neděle 29. května 2011

Když dva dělají totéž...

S dojemnou zodpovědností zvažuje své veřejné politické postoje doktor Věra Tydlitátová.

Pokud vyzve k postoji proti vládě hnutí ProAlt, doktor Věra Tydlitátová se odmítne zařadit do stáda a bojuje svůj osamělý boj jakožto isolovaná intelektuálka. Není divu, neboť ProAlt byl разоблачён a s antisemity by doktor Tydlitátová nepodepsala ani petici za záchranu posledních zbytků pitné vody.

Do stáda notorických petentů (© Adam B. Bartoš) se ovšem doktor zařadila okamžitě a střelhbitě! :-)

Nejde o to žádat o správnou věc. Jde o to, kdo o ni žádá. A toho pak podpořit nebo nepodpořit. Na prvním místě našeho snažení budiž člověk, causa je podružná...

39 komentářů:

  1. Dr. Tydli
    Uz to mydli
    ProAlt skonci
    basta fidli.

    Dr. Tydli
    Neni krava
    Podporuje lidska prava
    Ne pro vsechny,
    Jasna zprava.

    Antisemist, pro-terrorist
    Tem jsou lidska prava na nic.
    Hnedym mozkum prospeje
    Vyprask nebo galeje.

    Never more, NEVER MORE!
    Zakvakal havran,
    a odplaval jak chimpanz narvan.

    OdpovědětVymazat
  2. Otazka je, zda-li je mozne aby mezi Semity mohla nejaka forma demokracie vubec fungovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak to myslis?
    Ze jim v tom vetsinou brani business nebo pocitani uroku, nebo nejaka jina nekala cinnost? Nebo jak si to vubec myslel, pripada mi to jako antisemitske vyjadreni, sice to jeste nema level zpochybnovani 6 millionu ale je na case aby melo.
    A nebo ze bys narazel na skutecnost ze mezi Semity = Arabaky zadna demokracie neni a nefunguje?
    Tak je na case abyste ji tam vyvezli, dovezli, navezli!
    Shalom:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mi to pripada jako antisemitske vyjadreni Mister Aster. Kazdy prece vi, ze Israel je jedina demokracie na Blizkem Vychode a ze v nem i Arabove maji vic prav nez ve svych vlastnich zemich.

    Bondvodnik nejspis operuje s tim otrepanym cliche, ze Arabove jsou tak semite. Ale kampak na nas s takovym nominalistickym trickem! Dnesni vyznam slova je ten, ze antisemitismus je kdyz nekoho Zide nemaji radi.

    OdpovědětVymazat
  5. Pane Kreucfeld, otrepane je prave naopak, vase zidovske tvrzeni, ze jde o moderni vyznam slova. Prepisovanim knih a dejin se nemeni fakt, co dane slovo znamena.

    Pravy zid je vyznavac Judaismu a muze byt i cernoch z Ugandy.
    Tim se zaroven vylucuje vas dalsi nominalisticky trik o zidovske rase.

    OdpovědětVymazat
  6. Pane Bondvodnik, Abayudaya jsou sice zide, a to velice prijemni a pratelsti, ale nejsou to Zide, do Israele se stehovat nemohou. Pred par lety jsem tam byl na misionarske cinnosti, myslim, ze na Vrbe jsem postoval fotku jejich synagogy.

    Fakt je, se realisticky vyznam slova antisemitismus oznacuje myslenky ci cinnost nepratelskou vuci Zidum. Na tom nemuze nic zmenit ani Vas laciny nominalisticky trick.

    OdpovědětVymazat
  7. Samozrejme, vase pravda se hodi vasi propagande. Pani Helen Thomas, sama semitskeho puvodu, zduraznila, ze (antisemitismus oznacuje myslenky ci cinnost nepratelskou vuci Zidum.) pochazi od tak zvanych zidu a ti to v dnesni dobe propaguji a timodrazi jakykoliv utok, narazku a dnes i pomysleni.


    Tvrdite, ze "Abayudaya jsou sice zide ... ale nejsou to Zide. Chcete rict ze existuje zidovska rasa? Dalsi druh belocha? S tim take prisel Hitler, kdyz propagoval, vzdyt vite co ten vul rikal o Arijcich.
    Podle vaseho jsou potom Krestane take rasa a Jezis presel z jedne do druhe. Alespon jej nemuseli prebarvit.
    Vite take, ze jsou Zzide v Cine a v Indii?

    On je ten laciny nominalisticky trick spis z vasi strany.

