neděle 6. června 2010

SSO o Bilderbergu

6 komentářů:

  1. SSO (a mj. taky Klaus) nemají s NWO nic společného, to je z jejich protievropského fanatismu jasné. I když pouštění žilou střední třídě mají společné.

    OdpovědětVymazat
  2. Proč si myslíte, že jsou Svobodní protievropsky fanatičtí?

    OdpovědětVymazat
  3. Dělá to na mě ten dojem, aspoň ve srovnání s ostatními. A to česká pravice jako celek vůbec není eurohujerská. No dobře, možná to není přímo fanatism, ale rozhodně dost rigidní postoj.

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě tvrdě kritisují EU, to ano...však ono také je co kritisovat. Ale nejsou a priori protievropští, nekritisují automaticky vše jen proto, že je to "made in EU".

    OdpovědětVymazat
  5. Ja si myslim,
    ze Svobodni vicemene kritizuji byrokracii a hloupa narizeni z Brusselu a jsou pro vetsi samostatnost v rozhodovani jednotlivych statu EU.
    Rozumna vize.
    Skoda, ze jsou tak neorganizovani, pan Jan Werner (byl kandidat c.5) je jeden z mych oblibenych filosoficky zalozenych Cechu, kteri davaji nadeji, ze se Cesko nestane narodem upadlym a zumpou proletarskou.

    Pane Yamato, cetl jste jeho posledni naprosto perfektni clanek: "Je treba podekovat israelskym vojakum za skvely zakrok proti provokacni teroristicke flotile."???

    OdpovědětVymazat
  6. Bilderberg z pohledu medii ma jednoznacnou podobu, zadne komentare od hlavnich informacnich a masaznich zdroju. Totez plati o stranach a politickych uskupenich. Pouze male strany, skupiny, aktiviste referuji a komentuji. Masmedia mlci. Funguje a plati celosvetove. Pokud dojde k zasahu policie proti reporterum ci aktivistum, pak je to vzdy "chytre" zaobaleno jakoby se jednalo o nejake podivne skupiny ktere sleduji Bilderberg s nejasnym a rozhodne podezrelym cilem! Podivni jsou vzdy novinari, ne svetove elity policejne chranene:-)
    Ostatne zabery z videa mluvi dost srozumitelne.
    BILDERBERG

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>