sobota 21. srpna 2010

Co je tohle???

Je to hoax? Nebo nějaká ruská antisemitská propaganda? Ne že bychom to už dávno nevěděli, ale mluvit o tom takhle otevřeně? Že by "Obamovi Židé" už házeli současný Israel vlkům?

17 komentářů:

  1. Zprava je ruska anti-zidi propaganda, Vodniku.
    A jeste k tomu dosti uboha, neb jen zaostali Rusove se zajimaji o deklasifikovane historky stare padesat let.. Institut pro vychodni vztahy(IRMEP) je takova sofistikovana zebrava placka, ktera place pro palestinsky lid, prevedeno na ceske chudsi pomery neco jako Stworovo obcanske sdruzeni.
    V roce 1961, (od kdy byly dokumenty archivovany), v te dobe byly v USA velke rasove nepokoje, odbouravala se rasova segregace a tenkrat jeste existovaly predsudky i proti Zidum. ciliz Israel se snazil postavit svuj mlady stat do pozitivniho svetla. Normalni ukaz. Nakonec presetreni te zionisticke organizace nevedlo nikam. Paranoini Grant Smith vidi Zidy i v atentatu na Kennedyho, pozor na ty agenty chodce!!
    Ano, Vodniku, mysli si ze se USA od Israele odtahuji, alespon do zari, kdy ma zacit velky dialog...:-)

    OdpovědětVymazat
  2. V r. 1961 možná, ale tam je řeč o Dimunu a jiných současných záležitostech.

    Paranoini Grant Smith vidi Zidy i v atentatu na Kennedyho
    Hm, v tom není sám. Je to jedna z theorií, že JFK chtěl za každou cenu zastavit israelský jaderný program, tak ho Mossad odstranil.

    OdpovědětVymazat
  3. Vodniku jiste jsi cetl o "zradci" jmenem Vanunu
    Dopustil se 2 zlocinu. Jednak vyzradil atomove tajemstvi, druhak tvrdil ze za vrazdou JFK je Mossad. To druhe je pry zavaznejsi. Po propusteni opakovane zaviran za porusovani zakazu mluvit s "cizinci"! Pokud neco rika v posledni dobe tak jen to ze chce odejit ze statu zvaneho Israel a ONI ho nechteji pustit.
    http://rupeenews.com/2009/12/31/the-mordechai-vanunu-affair-another-arrest/
    Tak demokraticky se chova jedina "demokracie" na Middle Eastu, dalsi to rana valecnym stvacum Vodniku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavne Vodniku si musis pamatovat ze instititut na zkoumani Middle Eastu a jeho predseda Smith to je paranoia,(pro jistotu si odkaz ktery si dal prehraj nekolikrat, aby ta paranoia na Tebe vytekla v mire vetsi nez male) a to porovnej s jinou organisaci, treba jinou s nazvem AIPAC. A take si uvedom, ze budes li se uctive AIPACovat nebudes mit problemy s hazbaranty co sleduji reci tamty. A vubec Vodniku jak je to mozne ze si neuvedomujes jak je to spravne a jak spatne ?

    Vezmi si priklad z poslednich 2 kandidatu na urad presidenta. Jak McCain tak Obama uctive promlouvali za recnickym pultem s napisem AIPAC v nejvyssim oceneni a s nejvyssi uctou k organisaci representujici tu lepsi cast Jewish obcanu, jejichz pocet cini cele 2 procenta populace USA!
    Na rozdil od Tebe si oba moudri Emericti muzove uvedomuji, kdyz paranoia tak ktera je ta spravna a ktere naopak je nutno se vyvarovat!
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Samozrejme ze ocekavam, ze budouci president Spojenych statu bude za sebou mit konzervativni zidovskou mensinu. Panika nastane, az za nim pri kampani bude viset pulmesic.
    Ze nase obavy nejsou plane ukazuje necitlivost a hruzna bezohlednost muslimu zalozit mesitu u Ground Zero.
    Toto muslimum v Americe velmi uskodilo.

    Vanunu zrejme vybrebtal vyzkum israelskych jadernych zbrani,-pro Israelce spatne, pro zbytek sveta nijak otresne..Zrejme uz je maji padesat let, jiste uz pred valkou 1967 a jeste zadnou nepouzili.

