pondělí 2. srpna 2010

Pseudopřeklad na CFP

2 komentáře:

  1. Svete div se. Znacka GP projevila soudny rozum a prokoukla hecovaci agenturu CFP. Baba Spencerova asi anglicky zna, jen zamerne preklada bludy podporujici antiamerickou propagandu. Ze znepokojeni Obamy se vylihne "hluboke chapani" a dalsi tupi papousci z toho udelaji "Obama studuje mapu Iranu a americti generalove chapou, ze vytycuje bombardovaci cile v Teheranu."
    A ano, Saddam se leta vysmival a ignoroval rezoluce OSN, neuznal ani konecne ultimatum, to byla hlavni pricina valky. Blbeckove toto vsak opomijeji a stale melou, ze USA sly do Iraku hledat zbrane hromadneho niceni...

    OdpovědětVymazat
  2. GP:
    To jí však nebrání lhát, "že k útoku na Irák došlo na základě vymyšlených záminek, přičemž i hrozby Íránu jsou založené rovněž na ničím nepodložených spekulacích o jeho vojenském jaderném programu." Ve skutečnosti Irák nedodržoval resoluce Rady bezpečnosti OSN a perský vojenský jaderný program je prokázanou skutečností.
    ---------------------------------
    a perla pridana :-)
    A ano, Saddam se leta vysmival a ignoroval rezoluce OSN, neuznal ani konecne ultimatum, to byla hlavni pricina valky.
    Blbeckove toto vsak opomijeji a stale melou, ze USA sly do Iraku hledat zbrane hromadneho niceni...
    ==========================
    Chtel bych jen podotknout, ze kdo opravdu chce vedet jak "pravdive" GP a pisatel jmenem Daniela informuji o situaci, necht si zalistuje ve starych proslovech starych valecniku a porovna.
    Staci si projit nejen co rikal JWB, ale vsichni jeho poradci, cela ta Vlci smecka, Wolfowitz, Perle, kdo co rikal a kdo co z nich casem prelhal do jine upravene podoby, co rikali a jakymi slovy a argumenty obhajovali utok na Irak treba Powells na pude UN, pozdeji Rumsfeld, Mr Cheney-Halliburton, co Tony Blair na startu a pri odchodu z funkce atd.

    Kde se bere GP ta Vase potreba ze spatneho prekladu si udelat startovni mustek k napadani jinych nazoru na okupaci Iraku nez hlasala a hlasa administrativa USA?

    Kdyz uz jste se dal do rozboru a zminil jste jako hlavni pricinu " Ve skutečnosti Irák nedodržoval resoluce Rady bezpečnosti OSN"
    Napiste odborny clanek na thema ktere jine dalsi staty nedodrzuji "resoluce Rady bezpečnosti OSN" a ktere by mely prijit nyni na radu ?
    Z Vaseho pohledu na spravedlnost tohoto sveta.
    Nebojte, zdejsi ctenar si to prebere:-)

    Foxtely CNN a podobne korektne informuji, pak se nedivte tomu stadu nepoucenych ovcanu. A Vy na to nic a kdyz neco, tak jen presne jako masmedia:-)

    Pro Vas je to jak pisete:
    ..perský vojenský jaderný program je prokázanou skutečností.
    Napadlo Vas nekdy vazeny GP ze milliony obcanu sveta vcetne tech ktere se citi necim ohrozeni, stejne jako se citi ohrozeny USA, Rusko, Israel a dalsi co maji jaderne naloze a drzi prst na "obranem" knofliku, ze mnoho statu a jejich obcanu se pta, kdyz mohou mit jadernou zbran oni, proc nemuzeme ci dokonce nesmime take?
    Take chceme ke sve obrane jako USA, Rusko, Anglie, Francie, Israel, Cina, Indie, Pakistan sve jaderne zbrane!
    Tam to vysvetlujte, tam je problem! Internetoveho ctenare v CR Vy nepresvedcite.
    To Vam rikam s jistotou vetsi nez malou.
    Nelze presvedcit nepravdivymi slovy o skutcich ktere maji jinou podobu! Obcas se to nekterym ministrum propagandy povedlo, abr dy koncn :-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>