čtvrtek 24. února 2011

Andy, upaluj do Israele! 2

Nemohu si pomoct, ale musím svou výzvu Andy zopakovat na základě článku na CPF, známém to krajně spikleneckém, antisemitském, rudohnědém, nespolehlivém a téměř zvědavcoidním webu, z pera známé kommunistky, židobijkyně a rudohnědé nacibolševičky Diany Johnstone.
V listopadu 2008 se na prištinském letišti zhroutil jeden mladý Turek, kterému byla krátce předtím odebrána ledvina. To vedlo policii k razii na nedaleké klinice Medicus, kde se v postoperační péči nacházel 74letý Izraelec, kterému byla ledvina tohoto mladého Turka implantována. Izraelec údajně za nelegální implantaci zaplatil 10 tisíc eur, zatímco onen mladý Turek byl podveden, podobně jako další zoufale chudí cizinci, kteří byli pod falešnými sliby nalákáni do Prištiny. V současné době probíhá v Prištině proces se sedmi obžalovanými, kteří jsou obviněni z účasti na nelegálním obchodu s orgány na klinice Medikus společně s předními představiteli kosovsko-albánské lékařské profese. Dosud je na svobodě dr. Yusuf Sonmez, mezinárodně známý kšeftař s orgány, a Moše Harel, Izraelec tureckého původu, jenž je obviněn z toho, že pokoutní mezinárodní obchod s orgány organizoval. O Izraeli je známo, že je hlavním odbytištěm orgánů kvůli židovským náboženským restrikcím, které silně omezují počet izraelských dárců.

4 komentáře:

  1. Nazdar Hastrmane. Je pravděpodobné, že nastane chvíle, kdy budu ráda upalovat do Izraele( určitě nejpozději ve chvíli, kdy zde Hastrmani dosáhnou na moc), ale určitě ne na základě nějakých článků z komického projektu Tereza Spencera, ani když je napíše paní Johnstone, známá svojí objektivitou:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nebyla rec puvodne o Srbske ledvine? Zmena politicke situace, kdy Turecko zabralo Srbsko mi uplne unikl. Jeste, ze tu mame Vodnika, aby ty zmeny zaznamenal.

    OdpovědětVymazat
  3. "nastane chvíle, kdy budu ráda upalovat do Izraele( určitě nejpozději ve chvíli, kdy zde Hastrmani dosáhnou na moc)"
    Z moci Hastrmanu se obavat nemusite. Spis jde o to zda-li se Izrael sam neznici.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>