čtvrtek 8. července 2010

Pracovní skupina

4 komentáře:

  1. To je opravdu kuriosní a nedivím se, že officiální discourse o tom diskrétně mlčí, seč mu síly stačí! :-)) Těch 10 otázek je vskutku stěžejních a rád bych znal odpovědi. Greenbaumův výrok je ostatně stejně notoricky známý jako úzkostně nezmiňovaný...

    OdpovědětVymazat
  2. Pro zastance Zidu je tento clanek jen potvrzenim toho, ze si Treti Rise vzala za svuj prvotni cil zbavit se svych obcanu, Zidu, kteri nebyli rasy arijske a mimotoho je chteli takto prinejmensim oficielne okrast. Hnusne, cloveku se dela spatne z te zlocinecke drzosti. Xindl jako Gestapo a Mufti si dovoli chtit deportovat Nemce, kteri zili v Evrope stovky let a vyznamne se zaslouzili o nemecky pokrok a kulturu umeni. A kde by byla vedecka elita bez nemeckych zidu?
    Ted uz tato minulost stejne neni aktualni, s touto informaci meli rasisti prijit pred 60 lety, pred hlasovanim Rezoluce 181, ale stejne nemyslim, ze by to melo nejaky vliv.

    Americany zajima o cem hovorili B.Obama s B.Netanyahu v Bilem dome, ne nejaka pseudohistorie.
    Z americkych medii:
    ..."The bond between the United States and Israel is unbreakable," Obama said near the start of his comments in the Oval Office, with Netanyahu at his side ...

    Ostatni je nedulezite.

    OdpovědětVymazat
  3. Daniela: "Pro zastance Zidu je tento clanek jen potvrzenim toho, ze si Treti Rise vzala za svuj prvotni cil zbavit se svych obcanu, Zidu, kteri nebyli rasy arijske a mimotoho je chteli takto prinejmensim oficielne okrast."

    Kdežto Židé samotní je v duchu vaší 'logiky' maximálně chtěli nechat vyhladit v táborech, aby mohli později uskutečnit svůj kolonisační plán. To je na Nobelovu cenu. Geniální!

    OdpovědětVymazat
  4. Vodník: Docela chápu, že se do něčeho takového nechce mnoha lidem, včetně mě, dnes už šťárat...

    Navíc je to zbytečné. Israel je dnes již pouhý parasit, tyjící z dědictví svých vlastních občanů, Evropanů, kteří trpěli za Nacistů. Morální kapitál, kteý krátce po svém vzniku tento útvar jistě, díky Holocaustu, měl k disposici, je pryč, promrhán sionistickými politiky. Dnešní Israel je již jen vleklá forma státní psychózy, a jako každá duševní porucha vede k psychopatickým projevům, viz nekonečná okupace, zabíjení a věznění nevinných, to vše z posice večné oběti, atd, atd. Sick.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>