pondělí 16. srpna 2010

Meeting antiami a antisemi

Pozvánka na demonstraci proti censuře. Před 20+ lety by na takové demonstraci proti censuře - té kommunistické - mezi kapelami nechyběli Plastic People of the Universe. Dnes vyhrávají vrahům...

48 komentářů:

  1. A není to spíš hustá recese?

    OdpovědětVymazat
  2. Proč myslíš? Z recese podepisují petici?

    OdpovědětVymazat
  3. Proč by ne? Z recese se dělá kdeco.

    Mladý Baudyš je syn toho esoterika, co si kdysi sestřelil vlastní ministerské letadlo kterým zrovna letěl?

    Na mě to prostě dělá dojem, že si dělají prdel:
    ***
    11. září 2010 od 11:09 uslyšíte
    na Václavském náměstí v Praze větší než malé množství pravdy nejen o 11. září 2001.
    Vystoupí zkušení řečníci s projevy na témata:
    ***

    OdpovědětVymazat
  4. At si petici podepisuji.
    Tim Jen tato sebranka zoufalcu ukazuje, ze ackoliv jsou proti americke politice a udajne neveri kapitalistickym zdrojum, tak tito Cechackove prikladne a s vervou zerou jinou americkou propagandu!! Zadna originalita.. Pod petici je nazev organizaci a informaci, vetsinove americkych. Tito nasledovnici americkych konspiratoru se zase jen opici po americkych tulpasech, netusice, ze jsou uspesne manipulovani. I zde mame anarchisticke marxisty a prisluhovace islamu, kterym by konspirativni verze, ukazajice se pravdivou, podporila jejich retoriku.
    Ale jelikoz jsou to hlupaci, tak jim nedochazi, ze i po zverejneni jejich "pravdy" by se nic nezmenilo. Uz to bude deset let, mame jinou administrativu a z Iraku vetsina Americanu odesla. Politicke lonske snehy.
    Nevim, proc by ceska televize musela vysilat silenecke teorie, kdyz se tato udalost v CR nestala, ale budiz. Zde se na pripadne "crazy" teorie divaji mezi reklamama na Viagru jen hloupi Johnove.
    Neposledne je za demonstraci take trzni prilezitost, mnoho radoby obchodnicku se veze na teto vlne. Je zajimave, ze ti, kteri nejvice odsuzuji podvodny trzni mechanismus nadsene otviraji portmonku a vyhazuji penize za koupi suntu.
    Brozurky, konspiracni DVD, tematicka tricka...
    No, nekupte to...:-))

    OdpovědětVymazat
  5. Daniela: Jsou to hlupáci? Možná, ale ve srovnání se sebrankou zoufalců, kteří věřili v Irácké zbraně hromadného ničení a nebo těch, kteří nadšeně otvírají portmonku pro Israel, působí ještě poměrně inteligentně... : )

    OdpovědětVymazat
  6. Pane Juchelko
    Jsem toho nazoru, ze zbrane hromadneho niceni Saddam mel, jenze zapadnim mocnostem vypalil rybnik a vcas je schoval, nejspise do Syrie.
    Pro mne to ale nebyl jediny duvod, proc byl Irak napaden. Od okamziku, kdy Saddam napadl Kuwait a strilel do Saudske Arabie obdrzel polibek smrti a mel to spocitane - byla to jen otazka casu, kdy se do Iraku pujde.
    Ahmadinejad by si z toho mel vzit poauceni.
    Jestlize nekdo posila penize Israelcum alespon vidi, ze se s jeho investici hospodari spravne. Oproti tomu kupovat tematicka tricka s anarchistickym motivem nebo DVD o pouzitem druhu kovu na konstrukci Dvojcat je neproduktivni investice, mrhani penez.
    Podle meho mineni by Cesi meli radsi demonstrovat proti korupci v zemi a proti ruznym byrokratickym a skodlivym opatrenim Evropske Unie...

    OdpovědětVymazat
  7. Daniela: Vždyť říkám, že oproti vám působí demonstranti proti censuře hodně inteligentně...

