pondělí 13. prosince 2010

Krátká paměť konspiračních theoretiků

8 komentářů:

  1. Kapitána by ony údaje zajímaly, ale nemám pocit, že je reálně očekával, to by pak byl tou výjimkou potvrzující pravidlo.

    George Novotný se může - vzhledem k obsahu zbytku svého článku - vysmívat tak leda sám sobě.

    OdpovědětVymazat
  2. pokud by kapitana ony udaje skutecne zajimaly, mohl si je najit uz pred sesti lety z US oficialnich zdroju http://wtpotus.wordpress.com/2010/03/11/the-muslim-brotherhood-nazis-and-al-qaeda/

    Neinformovanost, hloupost, nevzdelanost, neschopnost davat veci do souvislosti, nechut ke zmene sveho omezeneho nazoru. Vysledek? Konspiracni teoretici a humbuk kolem WL.

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli se nepletu, tak vetsina tech Cablegate leaks pochazi pouze z Obamovy administrativy (2009-2010) a z te Bushovy tam toho moc neni. Wikipedia uvadi, ze jsou od r. 1966, ja zatim nejstarsi zaregistroval z r. 2003.

    Uverejnena byla jen miziva mensina, ale samotny Assange se o 9/11 konspiracich vyjadril trochu pohrdave, a ten ma jiste k dispozici analyzu cele databaze, takze ocekavam, ze tam nic neni, nebo nebude zverejneno.

    OdpovědětVymazat
  4. Kapitan se udajne zajimal o financovani NSDAP ze strany Zapadu. To neni v USA zadne tajemstvi, knizku o tom, kdo financoval Hitlera, ale muslimy napsal byvaly Attorney General.
    To jen ti, co nic nevi, nahle "objevili Ameriku".

    OdpovědětVymazat
  5. A hele, zase jeden statečný a moudrý anonym:) Tuhle sortu snad musí někde klonovat, jinak to není možné:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vy se doopravdy jmenujete cnemo? A neco k veci, ohledne toho, ze Vami ocekavane "tajduv odhaleni" je informovanym zajemcum znamo jiz desetileti, by nebylo?

    Jinak se mi moc libi, jak potesenim ucuravate nad zverejnenim tajnych depesi, zatimco kdyz se Max blahe pameti chtel dopatrat tajemstvi pohadky "Jak bily kun cnemo k tovarne a milionum prisel", tak jste mu zacal sproste nadavat, mazat ho a vyhrozovat. Vy jste pekne popleteny, cnemo, jeste, ze v US vlade nejsou pokrytci vaseho typu. Pokud bych mel citovat Vodnika, vase yahoojska prdel je tak zafekalizovana, ze se Vam exkrementy tlaci az na mozek.
    Pocitam, ze se Vodnik postara o rychle vymazani meho komentare, pokrytci a hlupaci neradi zrcadla ;-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Aha, tak ne moudrý anonym, ale kupka fekálií, co zbyla po šíleném maxovi:) Na podobné pitomosti je škoda reagovat, nedělal jsem to z principu nikdy.

    OdpovědětVymazat
  8. http://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_Due

    Tady se pan Peters může přečíst něco o tom jak se spikla zednářská lóže se CIA

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>