    OdpovědětVymazat
  8. Mr.Kreutzfeld uderil jste hrebicek na hlavicku i opacne:-)
    Vase vysvetleni patri do Wiki:-!

    Dnesni vyznam slova je ten, ze antisemitismus je kdyz nekoho Zide nemaji radi.

    Pan Vodnik to patrne prehledl
    jak jste jasnozrivy
    a kam jste dohledl:-)

    Buh Vam zehnej:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Pane Aster, to jsem se pochopitelne prerekl. Myslel jsem to tak, ze antisemitismus je, kdyz nekdo nema rad Zidy. Neumim uz moc cesky. To nemusite hned tak rozmazavat. Vy jste se asi nikdy nespletl co?

    Shalom. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Prerekl?
    Presne stejne mi odpovedel jeden Vas clovek zde:-(
    Na otazku jak a hlavne proc tak casto pouzivate "antisemitismus" mi rekl ze to je oznaceni pro kazdeho koho nemate radi a nemate je radi protoze oni nemaji radi Vas! Problem je jen v tom ze jini lide to slovo neumi spravne pouzivat. Na otazku proc tak casto, rekl ze je na svete prilis lidi kteri Vas nemaji radi, jen to ostatni lide bud nevidi nebo nechteji videt. Se preci musite branit!
    Jen se nejak branite malo a pomalu. S tim je nutno souhlasit. Uz davno jste meli nahazet atomovky na zle agresory a nepratele jako Iran, Syrie a dalsi. Recma o antisemitismu svet nepresvedcite. Navic Arabaci a ostatni se citi dost bezradni kdyz semitismus je predevsim jen Vas. Kdyz uz jim zabirate uzemi alespon trochu toho semitismu byste jim mohli nechat:-)Hned by jim bylo lepe.
    Shalom:-)

    OdpovědětVymazat
  11. "Pane Aster, to jsem se pochopitelne prerekl. Myslel jsem to tak, ze antisemitismus je ...."

    tak to chodi, kdyz se jeden nauci lhat, zaplete se ve svych recich a pak nevi jak z toho ven. Zkratka zidovska rasa, zidovsky antisemitismus a podobne specialni vyrazy nedavaji smysl.

    Zid je vyznavac Judaismu a nic jineho. Basta fidli.

    OdpovědětVymazat
  12. Jeste treba doplnit a tim navazat na prvni komentar:
    Leon Kreutzfeld řekl(a)...
    Dr. Tydli
    Uz to mydli
    ProAlt skonci
    basta fidli.

    Dr. Tydli
    Neni krava
    Podporuje lidska prava
    Ne pro vsechny,
    Jasna zprava.

    Antisemist, pro-terrorist
    Tem jsou lidska prava na nic.
    Hnedym mozkum prospeje
    Vyprask nebo galeje.
    --------------------------
    Nejen Mr.Kreutzfeld ale jeden cas to tu vypadalo ze se tu lidi predhani v komentovani FSEHO co napsala ci rekla Madame Smidlifidli, at jiz Vodnik z Tulipanova ci GP z Prahy.
    Protoze toto je jeden z mala blogu kde se stridaji komentare sirsiho rozpeti nez je obvykle zvykem na serverech CR, dovolim si k te rovnovaze az nerovnovaze nazoru pridat odkaz na pisatele ktery je opakem nazoru Madame Tydli.

    Jak se dela antisemi

    O protokolech mudrcu"pravdolasky"

    Protokoly

    OdpovědětVymazat
  13. Pane Aster, na Adama Bartose nelze brat zretel. On je novinarem vycpeleho mustru 19. a 20. stoleti, furt chce neco zkoumat a odhalovat a kdyz mu nekdo slapne na kuri oko, tak knuci o svobode projevu.

    Dnesni novinar ma hlavne za ukol vytvaret spolecenskou shodu. Te je v dobe vzrustajicimu terrorismu a antisemitismu nejvice potreba, pro boj se zahranicnim i vnitrnim nepritelem, ktery nikdy nespi.

    OdpovědětVymazat
  14. Chi, chi chi, a on neprestane "Te je v dobe vzrustajicimu terrorismu a antisemitismu"
    Ono to tak dopadlo s nove zavedenym vyznamem slova gay. Dnes aby se normalni clovek stydel rict "I'm gay" aby nemusel vysvetlovat, co dane slovo pomerne nedavno znamenalo. Samozrejme, kdyz je nam ve filmech a TV vstepovano je gay is OK.
    Dalsi slovo, rasismus, take ztraci vyznam.
    Hlavne, ze takhle se chrani nestastnici, zapleteni do svych lzi. Hitler take blaznil se specialni rasou lepsich belochu. Nejak mu to nevyslo.

