středa 11. srpna 2010

Rasism vrchního soudu v Olomouci

1 komentář:

  1. Podle mě má každý provozovatel soukromého podniku právo stanovit, jaké jsou podmínky vstupu do provozovny.

    To snad plati po celem svete, ale v CR se z toho stala "rasova zalezitost" Tisice lidi se denne tlaci pred kluby a zabavnymi podniky a svalnati muzi pred vchodem si vybiraji koho vpusti a koho ne!

    v jednom motorestu na D1, kde je kromě restaurace i casino a dal jsem si v onom casinu kávu. Přišel tam tatínek s malým synkem a barman je okamžitě poslal pryč z důvodu, že tam děti nesmějí.

    Ejhle dalsi zakaz ktery funguje celosvetove:-)
    Z nejakeho duvodu se tvurci zakonu dohodli, ze hraci automaty jsou mladym a nezletilym nebezpecne a tak stejne jako v Sametove CR tak i v Klokanii jakoz i v nekterych statech v USA maji mladi vstup zakazan.(nevim v kterych nemaji)
    S barvou pleti to ma spolecneho NIC a pokud nejaka diskriminace, tak tech nejmladsich, z nichz nekteri bez rozdilu opaleni jsou na toto opatreni dopaleni.
    Pritom podle statistik zde v Klokanii jasne vyplyva, ze pokud jde o "gambling adict" bezpecne vedou seniorky a duchodkyne a ne mladi.
    Snahu chranit kategorii propadlou zlemu navyku ale nevidim.
    Mluvim o pomerech zde ne o CR. Pochybuji ze by to v CR bylo podobne a duchodkyne odnasely sve duchody do kasin. V CR se pry sdruzuji v supermarketech a jinych obchodnich ghetech:-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>