    Tato konspirace s Kennedym je jen novejsi teorie, takovych uz zde bylo az az. Vsechny vice nebo mene paranoini. Nevim, proc by Mossad Kennedyho likvidoval, uz tenkrat byly oba staty spojenci proti imperiu Sovetskeho svazu. A i kdyby ho Zide zabili, jiny president, nejaky nadseny bojovny kohoutek by se Israeli pomstil. Treba Nixon, ten byl bully, kdyz sel do Vietnamu, sel by i na Israel.
    Vanunu muze byt rad, ze israelska vlada jeho kafrani toleruje, divim se, ze uz nemel nejaky "uraz", mozna jen cekaji, az se Mordechaj uplne zblazni. Mimo volani po zruseni jadernych bomb ve svete vola k sobe mirovou akivistku, svatou manzelku. Tomu verim, jiste si za tech 18 let ve vezeni moc zenskych neuzil a leze mu to na mozek.
    """He said he wants to live abroad, become an academic, and marry a "Christian woman, of European background, 35 years old, pretty and smart, who is also politically active and wants children."
    Zatim jsem neslysela, ze by se nejaka
    aktivistka prihlasila, navrhovala bych, aby na nej naraficili agentku Mossadu..:-))

    Neco k zamysleni pro konspiratory:
    Jeste je tu moznost, ze Vanunu byl naveden k tomu, aby veril, ze pracuje na jadernych zbranich a ted slouzi jako hlasatel, disinformator a tim odvadi pozornost od veci, o kterych svetova verejnost nema ani tuseni. Tomu se rika "bluff" ve hre v poker a Israelci jsou v tomto vytecni...

    OdpovědětVymazat
  6. Vanunu mluvil a za to se mu dostalo odmeny v podobe dodatecnych uvezneni. Odkaz nize.
    Opravdu se neni co divit ze za takovy rozhovor je to v Israeli na dalsi vezeni.

    Mimo jine rekl ze "Isreal is not democracy unless you are Jewish"
    Dejte ci ctenati cas a poslechnete co bylo natoceno jiz pred 2 roky:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-8079102468952529881&q#docid=4559931395233162854

    Zde jsou presnejsi informace nez Vam zde udava pisatel jmenem Daniela:
    http://www.wearewideawake.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1370&Itemid=223


    O "dekoracii v Israeli vypovida presneji toto:

    Reuters reported, that his lawyer said he was detained over a romance with a Norwegian woman rather than for revealing nuclear secrets.

    “Vanunu was arrested (for) a relationship between a man and a woman, with a Norwegian citizen. He is not being accused of giving any secrets. She is not interested in nuclear business — she’s interested in Mordechai Vanunu (and he) is probably interested in her,” attorney Avigdor Feldman told reporters.

    On January 25, 2006, after nearly two years of speaking to hundreds of foreigners since his release from prison, Vanunu was convicted by the Jerusalem Magistrates Court of 15 violations of a military order that had prohibited him from talking to non-Israelis and because he attempted to “leave the state” by taking a cab from Jerusalem to Bethlehem to attend Christmas Eve mass at the Church of the Nativity in 2004. The original indictment included 22 different violations; Vanunu was charged with 19 and acquitted of four. He was acquitted of speaking to foreign nationals on the internet and via video and voice chats.

    Just prior to the taping of “30 Minutes with Vanunu” [freely streaming @ VANUNU ARCHIVES http://wearewideawake.org/ ] on March 26, 2006, Vanunu told me, “Many journalists come here to the American Colony, from CNN and NY Times. They all want to cover my story, but their EDITORS say no…CNN wants to interview me; but they say they can’t do it because they don’t want problems with the Israeli censor. BBC is doing the same thing. Sixty Minutes from the United States from the beginning they wanted to do a program, but because of the censor situation they decide not to do it.”
    Ejhle pravdu o situaci. Z duvodu predposrasnosti vuci Israeli se nektere rozhovory nedostaly ke ctenari!

    Opakovani hasbarove perly na zaver:
    Jeste je tu moznost, ze Vanunu byl naveden k tomu, aby veril, ze pracuje na jadernych zbranich a ted slouzi jako hlasatel, disinformator :-)))))))))))))))
    ---------------------------------------

    Z odkazu se jevi jako pro goymske untermensch jako presnejsi nasledujici informace z odkazu vyse:
    When Johnson became president, he made an agreement with Israel that two senators would come every year to inspect. Before the senators would visit, the Israelis would build a wall to block the underground elevators and stairways. From 1963 to ’69, the senators came, but they never knew about the wall that hid the rest of the Dimona from them.

    “Nixon stopped the inspections and agreed to ignore the situation. As a result, Israel increased production. In 1986, there were over two hundred bombs. Today, they may have enough plutonium for ten bombs a year.”

    PS
    Ze nase obavy nejsou plane ukazuje necitlivost a hruzna bezohlednost muslimu zalozit mesitu u Ground Zero.
    Naprosto presne. Neni lepsi zpusob jak dnes nasrat lidi nez tam postavit mesitu. Genialni tah:-(

    Neco k nezamysleni pro konspiratory:
    Kdybych si pral zit jeste dalsi 100let tak jedine proto abych si mohl precist zpravu vysetrovaci komise USgovernmentu ze stavbu te mesity na miste hruzy financoval AIPAC ci jina podobna negoyimska pratelska organisace.
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Daniela: Prosímvás, nepřispíváte vy náhodou na Nezvědavce?

