středa 11. května 2011

"This is a man's world!"

Rozhořčení váženého pana Kreutzfelda nad tím, že musí sdílet blog s Danielou, mi připomnělo výkon židovské orthodoxní kommunity v New Yorku, která na fotce v listu Der Tzeitung vymazala dvě ženské, Clintonovou a Thomasovou. Hlavou se mi honilo několik kommentářů, které by bezpochyby byly shledány antiami/antisemi/proterrorist atd., takže jsem vposled resignoval. Ale ta podobnost je prostě nepřehlédnutelná...

37 komentářů:

  1. Pane Vodnik, to porovnavate neporovnatelne. Clementise vygumovali, protoze byl Zid a Clinton vygumovali, protoze ctenari Di Tzeitung jsou bohabojni studenti Talmudu, kteri se nechteji nechat pri cteni dennich zprav rozptylovat sledovanim nerestneho zenskeho plemena.

    V teto komunite se soulozi jen za ucelem plozeni deti a pres prosteradlo s dirou, jejich manzelky maji hlavy oholene a chodi s parukou. Takze si dovedete predstavit, co je to za faux pas kdyz otisknou fotografii zeny s holou hlavou a pravymi vlasy. To je jako kdyz by vas Telegraaf otisknul neholeneho bobra vasi kralovny.

    Ovsem poprask, ktery kolem toho spustila svetova media ukazuje, ze oba pripady maji cosi spolecneho, totiz antisemitismus.

    OdpovědětVymazat
  2. To se výjimečně mýlíte, v.p. Kreutzfeld, a nedávno jsem na to upozorňoval na Délském potápeči: Clementis, Šváb a tuším Hajdů jako jediní mezi těmi odsouzenými nebyli Židé.

    No a v té newyorkské kommunitě ať si dělají, co chtějí, to je jejich právo, na které ať jim nikdo nešahá. Ale ať se mi nikdo nesnaží namlouvat, že tohle je naše civilisace! Možná tak ta Gottwaldova!...

    OdpovědětVymazat
  3. Podobnost neprehlednutelna, jak pro koho.
    V Americe zaplatpanbu neexistuje komunisticky balast, ktery jako obrovska zatez na mozky stahuje lidi do vecne zaprdene zaujatosti. Klemu zde nikdo nezna a praktiky zatajovani jsou bezne v kazde theokraticke skupine nebo komunite.
    O lokalnim platku ortodoxnich zidu v New Yorku (asi tisic vytisku) nikdo nevedel do te doby, nez se Bily dum vyjadril, ze by nemeli upravovat vladni fotografie. Tot vse.

    Americka multikultura neni vas evropsky multikulturalismus, proto si Hasidi v USA spokojene ziji a nejen to, rozmnozuji se.:-)
    Kdyby se chovali muslimove jako orthodoxni zide, nebyl by s nimi zadny problem..

    OdpovědětVymazat
  4. No ti orthodoxni nejsou nase civilisace, oni nemaji radi Israel. Nase judeokrestanska civilisace pane Vodnik Israel rada ma a bezvyhradne jej podporuje.

    Ano pani Danielo, to oni se rozmnozuji, jiz je jich plny Williamsburg a siri se to i dal po Brooklynu. Urcity problem s nimi je, ze vsech ethnik v USA maji tusim nejvyssi procento na welfare. Na rozdil od ceskych cikanu alespon netravi cas v hernach a cichanim toluenu, ale nabozenskym studiem.

    OdpovědětVymazat
  5. Vy byste si, pánové, u Cnema ani nevrzli:)))

    Andy

    OdpovědětVymazat
  6. Pane Kreutzfelde,
    nemyslim si, ze v USA davaji socialni podpory za to, ze nekdo studuje nabozenskou doktrinu. To bychom zde meli pres polovinu obcanu na socialnich davkach.
    Je ale pravda, ze zidovska technika sukani zkrze dirku v prosteradle zarucuje hodne potomku, z toho by si Cesi meli vzit priklad...:-)
    Orthodoxni zide se shlukuji do enklav, jako je znama vesnice Kiryas Joel u New Yorku, kde je zivotni uroven hluboko pod statnim prumerem a ti opravdu dostavaji socialni davky ve forme Food stamps. Nekdo tech deset deti na rodinu zivit musi, ne, Amerika je stedra socialni zeme. Je zajimave, ze v te vesnici je cisto a naprosto zadna kriminalita...
    Berte to tak, ze orthodoxni jsou inkubatorem pro zmensujici se zidovskou populaci v USA.
    ---------

    Z vladnich statistik:

    Question: What population statistics are there about US Jewry?

