úterý 22. června 2010

Ševče, drž se svého kopyta

4 komentáře:

  1. Nic proti, ale podobné texty vyžadují alespoň elementární erudici v oboru, o kterém píšu.

    Inu, v této souvislosti si jeden nemůže nevzpomenout na články GP o fysice, případně i na ty vztahující se k problematice radaru :-). To byla vskutku exemplární ukázka erudice :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, JK, ukázal jste v diskussi k nim, že ji zcela postrádáte, když jste radar vydával za prostředek k útoku. Ale upozorňuji na to, že s trollem Vašeho typu diskusse postrádá smyslu, takže na Vaše další výplody v této "diskussi" nebudu reagovat.

    Na závěr připomenu tomuto samozvanému arbitrovi elegance diskussí jeho prohřešky: Ad hominem abusive + Tu quoque.

    OdpovědětVymazat
  3. Ad hominem abusive

    No ale já nezačal :-).

    Vy jste zpochybnil erudici fysika elementárních částic (Ad hominem abusive). Já jsem zpochybnil erudici vaši (naprosto stejným způsobem, ad hominem abusive) ve fysice (a přilehlých oborech, jako např. radiolokace, ale našly by se jistě i další; což by nebyl problém, kdybyste se o tom nesnažil autoritativně psát :-).

    Kdybyste si odpustil ono ad hominem abusive ladění vašeho příspěvku a psal striktně ad fontes, odpustil bych si i já svoji poznámku (neměl bych k ní důvod, že ano :-).

    Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá :-).

    Můžete namítnout, že jste mi nic neudělal, takže k napadání nemám žádný důvod. Na to namítnu já, že v první řadě autor textu, který vy ad hominem abusive kritizujete, neudělal nic vám.

    Kdo seje vítr, sklízí bouři :-).

    Pokud mě, na základě tohoto jednání, označujete za trolla, označuji tímto za trolla i já vás; dokonce jste si k tomuto účelu založil i blog kde, v případě potřeby, plivete čas od času okolo sebe jedovaté sliny :-).

    --

    na Vaše další výplody v této "diskussi" nebudu reagovat

    Nereagujte.

    :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Navíc, důkazem "plivání jedovatých slin" je i název vašeho článku:

    Ševče, drž se svého kopyta

    To není pojednání o "superhrubé mzdě" (i když o ní pojednává!), ale o tom, jak to má někdo (kdo nemá erudici) blbě (na rozdíl od autora pojednání :-)!

    Informace o superhrubé mzdě je v této souvislosti použita především jako důkaz oné chybějící erudice.

    :-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>