úterý 5. října 2010

Goyim dostali lekci

Četní spiklenečtí theoretici tvrdí, že za ideou multikulturalismu a jejím prosazování stojí Židé. Určitou logiku to má: tradičně křesťanská, přinejmenším tradičně římskokatholická Evropa židům nakloněna nebyla, nacistické Německo pak už vůbec ne, některé nacistickým Německem okupované země pak s touto nevlídností vůči Židům resonovali více než by jeden očekával. Rozmělnění této tradiční Evropy nejrůznějšími trvale přistěhovavšími se elementy a vytvořením multikulturní společnosti by si Židé vytvořili příznivější biotop. Proti tomu stojí argument, že Evropu zaplavují najmě muslimové, kteří k pocitu bezpečí u Židů rozhodně nepřispívají. Spiklenecký theoretik má ovšem ještě protiargument in petto: evropští Židé budou tak motivováni vystěhovat se do Israele a ti, kteří motivováni nebudou, mohou být jako závadový materiál rozneseni v zubech arabských extremistů.

Já osobně žádné stanovisko k roli Židů v prosazování multikulturalismu nezaujímám. Přesněji řečeno: nezaujímal jsem. Než jsem si poslechl paní Barbaru Lerner Spectre, která slibuje doslova, že Židé v processu multikulturalisace Evropy budou hrát hlavní roli.

Chápu, že paní Spectre jako Američanka nemá vztah k tradičnímu evropskému státu, státu kdysi národnímu, dnes občanskému, nicméně s neodmyslitelnými rysy národní a křesťanské kultury, jdoucími zpět do doby, kdy v USA nebyla noha bílého člověka (s výjimkou několika Vikingů a sv. Brendana). Přesto mě uráží její chucpe, se kterým nás, Evropany, poučuje o tom, že jsme se ještě nenaučili multikulturalismu, ačkoli ona sam před svým příchodem do Švédska udělala aliyu do Israele - což je jistě stát příkladně demokratický a multikulturní, který žádnou lekci v multikulturalismu nepotřebuje. Naskýtá se otázka, proč paní Spectre odcestovala z Israele do Švédska...

A co myslíte: jsou za prosazováním ideje multikulturalismu Židé? Já nevím. Ale jedno se zdá jisté: nebyli-li doposud, tedy zřejmě budou v příštích letech.

96 komentářů:

  1. To je ale sebestředná, afektovaná kráva! Ale vážně - jestli máš někde adresu na ten její institut ve Švédsku, napíšu ji, že si takové věci vůči Evropanům, hlavně těm z východní Evropy, nemůže dovolovat...

    OdpovědětVymazat
  2. Ale může. A vůči Čechům obzvláště...

    OdpovědětVymazat
  3. AJ: její adresu nemám, ale ten židovský institut (nebo co) ve Švédsku v tom clipu jmenují, ostatně dá se vygooglovat přes její jméno. Doporučuji Ti, abys to napsal na měkký papír, protože mohu odhadnout, co Mrs. Spectre s Tvým upozorněním udělá...

    OdpovědětVymazat
  4. Vodník: OK, tak já nic psát nebudu. Je fakt, že ty znáš Američany líp než já... : )

    OdpovědětVymazat
  5. Madam je předvoj multikulturalismu v židovském pojetí. Horká půda na Blízkém východě stále více žhne (asi globální oteplování), je potřeba se trochu zchladit v Evropě. Nákupy pozemků, firem a infrastruktury jedou ve velkém, média jsou ve správných rukou, politici "ukorektněni", nepřítel řádně zviditelněn, co více si přát. Držte si klobouky pánové, pojedeme z kopce!

    OdpovědětVymazat
  6. Vy proste vzdycky musite kritizovat Zidy Vodniku.

    Kdyz Arabka Helen Thomas rezignovala, protoze navrhovala aby se Zide prestehovali zpatky do Nemecka, tak jste jiste povykoval, ze v tom mame prsty my Zide.

    Kdyz to same jinymi slovy rika Zidovka Barbara Lerner Spectre, tak Vam to taky vadi. Tak ja uz vazne nevim, co mame rikat, abychom Vas potesili!

    OdpovědětVymazat
  7. Pani Spectre zastupuje velmi malou skupinku, jestli se zvetsi a nabyde moci zalezi na Evropanech. To same plati o komunistickych snech a snech navratu k nacismu nebo i vizi libertarianu, vse vedouci k chaosu a naslednemu krveproliti.
    Spectre a jeji manzel-rabin jsou aktiviste,-tech, kteri krici ruzna hesla o multikulturalismu je vsude jako maku po celem svete a zdaleka ne vsichni jsou Zidi, vetsina jsou Nezidi,.:-) Maji ale jedno spolecne, nahlodat svobodny svet. Vzdycky se zahnizdi tam, kde najdou podporu statu, neni vam divne, ze institut Paideia je financovan vladou Svedska? Tam maji k socialismu dosti blizko a Svedsko je podle Spectrove uz v multikulturni mode. Vysledek ten, ze se z Malmo Zidi museli vystehovat a tech par tisic, co zije ve Stockholmu se po techto multikulti lekcich bude pakovat taky.
    Projevy Spetrove jsou na opozicni strane typu hlasek Finkelsteina a Chomskeho, oboji vsak zivi primitivni zast a nenavist k Zidum...

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je dobré. Jak to funguje v Rusku: „Both the FSB and KGB reports cite an event in 1995 in which residents of a Siberian town became “intoxicated,” according to the Americans report, and “poisoned,” according to the FSB report, after they had eaten heroin-laced sugar that had been shipped in a rail car container leased to Alfa Eko, which specializes in the shipment of foodstuffs. The account from the former KGB officer was that a railroad worker had stolen a sack of sugar from the container and sold it to the persons who became ill.“ Ti kupci se museli asi hodně divit, co si koupili za cukr. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. LK: Přesně tak! Tady to pokračuje v případě kubánského Araba Ricka Sancheze, vyhozeného z CNN za svůj zjevný antisemitismus.