    OdpovědětVymazat
  8. AJ: a co Ty na to? Ještě pár takových odtajnění a luza v USA začne pogromy na Židy...

    OdpovědětVymazat
  9. Vodník: Co já na to? Samozřejmě mě to vůbec nepřekvapuje. Každému, kdo sleduje americká média musí být jasné, že něco není v pořádku, i kdyby nedocházelo k žádným vysloveným manipulacím...

    Zprávy o Israeli, 'našem nejvěrnějším spojenci', v USA v podstatě neexistují. A to jak zpravodajství kritická (pochopitelně), tak i obyčejná zpravodajství 'z běžného života', apd. To může sloužit dvěma účelům, jednak by se asi Američané mohli začít dívat na 'jedinou demokracii na SV' poněkud jinak a jednak by bylo asi těžší lákat do Israele americké židy (olim) prostřednictvím imigračních programů, jako je kupř. Nefesh B’Nefesh (http://www.nbn.org.il/about/special-programs/gonorth-program/go-north-frequently-asked-questions.html). Každopádně je to do očí bijící jak u tzv. pravicových, tak tzv. levicových médií a je to někdy až zábavné pozorovat...

    Jinak dvojí metr při posuzování různých mediálních, politicky korektních prohřešků lze demonstrovat na případech Helen Thomas a Octavia Nasr na straně jedné a 'Dr.' Laura Schlessinger, na straně druhé... Zatímco první dvě byly v mžiku odstaveny, Schlessinger byla mediálně zviditelňována v několika interviews, kde jí bylo dovoleno její prohřešek relativizovat a dokonce ukřivděně poukazovat na to, že prý byla porušena její ústavní práva.

    OdpovědětVymazat
  10. Vodník: Jinak, americká lůza má dnes na programu jiné věci, jako kupř. zcela irracionálně protestovat proti muslimskému community center na Manhattanu, apd. Tahle země jde naprosto do prdele...

    OdpovědětVymazat
  11. "ze budouci president Spojenych statu bude za sebou mit konzervativni zidovskou mensinu. Panika nastane, az za nim pri kampani bude viset pulmesic."
    Smesny komentar, ksyz se podivame na aktivitu loby AIPAC a seznam nejmene dvou stranek dalsich pro izraelskych loby. Neni podezrele, ze v USA, kde 2% populace zidu ma sve lidi v nepomerne velkem mnozstvi? Kdy se nekdy slysi poznamka o "muslimskem" loby? Nejen Mohamedani ale jakykoliv jiny narod nema tolik svych lidi propagujici pomoc sve domovine.

    Konspiracni teorie o poprave JFK pripominaproslov Kennedyho proti vnejsimu vlivu cizich zajmu.
    JFK take byl proti Izraelskemu vyzbrojeni atomovymi zbranemi. Do tretice, take chtel zmenit bankovni system.
    Detaily zde nebudu rozebirat, nicmene vrazda byla zahadna a dodnes nikdo nevysvetlil kouzelnou kulku, ktera podivne zahybala.
    Dnesni kandidati musi vsichni dojednoho projit obradem, bez ktereho nemaji sanci na trun v Bilem dome.

    OdpovědětVymazat
  12. americká lůza má dnes na programu jiné věci, jako kupř. zcela irracionálně protestovat proti muslimskému community center na Manhattanu
    Fotografie - demo proti luze.

    OdpovědětVymazat
  13. Jerry, to všechno víme už dávno. Jen nerozumím tomu, že se o tom tak veřejně mluví. Sice na ruské TV, ale přesto...

    OdpovědětVymazat
  14. Leon Kreutzfeld23. srpna 2010 v 19:35

    Toto je ovsem nekonstruktivni kritika. Prectete si vazeni panove clanek Gity Zbavitelove na dnesnim Psu, tak ma vypadat konstruktivni kritika Israele!

    OdpovědětVymazat
  15. Toto je ovsem nekonstruktivni kritika.
    To není vůbec kritika. To je prostě informace.

    A charedim bude kritisovat každý správný pravičák - bez práce přece nejsou koláče a zbraň je ozdobou každého skutečného muže!

    OdpovědětVymazat
  16. Leon Kreutzfeld23. srpna 2010 v 20:22

    Haredim to maji vychytane, i v USA je to etnicka skupina s nejvyssim procentem na welfare. Podle stjneho pruzkumu zase nejnizsi nezamestnanost mezi pristehovalci byli Haitane. Nechtejte po me ale odkazy, uzz je to davno, co jsem to cetl.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>