    OdpovědětVymazat
  15. Pane Kreutzfeld, mate to sice spravne:
    Dnesni novinar ma hlavne za ukol vytvaret spolecenskou shodu, ale jak na to? Jak vytvaret spolecenskou shodu, kdyz tech drobecku z Vaseho bohateho stolu pada stale mene. Nuzky se rozviraji, prikop mezi chudymi a bohatymi stale hlubsi a hlubsi:-( A bude hure, nebot banksteri si odmitaji uvedomit ze mene muze znamenat nekdy vice!
    Shalom

    OdpovědětVymazat
  16. Panove, vy nicemu nerozumite. Pres blog vp Peterse jsem narazil na kvalitni sionisticky blog. Zde si prectete, jak ma vypadat dobra journalistika. Ne ty nenavistne antisemitske vylevy pana Bartose.

    Jsou tam i jine kvalitni clanky, doporucuji prostudovat podrobne.

    OdpovědětVymazat
  17. To je skvělý blog, v.p. Kreutzfeld!

    Bude-li zničen Izrael, bude zničena svoboda, moderna i kultura. Boj Izraele je bojem světa.

    To by se mělo do kamenů tesat v každém městě i vesnici civilisovaného světa.

    OdpovědětVymazat
  18. Jenze skutecnost je jina.
    Opozice izraelke politiky prichazi z vnitra samotneho statu. Pravi Zide nesouhlasi s existenci statu. Rabbi Yisroel Weiss tvrdi, ze v Palestine bylo pro prave Zidy lepe, nez v dnesnim umelem state.
    Samozrejme tohle je neresitelne dilema pro neverici Izraelce, kteri by se mohli octnout bez domova.

    OdpovědětVymazat
  19. Vyborne Mr.Kreutzfeld
    Bude-li zničen Izrael, bude zničena svoboda, moderna i kultura. Boj Izraele je bojem světa. Proč se nekonaly v Londýně či Paříži demonstrace proti islámským diktaturám, proti diktatuře v Barmě, proti zotročování milionů žen, proti využívání dětí jako lidských bomb, proti otrokářské diktatuře islámského režimu v Súdánu? Proč nejsem proti Izraeli jako moji levicoví kolegové? Protože bojovat proti nenávistí k Židům je historickou povinností.“

    Odvazna slova odvazne novinarky ve dnesnim svete plnem antisemitismu!!!

    Jen mam vyhrady k vasi politice. Same reci misto abyste pouzili nekterou z jadernych hlavic kterych mate neurekom. Rozvrtat to jo, nechat sesadit Mubaraka aby pak armada mohla zkoumat panenstvi egyptskych zen to se Vam dari, ale poradne viteztvi porad nikde. A podobnymi vyfikundacemi nasirat lidi na to ste machri:-( Od doby co jste behal po Sinai se svym kverem uz ubehlo sakra vody a nejak se to nehejbe z mista:-(
    Shalom
    PS
    Abyste nedelal nechapaveho jako ze nevite co se od Vas ceka, co od Vas ocekavaji lide co s Vami hluboce sympatizuji, tak mimo jine se ceka, ze je na case abyste udelali Velky stat od Libye az po Baghdad a Vy se nejak k nicemu nemate. Jini mit vic jak 200 jadernych hlavic nenechali by je zahalet.
    To jako ze fsechny ty reci o antisemitismu sou vam platny jak zabe galose:-(

    OdpovědětVymazat
  20. Aby snad nebylo podezreni ze nemame v Klokanii co delat a bavime se predevsim a jen o budoucnosti pratelskeho statu Israel se kterym mame stejne jako USA nadstandartni styky.
    Nikoli mame i sve vlastni zajmy a problemy.
    Zde story o tom jakymi starostmi ziji nase seniorky:
    --------------------------------------------
    Two old ladies are outside their nursing home, having a drink and a smoke, when it starts to rain. One of the old ladies pulls out a condom, cuts off the end, puts it over her cigarette, and continues smoking.

    Maude: What in the hell is that?
    Mabel: A condom. This way my cigarette doesn't get wet.
    Maude: Where did you get it?
    Mabel: You can get them at any drugstore.
    The next day, Maude hobbles herself into the local drugstore and announces to the pharmacist that she wants a box of condoms.

