úterý 7. prosince 2010

Geert Wilders - poturčenec...

Na své návštěvě v Israeli se ten náš populistický islamofob zavrtal do sionistické prdele, že mu koukaly jen podrážky! Jaképak resoluce OSN a hranice z r. 1967! Kde to žijete, prosím vás!...

3 komentáře:

  1. Nacisticky disciplinovaní a ideologicky jednotní přispěvatelé Neviditelného psa unisono vřeští nadšením nad rhetorikou toho našeho blba, jehož odkazovaný projev tam dnes zveřejnili. Z mimořádně výživné diskusse vybírám svou favoritku:

    Náderný článek-média by se měla přestat srá t do věcí, kterým nerozumí:
    Autor: H. Lukešová Datum: 12.01.2011 11:02

    NevPes je bohužel jediné médium, které se nebojí psát pravdu o Židech, Arabech (Izraelcích ,Palestincích). Většina médií jsou ohavná rudohnědá naci-bolševická špína (zvědavec, britské listy, altermedia, osud, blood and honour, outsidermedia, muslimské listy...). Odplivnout si nad naci-bolševickou svoločí, ani ČT a Nova neinformují pravdivě, tepat do Izraele ano, ale zastat se ho to ne,jen samý obdiv k palestinským Arabům. Média by se měla přestat srá t do Izraele, situaci, které neroruzumí a starat se o skutečné problémy (ekonomika, cena benzínu, chleba, rohlíků, oděvů, drogérie...). Média by měla nechat Izrael na pokoji. Izrael ví, jak semá chovat a nepotřebuje rady přitroublých mudrlandů z ČT a Novy.Jsou to jen hloupí mudrlandi,kverulanti,zbabělci,svoloč, špína,hnus.

    OdpovědětVymazat
  2. Co si myslite vy, Vodniku neni dulezite, vzdyt vy tam ani nechodite k volbam. Takovi at si prskaji. Ovsem tato, podle vas populisticka retorika, lahodi milionum volicu. A o to jde.
    Zrovna jsem cetla na Al-Jazeere, ze se polozila lebanonska vlada kvuli rozporu mezi jakz takz demokratickou casti a Hezbollahem. Az si to cele muslimove obsadi, tak at si z Lebanonu vytvori jejich "Zemi zaslibenou" a nechaji Israel na pokoji.

    OdpovědětVymazat
  3. No, je fakt, že pár set tisíc z toho voličského stáda dalo tomuhle graselovi svůj hlas. Ne ovšem pro jeho podporu Israele, ale proto, že chce zatočit s cizinci, s islámem atd. Těmto xenofobům, kteří si nevidí dál než na špičku nosu, je ovšem jedno, že podpořili zároveň hlas, který vychvaluje ignorování resolucí OSN, bezpráví vůči Palestincům a zábory území. A až je stihne pomsta nějakých muslimských magorů, kteří přiřadili Holandsko na seznam nepřátel islámu a palestinského lidu, tak se budou děsně divit, že oni za nic přece nemůžou!...

    Malá oprava: já chodím k volbám! Vhazuji do urny své "ne" všem kandidátům bez výjimky. To je rozdíl oproti tomu, když někdo k volbám (které ovšem nemohou nic změnit) nechodí.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>