čtvrtek 5. května 2011

Spravedlnost konečně zvítězila!

Kdo se z toho neraduje, je antisemitský hajzlík!

31 komentářů:

  1. Se radujete předčasně, ještě to pude na dovolání a nakonec k ÚS nebo do Štrasburku ;-)
    jonáš

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, pravdu ještě čeká nejedna překážka, nejeden lopotný zápas. Ale nakonec zvítězí, tím jsem si jist od samého počátku. A první krok k tomu byl dnes učiněn. Kdo neskáče není - ehm - demokrat...

    OdpovědětVymazat
  3. Plne souhlasim s rozhodnutim prvoinstancniho soudu. Krajsky soud jasne rekl, ze o v tomto thematu se proste diskutovat nesmi a svoboda projevu je omezena. To je dobre, ze to bylo receno takto jasne, aby nedochazelo k nedorozumeni a zneuzivani svobod projevu.

    Na druhou stranu si nejsem jist tvrzenim statniho zastupce, ze to byl Stwora, kdo tomu clanku udelal takovou publicitu. Ten ho pouze publikoval na svem obskurnim blogu.

    Bylo by dobre vysetrit, kdo skutecne stoji za tim, ze se tento clanek propira v mainstreamovych mediich a lidem je opakovane sugerovana nesmyslna a zavadova myslenka "4 milionoveho holokaustu."

    Stwora by mohl byt jen ucitecnym idiotem nejakeho neonacistickeho hnuti.

    OdpovědětVymazat
  4. Jonáši, to jste to trochu uspěchal, ne? Nejdřív musí podat staré dobré odvolání.

    Na negramoty z ČTK se neohlížejte. Ti jsou schopni v jedné větě mít dvě hrubé odborné chyby: „Žalobce si po dnešním rozhodnutí ponechal lhůtu na dovolání, ani on však nenavrhoval muži uložit nepodmíněný trest.“

    OdpovědětVymazat
  5. Ale GP, co tu delate prostemu ovcanovi zmatek v pojmech a dojmech:-)
    Vzdyt je to tak proste a ovcan umi pochopit ze zalobce se "dovolava" (trestu nejvyssiho)
    kdezto Stwora se odvolava.
    Pritom by to mohlo byt stejne tak jednoduche jako likvidace bin Ladena, stacilo by aby se ten Stwora k popirani holocaustu priznal.
    Podle zprav z CR (JPP) je vse na nejlesi ceste, dovolavajici se zalobce pry shromazduje dukazy o spojeni Stwory s presidenten Iranu a to zpochybnovani popirani a spinaveho pradla prani se deje na prikaz terroristu v pozadi.
    Zbyva aby to jeste potvrdila nejlepsi tajna sluzba sveta a klec sklapne, Stworu capne :-)
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Muj nazor je ten, ze si Stwora tak dlouho koledoval, az vysluzku dostal.
    Spor je se zidovskou komunitou, ta se citi napadana a urazena--a ma pravo se v demokracke spolecnosti branit v souladu s ceskymi zakony. Od ceho pak tam ty zakony jsou?

    At se Stwora odvola--at soud, treba i ve Strasburku rozhodne o vine ci nevinne.

    Jeho posledni obhajoba ma jednu velkou chybu. Stwora v ni tvrdi, ze o zakomu 261a nevedel.
    Tento clanek postovany PRED trestnim stihanim jeho tvrzeni vyvraci:

    http://www.zvedavec.org/clanky_2153.htm

    Jestlize by V.S. nemluvil pravdu u soudu, pak by to byl v Americe velky precin a jeho obhajoba by byla anulovana...

    OdpovědětVymazat
  7. já se z toho neraduji, raději bych ho viděla v lochu.
    Mohli jste mít krásného mučedlníka:)

    andy

    OdpovědětVymazat
  8. Andy: o Tvých nedemokratických názorech a totalitních choutkách nikdo nepochybuje, jsouť dávno známé...

    OdpovědětVymazat
  9. GP: díky, neměl jsem chuť číst ten článek celý, ale "žalobce" a "dovolání" jsou výživné. To nemají ani jednoho študáka, kterej by jim očividné hlouposti opravil?
    Andy: Ingnorantia legis non excusat:-)
    Jenda

    OdpovědětVymazat
  10. Daniela řekl(a)...

    Jestlize by V.S. nemluvil pravdu u soudu, pak by to byl v Americe velky precin a jeho obhajoba by byla anulovana...

