pondělí 13. června 2011

Vari, vari, Tomáši Pecino!

Při shlédnutí tohoto videa, kde Vandas "napadl" státního zástupce, jsem si vzpomněl na zvukový záznam, kde Tomáš Pecina obdobně "napadl" (na cca 6:50 - 7:05) kommunistické soudkyně: "Jsem nucen Vámi opovrhovat." Na poněkud překvapenou otázku: "Prosím?" svůj hrubý útok drze zopakoval: "Jsem nucen Vámi opovrhovat. Já Vámi opovrhuji."

Snad jen fakt, že Vandas & his boys jsou officiálně kodifikováni jako proklatci, zatímco jistá míra antikommunismu je ještě stále salonfähig, brání tomu, aby se Tomáše Peciny zmocnilo kommando souchňapáků (© Jakub Hron Metánovský) a vsadilo ho za jeho nevymáchanou hubu do šatlavy vedle Vandase, kam oba, vzhledem k stále se zostřujícímu boji proti terrorismu, patří.

10 komentářů:

  1. Zdá se, že napadám různé lidi velice často.

    Antikomunismus ovšem jak který! Antikomunismus Tomáše Peciny jest poněkud jiného ražení než antikomunismus např. Štětinův.

    OdpovědětVymazat
  2. Yamato: však já bych taky, být na Vašem místě, neviděl svou budoucnost až tak růžově! Demokracie není holubník a Vy si musíte dobře rozmyslet, koho napadáte! Bátora, Semín a Vandas jsou škodná, jejíž odstřel je povolen. Rovněž napadání kommunistů - přinejmenším to Štětinovské, ale massy to nerozlišují - je ve svobodné společnosti beztrestné. Jsou ale lidé (velké množství z nich se objevuje na různých seznamech, např. od A.B.Bartoše) a menšiny, které jsou nedotknutelné a tam se ve vlastním zájmu kroťte. Demokracie se umí také bránit a mnoho takových, kteří si svobodu slova vykládalo po svém, už narazilo. Jistě se nechcete zařadit mezi ně!

    OdpovědětVymazat
  3. Když nebude zbytí...mám spoustu špatných vlastností, ale nerad se hrbím.

    Aspoň budu v kriminálu se slušnými lidmi.

    OdpovědětVymazat
  4. Komu není rady, tomu není pomoci a kdo chce kam, pomozme mu tam. Na každou svini se někde vaří voda a kdo má být oběšen, ten se neutopí...

    OdpovědětVymazat
  5. "Demokracie není holubník"

    Ja zase myslim, ze ano. Vsude na svete, kde jakasi demokracie je, je jina a vsude na lidi sere.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty neznáš českou lidovou Už mě vedou souchňapáci?

    Na druhou stranu moc nechápu, proč mě srovnáváš s Vandasem a jeho imbecilním pokřikováním na chodbě soudní budovy.

    Já jsem udělal něco zcela jiného: před několika desítkami svědků, do mikrofonu a do protokolu jsem spáchal trestný čin, za který mě ale nemohou stíhat, protože by museli vysvětlit rozpor mezi dvěma právními normami, z nichž jedna mě nutí soudcům projevovat úctu a druhé tytéž soudce prohlašuje za zločince.

    OdpovědětVymazat
  7. Tu českou lidovou opravdu neznám.

    Jinak se nepokoušej z toho vykroutit intellektuálním kličkováním: my, prostí občané NWO, vidíme jasně, že jste oba, Ty i Vandas, napadli ctihodné vysokoprevoschoditělstvo, a s tím nesouhlasíme, ba jsme pobouřeni. Tímto Ti vyslovujeme varování, o němž svorně doufejme, že je poslední.

    OdpovědětVymazat
  8. Nebudu rozebirat, kdo byl v soudnim rizeni hubatejsi, nicmene mne pri cteni clanku napadlo rceni pana Astra, Quod licet Jovi...
    T.Pecina ma totiz moralni prevahu nad soudruzkami pote, co odhalil jejich byvale clenstvi v komunisticke strane. Dovedu si trochu predstavit tu aroganci, s kterou se po dlouhou dobu setkaval, neprekvapilo by mne, se se ex-komunuiste i povysene vysmivali, jisti, ze jsou pred odhalenim v bezpeci..Nevim, kolik lidi si v Cesku uvedomuje ten ohromny dopad--jedna z poslednich bast totality padla...
    Priznavam svoji "schadenfreude" (neznam ceske slovo pro tento pocit)-- ciliz se mi libi, jak to p.Pecina dal, celkem kultivovane, tem soudruzkam "sezrat"...
    P.S.: Vystup J.Sinagla byl take padny...

    OdpovědětVymazat
  9. Schadenfreude = škodolibá radost.

    A ne jedna z posledních, ale jedna z prvních. Bohužel.

    OdpovědětVymazat
  10. Toho jsem si vedoma, pane Pecino,
    ono jich zbyva jeste hodne, v ruznych formach.
    Ja vidim jako jednu z poslednich bast i nedavny historicky film..

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>