pátek 11. března 2011

Antisemitské běsnění na Neviditelném psu

Se svraštělým čelem a hněvem v oku jsem si přečetl na dnešním Psu úvahu Petra Homoláče, zřejmého nacisty v rouše liberála, viscerálního antisemity a plíživého kommunisty. I když „úvahu“ – spíše nenávistný pšouk a výron excrementu, vedle kterého průjem pacienta s hnilobným zánětem střev voní jako Channel No5.

Petr Homoláč sice správně kritisuje Rusko a Putina, správně kritisuje ústupky vlády terroru lékařských odborů a správně kritisuje páně Sobotkovu sabotage vystoupení Geerta Wilderse, nejvěrnějšího přítele, kterého Israel v Evropě má (to si bude muset Farmisal u svých israelských přátel ještě dlouho žehlit!). Obávám se ale, že na tyto jeho pohledy je nutno pohlížet pouze jako na přijatelné coulissy, jež tento záludný rouhač vytvořil k tomu, aby do nich lstivě umístil jedovatou propagandu, která je daleko za hranicí přijatelnosti slušných lidí.
„Víc byl u nás šikanován Američan David Duke. Snad prý tvrdí, že obětí holocaustu bylo výrazně méně a to je zřejmě špatné. Je prý popírač holocaustu. Česká policie ho zavřela a vyhostila. Nevíme, proč naše vrchnostenská osvícenost nedovolila omezeným poddaným poslechnout si, čím Mr. Duke svá tvrzení dokládá.”
Nastojte – on by si, panáček hnědý, chtěl poslechnout, čím rasista a Ahmadínežádův podržtaška „dokládá”(sic!) svá tvrzení!! Tsk, tsk, tsk... Je to PRÝ popírač holokaustu a to je ZŘEJMĚ špatně. A nedosti na tom!
„Kdyby Duke uváděl jiné počty padlých Rusů, taky by ho zavřeli? Bylo to potupné a urážlivé vůči našincům, kteří zažili mnoho desítiletí primitivních zákazů. Také tenhle byl hloupý, ve svém důsledku ty oficiálně uváděné údaje jen zpochybnil. Už jim úplně nevěřím, nemůžu vymazat celoživotní zkušeností se zakazovanými údaji, bývají vždy přesnější a pravdivější.”
Zde je jasný důkaz: herr Homolatsch se přiznává, že nevěří!! Doufám, že bude neprodleně zatčen a poslán do míst, kde už mu ty zákazy vyženou z hlavy! Protože to ještě stále není všechno:
„Fischer byl už veřejnosti představen jako kandidát na příštího prezidenta, zmiňovaný MUDr. Sobotka, který se nerozpakuje zneužít holocaust jako klacek, je horkým kandidátem už dávno. Nejnověji trio prezidentských kandidátů doplnila paní Němcová. Vesměs nejvyšší členové fanklubu uctívačů prezidenta Klause.

Tato ambiciózní skupinka má kromě nejvyšších politických ambicí a uctívání nejmoudřejšího další společné, ale to ponechávám na čtenářské důvtipnosti. Ale pozor, za nezávislé myšlení se v Česku už zase zavírá.”
Zde už přestává veškerá legrace! Co nám chce author-konspirativec vsugerovat? Nějakou variantu židovského spiknutí? Co dělal včera v noci (a dnes přes den) Ondřej Neff? A co Jiří Wagner? Odpověď je nasnadě: NEBYLI DOSTATEČNĚ BDĚLÍ! Myslím, že omluva čtenářům a doživotní zákaz genosse Homolatchovi publikovat na Psu by bylo minimum slušnosti, které máme právo od nich očekávat.

Ve chvíli, kdy celou arabskou oblastí probublávají smrduté výpary islamitických povstání a Novým Bydžovem pochodují stovky potenciálních dozorců příštích Auschzwitzů, si nemůžeme dovolit nechat uzrávat takové zrůdné myšlenky v neukázněných hlavách! Dr. Farmisal Subotka má příležitost napravit svou chybu s blokádou Geerta Wilderse a ukázat, na čí straně stojí! Dost už bylo Homoláčů!!