    Na druhé straně je jasné, že v USA stále existuje svoboda projevu, neboť Laura Schlessinger za své údajně rasistické poznámky potrestána nebyla a stále má svou rádio show...

    OdpovědětVymazat
  10. AJ: Sancheze jsem o vikendu zaregistroval, Schlessinger ne, prece jen jsem od USA daleko. CNN se v tomto ohledu ukazala docela konzistentni.

    OdpovědětVymazat
  11. LK: Schlessingerová je už asi měsíc stará záležitost...

    OdpovědětVymazat
  12. Lekce dostavaji goyimove prubezne.
    Je to jen mlzeni o tom kdo ze to Obamu ma ci nema rad.
    Nakonec je to vzdy v jednom siku.. a nikdy jinak :-)
    Nebo to uniklo Vasi pozornosti?
    AIPAC

    Vcera jsem poslouchal zdejsi radio 2GB kde se hlasatel zminoval o novem genialnim programu a iniciative Wajthauzu. Ze uvolni milliony dolaru na prestehovani nespokojencu v Palestine, jmenovite z Hamasu do USA?.
    Konecne reseni na ceste k miru :-)

    OdpovědětVymazat
  13. AJ: ale na Wiki jsem cetl, ze dr. Laura v prosinci dobrovolne konci svoji show, takze nejspis taky byla odejita, i kdyz ne na hodinu.

    OdpovědětVymazat
  14. LK: Já vím, že zde nezřízeně vtipkujeme, ale pro jistotu se zeptám - to má být žert?

    OdpovědětVymazat
  15. Ne, to jsem myslel vazne. Ja kontext jejiho pripadu neznam, ale zda se, ze taky dostala padaka.

    Wiki: "In August 2010, she announced that she will be ending her syndicated radio show in December 2010, following a controversy stirred by her multiple on-air uses of a racial epithet while giving advice to an African American caller."

    OdpovědětVymazat
  16. LK: Kdyby dostala padáka, tak by konec její show oznamoval někdo jiný a ne az v prosinci, ne?

    OdpovědětVymazat
  17. AJ: Podstatne je, ze k tomu doslo a ze to bylo pravdepodobne kvuli tem jejim prupovidkam. Alespon to tak vypada.

    Kdyby ji vyhodili na hodinu, byl by to jasny antisemitism. A co to bylo v pripade Sanzcheze? Antihispanism? Takovy pojem prece vubec neexistuje!

    A Chris Rock taky pouziva n-word vpravo a vlevo a nikdo ho za to neobtezuje.

    OdpovědětVymazat
  18. LK: "Podstatne je, ze k tomu doslo a ze to bylo pravdepodobne kvuli tem jejim prupovidkam. Alespon to tak vypada."

    Ale prosímvás, vždyť to je totální spekulace z vaší strany. K ničemu nedošlo, do prosince jsou to ještě dva měsíce...

    Vy si dávejte sám pozor, abyste se nestal obětí antisemitismu na těchto stránkách! Jistě jste si vědom, že na vás se nevztahují žádné svobodu slova omezující zákony EU a podobné globalistické nesmysly!

    OdpovědětVymazat
  19. LK: Vám to ťukání pingpongového balónku vymylo kebuli, dědku plesnivá! Helen Thomas posílá israelské Židy do Německa nebo odkud přišli, to ať si vyřídí mezi sebou. Ale Spectre nám chce tady zavádět (a do čela tohoto zavádění umístit Židy) ideologii, která v té podobě, v jaké existuje (resp. je provozována) teď, totálně selhala. Kde vidíte spojitost??

    OdpovědětVymazat
  20. AJ:
    Je fakt, že ty znáš Američany líp než já... : )
    Nejde o Američany. Jde o to, že když si s tím odře prdel nebo frndu, dalo by se to klassifikovat jako antisemitský terroristický útok!

    OdpovědětVymazat
  21. Daniela:
    Projevy Spetrove jsou na opozicni strane typu hlasek Finkelsteina a Chomskeho, oboji vsak zivi primitivni zast a nenavist k Zidum...
    No problém je hlavně, že Finkelstein nebo Chomsky mluví za sebe, takže nad tím lze mávnout rukou. Za Spectre ale stojí mocná židovská lobby a stát Israel - pro nic za nic do toho zlobivého Švédska, které se odmítá omlouvat za zvařejněné nepříjemné skutečnosti (takže chudáci Israelci musí boykotovat Ikeu), neodjela...

    OdpovědětVymazat
  22. "LK: Vám to ťukání pingpongového balónku vymylo kebuli, dědku plesnivá!"

    Kdyby jen to, ale ty údery do hlavy o ping-pongový stůl při tom tvrdém sportu...má mozek jak boxer.

    OdpovědětVymazat
  23. Mimochodem, slyšíte také ozvuky PROHNILÉHO pravoslaví (asi tak 1:20 a ještě pak několikrát) v tom "hallelujah":

    http://www.youtube.com/watch?v=mgjNq-Y8NGk&feature=related

    OdpovědětVymazat
  24. To bude spíš prohnilý G.F. Handel...

    OdpovědětVymazat
  25. Vodník: Když nějde o Američany, tak příště napiš něco o Holanďanech, nebo o Rusech...

    OdpovědětVymazat
  26. Každopádně je to prohnilé. Ale samozřejmě všichni víme, že to je byzantským vlivem.
    Ale jsou to řízci. Vím, že Vám to asi tak nepřipadá, ale musíte to brát v souvislostech. Tohle není art, ale fun.

