pátek 26. listopadu 2010

Skandál v Novém Bydžově

2 komentáře:

  1. V tomto článku je jmenován pan Josef Žibrún. Znám ho i jeho hezkou dceru (ještě lépe ji zná můj syn ;-)). Je to velmi slušný člověk, který se v Bydžově angažoval v 90. letech, pracoval s cikány, kterým rozdal lopaty a dal práci. A oni ho měli rádi, protože s nimi jednal velmi slušně. Pak ho bývalí kommunističtí pacholci jako ódéesák Louda z radnice vyštípali. On sice v tom zastupitelstvu furt sedí, ale resignoval, zatímco Loudové si staví tennisové kurty.

    Aby se situace v Bydžově vyřešila, musel by jít Louda & spol. od koryta a předat to schopnému a slušnému Žibrúnovi. To ale, obávám se, nehrozí. Je to v malém ukázka situace v celé republice: neschopní korytáři nic neřeší, schopní resignovali a eventuální lidová opatření jsou smetena politicky korrektními lancknechty.

    OdpovědětVymazat
  2. No ja rozhodne jsem proti diskriminaci mladiku v Bydzove, to by se melo resit a vinici byt prisne potrestani, ale zaujal me na tom spis Čeněk Růžička, předseda Výboru pro odškodnění romského holocaustu. Kdyby tohle bylo v obchode, tak by to bylo zneuziti obchodni znacky.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>