pondělí 15. listopadu 2010

Trpělivost, Andy!

Srbská ledvina se sice ještě neobjevila, ale tvrzení Andy, že žádný černý obchod s orgány není možný, dostalo další povážlivou trhlinu. Tentokrát se nejedná o Srby, nýbrž o chudé Moldavce, snad i Rusy a ony tři zmizelé Čechy. Zdá se, že černý obchod s orgány v Kosovu kvetl.

Nějaká nadnárodní organisace by měla mít vyšetřování pod kontrolou, aby do něj nestrkali své špinavé prsty antisemité. Mezi dalšími podezřelými je totiž Turek a Israelec.

6 komentářů:

  1. Taky jsem chtěl napsat příspěvek na toto téma s trochou ironie na adresu Andy. Jenže ona by stejně řekla, že to není ta správná ledvina:) Každopádně je alespoň důkaz, že transplantační průmysl kosovské předáky skutečně zajímá:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych navrhoval vtělit do zákona, že se ledviny prodávaly a dáme odhlasovat i nějaký ten počet obětí. A pak ať si zkusí to zpochybňovat!

    OdpovědětVymazat
  3. Gogo: výborný nápad! Chtěl bych vidět toho nestydu, který by se odvážil urážet pozůstalé, když by tvrdil, že jich bylo míň!

    OdpovědětVymazat
  4. S potesenim sleduji vyvoj okolo prazske koalice. Predpovidam, ze to bude slugfest jaky katerdorfska politika dosud nezazila.

    At uz je za tim Bakala nebo vnitrni sily liberalni demokracie, tehle chobotnici chce nekdo useknout hlavu u same prdele.

    OdpovědětVymazat
  5. Myslim ze spor byl v tom dokazat Andy ze jsou v tom byznyse namoceni dnesni vladci Kosova, Knizetem ve jmenu CR za vladce uznani.
    To asi nebude tak snadne. Nevim proc obsahove stejny komentar tu zmizel.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>