neděle 3. dubna 2011

Koan pro konspirační theoretiky

Mám na mysli skutečné konspirační theoretiky, tedy ty, jejichž spekulace nad officiálními prolhanými versemi nebo nad některými nepochopitelnými událostmi, spolu s bujnou imaginací a možná trochou paranoie, konstruují bizzarní světy.

Podle některých konspiračních theoretiků je internet, facebook i twitter v rukách Židů, patrně za nějakým temným účelem. Jenže v momentě, kdy se pomocí těchto medií začíná po arabských revolucích vytvářet Třetí intifada, dostává tato theorie trhliny. Že by Židé byli tak blbí a neuvědomovali si, jakého vypustí džina?

Ti američtí to řeší po americku: žalobou. Žid (Klayman) žaluje Žida (Zuckerberga), patrně oba vyzbrojeni teamy židovských právníků. Inkriminovaná stránka sice byla stažena, ale vyrojilo se deset nových.

Včil mudruj, theoretiku!

1 komentář:

  1. Leon Kreutzfeld4. dubna 2011 v 20:14

    Ano to je zajimavy pripad pane Vodnik, taky me zajima, jak to dopadne.

    Dle meho nazoru to pouze potvrzuje to, ze zadna zidovska konspirace neexistuje. Larry Klayman je obcansky aktivista, v necem treba i podobny panu Pecinovi zde.

    Mark Zuckerberg je prislusnikem globalni elity, ktery se jednou muze dostat i do clubu nedotknutelnych vladcu temnot.

    Ja nejsem specialista na Facebook, ale videl jsem Social Network a tam se resily nektere klicove spory mimosoudnim vyrovnanim. Tohle by asi nemusel byt spor klicovy, ale vzhledem k predmetu soudu nemusi byt v USA ani frivolni.

    Pak by se mozna vyplatilo ruskym investorum vyplatit par drobnych, aby chranili obchodni znacku.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>