29 komentářů:

  1. Zase krasna lamentace po cesku, ach, ta bida, vse stoji za hov*o a bude jeste hur. Pan P.Homolac se rozrusuje jiste z casti opravnene, ale emotivni vybuchy nazhavi vetsinou jen aktivisty a anarchisty. Mne to pripada jako valka Budulinku. Budulinek A si zasedne a nenavidi Budulinka B, v praxi Homolac nenavidejici Fischera. No a co ma byt, ma tedy pan Homo nejake reseni? Nema, jen budulinkuje, v lepsim pripade vyuziva svobody slova.
    Jestlize chce vetsi svobodu slova, pak, kdyz uz cituje Dukea, by se mel lepe informovat a nedelat ze sebe hlupacka, ze nevi, jestli je Duke popirac holokaustu nebo ne. (Asi neumi anglicky a nevidel na Youtube projev Dukea na sjezdu v Teheranu.)
    Kdyby byl pan Homolac seriozni a zasadovy bojovnik za svobodu slova, pak by se neohanel tim, ze "mozna" Duke neni popirac. To se svobodou slova nema nic spolecneho, neb podle neomezene svobody by i Duke mohl vyjadrit nazor, ze holokaustu neveri a popira zlociny nacistu. Ale to ne, Homo to moralne osmrdlava a oduvodnuje, ze nevi. To neni padny argument pro svobodu vyjadrovani.
    Ja bych Dukea v Praze prednaset klidne nechala, nekde v sokolskem sale, uz proto, ze nekteri cesti bulici se zakazem rozdrazdi a fantaziruji, ze je vlada pripravila o nejaka moudra. Naivkove si snad mysli, ze Duke by kazal v prvni navsteve Ceska naplno, co prska na komercnich videech? Jisteze ne. V cyberspace, kde nerozhoduji ceske zakony, tam za jeho zblebty musi dojne kravicky zaplatit extra.
    V jadru to vidim jako boj o princip vyjadrit se svobodne, jenze hecovani, osocovani a sarkasmus jsou podle meho mineni kontraproduktivni...

    OdpovědětVymazat
  2. Ja to vidim podobne jako pani Daniela. Svoboda slova je dobra vec a napise-li Homolac a publikuje-li Wagner na Psu takovy nenavistny antisemitsky pasquille, nemeli by mit strach, ze budou statni moci persekvovani, ze budou zavreni, nerkuli jejich usedlosti vypaleny a manzelka s detmi i sluzebnictvem pribiti na dvere,zatimco oni jsou v praci, jako jsme to mohli videt ve filmu Gladiator. I kdyz ciste theoreticky by to bylo mozne, zapadni judeokrestanska civilizace je v tomto dale.

    Tito panove by si vsak meli uvedomit, ze svoboda projevu navzdory popularnimu mineni NENI holubnik, a ze nektere veci se proste rikat nemaji, i kdyz to zakon nezakazuje. Potom by si mily pisalek i radoby redaktor meli predevsim pred vlastnim svedomim, ale i pred vsemi slusnymi lidmi zodpovedet otazku, zdali to s tou podporou sionismu mysli skutecne uprimne, a nebo jestli jim nekde v hloubi duse hryze alespon mala pochybnost.

    Pak mozna nejsou muzi na spravnem miste a meli by svobodne psat spise pro Zvedavce, Delnickou stranu, nebo Radio Teheran.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že Váš první odstavec je nebezpečně liberální, v.p. Kreutzfeld. Zákony jsou od toho, aby se dodržovaly, a jestliže zástupce českého lidu Jiří Payne prosadil v parlamentu trestnost pochybování, měl by být herr Homolatch potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta podle §405 Tr.z. S Vaším druhým a třetím odstavcem souhlasím, s tím, že svoboda a demokracie už nasadila sekeru ke kmeni zvanému Zvědavec a DS, zatímco Radio Teheran počítá svůj countdown k humanitárnímu bombardování, které z fundamentalistických ručníkářů udělá lidi, jako jsme my!