    Jeste ze sve nepravdy JWB a dalsi rikali a rikaji jinde, ne pred soudem.
    Take dobre pravidlo, Lidu je mozne lhat na pokracovani, ale soudu ne ! S anulovanou obhajobou by byli uplne nuly :-(
    Zatim maji jiste ze k zadnemu soudu nedojde.

    OdpovědětVymazat
  11. "o Tvých nedemokratických názorech a totalitních choutkách nikdo nepochybuje"- říká vyznavač extremistického náboženství, založeného na zběsilém potlačování jiných názorů (jak jsi obhajoval upalování heretiků si dobře pamatuji). Co je to nedemokratický názor v souvislosti se Stworou? Odsoudil snad toho člověka někdo jiný než "lid"?
    Demokracie nerovná se spravedlnost, volnost, rovnost bratrství. Je to totalitní režim už ze samotné podstaty, nutí většinu podřizovat se menšině- přinejmenším v podobě, jaká existuje zde v Blbákově a okolí včetně tvého Holandska. A jestli nás něco spojuje, hastrmane, tak je to totalitní choutka po absolutistické monarchii, nicht wahr?
    a

    OdpovědětVymazat
  12. Vodniku soustred se radeji na organy z Kosova :-(

    http://www.czechfreepress.info/

    OdpovědětVymazat
  13. orgány z Kosova jsou problém, obávám se, že nakonec bude muset věnovat svou vlastní Terez Spencer, aby konečně mohlo nastat to pravé křižování albánských zloduchů.
    A Vodník jen chtěl upozornit na to, co je mu na mně sympatické, neb jeho názorům se lehce přibližující...já bych zatím Stworu- heretika neupálila, pár let v řetězech by stačilo.
    A

    OdpovědětVymazat
  14. "dva svědci tvrdí, že se podíleli na likvidaci lidských ostatků nedaleko onoho domu a jeden svědek udává, že se účastnil přepravy částí těl a/nebo orgánů na letiště Rinas poblíž Tirany. Žádný z těchto zdrojů nebyl svědkem oněch lékařských operací.

    Poloha místa

    Dům, ve kterém údajně k těmto odběrům orgánů došlo, se nachází 14,58 kilometrů jižně od Burrelu, přibližně 41°32'49" S a 20°00'19" V. Tento dům je ve vesničce Kurteshi, která leží šest kilometrů od hlavní silnice spojující Burrel a Klos (Klosi). Přípojka na nezpevněnou cestu je přibližně 8,57 kilometrů jižně od prvního mostu jižně od Burrelu."

    Předpokládám, že už jsou kosti vykopány- všichni víme, že najít stopy pohřbených lidských těl, byť později vykopaných a odnesených není pro současnou vědu ani zdaleka nemožné, obzvlášť když proti nejmodernější technice stojí horda pologramotných albánců.

    OdpovědětVymazat
  15. Demokracie...nutí většinu podřizovat se menšině-
    To je nesmysl! Demokracie (v ideálním případě) chrání menšinu/-y před diktátem/zvůlí většiny.

    A jestli nás něco spojuje, hastrmane, tak je to totalitní choutka po absolutistické monarchii, nicht wahr?
    Tady si opravdu nerozumíme. Zřejmě oba považujeme monarchii za ideální zřízení. Přiznám se, že nevím jak ta tvoje představa monarchie vypadá, furt mi z toho vystrkuje rohy Pinochet nebo Žabotinský. Já se netajím s tím, že je to pravoslavné samoděržaví. Nejen proto, že jsem sám pravoslavný, ale že v Rusku měly menšiny, najmě náboženské, větší svobodu než v předosvíceneckých monarchiích západních.

    Tam ale veškerá podobnost končí. Já, protože si uvědomuju bídný morální a spirituální stav současného lidstva (na Západě nejhorší, ale ani jinde to není žádná sláva), chaos v hodnotách, ztrátu víry v Boha a neschopnost vážné zodpovědnosti před ním (na prvním místě u panovníka), zůstávám v nostalgických reminiscencích a naprosto neuvažuju vážně o zavedení autokracie v těchto časech. Nikde! Proto mi zbývá ze všech ostatních špatných systémů ten pokud možno nejméně špatný, a to je demokracie. Pokoušet se ji "vylepšovat" nějakými totalisujícími praktikami (tj, ty tvoje "totalitní choutky") je naprostá zhouba! Jen systém, ve kterém má Stwora stejné právo pochybovat o počtu obětí holokaustu jako ty o odběru srbských orgánu kosovskými hrdlořezy, garantuje ochranu menšin. Zákaz veřejně pochybovat je prvním krokem k irracionalisaci a pseudosakralisaci systému, tedy rádobymonarchie (posvěcené pseudonáboženstvím, v našem případě dobřevímejakým), ve skutečnosti ale k diktatuře, která má s monarchií asi tolik společného jako církev s kommunistickou stranou.