    The pharmacist, obviously embarrassed, looks at her kind of strangely (she is after all, over 80 years of age), but very delicately asks what brand of condom she prefers.
    'Doesn't matter Sonny, as long as it fits on a Camel.
    -----------------------------------------------
    PS
    Velbloudi dovezeni z Afganistanu pred vice nez 150lety stale jeste v Klokanii ziji. Dnes jiz jen divoce v outbacku, ale drive to byli vyborni a neocenitelni pomocnici treba pri stavbe zeleznice v pousti. Take jejich camel drivers kteri zde pracovali od let 1860 do 1930.
    Camel drivers zemreli, velbloudi zdivoceli a uspesne ziji a se rozmnozuji na pokraji pouste.
    Camel drivers

    Ostatne nejen v Klokanii Camel cigarety byla velmi popularni znacka mezi USvojaky za 2 svetove v Evrope. Camelky patrily mezi nejoblibenejsi znacky. I nase seniorky dodnes vedi kde je kvalita a tradice:-)
    God bless You:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Astr: Nejen Mr.Kreutzfeld ale jeden cas to tu vypadalo ze se tu lidi predhani v komentovani FSEHO co napsala ci rekla Madame Smidlifidli, at jiz Vodnik z Tulipanova ci GP z Prahy.

    Všeho rozhodně ne! Já jsem upozorňoval na její poesii a líbí se mi její fotoreportage. Co se politicko-společensky laděných textů týče, upozorňuji jen na nejvýstřednější nebo jinak nápadné. Například její poslední post potvrzuje mé předchozí pozorování, že pokud je jejím opponentem hezká ženská, stává se doktor mimořádně útočnou a jízlivou.

    OdpovědětVymazat
  22. ....že pokud je jejím opponentem hezká ženská, stává se doktor mimořádně útočnou a jízlivou.

    Nova strana Jany Bobošíkové ke ktere se pridavaji (abych presne citoval):
    nejrůznější odpadlíci z nejrůznějších stran. Jana Volfová, dříve členka ČSSD, Vlastimil Tlustý, dříve ODS, Stanislav Huml vystoupivší čerstvě z poslaneckého klubu Věcí veřejných, Olga Zubová, která totéž udělala Streaně zelených, či Kosta Dimitrvo, někdejší sociální demokrat. Všechny je pozdravil, ač písemně na dálku, prezident Václav Klaus - dříve ODS.

    Ze pozdravil i prezident Václav Klaus ( na dalku) je snadno vysvetlitelne, spojuje je jejich Euroskepticismus !
    Bobosikova ve Strasburgu byla a pracovala, vi jak to tam chodi, proto ma sve vyhrady a vi jiste proc.
    Zpusob kterym madame Tydli utoci jasne ukazuje ze se nejedna o kvalitni informaci ale jen o odsuzujici plivanec. Proc nevime, ale mozna casem dozvime.

    OdpovědětVymazat
  23. Astře, vzhledem ke jménům, která se v té partaji objevují, mám pro odmítavý postoj doktor Tydlitátové pochopení. Způsob, kterým útočí, svědčí o něčem jiném.

    OdpovědětVymazat
  24. Vodniku, proc by madame nemohla reagovat i jinou partii tela nez horni polovinou hlavy?

    OdpovědětVymazat
  25. "pokud je jejím opponentem hezká ženská, stává se doktor mimořádně útočnou a jízlivou"

    Toto je ovsem zakladni charakteristikou nerestneho zenskeho plemene. Zeny se nelici a neoblekaji kvuli muzum, ty dostanou i kdyz jsou oblecene v pytli od brambor a slama jim kouka z lodicek.

    Ony se lici a oblekaji, aby tak na$sraly jine zeny. Pak ty nejlepe nalicene a oblecene jsou nejmene na$rane a ty nejhure nalicene a oblecene jsou nejna$ranejsi.

    Potka-li pak zmalovana fiflena v rudem kostymku naturalistku jako je doktor, je jasne kdo bude na$ran a kdo si bude nicit makeup samolibym spokojenym usmevem.

    OdpovědětVymazat
  26. LK: to máte pravdu, v.p.Kreutzfeld, moje žena to tvrdí taky, ačkoli ke své spokojenosti žádné líčení nepotřebuje; takových šťastlivých ale není mnoho...:-)

    OdpovědětVymazat
  27. Vazenemu panu Orlikovi vzdycky davam karmu a Ocadlikovi chodim nadavat, neb je to islamo-kolaborant a jako takovy zaskodnik civilizovane spolecnosti.

