středa 29. září 2010

Žaluji Petra Pitharta!

Prohlásil v Senátu:
"Ve svobodném státě žádná politická autorita nemá právo definovat formou zákonů pravdu o minulosti a omezovat tak nejen historiky, ale vůbec kohokoliv ve svobodném bádání a souzení minulosti."
Co dělá LPA? Spí snad? Co Petr Jakeš, který udal Stworu? Proč nepozdvihne svůj hlas tváří v tvář této očividné apologetice popíračství!

5 komentářů:

  1. To zatim bohuzel nejde, on ma totiz imunitu. Ja bych mu ji sebral, stejne jako Zoabiove. Je smutne, ze na pude Senatu zapadni demokraticke zeme jsou povoleny takove ohavne reci!

    OdpovědětVymazat
  2. V takových případech by nemělo být na imunitu brán zřetel. Ta je dobrá pro běžný organizovaný zločin, ale pro ideozločiny nebo rouhání by neměla být zneužívána.

    OdpovědětVymazat
  3. Imunita je tez dobra pro to, kdyz si nejaky pan poslanec namaze krk franzovkou, aby ho pak pri jizde autem neobtezovala Policie CR. Kavana by ale meli zavrit i tak, za jeho islamofassisticke vyroky.

    OdpovědětVymazat
  4. LK, gogo: pánové, jsem hrdý na to, že sdílím diskusní forum s tak uvědomělými soudruhy, pardon, občany. Není daleko doba, kdy železná pěst demokracie rozdrtí všechny zakuklené antisemity a jinou rudohnědou havěť. Na Nezvědavci už se formují elitní oddíly!

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonce i Bohumil Doležal se otírá o Masaryka nebo Beneše (samozřejmě jde o sudetské Němce), ale skrytému ostnu rohání v Pithartově požadavku se úzkostlivě vyhýbá!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>