    OdpovědětVymazat
  16. Nejen proto, že jsem sám pravoslavný, ale že v Rusku měly menšiny, najmě náboženské, větší svobodu než v předosvíceneckých monarchiích západních.
    Že se nestydíte takto okatě lhát: „12 февраля 1839, в Неделю православия, в Полоцке во время его совместного служения с 2-мя другими сочувствовавшими его делу униатскими архиереями — Полоцого Василия (Лужинского) и викарного епископа Брестского Антония (Зубко) — был принят акт присоединении униатской церкви к православной и составлено всеподданнейшее прошение о том государю с приложением 1305 подписей духовных лиц; последнее было Высочайше одобрено 25 марта того же года. В связи с этим событием была отчеканена специальная медаль с надписью «Отторгнутые насилием (1596) воссоединены любовию (1839)». Всего в православие перешло свыше 1600 приходов с более чем 1 млн 600 тыс. верующих. Одновременно к императору обратились 111 священников западных епархий с просьбой сохранить унию и разрешить использование униатских служебников. Но их запретили в священнослужении и перевели на должности пономарей, а наиболее упорствующих выслали в Сибирь административным порядком.“

    Jak to probíhalo v praxi: „Со стороны гражданского начальства истязанием заведовал окружной Новицкий. Этот полицейский апостол сек людей до тех пор, пока человек не соглашался принять причастие от православного попа. Один четырнадцатилетний мальчик после двухсот розг отказался от такого общения с Христом. Его снова начали сечь, и только тогда, уступая страшной боли, он согласился. Православная церковь восторжествовала!“

    Kommunisti se v roce 1950 jen inspirovali samoděržavím. Jako ostatně ve většině věcí.

    OdpovědětVymazat
  17. no vidíš, já bych spíš toho Žabotinského nebo Pinocheta viděla za tvými pobožnými řečičkami, holt se nedomluvíme.
    Stwora má samozřejmě právo- proč se tedy tak trapně vymlouvá, že neudělal, nevěděl, ble ble? Stwora má právo pochybovat, my co se nám jeho jednání nelíbí máme právo ho za to potrestat- holt demokracie:)

    OdpovědětVymazat
  18. já bych spíš toho Žabotinského nebo Pinocheta viděla za tvými pobožnými řečičkami
    To nevím proč. Ani u jednoho z nich nebyla zbožnost na prvním místě, pokud tam vůbec nějakou roli hrála.

    my co se nám jeho jednání nelíbí máme právo ho za to potrestat- holt demokracie:)
    To se neobyčejně pleteš: právo trestat názory, které se nám nelíbí, demokracie nedává, nýbrž právě naopak: má povinnost tolerovat názory, které jsou jí nepohodlné. Jinak se takový systém neliší od nacismu nebo kommunismu.

    BTW, že bych hájil upalování heretiků, to si nevzpomínám. Zřejmě to bude nějaká manipulace, kdy jsem hájil trestání heretiků (pokud rozbíjejí církev) a zároveň upozorňoval, že v té době takovým nějakým trestem bylo běžně upálení.

    OdpovědětVymazat
  19. Vodniku mas to marny, mas to marny, s organy jako s demokracii.
    Ale konecne je jasneji co Mrs Andy pozaduje, pozaduje nezpochybnitelny dukaz!!!
    Ber z toho na vedomi ze ostatky vykuchanych lidskych tel ci prevoz organu nekterym lidem nic nerikaji:-(

    Žádný z těchto zdrojů nebyl svědkem oněch lékařských operací.
    A to mas Vodniku a Capitane a dalsi a dalsi stesti, casem mozna bude pridana potreba aby ta vypoved byla notarsky overena a spravne okolkovana :-(

    "dva svědci tvrdí, že se podíleli na likvidaci lidských ostatků nedaleko onoho domu a jeden Žádný z těchto zdrojů nebyl svědkem oněch lékařských operací.
    svědek udává, že se účastnil přepravy částí těl a/nebo orgánů na letiště Rinas poblíž Tirany.