    Answer: Jewish Population
    1970: 5,400,000
    2005: 5,280,000
    2020 Projected: 5,200,000

    Percentage of Jewish population that attends Jewish Day School
    29 percent

    Percentage of Jewish population that marries out
    54 percent
    ------------------
    Pouceni:
    Pres polovinu americkych zidu vychovanych v judaismu se zvrhne a spoji se s gentiles, aj aj aj...:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pres polovinu americkych zidu vychovanych v judaismu se zvrhne a spoji se s gentiles, aj aj aj...:-)
    Jedine zivotaschopnou a expandujici je ta muslimska. Nevim jestli to delaji take pres diru v lajntuchu ale svoje zensky si umi pohlidat. Za styk ci manzelstvi s nemuslimem je jen jedina odpved. Hlidaji to jak tatinkove tak bratri, kteri nevahaji ani okamzik podriznout svoji dceru, sestru pokud vyboci. Nedavno tu government resil zachranu jedne divky co odesla s nemuslimem. Rodina verejne vykrikovala ze si ji najdou bude zamordovana:-(
    Zadny srani s mladou pani a jak jim to funguje.
    Opacne kdyz si tu muslim vezme nemuslimku vzdy to konci obracenim zeny na viru Mohameda!
    Se nedivim ze pak mozna ani tu diru v prosteradle nepotrebuji.
    Naopak ani s dirou v prosteradle neni zachrana, jestlize zrazuji a spojuji se s gentiles:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Tato humorna epizoda svedci o tom, ze o pomatence neni nouze v zadne etnicke skupine. Nastesti orthodoxni zide si hrajou na svem mrnavem piskovisti a svoje blaznive teorie nikomu nevnucuji.

    P. Astr (z predchoziho tematu)
    "Jinak ale na rozdil od hasbarujicich ja vetsinou s Vasimi komentari souhlasim pane Habr:-)"

    Nemam pochyby, ze bysme se na mnoha vecech zhodli. Ja vychazim z toho, ze idealni lidska spolecnost nikdy neexistovala, neexistuje a nikdy existovat nebude. Vyhodnocuju dnesni problemy tak, ze je srovnavam s problemem, ktery povazuju za nejdulezitejsi. Obcas se mi tedy stava, ze veci zjednodusim a objektivitu, kterou nekdy vidim jako prekazku proste odsunu na vedlejsi kolej. Vy se, na rozdil ode me snazite byt ve svych nazorech mnohem objektivnejsi a proti tomu se neda nic namitat. Kazdy se na svet divame trochu jinak. Zachovejte me v prizni. habr

    OdpovědětVymazat
  9. A leta bezi vazeni :-(
    Lide se tu znaji za tydny mesice roky dost dobre na to aby se dalo ocekavat nejake zasadni prekvapeni. Obcas sem nekdo vtrhne zamava tomahawkem a pak zase vody plynou cestou svoji stejnou, zadnou jinou.
    Vodnik bude sirit pravdu a lasku (jinou nez Havlovu) bez ohledu na to kolik dalsich pravoslavnych kostelu na Balkane muslimove rozbouraji. Pro Peterse pravoslavna cirkev bude predmetem sporu s Vodnikem i na roky pristi a nikdo se nedovi odkud ze jeho nelibost prysti.
    Kazdy jsme jaky jsme, taci, onaci, vzdy jsou to leta zivota propasirovana skrzeva sito zivotnich zkusenosti, vzdelani, poznani, informaci, i internet se v nich predhani.
    Vysledkem je ze kazdy se na svet divame trochu jinak. To jste napsal spravne Mr.Habr.
    Kazdy ten svet vidime trochu jinak a nebude tomu uz jinak.
    Jen s tim internetem opatrne, kdosi napsal ze vice nez polovina informaci na Internetu je nepravdivych.
    Tak vopatne posunovat :-)
    Hlavne s temi vladnimi ktere jsou nam servirovany jako pravda Bozi, ty predevsim se rychle mnozi:-(

    OdpovědětVymazat
  10. Andy: proč? Já si tam vržu s železnou pravidelností.

    OdpovědětVymazat
  11. "Habr, tady máte odpověď."