    OdpovědětVymazat
  8. Ale at si klidne pusobi inteligentneji, pane Juchelko
    zalezi na konecnem vysledku...
    Kdyz ale ctu reklamu na mluvci na demonstraci proti cenzure, pak nutne nabydu dojmu, ze jejich posluchaci musi byt rovnez magori.
    Za prve jsou prednasejici odbornici cleny Piratske strany, opicici se po svedskem vzoru a v poslednich volbach si jich nikdo nevsiml. Pirati jsou vesmes nerealisticti internetovi kecalkove, coz by jiste nebylo tak hrozne, ale geniusove to rozhodne nejsou.
    Recnik Tonik Baudys jde ve slepejich otce Baudyse, politika a hvezdopravce. Baudyse seniora znam proto, ze predpovedel podle astrologickych vypoctu, ze president Bush bude zastrelen v roce 2003. Antonin Baudys mladsi je tez astrolog a zivi se vypracovavanim horoskopu, teda, pokud zrovna nekalkuluje demolici Dvojcat.
    Reknu vam, ze kdyby opravdu za utokem 9/11 stala americka vlada, tak by takove odhalovace pravdy milovala...:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Daniela: No, já s vámi souhlasím minimálně v tom, že v Čechách panuje zmatenost na obou stranách politického spektra.

    OdpovědětVymazat
  10. V Plzni taky existuje (nebo existoval) klub Matrix. Skoro všichni tam byli na trávě, zbytek na něčem tvrdším.

    OdpovědětVymazat
  11. Leon Kreutzfeld17. srpna 2010 v 11:15

    Skupiny jako Terror Crew, Masovi wrazi, to je tedy pekna sebranka antisemist proterrorist prisnych rychtaru! Doufam, ze je pan vladni poradce pro lidska prava MuDr. Joch necha ostrihat a mucit. Par dni spankove deprivace a nejaky ten waterboarding udela ovcana NWO i z toho nejhustsiho prisnaka.

    OdpovědětVymazat
  12. LK: co je to "přísný rychtář", evt. "přísňák"?

    OdpovědětVymazat
  13. Leon Kreutzfeld17. srpna 2010 v 12:39

    Vy jste tak out ze nectete casopis Cosmoboy vp. Vodnik? Tam to vsechno je. Prisnej rychtar, evt. prisnej typek, prisnak, to je kdyz je nekdo cool. A kdyz je k tomu jeste hustej, tak to uz je megacool.

    Yo yo yo! Fér na fér cool frisbee, snowkiting, mračítka, Nokia, kolečkový brusle, 911 konspiracni teorie, U-Prag, proste takovejhle lifestyle.

    OdpovědětVymazat
  14. Nečtu, vp. Kreutzfeld. Ze všech Vámi uváděných termínů rozumím jen kolečkovým bruslím a 911 konspiracím, které ale nevím, co tam mezi tím materiálem pohledávají.

    OdpovědětVymazat
  15. Hoho, Milo Minderbinder alias Kreutzeld Vám věší voly na nos, pane Vodník.

    On je sice tak možná in, ale ne trendy, takže je out. Žádnej cosmo kundál by totiž neřekl inlajnům kolečkové brusle. To se mohl dočíst jedině tak v tom svém Cosmo Ping Pong Veteran.

    OdpovědětVymazat
  16. Žádnej kundál, ale kunďák. Takže na Starého pána bych rovněž moc nespoléhal.

    OdpovědětVymazat
  17. Petersi, jste mimo, kundál a kunďák je něco jiného. Jinak by Vás mnozí mohli informovat, že o kundálovi jsem psal už na Sprše. A také nezapomínejte na regionální rozdíly.

    OdpovědětVymazat
  18. A jestli mi nevěříte, Petersi, tak Dominik Tyrner je (dle fotky) určitě odborník: http://profil.lide.cz/Bendis.sro/profil/

    (Nesmíte tak často chodit hrát s Minderbinderem ping pong).

    OdpovědětVymazat
  19. Leon Kreutzfeld17. srpna 2010 v 22:14

    SP: Clovece Dreyfus, vy si radsi vosefujte rezivo a do ping pongu nebo koleckovejch brusli se vubec neplette.

    Cosmoboy pise, ze inlajny jsou totalne out, hustaci jezdi na vytunenejch adidas retrobruslich s 5 koleckama.

    OdpovědětVymazat
  20. "Co se týče kolečkových bruslí, to budou u mě vždycky takové ty 2x2 kolečka, co na nich jezdil třeba Terence Hill ve filmu Jdi na to. Inlajny jsou inlajny. ;-)"

    Jo. A na těch už dnes nikdo nejezdí.