    Žádný z těchto zdrojů nebyl svědkem oněch lékařských operací.

    V tom je ten rozdil Vodniku ze kdyz ty mluvis o odebirani organu Kosovskou mafii, nemuzes to presentovat bez super dukazu.
    Na rozdil od Tebe treba 9/11 videlo milliony lidi v primem prenosu a take hned vedeli ze to byla AlQuaida s bin Ladinem v cele!
    Pouc se jak se sbiraji dukazy!
    Ted uz se nedivim ze pravoslavny Vodnik rozdava lasku a kaze toleranci i k mensinam treba i netolerantnim pod praporem te jedine spravne demokracie:
    demokracie má povinnost tolerovat názory, které jsou jí nepohodlné. Jinak se takový systém neliší od nacismu nebo kommunismu.

    Proti tomu naopak jini vcetne pani Andy obhajuji "castecnou demokracii" s pristrizenymi kridelky svobody slova a projevu tak jak byla zavedena v CR.
    Pak se nelze divit ze se Vodnici nemohou shodnout s temi kteri jsou spokojeni se svobodou jen v necem a jen pro nekoho:-(
    Vlastne se toho zase tak prilis nezmenilo. Za casu komousu bylo trestne zpochybnovat soudruhy a Kreml, vyhybka prehozena a nyni trestne zpochybnovat co neni vhodne pro TelAviv a Velkeho bratra na Zapade.

    Monarchie rikate?
    To by musel nekdo vladce ve Wiena Schonbrunu nejak prinutit aby brali Cechy a Slovaky na vedomi jako rovnopravne partnery. Az kdyz Masaryk zjistil se je to marne, sel do odtrzeni!
    Presto pro Rakusaky je to dodnes zradce monarchie !
    Rozhledneme li se poradne svet nam kontinuelne ukazuje neschopnost se domluvit. Odbornici to vysvetluji jako neschopnost se vzajemne pochopit. Nejen neschopnost, casto i neochotu neco chapat jinak.
    Proc by nekdo mel, kdyz je nejvetsi a drzi v ruce nejvetsi klacek ! ???
    Tohle pravidlo plati jiz poslednich par tisicileti.
    Proto Vodniku rikam, ze se Stvoriteli ten jeho homo sapiens moc nepovedl :-(
    Bych se ani nedivil kdyby se nakonec rozhodl ho zrusit.

    OdpovědětVymazat
  20. Za casu komousu bylo trestne zpochybnovat soudruhy a Kreml, vyhybka prehozena a nyni trestne zpochybnovat co neni vhodne pro TelAviv a Velkeho bratra na Zapade.
    To je nad slunce jasnější. Zajímavé je, že to nevadí nebo nedochází ani těm, kteří si to zpochybňování komoušů a Kremlu tehdy odsrali. Že jsou schopni se chovat stejně vůči svým odpůrcům a nezapaluje jim to.

    OdpovědětVymazat
  21. ne, Vodníku. Zajímavé je jen, jak se pořád zoufale snažíte ( nejen ty) srovnávat zpochybňování práva na vraždění se zpochybňováním vraždění.
    andy

    OdpovědětVymazat
  22. Vodniku kdybys nechapal co se Ti rika tak vezmi na vedomi ze kdyz 2 delaji totez, neni to totez, nebo take Quod licet Iovi,....
    a hlavne se nesnaz "zoufale" zpochybnovat pravo silnejsiho.
    Ma vzdycky pravdu! Pred 50 lety Kreml tam kam dosahl, ted zase nekdo jiny :-(

    Zajímavé je, že to nevadí nebo nedochází ani těm, kteří si to zpochybňování komoušů a Kremlu tehdy odsrali. Že jsou schopni se chovat stejně vůči svým odpůrcům a nezapaluje jim to.
    ???

    Jeden rozdil si snad postrehl, ze Kreml to nebalil do krasnych slov o demokracii. A take nemel co maji USA dnes, Obamu Zlatousteho.
    A take pokud jde o pocet mrtvol je patrny rozdil. Zatimco obcan CCCP drive a Ruska dnes dodnes nevi zda pocet obeti komunismu byl 20, 40, 60 millionu nebo jeste vice obeti, pri souctu vsech invazi USA se k takovemu cislu nedopocitas.Zatim. Ale jeste neni konec sveta:-(
    howk

    OdpovědětVymazat
  23. ne, Vodníku.
    Co "ne"?

    jak se pořád zoufale snažíte ( nejen ty) srovnávat zpochybňování práva na vraždění se zpochybňováním vraždění.
    Právo na vraždění nikde nezpochybňuji, to (pokud si vzpomínám) vždy popírám. Zpochybňování vraždění musí mít realistické fundamenty, jinak by nepřežilo první solidní argument. A Jankiel Wiernik není, nezlob se, solidní argument.

