neděle 30. ledna 2011

Spravedlnost muší bejt...

Teď, v těžkých krisových časech, mají manageři 3x víc práce. Jistě se mnou souhlasíte, že trojnásobné zvýšení platu je tedy zasloužená odměna a komu se to nelíbí, ať se odstěhuje na Kubu nebo do Severní Koreje!

3 komentáře:

  1. GoldmanSachs tygr financniho sveta a jeho obrovske zisky?
    Staci pripomenout posledni velkou akci kdy si vsadili na propad eura a vydelal na tom dalsi milliardy:-(
    GoldmanSachs je presnou ukazkou toho jak se da profitovat i na krizi a delat zisky ve spolecnosti i kdyz se hospodarstvi riti do zandele a lide trpi !
    Je to jiste umeni a zaslouzi si to oceneni.
    Nevyssi oceneni vcetne zlatych padaku jsou celosvetovym jevem, ani proslovy politiku proto tomu na veci nic nezmeni. Bylo i nekolik proslovu Omany Zlatousteho na toto thema ... a nic.
    Mas to spravne Vodniku:-)
    Spravedlnost muší bejt...

    OdpovědětVymazat
  2. GoldmanSachs jsou mezinarodni financni cachrari, o tom zadna. Tricet tisic zamestnancu, co bere rocne statisicove platy, v uspesnem roce az pul milionu dolaru a par tisic uredniku si bere dvoumesicni, plne placenou dovolenou na dobrovolnicke, charitativni prace.
    Idealni zamestnani..
    Miliardove dluhy pujcene na zacatku krize uz splatili a dane tez plati, ackoliv se jim zda, ze jsou neumerne vysoce zdanovani.
    To uz tak je, ze bez akciovych spekulateru, investoru a ruznych obchodnicku by nemeli v GS zadny kseft a zadny zisk. Lidi holt neodolaji pokuseni, nabidce. Asi jako: "No, nekupte to.."

    OdpovědětVymazat
  3. Vodniku s uznanim kvituji Tvoji korektost:-)
    Zminil jsi jen nejvyssiho hlavouna z centraly.
    Spravne jsi pomlcel zastupce pro Middle Europe soudruha Dlouheho, soucasneho poradce Premiera a byvaleho demontazniho ministra prumyslu. Spravne a korektne to noviny na ktere odkazujes nezminuji :-) Jeste by mu mohl nekdo zavidet zaslouzene penize za tvrdou praci! Je pry v CR plno zavistivcu, misto aby sami tvrde pracovali a dopracovali se zaslouzenych odmen, pohodlne zavidi, praci nevidi.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>