neděle 24. října 2010

Obhajoba Ovadii Josefa

14 komentářů:

  1. Kdosi kdysi tu obdivne skucel smerem k madade Schmidlifidli, ze to je moudrost sama, i kdyz to mozna svymi sympatiemi k Zzidum prehani.
    Ted ona sama se hlasi:
    A musím připojit, i když nerada: pokud se někteří Židé/židé chovají tak, jako by “góje” - a to zvláště ty, kteří s nimi sympatizují - považovali za užitečné idioty, dojné krávy a méněcenné trouby, podněcují antisemitismus a nesou za něj odpovědnost. Bohužel jsem i u nás dost takových Židů/židů poznala, tolik, že je to až děsivé. Můžu to napsat, protože to je kritika do vlastních řad, počítám se k tomuto lidu. Když například někdo mluví o spoluobčanech jako o “čecháčcích,” chová se povýšeně, zištně, nebo podvádí, lže a krade, nemůže se pak antisemitským idiotům divit. A těžko se také může divit těm spoluobčanům, kteří v případě projevů nenávisti vůči nám zůstávají stranou a nepomohou.
    nehezké čtení

    OdpovědětVymazat
  2. Ale moje nejhlubsi omluva. Ne co napsala madame Schmidlifidli je dulezite, proto omluva ze jsem komentoval nepodstatne.
    Podstatne je co napsal vazeny pan GP, ze na miste prvnim je vzdy a jen
    SVOBODA SLOVA.
    I kdyby rabin od rana do vecera rikal o nezidech co mu slina na jazyk prinese, ma na to pravo, o tom svoboda slova je.. a nikdy jinak
    Amen
    PS
    V jednom by mohl mit vazeny pan GP pravdu, (pokud to tak myslel) ze SVOBODA SLOVA znamena pravo napsat ci rikat jakoukoli broskvovinu.
    Ja dodavam, ze cim vetsi, tim mene je treba komentare:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sacoval bych to na super provokaci:-(
    Kdyz uz nekdo takovou provokaci napise mohl by se podepsat alespon treba jako Sara Silberstein, ale napsat ze "Rabbi je představitel tradičního judaismu, a má na takový postoj právo" to je opravdu silny a presvedcivy argument:-(.
    Provokater-ka dava timto ctenarstvu na vedomi, ze to co hlasa rabbin je uceni " tradičního judaismu".

    Jeste vetsi sila je v tom ze rabbi je duchovní vůdce izraelské vládní strany Šas!
    Podoba Israele je tim pro jeho kritiky definovana :-(
    Jedina demokracie na Middle Eastu, jak Israel charakterisuji a neustale opakuji vsechna massmedia Evropy, "demokracie" kde jedna z vladnich stran promlouva timto vybrane demokratickym zpusobem o jinych narodech a rasach, to je neco co tuto "demokracii" vykresluje zcela jinak nez media hlasaji.
    Nejem madame co se hlasi k Zzidovstvi za kazdeho politickeho pocasi a organisace jako ADL, jiste se budou distancovat i dalsi.
    Neprekvapil by vyrok predsedy vlady ze nenese odpovednost za nazory nekterych koalicnich partneru. Vyroky ktere se distancuji od pruseru patri do slovniku "demokratickych' vlad, nic to nestoji a "demokraticky" image je zachranen:-)
    I CR udivuje Evropu svym postojem k EU, kdy nazory vlady se lisily od nazoru presidenta.
    Ejhle dukaz ze demokracie az ukazkova:-)

    Ale ze Rabbi je představitel tradičního judaismu, a má na takový postoj právo,
    to je argument se silou tisickrat zpochybneneho holocoustu:-(
    A napsano na blog madame Tydli?
    Jak jinak to videt nez jako superprovokaci, kdyz takovou pikantnost jeste nekdo takto rozmaze?

    OdpovědětVymazat
  4. JzP, a co teprve "Já nevyznávám žádnou demokracii ani humanismus. Pro mne existuje jediná hodnota, a to IZRAEL!"

    OdpovědětVymazat
  5. Panove, kdyz neco takoveho rika pan Ovadia Josef nebo pani Petra Vanisova, tak na to maji samozrejme pravo a je treba souhlasit, protoze z nich mluvi holo-trauma. Kdyby Vam vyvrazdili rodinu tak byste take mluvili.

    Ovsem kdyz to rika nejaky usmrkany katholik, kteri se jak znamo rekrutuji dilem z praseckaru a dilem z H-Jugendu, to si pak rika o presdrzku, protoze chce urcite zacinat dalsi kolo holo, sest mu jich nestacilo, snad mu tedy budou stacit tri na tvrdo.

