středa 3. listopadu 2010

Svůj k svému

Někdejší bojovník proti komunistickému režimu Josef Mašín občas povzbuzuje příslušníky amerických zvláštních sil před nasazením v Iráku i jinde... Mašín americkým vojákům, kteří ukončili výcvik, vypráví o jednotlivých akcích skupiny. "Těm klukům se to moc líbí."... - v jednu chvíli řekl, že nemá problém s výběrem zbraní, zda jde o pistoli, atomovou bombu anebo zda má protivníka uškrtit.

Zdroj

22 komentářů:

  1. K jinému tématu - čím to je, vláda i poslanecká sněmovna provádějí puč a zneužívají institut legislativní nouze, a velcí právníci Peters a Pecina mlčí.

    OdpovědětVymazat
  2. Nevim, jak by probihala legislativni nouze v Ceske republice, ve Spojenych statech by to byla nejspise legislative emergency, zavedena pouze ve velke krizi. Zla prirodni pohroma, teroristicky utok-v tomto vyjimecnem stavu by se kvuli bezpecnosti obcanu nic neprojednavalo a ani by se nehlasovalo, vladni strana s presidentem by exekutovali primou-neomezenou moc.

    Ale vsimla jsem si, ze nova vlada proverila a schvalila navrh pro uznani Tretiho odboje v dobe totality.
    Bratri Masinove a pan Paumer jsou jiste zaslouzenymi cleny odboje proti komunismu, mozna, ze by pan Masin mohl vedle americkych vojaku ucit i ceske kluky jak skrtit byvale komunisticke prokuratory a soudce, ty, co maji na svedomi lidske zivoty.

    OdpovědětVymazat
  3. No jo Pepik, to byl vzdycky heavy hitter a go getter. A cuch na prachy ma, provozoval leteckou skolu v Koline nad Rynem a prodejem zbrani do Nigerie vydelal vic prachu nez sam vazi.

    OdpovědětVymazat
  4. mozna, ze by pan Masin mohl vedle americkych vojaku ucit i ceske kluky jak skrtit byvale komunisticke prokuratory a soudce, ty, co maji na svedomi lidske zivoty.
    Souhlas. Myslím, že i naše vrahy by měl školit zkušený vrah.

    OdpovědětVymazat
  5. LK: vážený pan Mašín je poměrně sporý a moc vážit, myslím, nebude.

    OdpovědětVymazat
  6. To mate pravdu pane Vodnik. Pepik je ale dolarovy multimilionar, na rozdil od vp. Paumera treba, ktery se v tom tak jen tak celou dobu placal, az nakonec odjel domu a lekarskou peci si nechal platit ceskym zdravotnim systemem, ktery ma pravni kontinuitu s tim komunistickym.

    Pepik vsak zasoboval zbranemi ruzne obskurni africke rezimy, demokraticky tehda asi zadny, ale urcite byly vsechny antikomunisticke. A na tom asi vydelal takove prachy nez my vsichni vazime dohromady vcetne vazene pani Daniely.

    OdpovědětVymazat
  7. demokraticky tehda asi zadny, ale urcite byly vsechny antikomunisticke.
    Tak to jsem si oddechl. Už jsem se lekl, že budete špinit jméno kapitalistického hrdiny - majáku demokracie...

    OdpovědětVymazat
  8. "ceskym zdravotnim systemem, ktery ma pravni kontinuitu s tim komunistickym"

    LK, Vy jste pořád ten českej bulík, kterej furt ví kulový vo tom, co by zažil třeba v britským NHS.