    Osobne se vetsinou nestaram, co si kdo o mne mysli, ackoli zavist zarlivych slepic registruji, respektive jsem registrovala, kdyz jsem jeste zila v profesionalnim svete. Tenkrat jsem se starala, co si o mne sefove v bance mysli, jejich mineni totiz primo ovlivnovalo moji karieru. Zenske nejsou v tomto podstatne, je to holt muzsky svet...

    OdpovědětVymazat
  28. Kolaborace je necestna spoluprace s nepritelem, Vodniku,
    v tomto pripade islamskym.
    Ocadlik napriklad obhajoval Syrii a staty v severni Africe, tvrdil, ze jsou tam oproti Israeli demokraticke vlady (V tomto bludu teda neni osamoceny) a vida, najednou ty muslimske staty nejsou tak demokraticke, lidi se hromadne bouri..Jednou zase postoval celou radu fotografii krestanskych kostelu na Blizkem Vychode, jako dukaz, ze islamske vlady krestany nejen toleruji, ale s nimi spokojene kohabituji. Z tech kostelu uz je dnes mnoho vypalenych a znicenych, to jen tak na okraj. Podobne nesmysly jsou v kazdem clanku.. V poslednim opetne oplakava mirove aktivisty, co byli "zavrazdeni" Israelci.
    Je na case, aby si Michal sbalil pingl a sel tem mirotvurcum pomoci, nejlepe do Gazy.

    OdpovědětVymazat
  29. Nejste Vy nejaka zakuklena Mrs.Danielo?

    Je na case, aby si Michal sbalil pingl a sel tem mirotvurcum pomoci, nejlepe do Gazy.

    To uz tu jednou bylo:-(
    Vzali to pres Turecko a s mirovou flotilou zamirili ke Gaze. Ale ouvej, nechteji rozumnet tomu hosankove mirumilovni ze od Iraku k Libyi to ma jedina demokracie na Middle eastu pod bezpecnou kontrolou. No pasaran !
    A Vy opet navadite k navsteve Gazy?
    Na straz, bezpecnostni agentury na straz !
    Kde jste strazni hasbaraci,
    tady mate dalsi praci !
    Shalom.

    OdpovědětVymazat
  30. S názory pana Očadlíka můžeme, ale nemusíme souhlasit. Ale pořád nechápu, jak ho můžete nazývat "kolaborantem", nota bene "islamo-kolaborantem". Především byste měla definovat, kdo je to "my" a kdo je náš nepřítel. Vaše "my" rozhodně nejsem já! A Váš president Bush řekl, že nejste ve válce s islámem, nýbrž s terroristy. Musela byste tedy napsat (a dokázat), že Očadlík "nečestně spolupracuje" s terroristy, což by byl zcela jistě problém. Navrch mám pocit, že se jedná zejména o spolupráci s okupujícím nepřítelem.

    OdpovědětVymazat
  31. Zadne "My" v mem prispevku neuvidite, Vodniku.
    Mluvim za sebe a proto si dovolim prohlasit, ze ja vedu osobni valku proti islamu, byt v omezene forme, podle mych moznosti. Pan Bush bojoval proti terorismu, jini bojuji proti zabednenosti, barbarismu a za lidska prava zen. Prijde to na stejno.
    Kolaborace znamena predevsim spolupraci, alespon tak vnimano v anglickem jazyce, ktery neni zatizeny udalostmi druhe svetove valky a komunismem:
    ""Collaboration is working together to achieve a goal, but in its negative sense it is working as a traitor. It is a recursive process where two or more people or organizations work together to realize shared goals, (this is more than the intersection of common goals seen in co-operative ventures, but a deep, collective, determination to reach an identical objective)""
    Podle teto citace, IMHO, Ocadlik plne kvalifikuje, spolu se svymi kumpany ze Sdruzeni pratele Palestiny, kteri odsuzuji politiku Israele a USA , coz je cini zradci. Vy si ho Vodniku pochvalujte, alespon vidite, ze mate svobodu slova.:-)

    Uz jen v poslednim clanku, kde M.O. glorifikuje humanitarni aktivistku Rachel Corrie je nazorne, ze:
    sympatizuje s komunisty (Rachel byla marxistka),
    sympatizuje ze skudci meho naroda (Rachel palila symbol americke vlajky),
    schvaluje vrazdeni, kdyz se jedna o vitezne palestince (Rachel pozovala s kalasnikov).