    "Cosmoboy pise, ze inlajny jsou totalne out, hustaci jezdi na vytunenejch adidas retrobruslich s 5 koleckama."

    A Vaše kolečkový brusle zamlada měly 5 koleček, Vy jeden Okolečkovíc?

    OdpovědětVymazat
  21. Ale abyste nežrali, Milo a Petersi, tak Vám to vysvětlím. Jak Minderbinder ví z Ameriky, kde se zoufale snažil několik let prodávat ping pongové míčky z egyptské bavlny, když začnou bílí používat něco z černošského slangu, tenhle je už dávno jinde.

    A tak je to i tady. To, co říká Agáta Hanychová a spol., už nemá s originálem moc co dělat. Omlouvám se za nutnost přihlášení, ale nějací kazimrdi to považovali za závadné.

    OdpovědětVymazat
  22. Leon Kreutzfeld17. srpna 2010 v 23:19

    Nevim, co konkretne myslite originalem, ale imho to docela koresponduje se soucasnym stavem hip hopu. Dneska taky nikdo neresi v literature problemy, ktere resil Dostojevsky.

    Shledl jsem ten klip a prislo mi, ze slecna Hanychova ma jeste vetsi gule nez Mirek Topolanek.

    OdpovědětVymazat
  23. Špatně jste mě pochopil, pane Kreutzfelde, ten originál jsem vztahoval k tomu, že slang se zpomalí a zdeformuje, než se dostane do Vašich sfér. Ten klip jsem připojil, abych demonstroval svět těchto lidí sekundárně medializujících slang. Podívejte, já nejsem žádný fanda hip hopu, ale ten klip se mi docela líbí (ač to není žádný Dostojevskij), protože je svým způsobem vtipný - tím, jak tam všichni hrají sami sebe. Kdosi mi říkal, že někde psali, že původně tam měla hrát Mesárošová (nebo jak se jmenuje ta silikonová ....), ale odmítla. Tak to vzala Hanychová. A když jí to došlo, tak se prý "zhroutila". Aichmajerové to asi nedošlo... Jinak samozřejmě, jako hudba na hovno.

    OdpovědětVymazat
  24. Já děkuji Dreyfussovi a Minderbinderovi za poučný dialog na thema soudobého slangu. Mezi mladými pod 30 se už vůbec nepohybuji, občas slyším vyprávět vyženěnou dceru(19) o tom, jak to bylo někde megahustý, ale většinou nevím, oč jde. Má teď přijet s kamarádkou ke mně na tejden, tak se možná zdokonalím, že mi i Hanychová bude závidět.

    OdpovědětVymazat
  25. Tak to možná budete nejen přísnej, ale i spravedlivej.

    OdpovědětVymazat
  26. Cha cha cha
    2 slangovi gentlemouni,
    ti kdyz se voprou do sebe,
    ma to neco do sebe:-)
    Jak ze z Plzne tak i z Hajffky
    koleckove brusle, drive zvane slajfky
    jen co sobe nazuji,
    hned o zavod slanguji:-)
    Srandy pytel az za usima boule
    ze vetsi nez ma Topol
    Hanychova drzi koule.
    Zpravy dosud neslychane
    ctete dale co se stane
    az LK zase nadepise
    Vyvazeny Stary Pane

    OdpovědětVymazat
  27. Mistře Astře, probůh, šlajfky se říkalo těm bruslím na lední led, co se přidělávaly na normální botu. Budu tu snad muset vyučovat i slang devatenáctého století?

    OdpovědětVymazat
  28. No prave, Vy ty Vase koleckovy mate s panem Kreutzfeldem prislajfovany k noham taky nak podobne jako drive ty na lední led jak rikate, ze se Vam to vrkla, az rec k thematu se Vam scvrkla a spojeni s Israelem hapruje, dyz Stary pan s Mr.Kreutzfeldem kontruje a flekuje:-)
    Hlavne sem ale netahejte normalni botu, tu mel na noze pan Kreutzfeld kdyz se svym prirucnim kanonem masiroval po Sinaji
    a k tomu vypravi pribehy ze kterych neverici jako Vy ne pouceni maji, ale malem usinaji:-(
    Radej hledejte jazyk spolecny
    a naslouchejte kdyz vypravi o boji na Sinai
    Vazeny pan Kreutzfeld statecny:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Sim Vás, Mistře Astře, právě že je přišlajfovaný nemáme. Já mám svoje inlajny vcelku a pan "Kreutzfeld" ty svoje adidasky s pěti kolečkama taky.
    A ten Minderbinder po žádný Sinaji nemašíroval, sim Vás, to provianťáci nedělaj. Akorát se v duhém sledu vozil se zásobovacími oddíly, až z toho věčného vysedávání v autě dostal jeepovou nemoc. A s žádným UZI se moc dlouho neprocházel, protože jeho vlastní byl jeden z těch, co s Egypťanama vyměnil za ping pongové míčky. A většinu času na Sinaji trávil vykrádáním armádního skladu s vazelínou.