    OdpovědětVymazat
  9. Jak si vykladaji cesti pravnici paragraf 261a me zajima, ale nijak neovlivni, ja nemam mentalitu ruskeho muzika.
    At si krici revizioniste, ze masakrovanych Zidu je jen jeden milion, ja zase mohu tvrdit z mych zdroju, ze jich bylo sedm milionu.
    Faktem zustavaji norimberske zakony, nepopiratelne, ktere na zaklade toho, jak se kdo narodil, pronasledovaly a ve jmenu zakona vyvrazdovaly narod, ktery s nimi zil tisic let. Mne staci fotografie, ktere si porizovali pri vrazdeni clenove Einsatzgruppen. Kdo se hlasi k takove odporne ideologii je sam uz mentalnim vrahem.
    Samozrejme ja nevylucuji v osvobozeni Stwory komunistickou kliku, ktera ma dlouhy zajem a cas, je to ta, ktera na rozdil od naivnich demokratu ma svuj cil. Vyuziva nespokojenosti obcanu z pomylene politicke korektnosti a smeruje je tam, kde je treba. Jestlize se nikdo nebude ridit paragrafem 261a, pak se nebude v budoucnosti ridit zakonem i v pripade trestani komunistickych zivlu!!!
    (Paragraf cini trestnym podporovani a omlouvani genocidy nejen u nacistu, ale i komunistu.)
    Tak jak tak, je to cesky problem a preji rozumne reseni.
    -----

    Pane Kreutzfeld,
    doufam, ze nemate nic proti zdravotnimu osetreni pana Paumera, vzdyt on si penzijni pojisteni jiste platil, kdyz jeste pracoval v Ceskoslovensku a povazte, kolik tisic ceskych korunek usetril vlade, kdyz jejich skupina zabijela milicionare. Stat se tak nemusel starat o nekolik budoucich penzistu a usetril vydaje za ROH nebo lazne Luhacovice.
    Clenove tretiho odboje by meli IMO dostat financni odskodneni.

    OdpovědětVymazat
  10. Vp Vodnik: ja bych si Pepikovo jmeno nikdy nedovolil hanet, ja z nej mam docela respekt, jen uvadim kontext. Jestli byl skutecne vrah, to taky nevim, kdyby ho chytli tenkrat na Bozim daru, tak by mu to asi uz nikdo neodparal, ale urcite to neni ten typ co by podrezaval starenky v parku pro plezir.

    Vp SP: Vasi poznamce moc nerozumim. Muj "point" byl o tom, ze Masini do Kocourkova neprijedou kvuli pravni kontinuite s komunistickym systemem, zatimco vp. Paumer prijel, mel asi jiny nazor a zdravotni pojisteni pro taxikare v USA je trochu jine nez v Cesku. Tim ho neminim urazet. Jak to souvisi s NHS?

    Vp Daniela: zdravotni pojisteni on si jiste platil, ale je rozdil si ho platit cely zivot, nebo prijet na stara kolena a za 15 stovek mesicne dostat co dostal. Ten system neni zalozen na tom, ze se do Ceska sjizdi duchodci na opravy, ale na tom, ze clovek plati cely produktivni zivot. Tim ho neminim urazet.

    OdpovědětVymazat
  11. Pane Kreutzfeld, ja si nemyslim, ze by se pan Paumer vratil co by vetchy starik do Ceska jen kvuli bezplatnemu zdravotnictvi. V Americe zil 40 let a jiste si odpracoval svych 40 kreditu, nutnych k bezplatne peci v systemu Medicare. Ale i tak, jako veteran korejske valky by mel bezplatne a prvotridni zabezpeceni v militarnich nemocnicich, v kazdem state USA. Dokonce i narok na statni pohreb se salvami, vlajkou a cestne misto na americkem hrbitove vojaku.

    OdpovědětVymazat
  12. Ani ja si to nemyslim pani Danielo a i kdyz mam na pana Paumera dvojaky nazor, tak bych ho rozhodne nechtel urazet.

    Ja osobne nevim, kdo on byl. To vi/vedeli jen oni urcite to byl dobrodruzny pribeh a jednou se vydam po jeho stopach, jako ze se na ta mista podivam, to me zajima, Uckro a ty dalsi, nechce se mi ted hledat.

    Me ale treba vadi, ze na http://www.bratri-masinove.cz/ neni vyfocen Sveda a Janata, protoze ti zaplatili zivotem. Z Masinu se proste stava kult, ktery oni sami podporuji a to neni dobre.

    OdpovědětVymazat
  13. Čestné místo mezi nečestnými vrahouny, není to protimluv?

    OdpovědětVymazat
  14. No, pane LK, já taky reaguju v kontinuitě. Tedy na kontinuum Vašich vyjádření. Pravda je, že zrovna pan Paumer v tom nehraje moc roli, jde o déletrvající kontinuitu Vašich vyjádření.

