úterý 7. června 2011

Orgasm pro nominalisty

Když něco vypadá jako "kinetická vojenská akce", má to výsledky jako "kinetická vojenská akce", tak je to "kinetická vojenská akce" a žádná válka!

Naopak když něco vypadá jako válečný čin, generuje stejné konsekvence jako válečný čin, tak je to válečný čin, byť se jednalo o uhodnutí přístupového hesla k souborům.

Falšovatelé jazyka a jejich famulové skončí v nejhlubší gehenně! A začalo to možná překroucením významu slova "katholický"...

(Původní zdroj, jinak převzato ze Zvědavce)

3 komentáře:

  1. Tolik nechapavosti aby svetoobcan pohledal:-(
    Co je to valka? Valka je kdyz se valci, kdyz bomby , strely letaji z jedne strany na druhou az jedna strana zvitezi. Jestli nekdo nekoho humanitarne bombarduje a presvedcuje co by mel a nemel delat, tak to logicky zadna valka neni. Na valku musi byt nejmene dva. Kadaffi bomby na Francii, Anglii, Emeriku nehazi. Hazel snad Sadam? Ucime se ze chtel a ze jsme mu to vcas zatrhli, stejne tak ted je tomu s Kadaffim. Zacal s tim ze utocil na sve nepratele v zemi, nechtel doprat svobodu, ne jako treba Obama, ten preje svobodu kazdemu Emericanovi!!! Nejen svemu lidu i lidu jinych zemi a proto tak intenzivne svobodu vyvazi a humanitarne presvedcuje!
    Kvuliva jednomu slovicku snad nemusi byt hned zle. Trochu korektnosti do Tve reci. To pak i vrtulnik Appache a v nem sedici Appache zneji a strili hned mirumilovneji:-)
    Ale neraduj se, jsou i odpurci mirumilovneho bombardovani, kteri nam radost z pokroku kazi:-(
    --------------------------------------
    Obama Is a War Criminal
    Holding the President Accountable on Libya
    By Ron Paul
    Ron Paul

    OdpovědětVymazat
  2. Ron Paul je znamy rudohnedy antisemita a sireni jeho projevu by melo byt v demokratickych zemich trestne. Jak rika v.p. Kreutzfeld, demokracie neni holubnik, kde si kazdy muze po libosti hlasat kdejakou antisemitskou konspiracni theorii! Za to jsme klicema nezvonili!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten roztomily cernousek toho za par let stihl opravdu hodne. Nejdriv zacal strilet joystickem po pakistanskych svatbach, v prestavkach mezi games si odskocil do Osla pro Nobelovu cenu miru, odkragloval Osamu stylem Valentynskeho masakru, telo hodil do more a zaroven se na druhe sachovnici stal v Lybii valecnym kriminalnikem. Jestli bude v nastavenem trendu pokracovat, tak do konce funkcniho pobdobi zacne i novy holokaust, rozhodne uz se na to pripravuje.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>