sobota 3. července 2010

Britské listy přistiženy při lži

2 komentáře:

  1. Na závěru, že Blisty jsou ultralevicový plátek, se tedy nic nemění.

    Na závěru, že Lucerna Wikipedie je plátek, jehož hlavním zaměřením je plivat kolem sebe jedovaté sliny a nesnášenlivost, se tedy nic nemění.

    =====

    Primárním zaměřením článku opět není analýza - tu obsahuje pouze jako prostředek jiných cílů. Čemuž ostatně napovídá i citovaný závěr. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Petersi, Vy jste úplně mimo! Já jsem nic neanalysoval, výsledky celého sociologického průzkumu (k jehož vyhodnocení se nicméně používá věda, zvaná statistika) jsem četl jen velmi zběžně, upoutala mě pouze ta situace, kterou líčí ten druhý článek. Mnou přetištěný graf nelže.

    Vodník není schopen odstupu od psaného textu, o kterém se předem rozhodl, že mu bude věřit
    Ale vůbec ne "předem"! Já jsem to četl nepředpojatě a levice i pravice mi visí u prdele (byť přiznám, že česká pravice je mi ještě o něco odpornější než současná česká levice). Termín "modrý bolševik", používaný v internetových diskussích už hodnou řádku let, pouze poukazuje na tuto analogii mezi establishmentem kommunistickýmn (a jeho podporovateli) a současným establishmentem postkommunistickým (a jeho podporovateli). Prostý selský rozum na některé věci přijde sám i bez statisticky vyhodnoceného sociologického průzkumu.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>