    OdpovědětVymazat
  27. AJ: ale Holanďani nebo Rusové mají vztah k tradičnímu evropskému státu, státu kdysi národnímu, dnes občanskému, nicméně s neodmyslitelnými rysy národní a křesťanské kultury, jdoucími zpět do doby, kdy v USA nebyla noha bílého člověka (s výjimkou několika Vikingů a sv. Brendana).

    OdpovědětVymazat
  28. Starý pán: jo je to prohnilý fun, ale zcela upřímně tam nic byzantského nevidím. Nebo jestli myslíte ty Alexandrovce?...

    OdpovědětVymazat
  29. Ježišmarjá, se zeptejte Peterse, přece ...

    Jinak právě ta kombinace Alexandrovců s kovboji je výborná. Ten kontrast hypertrofické západnosti kovbojů (viz boty a vlasy) s reprezentanty východního bloku představovanými Sborem Rudé armády. V souvislosti s historií Finska to získavá zajímavý rozměr. Navíc, já mám Akiho Kaurismakiho opravdu moc rád a kovbojové jsou něco jako jeho "dvorní kapela".

    Abyste tomu dobře rozuměl, jeho film zde má podtitul "road movie o nejhorší rock and rollové kapele na světě". Dokonce tak špatné, že ten aparátčík řekl, že tahle sračka se může prosadit jedině v Americe...

    OdpovědětVymazat
  30. Pardon, vypadla mi tam slova "jehož začátek je" zde

    OdpovědětVymazat
  31. Já Leningrad Cowboys znám už dlouho. Jak si asi umíte představit, není to vůbec můj šálek čaje (ani co se hudby ani humoru týče), ale oceňuju to, resp. snažím se. Gogol Bordello mě třeba vysloveně serou, ale jsou to kapitální muzikanti, vo tom žádná...

    OdpovědětVymazat
  32. Jo a ten Váš link vede sem na DS.

    OdpovědětVymazat
  33. Aha:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vd5KWveH1RE

    Tak to máte dobrý, když Vás serou jen takový minoritní skupiny. To mě obecně serou všichni kytaristi, takže trpím daleko víc než Vy.

    OdpovědětVymazat
  34. to: Starý pán:
    To mě obecně serou všichni kytaristi, znamena ze i tato mini ?

    http://www.flixxy.com/little-north-korean-girl-playing-guitar.htm

    OdpovědětVymazat
  35. Já mám pro Starého pána taky jednu nasírací.

    A tady, to už je vrchol: cikán + židočechoslovenskocikánský kompot.

    OdpovědětVymazat
  36. Grrr, doufám, že až budete hrát s plesnivým Minderbinderem ping pong, trefí Vás míčkem do camprlíka.

    OdpovědětVymazat
  37. Srandicky srandicky, Internetove debaty bezi, lide se bavi o ptakovinach a jsou v pohode.

    Ona Vas ta pohoda brzy prejde, islamizace Evropy pokracuje a zde mate dnesni Pariz

    OdpovědětVymazat
  38. Jo, Mistře Stře, kdybyste tu furt nepovykovali, že se Židi spikávaj, tak oni to už s mohamedánama dávno vyřídili a Vy jste klidně mohl jet i do Paříže.

    Ale jinak, Vy dva odporní provokatéři, takhle má vypadat hudební těleso. Ani jeden exhibicionista se šesti strunama, co se ještě nechá zvukařem co nejvíc nazvučit, aby spodek nebyl vůbec slyšet. A vrcholem kalvinistické zvrhlosti (kombinované s pravoslavnou odporností, žluťáctvím a sodomií) jsou uskupení čtyř kytaristů. Ti by se měli rovnou popravovat.

    OdpovědětVymazat
  39. Vazeny Stary pane,

    Pokud de vo mohamedany mate pravdu, jen me vod jisty doby hosi vod TelAvivu maj za provokatera. To kdyz jsem je zadal aby uz ten ohnostroj spustili, ze mit par stovek atomovek a k nicemu, ze je vlastne k nicemu:-(
    Me to sice nerekli, ale docet sem se, ze i na nektera mesta Evropy je to nasmerovany.
    V Parizi je na zaberech videt ze policie nezakrocuje. Skoda.
    Bude muset zakrocit nekdo jinej :-(

    Vasi ujetost pokud jde vo struny naladeny jinak
    radej necham vokomentovat otce syna virtuoza
    ja rozumim tomu jak koza
    petrzeli a mimo zvuku ktere vnimam
    hlavne na to ziram ziram
    co ty struny vydrzely
    nez zvuky jejich rozechvely:-(

    OdpovědětVymazat
  40. Dobry priklad Multiculturalismu by byly smisene manzelstvi zidu a goyim a jeste lepsi 100% semitske, zide s araby.

    OdpovědětVymazat
  41. Zajimavy clanek vp. Bondvodnik. Ano multikulti nekde skutecne funguje, a nekde zase ne. Tohle imho mela na mysli pani Specter se svoji americkou zkusenosti.

    OdpovědětVymazat
  42. Daniela:
    Po prvnich prispevcich pisatele-ky me ani ve snu nenapadlo ze budu nucen souhlasit co je napsano v poslednim komentari o "multikulturalismu" jak byl popsan a obvzlast ona zaverecna cast:
    "Multikulturni" snatky existovaly od dob Vestonicke Venuse, o tom dnesni multikulturalismus ale neni, je to o akceptovani mensin bez pozadavku prizpusobit se a tim umoznovani rozmachu skupin, ktere kazde vyspele spolecnosti skodi".
    Tohle nemuze byt nahoda, lide kteri multikulti v dnesni podobne propaguji a prosazuji snad nemohou byt az taci uplni blbci. Plody ktere uz to prinasi jsou preci naprosto zrejme. Tohle nekdo dela schvalne. Velice dobre fungujici methoda jak rozestvat spolecnost.Pozitivni diskriminace a jine Kocaboviny jako methoda jak maximalne nasrat lidi funguje perfektne. Promita se to do mezilidskych vztahu v mire vetsi nez male cehoz vzorovou ukazkou mohou byt prave nektere nesametove mezilidske vztahy v sametove CR:-(
    Spolehlive to tez pracuje jako neco co je znamo jiz od dob stareho Rima:
    Rozdel a panuj!(divide et impera)

