pondělí 3. ledna 2011

Cibulka měl pravdu!

Někteří z nás už to dávno vědí, jiní se vzpírají uvěřit. Můj názor je, že po svých výrocích na adresu Bradley Manninga ztratil Václav Havel svou tvář definitivně!

Možná by si Manningovu celu mohl na pár dní vyzkoušet - bez bétéček, Earl Greye a německo-českého slovníku...

6 komentářů:

  1. Smutně nepřekvapující je, že když si kliknete na ten link na OVM v článku, tak kolem té 30. minuty shrnuje kommentátor affairu Wikileaks a jediná odhalení , která tam uvádí, jsou: v Rusku vládne mafie, Putin - alfasamec, Berlusconi s ním kšeftuje, Netanyahu chce mír a Egypt možná chystá jaderný program. O špehování diplomatů v OSN (například) začal sám Moravec a z Havlovy odpovědi jsem usoudil, že trapas je ne to špehování, ale to, že se u toho nechali chytit.

    OdpovědětVymazat
  2. Wikileaks je mrtva kauza, jedine tak depese ohledne Israele by to trochu ozivily. Manning vsak je v zakonnem procesu a jeho vazba je sledovana. V Cesku by meli bojovnici za pravdu a osvobozeni Manninga podepisovat rozsahle petice a formovat lidske retezy, nejenom proti systemu imperialisticke Ameriky, ale hlavne na truc Havlovi a jeho sympatizantum. To byste to kapitalistum osladili !!!:-))))))))

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu nevím, na co reagujete, Danielo, ani co svým kommentářem vlastně chcete říct.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty nevis?
    prvni cast je realita,
    Manning vsak je v zakonnem procesu a jeho vazba je sledovana.
    Druha cast je pokus o ironii ve spravnem Emerickem stylu, jak coyot steka na mesic a karavana jde dal:-)

    Dodam k poznamce: Manning vsak je v zakonnem procesu a jeho vazba je sledovana. Ze i Guantanamo je v zakonnem procesu jiz radu let a stale nic i pres sliby Obamy Zlatousteho.
    Co kdybys vzal na vedomi ze Pravda a Laska Havlova ma svoji podobu, vcetne humanitarniho bombardovani a ze i zakonne procesy v USA maji svoji podobu.
    Nejak se nemuzes stale vyrovnat s tim ze pro USA jak uvnitr tak venku plati:
    Quod licet Iovi, non licet bovi

    OdpovědětVymazat
  5. Bravo, pane Aster,
    jenze jste mi zkazil hru, prala jsem si nejakeho tulpase, ze se ozve a prihlasi se k petici a hrde oznami, ze za hrdinu Manninga chystaji pietni setkani na Vaclavaku, kde ucastnici zapalil u Kone svicicky za svobodu slova.:-))
    Ja neco takoveho totiz od nekterych debilku ocekavam. Zduraznuji od nekterych..
    Nic ve zlem, ale byt vami, pane Astr, tak bych to Guantanamo moc nezminovala. Ten propusteny Australan-muslim jmenem Mamdouh Habib vam Australanum dela peknou ostudu. Austraie jej prijmula a on ted po svete prohlasuje, ze Australie je priserny rasisticky stat, kde policie pouziva stejne nelidske metody jako on zazil na Guantanamu. Tak jak je to, opravdu u vas mucite chudaky propustene z Guantanama??

    OdpovědětVymazat
  6. Habib nas stal dost penez, privezen a prileten specialem, plus specialne bezpecnostne osetren (musel byt zpocatku chranen, nebot ne fsichni ho tu miluji, nekteri i o vykopnuti z Klokanie zadaji) k cemuz patrilo i kazdodenni hlaseni se na policii, to je asi to jeho srovnani ? Proti tomu protestovali jeho pravnici(kdo je plati kdyz On je na podpore?) a tak to bylo po case zruseno.
    Ano prestal tu byt po kratkem case zajimavy, mozna ze dostal i passport a ted jezdi po svete a chvali a chvali :-) I takove Australany tu mame:-)
    Srovnani s Manningem ale mozne neni, ten jen upozornil na svinarny (a spravne lidsky ucinil), kdezto Habib sel strilet ve jmenu Allaha!
    Kdyz nemuze strilet vede alespon reci.
    ------------------------------------

    Nekdy to zacina malym nedorozumnenim a konci casto velmi neslusne:-(
    Jako naposledy v Brne:
    Přijde CIGÁN do předprodeje a chce "šalinkartu".
    Prodavač se ptá:"Na měsíc?"
    "Né,po Brně,pičo!"
    ------------------------
    Kdyby to nebyl pravdivy pribeh, bylo by to v CR na soud za sireni rasove nedostatecnosti nebo jak se to jmenuje ci co to maj v Cechistanu za sametove nekorektni zakony:-(
    ---------------------------------
    berte moje komentovani jako takovy startovni Novorocni gulas na thema
    korektnost ci nasratost
    kdyz pruseru je vic nez dost
    shalom :-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>