    OdpovědětVymazat
  30. A mate po piskvorkach :-(
    Za to co jste o Vazenem Mr.Kreutzfeldovi napsal se jiste postara ze vod ted mate nazdy vstup na posvatnou pudu zakazanej.
    Mozna by pomohla modlitba ci jina ulitba k Mojzisovi, aby z toho nebylo jeste soudni jednani a pro Vas dalsi vydani:-(
    Nevim co Vas vede k tomu, ze vazenemu panu LK to vitezstvi na Sinai nepriznate a nepriznate.
    Soudit lidstvo podle internetovejch vztahu, musel by clovek dojit k podiveni jak je mozny ze tech valek v historii lidstva bylo tak malo.
    Bejt s panem LK v dobrym vztahu, mozna byste na tom vydelal, kdyby Vam z centra svetoveho deni poradil na ktery akcie si vsadit a kterych se rychle zbavit.
    Ale to Vy ne, jen ho potkate,
    emoce Vami zmitaji a jiskry pritom litaji :-(

    OdpovědětVymazat
  31. Kdepa, pane Astr, zase to vidíte úplně špatně. Já mu prostě nikdy neodpustím, že když byl pod mým velením, tak prokšeftoval všechny UZI Egypťanům. A když jsem pak dostali signál k útoku a běželi jsme si pro zbraně, zjistili jsme, že všude máme jen ping pongové míčky.

    OdpovědětVymazat
  32. Vazeny Stary pane,vidim ze ste tvrdohlavej jak mezek ze Sinaje:-)
    Dejiny jednoznacne rikaji ze Egyptani dostali vejprask. Ze by jen s ping pong mickama se nechce verit ani se nigde nepise.
    Myslel sem ze Vam dobre radim uznat panu Kreutzfeldovi jeho vitezne tazeni pousti, kde schovavat se nelze nekde v housti. Vzdyt slo jen o tyden bojoveho nasazeni, zadny duvod byt na sebe vysazeni. Navic od dvou senioru, co leta jsou jiz usazeni a pri pohledu do dali, lesti svoje metaly. Ale oba nedbaji, na rady uz nedaji, nepratelstvi netaji, urazky jen metaji, pravdu pritom zataji:-(

    OdpovědětVymazat
  33. Ale jo pane Astr, jenže já k tomu A neřekl B.
    Totiž to, že naštěstí Egypťani tehdy kupovali střelivo od Kreutzfeldova, totiž Minderbinderova syna, tedy takzvaného M2. No a jak se pořád táhl už od WW2 ten Milův problém s egyptskou bavlnou, tak mladej dostal nápad, že by ji mohl prodat zpátky Egypťanům. No ale ty samozřejmě nebyli blbí, aby ji kupovali. Tak on z ní udělal náboje pro UZI, střely do tanků a raketometů. No a to nás paradoxně v tu chvíli zachránilo, protože když do nás začali pálit, tak to najednou začalo na Sinai vypadat jak na Ladově obrázku, všude nasněženo od té bílé bavlny a my to do nich prali ping pongovejma míčkama jak sněhovejma koulema. A tak jsme je nakonec oddělali košerákama.

    OdpovědětVymazat
  34. Prostě z toho díky Kreutzfeldovi vznikla fraška

    OdpovědětVymazat
  35. Jeden veterán mi poslal video se záznamem našeho někdejšího podřízeného Milo Minderbindera, jak hraje ping pong s jedním naším afroamerickým hostem na Sinai.

    OdpovědětVymazat
  36. Leon Kreutzfeld18. srpna 2010 v 17:25

    Tady je to zase semeniste trollu! Dreyfus si pustil pusu na spazier, no nazdar. Nic mu neverte, on vas jen taha za nohu.