    OdpovědětVymazat
  4. Svobodu slova si predstavuji takto: Nekdo rekne co ma na mysli a jiny mu vysvetli, ze jde o hloupost.
    Ovsem to prvni se dnes moc nesmi.


    Napriklad se dnes priznava, ze valka ve Vietnamu byl nesmysl. Jiz mene se vidi, ze dnes podporujeme komunisticky rezim.
    Holokaust byla jedna z hruz minulosti, fakt ktery celkem drtiva vetsina lidi uznava. Debatovat o detailech kolik lidi a kolik jinych holokaustu bylo, se ale moc svobodne nerozsiruje ba dokonce nesmi.

    Trochu mimo ale persekvovani?
    Co se stalo se slovem pronasledovani?

    OdpovědětVymazat
  5. Tak už i malá kamarádka Biene Maja má škraloup.

    http://www.lidovky.cz/autor-vcelky-maji-byl-nacista-a-nenavidel-zidy-f4e-/diskuse.asp?iddiskuse=A110312_204616_lide_hs

    Já být předsedou DS, tak tu písničku zavedu jako stranickou hymnu.

    OdpovědětVymazat
  6. Já být předsedou DS, tak tu písničku zavedu jako stranickou hymnu.
    Karel Gott, který ji zpívá, se několikrát vyjádřil na adresu illuminátů... - myslím, že by na to měly patřičné orgány upřít svou pozornost: ty nitky, které to tam spojují, nejsou zas až tak tenké!!

    OdpovědětVymazat
  7. :-))) V té diskussi se pochopitelně taky hned otřeli o Gotta! :-)))

    Ještěže na tom semináři v Mnichově shledali Včelku Máju nezávadnou, jinak byšla do stoupy. V.T. by se určitě oblafnout nenechala!...

    OdpovědětVymazat
  8. Nenechej se zmást, Vodníku, autor vypočítavě nevyjadřoval svoje skutečné názory jen proto, aby prostřednictvím nezávadné Arbeitbiene pronikl do dětských duší a v nich zabodnul nebezpečné žihadlo.
    Kdoví, kdo v té komisi seděl, že to neviděl. Já bych sestavil lepší komisi a ty první komisaře pohnal k odpovědnosti.
    Vždyť už jen ta postava Vilíka (Williams = ten, kdo žádá helmu reps. ochranu).
    Po Trautenberkovi a včelích medvídcích je třeba kriticky posoudit i Včelku Máju.

    OdpovědětVymazat
  9. Máš pravdu, gogo! Nebyl jsem dostatečně bdělý a nepatřím na přední výspu, protože mne extremista opije rohlíkem. Těm kommisařům se pak bude asi opravdu potřeba podívat na zoubek! Kdoví, co jsou zač, kdo byli jejich rodiče atd....

    OdpovědětVymazat
  10. Třeba Mikeš už očistným přezkumem prošel a potvrdila se všechna podezření nadevší pochybnost.
    http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010041501

    OdpovědětVymazat
  11. Gogo: ano, to je D-FENS at his best :-)...

    OdpovědětVymazat
  12. Hlavne se "uvolněte"

    Fischer presidentem, Fischertuv navrat nejen k zidovstvi ale i k tvrdym zasahum?

    Premiér ČR Jan Fisher (KSČ 1980-1989) v talkshow Jana Krause "Uvolněte se ...

    Poslechnete si, pripomente si, kdo bude zkouset kandidovat na Hrad :-(
    Fischer
    Oni vas ty "svobodne" reci prejdou a co nezaridi Fischerove, dozaridi bratri:
    HAARP

    OdpovědětVymazat
  13. To s tím HAARPem myslíte takhle, mistře Astře?