    OdpovědětVymazat
  43. Vodnik:
    Vodniku Tulipanovy, pokud jde o Tveho kytarove genialniho syna, chapu ze na jedne strane davas rad odkazy kde si i ctenar muze poslechnout jeho umeni, ale na druhe strane pomysleni a predstava ze budes za par desetileti na strankach encyklopedii vcetne Wikipedie vzpominan jen jak otec slavneho kytaristy, to neni prave predstava nejlepsi.
    Tim chci rici ze jako Pravoslavnemu biskupovi by Ti to tam sluselo lepe:-)
    A take positivni dopad na duse i kadrove profily FSECH se kterymi jsi kdy vymenil laskave krestanske slovo by byl vetsi a vyraznejsi:-)
    To nemluvim o tom ze do kronik by mely vstoupit i vymeny s GP a Tvoje chvalyhodna snaha otevrit mu oci pokud jde o Pravoslavne nabozenstvi. Rozhodne by nemely byt zapomenuty!
    Bohuzel je to na svete zarizeno tak, ze v soutezi mezi muzikou a nabozenstvim, lide davaji cim dal vice prednost krasnym zvukum pred nic nerikajicimi slovy vykladacu viry prave.
    I od toho se pak odvozuje, proc se vetsina lidi chova tak jak se chova a ne jinak:-(
    Osobne jsem tomu rad. Predstava ze bych se mel v nebi tisnit v davu 7 milliard soucasnych a dalsich mnoha milliard budoucich me nenaplnuje ani nadeji ani potesenim v pomysleni na krasy zivota vecneho.

    OdpovědětVymazat
  44. Re: vodnik007, Vodnik, astr a pseudoLeon

    Helejte, Vy podřadní hamburgrožrouti, placatolandští vrazi plavců, skopčáctí tischtennisti a vzhůrunohatí kangaroofuckeři, co nám tu furt do všeho kecáte, když nejdůležitější země světa je tady? Až budete pít tolik chytré vody jako my a nosit ponožky v sandálech jako Peters, tak se vás možná budeme na něco ptát.

    OdpovědětVymazat
  45. Hezke video vazeny pane Dreyfus. Zavzpominal jsem si na stare protektoratni doby kdyz jsem se tam v Kocourkove nachazel.

    Ani jsem si odsud z Haify neuvedomil, ze se to rozpadlo na Cecensko a Slovinsko jak rikaji.

    Jak rikame my Zide: "the Devil is in details, and the Check is in the mail!"

    OdpovědětVymazat
  46. Starý pán: "placatolandští vrazi plavců"
    ??? To myslíte naše slavné piráty?

    OdpovědětVymazat
  47. Pirátům?
    Že Vy jste byl s Minderbinderem na Tischtennise?

    Kdo vraždí lidi plavající ve vodě? Přece takový zelený mužík, který má plnou almaru hrníčků s víčkem...

    OdpovědětVymazat
  48. OT: co říká v.p. Kretzfeld na to, že Obamovi Židé - Emmanuel, Axelrod a Summers - balí kufry? Křesťansko-muslimský spiklenec Mark Glenn na to má svou theorii.

    OdpovědětVymazat
  49. Pane Astr,
    z casti s Vami souhlasim, ruzne myslenkove smery se neustale prosazuji, to vsak neznamena, ze nekde sedi tajemny Mezinarodni Zid, ktery diriguje svetovou politiku.
    Osobne pro Evropu, potazmo USA povazuji za nejnebezpecnejsi skupinu lidi myslicich v jadru komunisticky, kteri zmenili postup a vezou se na demokratickem voze, vsak stale verni konecne myslence utopistickeho raje a marxistickym ideiim,--jestli bych smela doporucit, prectete si trebas o socialnich filosofech z Frankfurt School, jeji theorie a porovnejte to s recnenim J.M.Barrosa...

    OdpovědětVymazat
  50. "Rozmělnění této tradiční Evropy nejrůznějšími trvale přistěhovavšími se elementy a vytvořením multikulturní společnosti by si Židé vytvořili příznivější biotop."

    Víte Vodníku, občas neškodí si uvědomit, že kecálkové jako Spectre a Peters zas nemají tak velký vliv, jak by mohlo podle odkazů v Google zdát. A když se zamyslíte, proč Ti muslimové zaplavují Evropu, tak jistě dojdete k tomu, že to je kvůli práci, ne kvůli rozmělňování. To rozmělňování je až sekundárním jevem. Ale uvědomte si, že o něčem tihle lidé publikovat musí, už třeba kvůli disertaci.

    OdpovědětVymazat
  51. Je to divne s temi Obamovymi Zidy vp. Vodnik. Axelrod pokusd vim ma zacit pracovat na jeho volebni kampani pro rok 2012, to dava smysl.

    Ale cele to nejak divne smrdi. Uvidime, kdo je nahradi.

    OdpovědětVymazat
  52. Ad Starý pán: Petersův vliv jsem nepřeceňoval (i když bych ho ani, být Vámi, nepodceňoval), ale paní Spectre zastupuje organisaci, o jejímž velmi podstatném (třebas ne rozhodujícím) vlivu na život švédské společnosti nelze mít nejmenší pochyby!

