neděle 13. února 2011

Osama bin Laden žije ve Washingtonu D.C.

Aspoň podle Mahmúda Ahmadínežáda.

9 komentářů:

  1. I kdyz to ma ceske titulky pro lidi z CR kteri anglictinu neovladaji, toto interview rozhodne nebude vysilat zadna TV v CR ci jina "zapadni" ci prozapadni TV.
    Pro celkovy obsah rozhovoru, nikoli pro zaverecna slova ze Iran nikdy s Osamou nespolupracoval zato Bushovci ano, ze tedy logicky pravdepodobnost ze muze byt v USA je vetsi nez v Iranu :-)
    Nejde o to ze si president Iranu udelal cesky receno"kozy" z redaktora, ale o celkovy obsah ktery se da shrnout do Iranskeho nesouhlasu s postojem
    "Quod licet Iovi, non licet bovi".
    Kdyz chteji jaderou energii a ne zbrane !
    Casem mohou prijit dalsi staty jako treba Brasilie a dalsi , kteri prohlasi ze se citi ohrozeni a ze nutne potrebuji nejen jadernou energii ale i na svoji obranu jaderne zbrane. Prida li se nejaka zeme Afriky ci dalsi zeme Asie, muze byt veselo :-(
    Dalsi to problem ktery budou muset casem drzitele jadernych zbrani resit. A ti rozhodne nejsou jednotni!

    OdpovědětVymazat
  2. Osobně si myslím, že by stačilo několik takových rozhovorů s Ahmadínežádem v hlavních světových médiích (navíc s redaktory, kteří by se ptali bez předsudků), a na Západě by propukla revoluce. Ten chlap se mi čím dál víc líbí. I když to jako politik bude asi taky pěkný holomek.

    OdpovědětVymazat
  3. Stane, revoluce by IMHO nepropukla. Na to se mají lidé na Západě moc dobře. A až se dobře mít nebudou, bude šrumec i bez Ahmadínežáda.

    Régime v Íránu bude nepochybně nepříjemný (byť zdaleka ne tak strašný, jak nám ho líčí media!), ale Ahmadínežádovy odpovědi jsou vtipné a udělal na mě dojem, že je chytřejší, než jsem si myslel. Illuse si o něm nedělám: je to politik, tím je řečeno vše...

    OdpovědětVymazat
  4. Tento rozhovor byl vysilan na znamych programech v americke televizi, s Ahmadinejadem mluvil predni zpravodaj G.Stephanopoulos. To uz bylo ale vloni, to si jeste Ahmadinek velice fandil, jako ze je Israel vyrizeny, ze si neumi poradit ani s Gazou. No, oni si Israelci mohli s Gazou poradit lehce, kdyby ji vybombardovali do doby kamenne.
    Pidlooky ma ted s jadernou technologii na chvilku utrum, diky virusu Stuxnet.

    OdpovědětVymazat
  5. Ha ha, pane Astr,
    taky se da pohlizet na Stuxnet i takto. Nemam problem, nikdo se pak nebude zbytecne pidit a pohorsovat nad nejakym podradnym cervem, ze...
    Toto jsou nove zpravy od iranske opozice:
    These from our friends in Iran.

    Tehran- Feb.5, 2011. On October 20, 2010, Abdollah Solat Thana, one of the deputies of Atomic Energy Organization announced: “electricity produced by Bushehr’s nuclear power center will be ready to be used in a month”.

    After three months of this promise the reactor is not yet operative.

    On Jan. 28 Salehi, regime’s n
    ew Foreign Minister announced that the power center will be operative on April 9, 2011 and brought this as excuse for the delay: “it is possible that we witness a delay because of some tests”! Salehi claimed that Stuxnet Virus has not entered “the main systems”.

    Russian experts have warned that finishing the project of this nuclear power center at that time might bring about another Chernobyl in Persian Gulf...."

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě je to pravda. Obama je totiž ostříhaný Ladin po pěti plastických operacích:)

    >No, oni si Israelci mohli s Gazou poradit lehce, kdyby ji vybombardovali do doby kamenne.

    Nikdo nepochybuje, že Izrael dovede vybombardovat Gazu do základů, ale ani ti nejpitomější izraelští politici si nemyslí, že by to bylo řešení. Teď se navíc vyvolení patrně probudí do světa, v němž na ně z okruhu 2000 km budou mířit všechny laufy, možná primitivní, ale všechny. A to je zcela jiná výzva než proužek země s hustotou civilistů 4000 ks/km2.

    OdpovědětVymazat
  7. pane Cnemo, kdyby byl Israel napadeny ze vsech stran, tak ten maly prouzek zeme by byl prvnim uzemim valecne zhouby. Uz strategicky, aby se mohlo adekvatne celit utokum od more..

    OdpovědětVymazat
  8. Také bych chtěl podotknouti historický fakt, že Ahma byl obviněn z vraždy jakéhosi politika ve Vídni v 80. letech a jeho podíl na únosu amerických diplomatů v roce 1979 je také znám. Je docela zajímavé, že zatykač na něj nikdo nevydává jako např. na Bushe, že ano...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>