pátek 8. dubna 2011

Christian Bouchet

Vynikající rozhovory s francouzským revolučním nacionalistou na Délském potapěči (1 a 2). Doporučuji k přečtení všem nepředpojatým, kteří jsou schopni číst a zamyslet se, než mávnou pohrdavě rukou: "Bah, to bude nějaký lepenovec, ne?..."

4 komentáře:

  1. Christian Bouchet, to je prece ten politicky mutant, co propaguje Treti Cestu? Micha komunismus s nacismem, coz si, pravda, moc neodporuje, podle meho tyto totalitarni ideologie maji mnoho spolecneho, i to, ze nenavidi krestanstvi..
    Revolucni nacionalismus, hm, jiste na zaklade Francouzske revoluce. Uz vidim, jak nacisoudruzi buduji nove evropske usporadani: " silny stat, aktivne intervenujici do ekonomiky a prerozdelujici bohatstvi a blahobyt..:-)
    Taky se mi libi aliance s Ruskem, Bouchet usiluje o novou osu pratelstvi a spoluprace, Pariz-Berlin-Moskva. To uz ale hlasi Komradi od zacatku sedmdesatych let, holt jsou trochu pozadu s revolucnimi plany.
    Pro Spojene Staty by byl evropsky revolucni nacionalismus vhodna prilezitost ukazky dalsiho odstrasujiciho systemu, neb Kuba se pomalu od socialismu odklani a bude potreba novy vzor statni a narodni disfunkce.
    Evropsko-ceske fronty na banany na americke televizi, mezi reklamami na ruzne lahudky, to by bylo docela zabavne...

    OdpovědětVymazat
  2. Leon Kreutzfeld8. dubna 2011 v 15:40

    Vam se hlavne libi vp. Vodnik, ze ten zabozrout nadava na nas sionisty.

    OdpovědětVymazat
  3. Frontami na banany se dokaze jak vidno zesmesnit i pisatel-ka Daniela.
    Staci 2 tajfuny a kg bananuz $1 raketove stoupne na $10, pritom by stacilo vypravit velkou lod do stredni-jizni Ameriky pro levne banany. Proc to delat kdyz se da cena zvednout 10x. Podobne se to predvadi na benzinu a kdyz jde o obirani lidi o penize pouze nejvetsi blbeckove do omrzeni opakuji dodnes Kubu ci Koreu:-(
    Ted tu skoli ve stejnem stylu pisatel-ka Daniela.
    Ano lidska blbost a chamtivost ruku v ruce nezna mezi :-(
    Ze nikdo neskoli o milliardach ktere zmizely v cernych derach Afriky, propady bank, opet v milliardach rozkradani a devastace na nejvyssi urovni o ktere "souzi" kdyz to vedli od 10 k 5 nemeli ani poneti. S tim co znicili oni a co se znicilo na posledni dobu to byli ubozi zabari :-(
    Na zaver to vzdy zachrani skoleni o Kube :-(
    A zivotni uroven jde do prdele a do prdele jak dobre vidno :-( Hlavne ne opakovani Kubanskeho komunismu. To budovani zniceneho New Orleans to je ta spravna ukazka uspesneho capitalismu:-(
    150 milliard stihl JWB pridelit na valku tesne pred koncem sve vlady na valku v iraku ale jen 4 milliardy ba zatopene staty ve stredu USA a tisice znicenych farem. Hlavne nezapomenout pripominat Kubu, ale vlastni hnojiste- no comment :-(
    Emericka mistryne sveta Vam tu dava opravdu prikladne skoleni :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Kuba je prikladem centralni kontroly vlady v ekonomii a v socialni oblasti. Kubanci, v porovnani s jinymi jihoamerickymi staty jsou vzdelani a civilizovani, takze se jiste zajimali a zajimaji o ruzne trendy a reformy, ktere by zlepsily system. Ovsem tyto metody jsou v ramci Marxe a Boucheta, ty se prukazne neosvedcily a Kubanci se pomalicku priklaneji k trzni spolecnosti..Nedavno povolili i internet, ovsem jen vyvolenym,-- v zemi, kde vladne lid, plebs musi ponizene cekat:-))
    -------
    Only about 2 percent of the population, mostly government officials, have access to the Internet, with most of this access being to a national intranet which consists of an in-country e-mail system, a Cuban encyclopedia and websites that are supportive of the government... All material intended for publication on the Internet must first be approved by the National Registry of Serial Publications. Service providers may not grant access to individuals not approved by the government.
    -----
    Pocitace a internet jsou vejicky kapitalistu, kubansky model si rozvracet nedame, prohlasil Raul...
    Preferuje spolupraci s Venezuelou, neb Hugo Chavez sionistickym zivlum nepodleha....

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>