    OdpovědětVymazat
  53. Ještě k muslimům: samozřejmě, že oni sem nejezdí nic rozmělňovat. Naopak: oproti nejrůznějším paranoidním halekáním jejich zájmem je, aby tu vydržel ten systém, který tu je, resp. byl v 70. a 80. letech (teď i oni doplácejí na to, že to jde do prdele). Ale to, že sem mohli přijít, že tu dostali občanství aniž třeba uměli holandsky, že mají některá výjimečná práva, která Holabnďani nemají (takže se cítí diskriminováni ve vlastní zemi), že si sem mohou zvát rodiny - to vše (a např. ještě plán EU přijmout 53 millionů přistěhovalců v příštím období), to je zcela záměrná práce evropských politiků, pravicových, ale hlavně levicových.

    OdpovědětVymazat
  54. Re: Vodník

    Ano Vodníku, ale myslíte, že je to proto, že je potřeba jejich pracovní síly na práci, kterou už nechtějí dělat ani čeští emigranti, nebo proto, že je za tím nějaká snaha o rozmělnění čehosi čímsi?

    Potom, já nevím takřka nic o paní Spectre, ale řekl bych, že může mít vliv asi tak jako Kocáb u nás. A co ten i přes svou obludnou snahu dokázal zásadně pohnojit? Nakonec se zase nic zásadního moc nezměnilo. Akorát nám znovu připomněl, že je blb, že Pavlíček má pravdu a že lze tak maximálně nostalgicky vzpomínat na PV.

    A jinak, protože vím, že spikleneckým teoretikům těžko něco zvenku vysvětlovat, tak Vám dám dohromady aspoň tři tvrzení z Albertovy školy spikleneckých teorií:

    1. Celá Euroamerika je ovládána Židy, kteří jsou skutečnými téměř celosvětovými hegemony.
    2. Jedinými dosud nepadnuvšími bojovníky proti judaismu jsou muslimové, zatímco křesťanství bylo již dávno židy zmanipulováno k jeho službám.
    3. Multikulturalismus byl vymyšlen (nebo je udržován nebo řízen nebo cokoli chcete) Židy, aby díky rozmělnění křesťanské Evropy islámem dosáhli bůhvíčeho.

    A teď mi řekněte, jestli také spatřujete vnitřní rozpory v této části komplikovaného světa žáků Prof. Alberta. Žádný z těch výroku jsem si nevymyslel.

    OdpovědětVymazat
  55. myslíte, že je to proto, že je potřeba jejich pracovní síly na práci, kterou už nechtějí dělat ani čeští emigranti, nebo proto, že je za tím nějaká snaha o rozmělnění čehosi čímsi?

    To první bezpečně nikoli (reunie rodin neměla s prací nic společného), to druhé je rozhodně důsledek; do jaké míry zamýšlený nebo v krátkozrakosti nepředvídaný, to nedokážu odhadnout.

    Nechte stranou Alberta. Paideia, v jejímž čele Spectre stojí, se officiálně věnuje obnovení židovské kultury v Evropě. Hm... AIPAC se officiálně věnuje americko-israelským vztahům... Inštitút pre verejné otázky, kterému jistě čirou náhodou předsedá sovětský Žid Mesežnikov, se také officiálně věnuje prosazování demokratické politické kultury. Samá bezvýznamná nezisková a nevládní organisace. Takže nevím jestli "zcela ovládají", ale jejich vliv je dost značný a moc nepřehlédnutelná. Myslím, že nemá smysl tohle zastírat nějakými relativisujícími plky. V Británii udělali skandál z toho, že se tam Židé pokoušeli ovlivňovat zpravodajství BBC. V kolika ostatních zemích z toho skandál nedělají? (v Německu ani nesmí!) Jak je tomu v ČR, na to už jsem upozorňoval.

    OdpovědětVymazat
  56. Reunie rodin nemá s prací nic společného? Aha. Víte, spíš tam toho pracovníka dostanete s rodinou než bez ní. Názor, že nikoho na "tureckou práci" nepotřebujete slyším teda poprvý.

    Celý druhý odstavec je mimo. Vůbec to nemá nic společného s těmi třemi body. Tedy s tím, proč by asi kurva měli Židi chtít rozmělňovat něco, co ovládají, ještě k tomu arabským prvkem. To myslíte, že jsou tak blbí, aby si podřezávali vlastní větev.

    OdpovědětVymazat
  57. Pracovníci bez rodin tu fungovali 10-15 let. Nehrozili tím, že odejdou. Švýcaři např. dávají kontrakty, které mohou, ale nemusí prodloužit. Proč to neudělal zbytek Evropy taky tak?

    Ad druhý odstavec: na to se zeptejte těch Židů. Oni (aspoň zatím) asi neovládají - a už vůbec ne "arabským prvkem". Oni mají jen nezanedbatelný vliv (jehož skutečnou hloubku můžeme Vy i já pouze odhadovat), který ze všech sil bagatelisují a popírají. Jestli toho vlivu používali k rozmělňování, to nevím, ale evidentně se k tomu chystají.

    OdpovědětVymazat
  58. No počkejte. Ale vždyť ti samí lidé, kteří tvrdí, že Židé jsou zodpovědní za multikulturalismus, zároveň tvrdí, že Židé ovládají svět. A Vy mi to tu teď popíráte. A ještě popíráte popírání. A já už z toho sám pak nevím, která negace platí, jestli jste teda ruskej katolík, pravoslavnej Říman nebo zaprděnej kalvinista.

    OdpovědětVymazat
  59. Já nic nepopírám. Netvrdil jsem, že Židé ovládají svět, ani to, že jsou odpovědní za multikulturalism - leda to, že se na to chystají. Příliv emigrantů kulturně téměř a spirituálně úplně mrtvou Evropu rozkládá a společensky destabilisuje. Co by z toho Židé mohli mít? Nevím. Vymyslete si něco! Třeba aby ji teda ovládli úplně, pokud tomu tak ještě není. Nebo skutečně aby se Evropa proměnila v jednu velkou Bosnu a Židé byli nuceni emigrovat do Israele - nebo chcípnout s ostatními. Opakuji: nevím. Musíte se zeptat někoho jiného.