    OdpovědětVymazat
  24. Okresní soud pro Prahu - západ dnes uznal Čechokanaďana Vladimíra Stworu vinným ...

    Docela smutné a Vy se z toho Vodníku radujete ...

    OdpovědětVymazat
  25. mM: přečtěte si kommentáře. Je to stylisace do Tydlitáta.

    OdpovědětVymazat
  26. Myslim pripad Stwora se vyvrbil do podoby "pro dobrotu na zebrotu"
    Podle statni zastupce ci zalobce ci jaky je dnes spravny nazev pro drivejsiho prokuratora ktery posilal do kriminalu za nazory nepohodlne rezimu, se pan Stwora dopustil "zpochybňování holokaustu", kdyz si dovolil pretisknout polemicky clanek zda to byly zakonem stanovenych millionu 6 nebo jen 4!
    Ac na Zvedavce chodim jen tak ze kliknu na odkaz kdyz nekdo posle, tedy zridka, dostal jsem nekolik mailu ktere oplyvaly rozhorcenim na adresu pana Stwory a to z duvodu cenzury, mazani, neotiskovani prispevku.
    Nemam duvod pisatelum neverit, pan Stwora se snazi o maximalni slusnost a korektnost a nekteri predevsim CechoAmericane kteri si za desetileti v exilu zvykli na svobodu slova a nelibe nesou Stworovu snahu o sametovou korektnost. Dokonce jej nekteri povazuji za placeneho genta ktery vlastne jen provokuje, nektere mene "zavadne" komentare pretiskuje, ty ostrejsi predava zpravodajske sluzbe:-(
    Napsal mi v mailu pisatel a dotazal se me zda vidim neco zavadneho na prispevku ci zda bych mu mohl vysvetlit proc jej pan Stwora nepretiskl, ze pry to jiz udelal nekolikrat, ze uz mu neveri.
    Patrne marne jsem se mu pokusil vysvetlit ze blog je Stworuv a zalezi jen na nem co pusti a co ne. Kazdy blog ma svoji latku nastavenu jinak. Jsou i blogy bez komentaru.
    Jiz nekolikrat jsem poslal na Zvedavce a Stwora neuverejnil . Proc ??????
    Ja Stworovi neverim. Kdyz je neco co se mu zda nebezpecne, odmitne vylepit na Zvedavci, naprosto ignoruje.
    Muzete mi rici, co jsem napsal spatneho ??????
    To je jeden z nazoru na Stworu a uroven komentaru ktere Stwora pousti ci nepousti.
    Jsou ovsem pisatele a i blogy ktere jdou mnohem dal.
    Uvadenim faktu ze byly i vetsi masakry nez 6millionovy holocaust dnes uzakoneny. Ze v r. 1932 1933 Zidobolsevik Lazar Kaganovic zpusobil hladomor na Ukrajine a smrt 7 millionu lidi behem jednoho roku!
    Beo
    Nejsou takove blogy mnohem nebezpecnejsi a mnohem vice na zavreni nez Stwora jeho blog?Co verejnou popravu na Staromestskem namesti? Ve sluzbe bratru jako drive v 50 letech:-(