    :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  14. Vazeny Stary Pane, Vase usmevna linka ma patrne svedcit o zachvatu smichu ktery trval dobu rozhodne delsi nez kratkou:-)

    Cokoli neobvykleho se kdy na teto planete stalo a stane vzdy bude zkoumano z ruznych uhlu a to vcetne nadpisu clanku z Vaseho odkazu:

    V Japonsku udeřila "geofyzikální zbraň", spekulují konspirátoři

    Co Zeme existuje cely tech par milliard led pozemske kry plavouci na zhavem jadru se pohybuji rychlosti nekolika centimetru rocne ruznymi smery. Strety tak obrovskych hmot maji pak cas od casu za nasledek i silna zemetreseni a posuny v dusledku nahromadenych tlaku.
    Neni moji vinou vyskyt nadmerneho mnostvi ruznych az nesmyslnych theorii. Naopak vedci seriozne studuji a skladaji dohromady FSECHNY informace ktere pohyby zemskeho povrchu zpusobuji. Stejne tak jako lidske vlivy na zmeny pocasi jsou pak tyto nazory castym zdrojem ostrych polemik a stejne je tomu pokud jde o vliv jak cloveka tak vlivu Vesmirneho na geofysikalni zmenu.
    Na sousednim blogu Capitana jsem si dovolil upozornit na prokazany priklad vlivu slunecnich erupci s prokazanym vysledkem zvysene umrtnosti lidi s chatrnejsim zdravim. Se zlou jsem se potazal. Nechci se obhajovat ostrymi slovnimi vypady nasich predku na thema zda je ci neni mozne aby stroje tezsi nez vzduch mohli letat a radu dalsich podobnych prikladu a pripadu.
    Ani nejsem Bill Gates abych se z pozice odbornika mohl vyjadrovat k soucasnemu stavu svetu vcetne poctu obyvatel ci noveho svetoveho poradku.
    Moji dnove na teto planete jsou v podstate secteny a narazet na opakujici se neschopnost pouzivat horni polovinu hlavy mi nedela poteseni ale naopak naplnuje me casto smutkem co si mohu v rodnem jazyku na Internetu precist:-)
    Bez tak dlouhe rady smajliku :-)
    God bless You :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Pulnoc budiz omluvou pro me preklepy na klavesnici ktrea neovlivni ani obsah clanku ani trvani nekolika milliard let:-)
    Vzhledem k tomu ze za 5 milliart let Slunce vyhori ma lidstvo dost casu(theoreticky) aby se presunulo jinam.
    Neni FSEM dnum konec a mimo technickeho pokroku a ruznym i HAARPUM si dovoluji verit ze lidstvo i zmoudri :-)
    Jinak bude na svarky,
    zbydou pak jen oharky :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Smajlici měli znamenat, mistře Astře, že jste velice naivní a zdaleka nedohlédáte velikosti ďábelských židovských schopností. Ve skutečnosti totiž stačí, aby nás pět najednou odříkalo Kol Nidrej a zničíme tím celé Honšú Richterovou devítkou, aniž bychom potřebovali nějakou geofyzikální zbraň. Tak je to tedy.

    OdpovědětVymazat
  17. Od Vas bych to ocekaval nejmene ze si z nekterych veci budete delat "kozy":-(((((((

    Neni treba dohlednout velikosti ďábelských židovských schopností
    "aby nás pět najednou odříkalo Kol Nidrej" a vybrane misto se otrese silou 9 dle Richterovy stupnice.
    Staci jine vyfikundace. Jako treba zalozit FED ci jine svinske organisace a banky a pujcovat na lichvarsky urok.
    Vysledek jsou milliony bezdomovcu a nespocet zruinovanych rodin a existenci:-(
    V Zaponsku zatim "jen" 20k mrtvych a dalsi tisice pohresovanych.
    Necham na moudrosti a predstavivosti ctenare kdo zpusobuje vetsi skody.
    Zatim co s tsunami si neumi lide zatim poradit, s nelidskymi zloduchy by to bylo docela snadne. Jen trochu chtit.
    Pujde li to tak dal, brzy se ucho utrhne :-(

    Mozna uz nejaky dalsi Marx narodil,
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Mr. Oldmister Vas uchopitelne taha za nohu, vazeny Mr. Astr. Honsu by nepohnula ani cela brooklynska yeshiva, kdyby recitovala Kol Nidrei.