    OdpovědětVymazat
  60. Aha, já myslel, že to tvrdíte.
    No vidíte, jak se to tady tím řáděním trolů zašmodrchává.
    By mi ten multikulturalismus nevadil, kdyby ty jejich ženy nebyly tak neemancipované. Takhle to vypadá tak, že cizinci klidně šukají bělošky, ale cizinky to samé mají zakázáno. Přitom zrovna loni jsem měl v kruhu takovou pěknou Peršanku ze Švédska, páni. Dokonce nosila Martensky k minisukni. Ale kdo by chtěl skončit s granátem v podvlíkačkách?

    OdpovědětVymazat
  61. Jestli teda maji Zide takovy vliv, k cemu tak odpornemu ho pouzivaji? Ze se nekdy shodnou s levicovymi zivly je naprosto pochopitelne, copak si budou notovat s nacisty? To jako az nastane zidovske kralovstvi-NWO, ktere je na mysli kazdeho anti-zida, (ackoliv to nepriznaji), to pak bude cely svet zotrocen? A jak pak? Na cem budou ti otroci drit, kdyz uz je ted diky technologii mene a mene prace? Zide jsou schopni obchodnici, s cim by asi obchodovali, kdyz kazdy bude ozebraceny nevolnik? Komunisticky smyslejici lidi si neuvedomuji, ze kapitaliste musi mit financne schopne zakazniky k jejich prosperite.
    Zide urcite na nikoho jejich nabozenstvi necpou jak cini muslimove anebo v minulosti krestane.
    To by bylo teprve hrozne, kdyby se dostali k moci nabozensti fanatici.
    Uz tak ma katolicky papez vetsi vliv na politiku nezli je potrebne a kdyby se zmocnili vlady Pravoslavni, tak "Panbuh s nami!!", pak tu budou kacirske soudy a mozna i verejne upalovani, jak bylo znazorneno obrazem Upaleni Avvakuma, kde se u plapolajici hranice spokojene naparuje pravoslavny pop.
    -------
    V Cine zadny vliv Zide nemaji a prece je tam vetsina lidi nesvepravna, zotrocena....

    OdpovědětVymazat
  62. Danielo, katolíci přece žádného papeže nemají.

    OdpovědětVymazat
  63. Ze se nekdy shodnou s levicovymi zivly je naprosto pochopitelne, copak si budou notovat s nacisty?
    S takovou byste u české pravice notně narazila! Podle nich je nacism levicové hnutí.

    OdpovědětVymazat
  64. Multikulturalism se neosvědčil. Já jsem pro kommunitarianism.

    OdpovědětVymazat
  65. V tom mate pravdu, Stary pane.
    Pratelskou korekturu beru,-spravne jsem snad mela napsat, ze se jedna o rimsko-katolickeho papeze.. Pojem 'catholicus' se uzival u prvnich apostolu pro vseobecnou, celkovou krestanskou viru.
    To ale taky hlasaji pravoslavni a baptisti, proboha, nenechte se nakazit...:-)

    OdpovědětVymazat
  66. Ac jste velmi "rozumnymi" argumenty vyvratili "svetovou" moc Bohem vyvolenych,
    bohuzel vliv AIPACu a dalsich Jewish loby v Emerice nikoli.
    A zde mate moznost z dlouheho seznamu a malych stripku az dlouheho seznamu si muzete sestavit citelnejsi mozaiku o tom co FSECHNO je v zajmu koho a ceho.
    vliv lobby

    Nakolik je v zajmu Emeriky rozmelnena Evropa dalsimi 50 milliony pristehovalcu Vam neodpovim, ale s listotou vetsi nez malou vam reknu a dovolim si prediktovat, s jistotou vetsi nez malou ze USA ani dnes ani zitra na rozdil od Evropy si 50 millionu pristehovalcu nepozve!
    A kamen ourazu sou ty dnesni konce do kterejch se Bohem vyvoleni genialni obchodnici dostali. Plati to co bylo napsano pisatelem D vyse:
    Zide jsou schopni obchodnici, s cim by asi obchodovali, kdyz kazdy bude ozebraceny nevolnik? Komunisticky smyslejici lidi si neuvedomuji, ze kapitaliste musi mit financne schopne zakazniky k jejich prosperite.
    Dostali do koncu a nevedi si s tim rady.
    I svetove hospodarstvi funguje pokud plati pravidlo, dej a bude ti dano, prej a bude ti prano, jeste vice simpletonsky: dej krave do drzky ona ti da do dizky!
    Ale hlavne stale plati, ze se musi pracovat, bez toho se hodnoty nevytvari. Tam kde se nevytvari hodnoty neni o co usilovat. Veskera cinnost musi davat nejaky smysl, tu zjevny tu skryty, viz Vase debata a neschopnost odhalit snahu po svetovlade o cemz si muzete vyguglovat proslovy starsich i nejnovejsich recniku mluvicich o NWO.
    Mluvil a varoval
    Eisenhower

    mluvil o tom
    Bush
    take
    Obama
    co rika
    Kissinger

    Chtel jsem jen vazenemu ctenarstvu pripodotknout, ze na ceste ke svetovlade nebylo nejmoudrejsim krokem predat vetsinu svetove vyroby do Ciny a Asie a sami tisknout jen penize a za ty to zbozi menit. Moudrejsi hlavy nez moje se shoduji na tom ze to je dobra cesta ke svetovlade mirovou cestou. S valecnou cestou za nadvladou ma lidstvo bohate zkusenosti, ale NWO postaveny na troskach novodobych radioaktivnich Hirosim by byl jiste zcela novy experiment:-)

    OdpovědětVymazat
  67. Pane Vodníku,
    možná mám o multikulturalismu špatné představy, ale podle například tohoto:
    "Komunitární řešení tak nabízí to, co asimilační teze přehlíží: možnost integrace imigrantů do většinové společnosti na bázi vlastních hodnot, ne skrze jejich kulturní anihilaci začleněním do našeho světa konzumeristických jedinců." mám dojem, že kommunitarism k němu není v protikladu. Aspoň já teda nechápal doteď multikulturalismus jako asimilační proces, ale jako proces integrační.