    Tedy pořád lepší s komunismem kontinuální ten náš marast než třeba NHS.

    Na druhou stranu musím uznat, že mi při prvním čtení unikla ta Vámi vyzdvižená ironie: tedy antikomunista využívající de facto komunistické zdravotnictví.

    Tak pardon, pane LK. Jako omluvu Vám pošlu nějaké ping-pongové míčky.

    OdpovědětVymazat
  15. Jisteze anonyme
    tito vojaci chteji casto byt i po smrti nezi svymi kamarady.
    Je to jiny pohled na svet, neocekavam, ze tomu budete rozumet zrovna vy, zbabela osoba, ktera se boji i podepsat...

    OdpovědětVymazat
  16. Tomu docela verim, pane Kreutzfeld, ze se okolo Masinu vytvorila urcita adorace, mozna i kult osobnosti. Nevim, jestli to Masinove podporuji, spise bych si myslela, ze je to jejich zpusob drazdeni komunistu. To by mne neprekvapilo, pendulum se proste vychylilo na druhou stranu a tehdejsi vitezove jsou dnes ti porazeni.
    Ja jsem se dozvedela o b.Masinech az v emigraci a tak nemam vyhraneny nazor.
    V.Sveda a Z.Janata si samozrejme take zaslouzi cestnou vzpominku, meli osudovou smulu. Byli popraveni spolu se strycem Masinu, Ctiborem Novakem...

    OdpovědětVymazat
  17. "Danielo", proč nebojuješ tam, kde můžeš, mohla bys ponižovat ubohé zajatce, dotýkat se jejich penisu, nutit je k předstíraným homosexuálním praktikám a ano, pokud by se ukázalo, že na světě existuje jen nějaká spravedlnost, skončila bys mezi svými kamarády, ubohou spodinou, která si vydělává na studium, jež ve skutečnosti nemá žádnou hodnotu, a má přitom mezi sebou mnoho částečně negramotných nešťastníků, kterým ani to studium nepomůže k aktivní gramotnosti.

    OdpovědětVymazat
  18. Ale Anonymku, verte nebo neverte, ja nebojuji, jen pisi svuj nazor. Zrejme mate problemy rozeznavat bojovani proti necemu a prubojnost nekoho. Nu, komu neni z hury dano, v apatyce nekoupi.
    Pobavila mne vase asociace, spojeni vjemu 'muceni a dotykani se penisu', jasna to sexualni frustrace. V tomto se shodujete s velevazenym ucencem z University Karlovy, panem Judr.Phdr.Mgr. Henrykem Laholou.
    Velmi gramotny profesor, na sve strance

    http://henryklahola.nazory.cz/Holky.htm

    Pan Judr.Ph.Dr.Mgr.et Mgr. tez popisuje, jak nebezpecne jsou pro nadrzeneho muze zenske dotyky. Budu se radami pana dochtora ridit...:-)

    OdpovědětVymazat
  19. A to je právě součást té vaší krysí povahy, samozřejmě že nebojujete, jen válku a vraždění podporujete, tak jako ostatní white trash tam od vás.

    OdpovědětVymazat
  20. Paní Danielo, Vy jste to mužskou sexualitou nějak posedlá. Připomínáte mi Origena. Možná byste měla zvážit FGM, snad by se Vám ulevilo a Váš mozek by přestal být ovládán nutkavými představami.

    OdpovědětVymazat
  21. Moje babicka, Rebeka Antonovna Kreutzfeld, kdyz zemrel muj dedecek, bylo ji teprve asi 35 a takze byla "na vrcholu", takze se vrhla na cteni cervene knihovny. Tenkrat jeste nebyly ty ruzne Playboye, Hustlery a dalsi kanaly jako ty Internety.

    OdpovědětVymazat
  22. Panove, tohle neni fer. Ja jsem s osahavanim penisu ubohych zajatcu nezacla, to byl Anonymek-Onanek.

    A jestli se v necem angazuji a bojuji, tak je to proti FGM.
    Origen na vas, Stary pane...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>