čtvrtek 30. září 2010

Svoboda a nezdvořáctví

8 komentářů:

  1. Aha, dík, to jsem kdysi četl. :-) "[R]eakce naivních přiopilých dam typu paní Tydlitátové" – tak odtud vítr fouká.

    OdpovědětVymazat
  2. Lehce OT: Četl jsem zpětně u Tydlitátové článek 'Společnost hnědne? A co s tím uděláte?' a musím říct, že ve srovnání s Lukešovou (aka Kopretinou ze Psa), která se tam objevila v diskusi, působí Tydlitátová až sympaticky! Ten závěrečný komentář si pochopitelně mohla odpustit - to je zákeřnost, která se, nevím proč, IMHO projevuje především u českých žen...

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je taky OT, ale co rikate na malery pana Contadora pane Juchelka? Nejdriv rikali, ze je to z hoveziho a ted zase ze z pytliku na transfuzi.

    A zase z Astany, jako predtim Vinokurov. Treba se tam ted ten Vas Kreuziger neco priuci.

    O to vic je treba obdivovat Chemikovych 7 vitezstvi v TdF. To chce nejenom nohy, ale i PhD. tohle vsechno ukocirovat.

    OdpovědětVymazat
  4. LK: Zaregistroval jsem to... Ja jsem nikdy nebyl soutezivy typ a tak pro me zustaly tyto problemy (spickovych sportovcu) zcela okrajovou zalezitosti, dokonce jezdim s neoholenyma nohama, coz je zde mezi cyklisty temer faux pas. Ja ovsem take nejsem zadny 'cyklista', tento rok jsem byl opet vice potapec a pristim rokem zase asi (konecne) lyzar... ; )

    OdpovědětVymazat
  5. Leon Kreutzfeld2. října 2010 v 0:04

    Nohy si holi vp. Juchelka jen "teplajznici" (jak rika vp. Stary pan). Ono to ma dva duvody, jeden je hojeni sedrene kuze po padu a druhy lepsi masaz.

    Takze to je tak dobre pro lidi co jezdi v pelotonu 3 tydenni etapove zavody, ale pro prumerneho hobbika je to uplne zbytecne. Navic to vysila spatny signal, kdyz se jedete potapet.

    OdpovědětVymazat
  6. LK: Nevím, nevím, ženám se oholené cyklistické nohy prý většinou líbí...

    Při potápění jsme jednou narazili na gay triatlonisty středního věku, oholené a potápějící se pouze ve speedech. Třásli se vždycky ke konci zimou. To máte všehochuť... : )

    OdpovědětVymazat
  7. Helejte, tady jsem vam k tomu neco nasel vp. Juchelka: Why do cyclists shave their legs

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>