    OdpovědětVymazat
  68. Ted uz jen schazi aby sem vstoupil GP a jeste take TP a spravne pravne rozebrali
    proces asimilační a proces integrační.

    Pro tech50 millionu co na Vas ve Strasburku chystaji to bude jiste velmi dulezite podle ktere pravni smycky se nebudou ani asimilovat ani integrovat,
    ale vzdycky jenom po svem chovat :-(

    OdpovědětVymazat
  69. Starý pán: to je právě to. Ideologové multikulturalismu nemají sami jasnou představu. Kecají o respektu, ale jak dojde např. na práva žen, je všechen respekt v prdeli. V podstatě jim jde - in the long run - o asimilaci. Nic proti assimilaci, pokud o ni emigranti sami stojí - a ti, kteří ano, těm nebudiž bráněno. Ale ostatní ať zůstanou, jací jsou. Samozřejmě musí dodržovat stávající zákony nebo vypadnout.

    OdpovědětVymazat
  70. Aha, tak to jsem si nerozuměli. Já právě z Vašich počátečních příspěvků měl spíš pocit, že jste příznivcem asimilace, ne integrace.

    Já myslím, že by se do Evropy měly pouštět pouze ženy ve věku 18-35 let.

    OdpovědětVymazat
  71. Ale každopádně je pravda, že kultura bez křesťanství, to nenene a fuj, ještě že se k nám po revoluci tento prvek vrátil a teď tu máme i špičkovou kulturu jako řemen.

    OdpovědětVymazat
  72. To je dobrý matroš. Někdy je mi Boha líto, že všechno ví a vidí. Tohle by si možná i chtěl nechat ujít.

    OdpovědětVymazat
  73. kultura bez křesťanství
    Té je Váš odkaz, Starý pane, dokonalou ukázkou! Je mi jich líto, protože jsou zcela v zajetí Zlého...

    OdpovědětVymazat
  74. Víte Vodníku, plotice skočí na každou hrudku těsta, i když je v ní háček. To by člověk pochopil. A le že i ten zelený vládce celého rybníka skočí na každý špek, to potěší.:o)

    Ale jinak, Vodníku, považuji Vaši teorii o křeťanství a kultuře samozřejmě za uhozenou. Důkazem budiž třeba cordóbská Mezquita.

    OdpovědětVymazat
  75. Mě vždycky dojme, když se křesťan ohradí vůči nějakému pitomému projevu náboženskosti, ale vzápětí plácá klišé o ateistech.

    OdpovědětVymazat
  76. považuji Vaši teorii o křeťanství a kultuře samozřejmě za uhozenou
    Nevím, co máte na mysli.

    OdpovědětVymazat
  77. To je divné, protože jste o tom kdysi napsal článek na Sprchu.

    OdpovědětVymazat
  78. Opakuji: nevím, co máte na mysli.

    OdpovědětVymazat
  79. A co se týče toho špeku: pokud napíšete, že G.W.Bush je křesťan, VŽDYCKY se ohradím (i když věřím, že on sám je o tom přesvědčen).

    OdpovědětVymazat
  80. Jéžiš, bylo to něco o tom, že Američani nejsou kulturní. Bylo tam něco o národu, křesťanství, kongruenci a konsekvenci. Co já vím.

    "A co se týče toho špeku: pokud napíšete, že G.W.Bush je křesťan, VŽDYCKY se ohradím (i když věřím, že on sám je o tom přesvědčen)."
    Jde o to, že já to napsal, abych vyvolal tu Vaši reakci. A Vy jste nezklamal. To je hrozně hezké. Jiný už by se na takového protivného trolla vysral.

    OdpovědětVymazat
  81. Myslim, ze je to casto oboustranne, s tim "ucel sveti prostredky".
    Zavili anarchiste a atheiste s nadechem do ruzova i do hneda se zase hned chytli Petra Hajka, ktery vyjadril obavy, ze se vitkovskym zharum nedostane spravedliveho soudu.
    U Hajka je to komicke protireceni, krestan preci musi verit ze jedine Buh je spravedlivy a On jediny opravnen spravedlive soudit.
    Myslim, ze krestanstvi neni cirkev katholicka, protestantska nebo cirkev pravoslavna, ale ma byt osobni virou nasledovani uceni Jezise Krista, v anglictine nazorne "christian", ne "pokrteny". (Vim, ze kristos znamena pomazany, mesias :-)
    Skoro kazda cirkev je jen organizace pro ritualy a svetske pachteni, berlicka pro ty, kteri nemaji moralni kompas, i kdyz v minulosti vedoucim nositelem evropske kultury krestanstvi bylo. Zduraznuji, ze bylo. Dnes mame pristup k nabozensko-filosofickym textum z celeho sveta a proto si kazdy svou viru v duchovno, boha, vesmirne absolutno nebo Zelene monstrum muze vybrat sam a pripadne viru implementovat.

    OdpovědětVymazat
  82. Jéžiš, bylo to něco o tom, že Američani nejsou kulturní. Bylo tam něco o národu, křesťanství, kongruenci a konsekvenci. Co já vím.
    Evidentně už hodně málo. Psal jsem o tom, že - v mých očích! - skutečně plnohodnotná kultura mám mít nějaký ten tradičně metafysický rozměr, ve smyslu, že je futrována nějakým tradičním náboženstvím. Tj. například křesťanstvím (tradičním), ale i islámem, hinduismem nebo něčím takovým. Taky že by měla mít čas uzrát. Obojí neplatí pro kulturu americkou. Kultura evropská je naopak za zenithem, její metafysické futrování zvětšelo a vyčpělo, což se snaží nahrazovat lapáním fragmentů z kultury americké (čímž ovšem svou degeneraci dále prohlubuje). To, že kvalita kultury je dána její "křesťanskostí" jsem nenapsal nikdy!