    No ale na co? Ta souvislost mi nejak unikla. habr

    OdpovědětVymazat
  12. Habr: no to byla odpověď na Váš kommentář tam pod tím článkem, ale nepřímo to souvisí i tady s tou Vaší islamofobií, ve které si s Astrem tak notujete.

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím, co s tím je, ale 10 včerejších příspěvků je v prdeli.

    OdpovědětVymazat
  14. Ve Statech byl Blogger ve vsem "down" asi 16 hodin...

    OdpovědětVymazat
  15. Tady včera večer předstíral, že zase funguje. Psal jsem i Habr, ale ten je zřejmě v Kanadě...

    OdpovědětVymazat
  16. I jeden muj to spolklo:-)
    Habr v Canade?
    Kdyz psal byvalo to ze Svajcu,
    ze by si zajel do Canady podivat se co to dela kdyz si muezin na spici minaretu pozpevuje a haleka do daleka?
    Pochybuji:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Vodnik se domniva spravne. Ja ziju v Kanade a ve "Svajcech" jsem nikdy nebyl. Na co vy vsechno Astr neprijdete. Ja si ale vzpominam na ten posledni Vodnikuv prispevek. Byl o islamofobii. Jak pry si my dva (ja a vy Astr) v te islamofobii spolu pekne notujeme. Islamofobie je slovo s oblibou uzivane muslimy a jejich zapadnimi prisluhovaci. Typicky se tak tituluji lide, kteri pres opakovane pokusy multikulti sebranky stale odmitaji uznat, ze je islam nabozenstvi miru. Kde se v nich bere ta drzost nechapu:). Nemyslim si, ze jsem islamofob. Moje obavy z islamu jsou naprosto racionalni.
    Ohanet se islamofobii je soucasti strategie. Chudaci tlacovani muslimove, ze ano? Je vyhodne se zabyvat v podstate neexistujicim problemem islamofobie, zatimco islasmism, coz je problem velice realny a spolecnosti nebezpecny je zamerne prehlizen ba i tolerovan.
    P.S. Mejte se mnou soucit a zadnym muezinem me nestraste. Je nedele a ja chci mit klid :).

    OdpovědětVymazat
  18. Zapomel jsem se podepsat. habr

    OdpovědětVymazat
  19. Hm, to je skoda, zase o iluzi mene.
    Uz jsem si zacla predstavovat diskutera habra jako svycarskeho dedecka z filmu Heidi, ktery se mi moc libil. (Myslim ten film).. Bily plnovous, dlouhou fajfku, lederhose s ksandama a jak cesky jodluje..:-)

    OdpovědětVymazat
  20. To je proste neuveritelny. Ty musis byt jasnozriva, protoze ten popis na me padne jako ulitej. Rano vstanu, procisnu fousy a natahnu kozenky. Do rance zabalim skyvu chleba, syrovou cibuli a butelku s kafem a pres rameno hodim sekyru. Takto vybaven jdu porazet stromy ve zdejsich pralesich aktivistum Grinpisu primo pod nosem. Pokazdy, kdyz se strom riti k zemi tak si zvesela zajodluju a po praci unaven fajfku zapalim :)). habr

    OdpovědětVymazat
  21. Habr: pletete dohromady islamism, nebezpečný politický fenomen, který je nutno potírat, a islám, který je a zůstane náboženstvím míru, i kdyby chudí z Třetího světa jednoho dne převálcovali Evropu "jeho jménem". Vaše obavy z islamismu racionální jsou, Vaše obavy z islámu svědčí toliko o Vaší neinformovanosti. U lidí v Česku mě to nepřekvapuje, ale Vy žijete venku, takže je to o to smutnější...

    OdpovědětVymazat
  22. Vodniku, nebojte se. Nemam problem rozlisit mezi islamismem a islamem. To ale dnes uz neni vubec podstatny pokud se islam nezreformuje. Na to aby clovek pochopil, ze islam neni a nikdy nebyl nabozenstvim miru, ale totalitni politicko-nabozenska doktrina nemusi zit v cizine. To nema zadnou logiku. Podle ovoce poznas strom a toho ovoce na poznavani je vic nez dost. Islam je stejne mirumilovny jako byl jeho zakladatel. Prisel jste tedy se svym plamennym presvedcenim s krizkem po funuse a podstatu islamu nezmenite ani kdybyste se rozkrajel. Smutny na tom ovsem je, ze se o to vubec pokousite. habr

    OdpovědětVymazat
  23. Opakuju: Vas problem je neinformovanost ohledne islamu. S tim ovocem staci pripomenout krizaky a kolonisatory. Ale k tomu internet neslouzi, abych ja rozptyloval mraky Vaseho nevedeni, o to se musite snazit sam...