    Takze ja vidim jako nejpravdepodobnejsi spojeni mezi zidovskym spiknutim a zemetresenim ten HAARP. A jestli se ani to neprokaze, tak porad zbyva ta lichva.

    OdpovědětVymazat
  19. Nevěřej tomu nébichovi Minderbinderů, mistr Astr. Ten tak něčemu rozumí, ten šlemíl, co ze tří tischtenistů skončí čtvrtej. On se totiž nikdy Kol Nidrei pořádně nenaučil, takže on by s ní ani neutrhl mouše pupik.

    OdpovědětVymazat
  20. Starý pane, a nemohlo to čtvrté místo být něco jako čestný doktorát? Jaksi vyjádření, že vp Kreutzfeld hrál tak blbě, že ocenit ho třetím místem by bylo otevřenou afrontací ostatních účastníků?

    OdpovědětVymazat
  21. No však něco takového to být muselo, ať už tak či onak. Zřejmě ještě v Západní Galileji neviděli nikoho, kdo by forhand tloukl tak nemožně.

    OdpovědětVymazat
  22. Nenachazim slov:-)))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  23. Pochybovani o 6 milionech obeti stranou. Zahynulo jich 6000001.

    Zde je ale neco jineho o cem se nemluvi.
    Co rekl spatneho pan, ktery nesmi do majnstreamu?
    Proc vadi klast otazky?

    OdpovědětVymazat
  24. Prostredni video je na stejne tema jako prvni a treti.
    Zde mate dukaz, ze svoboda slova neni vsude stejna.
    Zrejme vas v CR chrani aby vam nejak neublizilo.
    Podobne se stava s emajly, ktere nekteri lide neotevrou.
    Stale lepsi nez pred 50ti lety, kdy lide jako muj otec sli za dve slova (doslova dve!) na dva roky do Leopoldova.

    OdpovědětVymazat
  25. JzP: prostřední video je interview s Finkelsteinem, kde říká ty známé věci, o nichž je ta jeho kniha.

    OdpovědětVymazat
  26. nenavistny antisemitsky pasquille a přijatelné coulissy - kam se na vás hrabou velcí patafyzici z šedesátého sedmého. Nikdy by mne nenapadlo, že ten starej antisemitskej masseurre je takový komik.

    OdpovědětVymazat
  27. "nenavistny antisemitsky"

    Zbabelej anonyme, vis vubec kdo jsou Semite?

    OdpovědětVymazat
  28. " 12. března 2011 2:54
    Leon Kreutzfeld řekl(a)...

    Ja to vidim podobne jako pani Daniela. Svoboda slova je dobra vec a napise-li Homolac a publikuje-li Wagner na Psu takovy nenavistny antisemitsky pasquille, nemeli by mit strach, ze budou statni moci persekvovani.."

    vidím, že neschopnost číst je pro tvory patřící ve slušné společnosti pod hladinu rybníků typická. Možná kdybyste méně blbli s češtinou a více přemýšleli byli byste méně směšní.

    Andy, zbabělý anonym, vy hrdinové s nicky zapsanými v pasech a rodných listech.

    OdpovědětVymazat
  29. Hysterko, tvé jméno ani rodné číslo po tobě nikdo nechce a myslím, že ani nikoho nezajímá. Klidně se podepisuj třeba Dolly Buster, ale buď v tom konsekventní, ať má debata aspoň zdání smyslu.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>