    Jde o to, že já to napsal, abych vyvolal tu Vaši reakci. A Vy jste nezklamal.
    To nebylo tak těžké: v dnešní smutné době je pro mnoho lidí právě takováhle partička (nebo Bush) symbolem křesťanství par excellence. Co já vím? Třeba patříte mezi ně...

    OdpovědětVymazat
  83. Daniela: to je Váš názor, který respektuji, ale naprosto zásadně s ním nesouhlasím. Mohl bych tam polemisovat s každou větou, ale nejsem si jist, zda by to mělo smysl, proto si ušetřím čas.

    OdpovědětVymazat
  84. Starý pán - OT: soudě dle tohoto textu - Vy jste se plavil na Mavi Marmara?

    OdpovědětVymazat
  85. ...skutečně plnohodnotná kultura mám mít nějaký ten tradičně metafysický rozměr, ve smyslu, že je futrována nějakým tradičním náboženstvím. Tj. například křesťanstvím (tradičním), ale i islámem, hinduismem nebo něčím takovým. Taky že by měla mít čas uzrát. Obojí neplatí pro kulturu americkou. Kultura evropská je naopak za zenithem, její metafysické futrování zvětšelo a vyčpělo, což se snaží nahrazovat lapáním fragmentů z kultury americké (čímž ovšem svou degeneraci dále prohlubuje).

    ...a proto Vodnik emigroval do USA a posleze do Holandska, kde se oddal herezi ve forme viry v obskurni fringe (prava ruska vira mimo Rusko ;-) kultu zidovskeho tesare ;-)) Podobnost Vodnika s komickymi postavami z knihy Wise Blood neni nahodna ;-)))
    Proc zacina sproste nadavat, kdyz je korektne zarazen mezi pomatene pokrytce, je mozno pripsat jeho castecne funkcni slaboduchosti.

    OdpovědětVymazat
  86. Re: Mavi Marmara

    :o) Přece víte že ne, už jsem někde psal, že je mi líto, že jsem tam nebyl, abych mohl ukořistit reportérův foťák. A dokonce jste na to tehdy odpovídal.

    Ale jinak to, co se dělo tam, je houby proti tomu, co prováděli křesťané v Kuřimi:o)

    OdpovědětVymazat
  87. křesťané v Kuřimi:o)
    Tam žádní nebyli, nenechte se opít židozednářskou propagandou! ;-)

    OdpovědětVymazat
  88. Já to řeknu Barboře a ta Vás zamkne pod schody.

    OdpovědětVymazat
  89. Ale jinak to, co se dělo tam, je houby proti tomu, co prováděli křesťané v Kuřimi:o)
    I pětka je málo.

    OdpovědětVymazat
  90. Ivetka je čím dál lepší. Vzhledem k tomu, co předvádí Boží království, bych řekl, že je s nimi možná nějak duchovně spřízněná.

    OdpovědětVymazat
  91. Vy jí závidíte její úspěch! Na koho budete svádět Vy své životní selhání? Na bourgeoisii? Na kapitalism?

    OdpovědětVymazat
  92. Sláva, konečně vím, co je podle Vodníka úspěch - stát se alkoholikem potácejícím se vedle křepčícího buzíka a nestíhat ani zpívat do playbacku. Buržoust jsem já, Vy chytrý, protože jím olivy, lososa, piju víno a martini, a mám gramofon. Vše díky své predátorské účasti v loupeživé židozednářské kapitalistické soutěži.

    Mimochodem, evidentně jste napsal velmi nekvalitní článek, protože až Vy zareagujete na mě a někdo pak na Vás, prolomí počet komentářů magickou stovku.

    A protože Váš článek inicioval tento gaychat, lze jej jistě označit za "gaypost".

    OdpovědětVymazat
  93. konečně vím, co je podle Vodníka úspěch
    Samozřejmě, že je to úspěch! Vy si kurvíte voči čuměním do mikroskopu za fragment toho, co dostane vožralá slepice za takovejhle trapas. A já si voddělávám zápěstí za (asi) ještě míň. Čili my můžeme být jenom závistivý looseři, kdežto Ivetka je vysmátá!

    jím olivy, lososa, piju víno a martini, a mám gramofon. Vše díky své predátorské účasti v loupeživé židozednářské kapitalistické soutěži.
    Jiný kraj, jiný mrav: v Řecku tohle konsumují i vágusové - teda až na to Martini (fujtajksl!), místo toho maj úzo - i bez účasti v loupeživé židozednářské kapitalistické soutěži, resp. v soutěži, kterou prosrali; ale třeba myslí, že není důležité zvítězit, ale zúčastnit se.

    evidentně jste napsal velmi nekvalitní článek...lze jej jistě označit za "gaypost".
    Jsem skrytý gay - a všechny vás vidím!!

    OdpovědětVymazat
  94. "Vy si kurvíte voči čuměním do mikroskopu"
    Jak jste přišel na takovou blbost. Dochtoři jenom pijou, kouřej a souložej se sestřičkama.

    "v Řecku tohle konsumují i vágusové"
    možná tak ty olivy. ouzo je fuj. A zapomněl jste na gramec. A hlavně: zapomeňte na váguse a přečtěte si v nějaké příručce mladého kommunisty, jak vypadá buržoust ... a jsem to já

    "Jsem skrytý gay"
    Tím potvrzujete mé podezření, že jste do pravoslavné církve vstoupil omylem. Chtěl jste do katolické církve, ale omylem jste zvolil tu (pravou) heterosexuální katolickou místo té (falešné) okcidentální katolické.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>