    OdpovědětVymazat
  24. Pokud by k tomu meli podminky potahnou svoji krizackou vypravu proti krestanum stejne jako krestane proti nim pred par stoletimi.
    Jen to bude mit jiny nazev.
    Ani Tvoji krestanske dobro "kdo po Tobe kamenem, Ty po nem chlebem" na veci nic nezmeni.

    OdpovědětVymazat
  25. Pokud by k tomu meli podminky potahnou svoji krizackou vypravu proti krestanum stejne jako krestane proti nim pred par stoletimi.
    Ano. To znamena, ze nejsou o nic lepsi, ale ani o nic horsi! Tahnout na krizacke vypravy ve jmenu toho neb onoho nabozenstvi neni nic typicky muslimskeho nebo typicky krestanskeho; pred tremi tisici let to delali stejne i Zide a verim tomu, ze pred ctyrmi tisici let i Arjove, kdyz tahli do Indie. Samozrejme, ze ani moje krestanske dobro "kdo po Tobe kamenem, Ty po nem chlebem" na veci nic nezmeni.

    OdpovědětVymazat
  26. To jsem rad ze se shodnem:-)
    Co bolo to bolo, terazky by se mel svet a lidstvo pripravit se na problemy ktere mu hrozi.
    Konkretne Evropa to muze tak dlouho odkladat az bude pozde a pak to bude za cenu mnoha utrpeni.
    Protom to vypada tak proste, resit veci vcas !

    OdpovědětVymazat
  27. Pritom to vypada tak proste,
    cim to ze ze to vetsinou spatne dopada?

    OdpovědětVymazat
  28. Astr, zminovat krizacky vypravy jako priklad neni v tomto kontextu nejstastnejsi. Je to totiz znamy argument casto uzivany omlouvaci islamskych zlocinu a uzitecnymi idioty vseobecne na zpusob oni sice delaji neplechu, ale my jsme ji delali taky a tudiz si nemame co vycitat. Na to aby clovek zjistil, ze je to hloupy argument staci zalistovat do historie a zjistit duvody, ktere k temto vypravanm vedly. Neni pochyby, ze nasili, dobyvacnost a podobny nesvary jsou nedilnou soucasti lidske historie, ale nelze to pouzivat jako nejake relativisticke meritko vsech problemu. Vodniku, na zaver to nejdulezitejsi. Nepise se rok 1011 ale 2011. Zda se, ze vam to uniklo.

    OdpovědětVymazat
  29. Je to totiz znamy argument casto uzivany omlouvaci islamskych zlocinu a uzitecnymi idioty vseobecne na zpusob oni sice delaji neplechu, ale my jsme ji delali taky a tudiz si nemame co vycitat.
    Naprosty souhlas. Dela li nekdo svinarny dnes nema smyslu sahat do dejin a rikat krestane delali pred par stoletimi neco podobneho. Tento argument zasadne nepouzivam. Take proto ze se nepise rok 1011 ale 2011!
    Jako ukazku maximalniho pokrytectvi si dovolim odkaz na rozbor situace v USA, presdneji rozbor proslovu Obamy Zlatousteho, Hillary Clinton a 4 hvezdickoveho generala, kteri mluvi o svatem uceni a koranu jako o svate knize.
    Duvod je zrejmy. Cele to valceni v Iraku, Afganistanu, Pakistanu, ted v Libyi a priprava na Iran by mohlo vypadat jako valka s islamem. Tamni obyvatele to pry tak vnimaji. To je treba vyvratit. Proto ty proslovy, aby bylo patrne ze se valci jen proti terroristum a Islam s tim nema nic spolecneho.Dokonce i 4 hvezdickovy general ktery vede valky ktera polika milliardy utesuje a mluvi o "svate" knize a uceni:-(
    Pritom je to v koranu naprosto jasne napsano co to je za nabozenstvi. (viz odkaz a citace ve videu!)
    Nadřazenost(superiority) islamu je jasne napsana v Koranu. Z toho se odvozuje mirumilovnost? cha cha cha.
    Poslechnete si a porovnejte:
    Koran
    Vodniku, nadrazenost Vaseho nabozenstvi je taktez takto napsana v bibli?
    Je pry to psano i v Talmudu... takze vrazdeni s milliony mrtvych muze pokracovat, na zaklade viry te jedine a prave :-(

