ. Jak se liší pronásledování neonacistických hudebníků od pronásledování Plastic People? Já Vám povím o jednom rozdílu: PPU dostali mnohem nižší tresty než neonacisté.

    Jak se liší ?
    Tím že padly za mimořádně situace!
    Tresty padly v období"Fischeriady"
    a to padaly nejen tresty pro vydavatele písní, ale i pro politiky v tísni. Ogar s gulema prožil i přežil radovánky v Itálii skvěle, avšak proslov o Zzidu Fischerovi porazil i dorazil ho cele. No není to proIsraelsky skvělé? Že ideová čistota je v České kotlině vždy na místě prvním, jako vždycky v čele:-)
    Pochybovat nahlas, též zpívat vadné písně, tot volání Sodomy Gomory co konci u plynové komory a to je nutno trestat přísně!
    Již nikdy jako ovce, již nikdy chvíle tísně.
    26.6.10 15:15

    sedm se doufam neprovinil,
    trollovanim nezasvinil
    k trestum jenom vyjadril
    ne abych se znesvaril

    OdpovědětVymazat
  2. K tématu rouhání, ale spíše ještě pomluv a zlých skutků, provedených jazykem, píše dnes také Věra Tydlitátová. Ovšem v současném světě se dostáváme mezi dva mlýnské kameny: na jedné straně liberální bezbřehá svoboda slova, jak ji hájí Peters, TP nebo vážený pan Kreutzfeld, která legalisuje hřích lašon-ha-ra, na druhé straně nebezpečí politického zneužití takového omezení, které chce kriminalisovat pouze lašon-ha-ra.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>