    OdpovědětVymazat
  6. Rad bych se vazeni panove zeptal, jstli zde se nachazi v soucasne dobe nejaky kocourkovsky bulik. Jak zjistuji, nemohu se totiz pripojit na zadnou webovou adresu koncici .cz Tak by me zajimalo, kde je vypadek, jestli je cely cesky web dole.

    OdpovědětVymazat
  7. Diky vp. JzP. Me nektere stranky funguji, treba aktualne.cz a pak nektere, ktere jsou asi hostovane v zahranici, treba google.cz

    Nevim, co by to mohlo byt. Z USA to pry funguje normalne, cookies jsem vymazal, Firefox restartoval.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ja si radsi pockam. :-)

    Mimochodem, zkuste dat "Wikileaks" do Google News. Zadny odkaz na americke servery.

    Srovnejte s Yahoo News, ktery urcitou coverage poskytuje, vesmes kritickou.

    Zajimave srovnani s asijskymi ci arabskymi servery.

    OdpovědětVymazat
  9. Oni musejí bulíci střídavě sloužit ýbrmenšům jak o nich tak hezky hovořil pan Pepík Hovado. Takže chvilku server běží, pak jde admin zout holínky Izákovi, popožene pakety a užuž honem umýt nádobí milostpaní Sáře.
    Takže takhle bych to viděl já.

    OdpovědětVymazat
  10. Ses dneska ve forme, bych to sacoval na letos nadstandartni kvalitu slivovice :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já s článkem souhlasím. Pokud někdo zastává neomezenou svobodu slova, pak má Ovadia Josef & spol. na tyto výroky právo, stejně jako na své výroky mají právo čeští neonacisté. Problém nastane ve chvíli, kdy tyto skupiny podniknou konkrétní kroky k jejich realisaci. A zatímco čeští nacisté, nenávidění a opovrhovaní zbytkem populace, si s takovou představou mohou pouze honit péro večer pod peřinou, vliv např. AIPACu na chod věcí v USA dává výrokům Ovadii Josefa, Sharona, Netanyahua a dalších podobných velmi nepěknou příchuť.

    OdpovědětVymazat
  12. Vodniku vidim ze ses v dusevnim vesmiru cloveka jinak tez homosapiense zvaneho stretnul s panem GP ve stejnem bode, tedy pokud jde o svobodu slova a pravo na nej pro FSECHNY:-)

    Ofsem srovnanim nebezpecnosti pokud jde o reci a skutky ceskych neonacistu s recmi a skutky AIPACu, Ovadii Josefa, Netanyahua a FSECH ostatnich ktere si vyjmenoval i nevyjmenoval, si to FSECHNO posral :-(
    Ty ses nebezpecnej:-)
    Vidim ze nastal cas Ti pripomenout jak skoncili FSICHNI ti kteri se vzpirali!
    Nixon mel antiZzidovskejch vyroku vic nez jeden,..a jak dopad...
    JFK byl jak proti vedouci uloze financni strany a vlady zvane FED, tak i proti vystavbe miroveho a obranneho reaktoru v negevske pousti...a jak dopad...
    A byli a budou jiste dalsi:-(
    Byla by Te skoda.

    OdpovědětVymazat
  13. "SVOBODA SLOVA znamena pravo napsat ci rikat jakoukoli broskvovinu.
    Ja dodavam, ze cim vetsi, tim mene je treba komentare:-)"

    Pane Astře, zde se buď ocitáte na opačném názorovém pólu než GP (který tvrdí, že komentáře nevyžadují naopak kvalitní texty), anebo jste názorově shodní a z toho lze vyvodit, že nejkvalitnější texty jsou ty o kundách.

    OdpovědětVymazat
  14. Vazeny Stary pane, mate to naprosto presne :-)
    Je tu ale zasadni rozdil v kvalite komentaru.
    Zatim co zivot ukazal jak nektere komentare k textum pana GP ani zdaleko nedosahuji urovne jeho clanku, komentare na Vami uvedene thema jsou vzdy v mire vetsi nez male nejen kladne, ale v naproste vetsine az oslavne.
    Komentaru by jiste na Vami nadhozene svetove thema nebylo treba, ale potreba je tak silna ze temer kazdy podlehne.
    Jakoukoli Vasi dalsi vyhradu beru, ale ne ze mi tu zacnete tvrdit jak to maji feministe a jini feninizatori nastavene jinak:-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>