    M.O. obdivuje nekonecnou agresivitu palestincu a nazyva to zoufalou vytrvalosti, jakoby ti sebebuchove, co zabiji deti ve skolnich autobusech si zasluhovali nejakou uctu.
    Nastesti Ocadlik je hloupe naivni podlejzal, uzitecny idiot Palestincu a jeho teorie se daji lehce vyvratit. Proto si myslim, ze takovy trumbera moc skody sionistum nenadela...:-)

    OdpovědětVymazat
  32. Mluvim za sebe a proto si dovolim prohlasit, ze ja vedu osobni valku proti islamu
    Pak v té Vaší osobní válce zcela logicky není místo pro kollaboraci, leda že byste trpěla duševní poruchou (multiple personality) a tedy v některých momentech zároveň se svými nepřáteli kollaborovala.

    Ocadlik plne kvalifikuje, spolu se svymi kumpany ze Sdruzeni pratele Palestiny, kteri odsuzuji politiku Israele a USA , coz je cini zradci.
    Zrádci koho nebo čeho? Je Očadlík Američan? Nebo Israelec? A i kdyby byl, kritika politiky = zrada? Vy někdy plácáte opravdu strašlivé fašistické hovadiny, Danielo!

    Za nás ostatní pak nemůžete mluvit. Pro mě je daleko více kollaborantem sionista v české (nebo kterékoli jiné) vládě, který sleduje zájmy Isarele a nikoli národa, v jehož vládě sedí.

    OdpovědětVymazat
  33. M.Ocadlik je zradce, neb se prichyluje k verbezi, ktera terorizuje zapadni svet. Muj svet.
    Ne pro kritiku Israele, ne pro zastavani se zen a deti, ne pro naivni predstavu, ze kdyz Palestinci dosahnou sveho, ze v te oblasti zavladne mir a vecna Kumbaya, ale pro jeho lzive agitky pro prapagaci agresivnich muslimu a Palestincu. Priklad o udajne svobode krestanu v Egypte uz jsem uvedla, pridam jeste propagaci za staveni mesit v CR. Jeho vynechavani faktu, kdyz se nehodi, je priznacne a napadne pro kazdeho soudneho ctenare.
    Jinak jeho obvinujici clanek o vrazednem IDF se take muze brat jako podvedoma, nenapadna vystraha-message- ceskym radoby aktivistum. Nemlich, ze ti, co opruzuji Israel dopadnou spatne, prachspatne...:-)

    OdpovědětVymazat
  34. "Za nás ostatní pak nemůžete mluvit. Pro mě je daleko více kollaborantem sionista v české (nebo kterékoli jiné) vládě, který sleduje zájmy Isarele a nikoli národa, v jehož vládě sedí."
    Presne tak. Takove lobby jako AIPAC a mnoho dalsich ve skutecnosti zrazuji svou vlast, USA, ktere vyssavaji miliardy jak zizniva pijavice za zajmy ciziho statu. Nejake odplaty ci alespon vdecnosti se Americane zatim nedockali.

    OdpovědětVymazat
  35. M.Ocadlik je zradce, neb se prichyluje k verbezi, ktera terorizuje zapadni svet
    Očadlík se přichyluje k banksterům a sionistickým lobbyistům? To jsem nevěděl! Nikdo jiný mě tu totiž neterrorisuje, Palestinci už vůbec ne.

    OdpovědětVymazat
  36. No jo, ja zapomnela, ze Ceska republika upi pod tihou banksteru a sionistickych lobbystu. Tam si opravdu nahrabou...A ze ta iniciativa D.O.S.T. proti tomu neco nedela??
    Zacli tak slibne. Duvera, Objektivita, Svoboda, Tradice. Pry zacnou bojovat s korupci.

    Dnes trapne upadli do spekulaci CIZICH konspiraci, na smirovani Bilderbergu, hledani zakernych zidu a kdo ze zpusobil "demolici" v New Yorku.
    Temata, ktera jsou pro zlepseni situace v CR naprosto irevelantni..

    OdpovědětVymazat
  37. Ceska republika upi pod tihou banksteru a sionistickych lobbystu. Tam si opravdu nahrabou.
    Kdyby to byla jen Česká republika, tak by toho asi moc nenahrabali, i když každých pár milliard se hodí...

    Temata, ktera jsou pro zlepseni situace v CR naprosto irevelantni..
    V Bilderbergu například vyprojektovali EU a zavedení eura. A 9/11 nastartoval tzv. "válku proti terrorismu". Zkuste říct české mámě, jejíž syn onehdá najel na minu v Afghánistánu, že je to pro Čechy "naprosto irrelevantní"!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>