    OdpovědětVymazat
  37. Leon Kreutzfeld18. srpna 2010 v 18:27

    Jen pro uplnost bych dodal, ze Dreyfus nikdy nebyl mym velitelem. Pouze jsme se parkrat potkali na Suezi.

    Jednou se me sice pokousel mistrovat, ale kdyz jsem mu rekl, ze jsem od tankistu a jdu si do skladu pro vazelinu, pulky se mu sevrely strachy.

    OdpovědětVymazat
  38. Od kdy byl Milo Minderbinder u tankistů?

    OdpovědětVymazat
  39. Leon Kreutzfeld18. srpna 2010 v 18:51

    SP: Milo Minderbinder je pouze fiktivni postava, jak je znamo. Kdyby Heller nebyl Zid, dala by se Hlava 22 smele oznacit za antisemitskou literaturu, protoze vykresluje Zidy v tech nejhorsich predsudcich a stereotypech.

    Sam si rikam, jestli to mel Heller zapotrebi takhle si srat do vlastniho hnizda. Snad to bylo proto, ze on patril to te chomskianske generace self-hating Zidu z Vychodniho pobrezi USA.

    Piste radeji o hrdinstvi tankistu na Suezi nebo obecne o utrpeni Zidu a nechte Minderbindera spat.

    OdpovědětVymazat
  40. To už by rovnou mohli říct, že je fiktivní postava Švejk, kačer Donald nebo Bůh. Nejsou mešuge, Kreutzfeld?

    OdpovědětVymazat
  41. Leon Kreutzfeld18. srpna 2010 v 20:18

    SP: No tak podivejte se, Buh, to je intelektualne-emotivni koncept a jako takovy nepochybne existuje. Jeho pravou podstatu ovsem lide poznat nemuzou, k tomu nejsme uzpusobeni.

    Svejk je imho fiktivni postava mimo jakoukoliv pochybnost. Vy myslite, ze ne? Nevim o nikom, kdo by v nej veril. Minderbinder patri do stejne kategorie.

    Kacer Donald vykazuje jiste paralely s hinduistickym bohem Ganeshou, ktery na sebe tez bere zvireci podobu a je (mimo jine) bohem uspechu, obchodu a penez. Donald Faulteroy Duck se vsak poprve objevil ve verejnem diskursu teprve v 30. letech minuleho stoleti a to uz byl monoteismus zapadni civilizace natolik zakonzervovan, ze bylo temer vyloucene, ze by dosahl bozskeho statusu, to se pozdeji nepodarilo ani Beatles. Domnivam se tedy, ze DFD je tez fiktivni postava.

    OdpovědětVymazat
  42. No jo, jsou mešuge, vždyť jsem to říkal.

    A ješte k tomu mi ten Minderbinder ukradl moji identitu z Vrby.

    OdpovědětVymazat
  43. Leon Kreutzfeld18. srpna 2010 v 21:24

    Aale dou pane rado! Kdyz umite argumentovat o Mahdim, zkuste to i o DFD. Nebudte liny!

    OdpovědětVymazat
  44. Svejk je imho fiktivni postava mimo jakoukoliv pochybnost.
    Já jsem někde četl, že nějaký Josef Švejk skutečně před válkou bydlel v Lipové ulici. Jestli byl pro Haška inspirací, to je těžko říct, ale vzhledem k tomu, že se většina Švejkových pražských dobrodružství (U Kalicha, v Salmovce, v Kateřinkách) odehrává v této čtvrti, nelze to vyloučit.

    OdpovědětVymazat
  45. Chtel bych se verejne zastat pana vyslouzileho porucika Minderbindera, se kterym jsem jeste jako vojin delal ve skladu. Je sice pravda, ze delal ve skladu u tankistu a ze se musel lecit s jeepovou nemoci, ale byl to moc hodny clovek a vsechny nas nad sebou nechal vyhravat v kazdodennich ping pongovych zapasech. A neni pravda, ze i svuj samopal vymenil za micky. Jeho samopal byl totiz mezi temi, ktere vymenil za ping pongove palky. A rad bych podotkl, ze Stary pan zapomnel zminit, ze krome nasich rezniku s koseraky nam jeste tu valku vyhrali polni mohelove, kteri se svym nadobickem vrhli na pechotu.

    Saul Prosch

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>