    OdpovědětVymazat
  27. Jeste dodam ze zakazy a prikazy tam kde nemusi byt, kde navic vyvolavaji az nepratelstvi a rozestvavaji lidi se v poslednim obdobi (Fischerovskem) zacaly rozmahat a na lid dopadat, na druhe strane pak svinarny at jiz politicke ci ekonomicke prochazi nadale bez povsimnuti:-(
    Celou historii lidstva je to vlastne o neporozumneni, nedorozumneni o netoleranci o neschopnosti pochopit a co nejhorsiho hlavne o neochote pochopit a tolerovat.
    Nejhorsi je kdyz ta neochota pochopit a tolerovat dostane podobu zakonu ktere lid jen nasiraji a ujarmuji, stvou a rozestvavaji. Konci to az zalobami a soudnimi procesy:-(
    Zpolitizivana soudni aparatura pak dokonava dilo zkazy:-(
    O nedorozumneni na te nejnizsi a zcela nevinne urovni se tu vypravi vtip.
    Prihoda o ktere se vypravi ma konec bez soudni dohry, coz je v demokracii bezne, stejne jako jsou nyni bezne zaloby a politicke soudni procesy v castecne demokracii zvane CR.
    --------------------------------------
    A little boy got on the bus, sat next to a man reading a book, and noticed hehad his collar on backwards.
    The little boy asked why he wore his collar backwards.
    The man, who was a priest, said, 'I am a Father..'
    The little boy replied, 'My Daddy doesn't wear his collar like that..'
    The priest looked up from his book and answered, ''I am the Father of many.'
    The boy said, ''My Dad has 4 boys, 4 girls and two grandchildren and he doesn'twear his collar that way!'
    The priest, getting impatient, said. 'I am the Father of hundreds', and wentback to reading his book.
    The little boy sat quietly thinking for a while, then leaned over and said,"Maybe you should wear a condom, and put your pants on backwards insteadof your collar."

    V CR bohuzel se stale vse resi ve Fisherove a Kocabove stylu. Od doby kdy se soudruh Fischer od sveho clenstvi v KSC distancoval a naopak se prihlasil k Zidovstvi( na TV v Krausove poradu) stouply pry jeho ambice natolik, ze si troufa i na presidenta! Kandidovat:-(
    God bless You CR.

    OdpovědětVymazat
  28. Byl jsem dotazan proc jsem zminil i sametoveho hrdinu Kocaba.

    Protoze si vytvoril ourad a ten obsadil temi nejkorektnejsimi experty:

    Šéf vládní Agentury pro sociální začleňování Martin Šimáček: I když i tam jsem v davu při pochodu zaslechl brutální hesla jako "Cikáni táhněte do práce".

    Asi hruzna predstava pro pana Šimáčka, Cikani by sli do prace a on by prisel o praci, neb by nakonec nebylo koho socialne zaclenovat :-(

    I Šimáčkove jsou vysledkem prace ministra Kocaba a jeho nadrizeneho Premiera:-(
    CR je jak Augiasuv chlev, ktery potrebuje bez brutalnich hesel "brutalne vycistit"!

    OdpovědětVymazat
  29. Honit kazdeho kdo zpochybnuje na to je system nastaveny Fischerem a Kocabem pripraven, resit neprizpusobivou mensinu je nekorektnost:-(
    Podle pravidel Kocourkovske korektnosti zadne informace co se skutecne deje a jaka je kriminalita, predevsim Cikanskeho ethnika.
    Az Slovenske noviny informovaly o dalsim pripadu:
    Beo
    Trend Kocabovsko Fischerovsky v CR pokracuje.
    Podle lecebne methody ministra Kalouska resi obcan CR jak bude pracovat vice za mene penez. To se ale ve velke vetsine nepracujiciho Cikanskeho ethnika netyka :-(
    Ze nasratost lidi poroste? Opet bude oznamkovana jako rasismus. Stale zadne reseni. Az se ucho utrhne!

    OdpovědětVymazat
  30. Tohle multikulturní obohacení se také ve velkých médiích neobjevilo, Astře. A mladíci jsou stíháni na svobodě, asi nevylepovali nálepky s nápisem odpor.org ani nehrozí žádná jiná závažná trestná činnost.

    OdpovědětVymazat
  31. Jen mistni Jihlavske noviny, hlavni celostatni media by mohla byt obvinena z nekorektnosti.
    Kde jsou ty casy kdy zlodeje koni, lupice a znasilnovatele zen okamzite povesili. Tenhle dobry zvyk se sice presunul do USA ale casem i tam zanikl:-(

    Znasilnovatele na svobode, do budoucna musi kazda znasilnena v CR doplnit o prohlaseni ze doslo nejen k znasilneni ale i o vylepeni nalepky protistatni organisace na obnazene casti tela. Na tuto "trestnou cinnost" pry staci jen pokus,ci dokonce jen podezreni z pokusu, na rozdil od znasilneni.
    Neni to urazka Van normalnich lidi v CR kdyz pripomenu ze pro slusne zeme jste Cechistan, je to jen odsouzeni pomeru ktere jsou srovnatelne s tim jak nelidsky k lidem pristupovali komuniste. Kdo a kdy tyhle svinarny zarazi ?

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>