    OdpovědětVymazat
  30. omluva za hrubku,
    Dokonce i 4 hvezdickovy general ktery vede valku ktera polyka milliardy mluvi o "svate" knize a uceni:-(

    OdpovědětVymazat
  31. Tito superior(lepší podle koranu) lide, prichazi i zde v Australii s navrhem na zavedeni jejich prava.Saria. Zatim jsou jich jen 2% populace ale mnozi se podobne jako Cikani v CR ( zde bezne az 10 deti)a ve snahach o zavedeni stredovekych zakonu budou ve svem nabozenskem fanatismu pokracovat.
    Svoji "pracovitosti" nejsou prinosem stejne jako svoji netoleranci a vyznavanim stredovekych zakonu! Aby tolerance fungovala je nutno aby se ji ridily obe strany, tolerance z jedne a netolerance z druhe je cesta do zahuby.
    Pravda a laska ci jakakoli jina "korektnost" na tuto kategorii "lepsich dle koranu" lidi neplati a nefunguje. Rozhodne ne Vodniku Tvoje "kdo po tobe kamenem ty po nem chlebem"!
    Existence slusnych "muslimskych" zakazniku kterymi Ty jsi obklopen a kterych je pry Tullipanie plna? Budiz Ti prani a at Ti vydrzi:-) V pripade kdyby se jejich saria rozjela naplno, mas mozna nadeji ze Tvoje hlava bude useknuta jako posledni:-)
    Ja radeji jako prvni, navrat do stredoveku si nemusim vychutnat az do konce:-(
    God bless You :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Dokud budeme mít mezi sebou muže jako habr nebo Astr, naděje na světový konflikt neuhasne!

    OdpovědětVymazat
  33. Dokud a pokud budeme resit problemy systemem ustupku "Kdo po Tobe kamenem Ty po nem chlebem"
    jiste k zadnemu konfliktu nedojde. I Sarija zvitezi bez boje:-(
    Pozorneho ctenare Vodnik presvedcil jiz pred lety kdyz na paleni a likvidaci pravoslavnych kostelu na Balkane reagoval tak citlive ze az mirumilovne:-(

    Az pujde o Tve vyhlaseni za svateho, jiste bezpecne budes vyhlasen:-)
    Vetsiho mirumilovnika na Inernetu neni:-)
    A neboj, bojem za pravoslavi s GP svoji image nemuzes pokazit:-)
    Mir svym zpusobem a cestou odhodlane bran, svatym se brzy stan :-)
    God bless You :-)

    PS
    Ale mozna bys me ve sve lasce mohl krestansky odpustit, kajicne priznavam ze jsem si do kapitalismu prinesl nektere nedobre zvyky. Treba ten co rika ze "Mir ubranime i kdybychom meli rozpoutat 3 svetovou!"
    A nikdy jinak!
    Spokojen?

    OdpovědětVymazat
  34. Dokud a pokud budeme resit problemy systemem ustupku "Kdo po Tobe kamenem Ty po nem chlebem"
    O to tu přece vůbec nejde. Ať s darebáky zametou! A tvrdě! Ale ať se neserou do muslimů paušálně a nedělají z nich to, co nejsou.

    Kostely na Balkáně pálila muslimská verbež. Stejná verbež křesťanská ukázala zuby už předtím v srbsko-chorvatském a bosenském konfliktu. Muslimská verbež je islám stejně málo jako křesťanská verbež křesťanství. Řádění muslimské verbeže umožnilo tzv. "mezinárodní společenství" a NIKDY jsem ho neschvaloval!

    OdpovědětVymazat
  35. Ať s darebáky zametou! A tvrdě! Ale ať se neserou do muslimů paušálně a nedělají z nich to, co nejsou.


    Tak se i deje.
    Zde predvadi nejvyssi uctu ke svate knize jmenem Koran a jejimu nabozenstvi.
    Vic servilnosti snad ani neni mozne:
    Svata kniha
    Bohuzel je li v nejake knize psano o nadrazenosti zacnu pochybovat o svatosti, jedno zda se jmenuje Koran nebo Talmud ci jinak! Proc ty projevy Obamy, ministryne i generala jsem vysvetlil vyse, hlasite zdurazneni, ze se nebojuje proti svatemu nabozenstvi ale proti terrorismu.
    A valcime vesele dal :-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>