neděle 25. července 2010

Kdyby Američané věděli

2 komentáře:

  1. Skvělé! Tohle jsem vypozoroval v mediích už v 80. letech a na základě toho změnil svůj názor na israelsko-palestinský konflikt, dávno před tím, než jsem se dozvěděl o nějakých konspiračních theoriích (které by měly hlavu a patu) nebo než existoval Zvědavec. Pravda - měl jsem (na rozdíl od většiny pracujících) vždy čas a prostor na to přemýšlet.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem rada, ze se to ted lepe monitoruje a lidske ztraty jsou zaznamenane. Mozna proto se pri akci Lite olovo pod kazdym clankem o Gaze peclive opakovalo, ze bylo zabito 1400 Palestincu a 13 Israelcu. Jeste ze to cislo 1400 tak sikovne zaokrouhlili, takhle si to kazdy jednoduchy American lehceji zapamatuje.
    A ta pani A.Weir, to je prikladna humanistka, ba hrdinka za lidska prava a moc hezka, vidte panove, takova stabajzna.:-) Clenem antidiskriminacniho hnuti, bojuje za lidska prava mensin v Evrope (Kosovsti albanci) i Palestine(muslimska organizace CAIR), odhaluje kazdy prestupek v clancich na strankach Counterpunch nebo Socialist Unity.
    Ted je zapojena do mirove akce stavby americke flotily na osvobozeni Gazy.
    Uz se vi, ze se bude jmenovat po knize B. Obamy "Smelost nadeje".. Jen se jeste nevi, odkud sebrat tech 400 tisic dolaru.
    Zde se mohou pratele Gazy na celem svete blysknout a poslanim par tisicu dolaru se zaradit do siku zachrancu. Pomoci materialne, ne jen planym protestem na internetu....

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>