neděle 26. prosince 2010

Zase neposkvrněné početí

4 komentáře:

  1. Kdyz mate radi pohadky o neposkvrnenem poceti, tak vam take povim jednu, z jineho soudku, ze science fiction.
    Jachym a Anna dostali pozornost Jahweh, mimozemstanu, (dale ET). Tito ET privedli umely spanek na Annu kdyz ovulovala a pak ji vajicko oplodnene ET semenem vlozili zpatky do delohy.(V panenske blane je maly otvor, zkrze ktery jde pohodlne protahnout instrument.) V dnesni dobe se priblizujeme uz i k tomuto zazraku, klonovani lidi..
    Apokryfa uvadi, ze Jachym i Anna uz byl starsi manzelsky par, proto je mozne, ze ET sprostredkovali i jeji ovum.
    Kazdopadne v techto verzich se objevil vzdy pri oznameni otehotneni andel-ET, jak pri neposkvrnenem poceti Anny, tak u neposkvrnene Marie. Nemyslim si, ze tyto zeny oplodnoval mimozemstan aktualni soulozi, spekulace o velmi tenkem a dlouhem ET penisu se mi nezamlouvaji.

    Jezis byl podle sci-fi teorii naklonovan, coz se docela shoduje s pojmem svata Trojice.
    Buh otec v Trojici znazornuje fyzickou materializaci, tvoreni, Duch svaty vnimani bozske entity a Jezis je produktem techto manifestaci v lidskem tele. Toto pak tvori jeden celek.

    V gnostickem a Platonove podani je Buh-Jahwe mensi buh, Demiurge (demiourgos). Vsemohouci Bozska entita, primarni Jsoucno, Absolutno je pak podle techto nazoru "Neznamy Buh."

    OdpovědětVymazat
  2. Mimo jednoho pripadu o neposkvrnenem poceti, nam Stary zakon v knize Genesis popisuje seriovou vyrobu poskvrnenych poceti:
    Za onech dnu kdy synove bozsti vchazeli k dceram lidskym a ty jim rodily, vznikaly na zemi zrudy.....To jsou ti bohatyri davnoveku, muzove povestni...
    I videl Hospodin jak se na zemi rozmohla zlovule cloveka a ze kazdy vytvor jeho mysli i srdce je v kazde chvili jen zly. Litoval ze na zemi ucinil cloveka..

    Az opet navstivi Zemi co asi uvidi? Presne totez! Otazka zni zda bude opet nejaky Noe, zda nekdo tentokrat dostane chanci.

    Nebylo by divu kdyby ne, poskvrneno toho bylo prilis !

    OdpovědětVymazat
  3. Clovek se divi, pane Aster,
    proc Buh uz tenkrat neustanovil neposkvrnene poceti "en masse", coz by melo za nasledek, ze Jezisove by zcela urcite porazili nephilim a nebylo by treba bozi vytvory sadisticky topit..Nebo proc Vsemocny stvoritel nezaridil, aby tito neposlusni Synove bozi ejakulovali psi sperma, ktere by se neshodlo s lidskym DNA. Stacilo by preci pouhe slovo...
    Jinak pripoustim, ze je to zazrak, kdyz uz lidstvo existuje tisice a statisice let, aniz by skoncilo jako dinosauri nebo vyhynylo do jednoho zkrze pandemicky mor.
    Jestli jste krestan, pak snad verite, ze velkou cast na moralnim upadku lidstva ma satan, dabel, pekelny demon Lucifer, ktery bude porazen az pri Armagedonu. Do te doby mu lidi muzou jen mentalne odporovat. Coz nedelaji a pri Soudnem dnu budou vrzeni do pekel horoucich..
    Nekteri cekaji na Mesiase.
    Hinduisticka kosmologicka tradice zase prohlasuje, ze zijeme v chaoticke Kali-yuga, konecne fazi casoveho prostoru v jednom vesmirnem cyklu.

    Aby se v tom cert vyznal..:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli jste krestan, pak snad verite, ze velkou cast na moralnim upadku lidstva ma satan, dabel, pekelny demon Lucifer, ktery bude porazen az pri Armagedonu.

    Asi nesplnuji zadnou z podminek, ani krestan verici na satana a dabla , uz proto ze demon nemuze byt Lucifer, nebot to slovo znamena Svetlonosic, takovych je treba si vazit. Nevazim si predevsim tech a takovych kteri misto svetla nosi tmu. Vlastne ani naprosty neverici nejsem.
    Zatim nebyla presne popsana varanta vericiho nevericiho ani nevericiho vericiho.
    Neposlusni synove Bozi mezi sukanim s dcerami pozemskymi patrne take ruzne pokusnicili a z toho jim vychazeli ti ruzni Kentaurove a jini tvorove:-(
    Tohle fusovani do remesla samotnemu Stvoriteli a pokusniceni na homo sapiensovi ho patrne natolik dozralo ze zasahl a ucinilo tomu konec.
    Chci jen pripomenout coby verici neverici, ze v bibli je i rozumne vysvetleni na nektere jevy vcerejska az dneska.
    Rika se tam ze tisice let homosapiensovych, clovecich lidskych je pro Stvoritele jen jeden den. To vysvetluje mnohe, ze nez obehne tento Vesmir a nekolik dalsich vedlejsich paralelnich, je to pro neho prochazka jen na par hodin, pro nas nekolik tisic let. Nemusi tedy byt 5 milliard let nez Slunce vyhasne zase az tak moc dlouha doba.
    Pokus Stvoritele se ve zkumavce zivota zacal ubirat smerem jaky nebyl asi ocekavan.
    pritom je to tak jednoduche, stacilo aby Adam s Evou nejedli ze stromu poznani. Lidstvo by nic nepoznalo, nexistovalo by dobre a spatne, zadni certi a kazisvetove, jen lidstvo v raji a bez dedicneho hrichu na veky.
    Misto toho, spatnost vladne svetu, jen zlocinci a zlodeji, az nakonec vzdy musi prijit mesiasove kalouskove a lidstvo zachranovat.
    Na druhe strane predstava ze by Adam s Evou nejedli ze stromu poznani doslo by jiste k nejake katastrofe jine nez te soucasne. Hrozna a hruzna predstava ze by neexistovali banksteri ani jejich lichvarske uroky, ze zadne zadluzeni a jeste dalsi uroky na zadluzeni ze zadluzeni, neexistovalo by mnoho veci ze soucasneho sveta hmoty i ducha.
    Existoval by jen raj.
    A v nem stale Maj, stale lasky cas
    zadny Internet, zadnych blbcu hlas
    jen pravda a laska zas a zas

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>