neděle 17. července 2011

"9/11 Myth Debunked"

Tak se na to podívejte: včera u nás hořela několik minut tahle věž a ocelová konstrukce vzala za své. Kdo by se ještě odvážil tvrdit, že WTC bylo strženo demolicí?

34 komentářů:

  1. Vy mi taky zkazíte každou radost...:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Brblat si v bezpeci u pocitace muzete co chcete, panove.
    I dusevni chudina musi mit sve myty, konspirace a sve zle elity, ktere na ne zakerne cihaji.
    Jestlize pominu "demolici", pak stale zustava nepopiratelny fakt, ze toho dne byla unesena na americke pude 4 civilni letadla, plna cestujicich, ve vezich zahynulo (mimo vasi demolici) narazem 2 letadel stovky nevinnych. Uz tento cin, zakerne napadnuti vlastnictvi jine zeme a jejich obcanu, drzy utok, je jasny akt valky.
    Kdyby USA jednaly spravedlive a v ramci "oko za oko, zub za zub", tak by mely spravne vybombardovat Afghanistan a vsechna hnizda teroristu do jedne sklenene plochy..

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby USA jednaly spravedlive a v ramci "oko za oko, zub za zub", tak by mely spravne vybombardovat Afghanistan a vsechna hnizda teroristu do jedne sklenene plochy..

    Az na tu sklenenou plochu to mate spravne! Congratulation:-(
    Vybombardovanim do doby kamenne vyhrozoval namestek ministerstva valky Pakistanu a je to v pametech Pakistanskeho papalase:-(

    A take Vas komentar s malou vyhradou ze mate trochu problem s porovnavanim cisel v pomeru
    "oko za oko, zub za zub"
    Vysledkem "vyvozu demokracie" do Iraku jsou nasledovna cisla:

    Number Of Iraqis Slaughtered In US War And Occupation Of Iraq "1,455,590"

    Number of U.S. Military Personnel Sacrificed (Officially acknowledged) In America's War On Iraq: 4,790 www.icasualties.org/oif/

    Number Of International Occupation Force Troops Slaughtered In Afghanistan : 2,590

    Cost of War in Iraq & Afghanistan
    Total Cost of Wars Since 2001
    $1,221,157,797,1712 http://www.costofwar.com/

    Take NATO a akce v Lybii ma podobu jako pred lety na Balkane.
    Ve 3 svete ma uz i sve patricne pojmenovani,
    North Atlantic Terrorist Organization (NATO)

    Vysledkem toho FSEHO naseho mirumilovneho tazeni je ze milliony lidi ze znicenych zemi se vali na Evropu. Francie, Italie, Spanelsko dostavaji hlavni napor. I Anglie ma mista kde stary Anglican je v mensine ci uz se vubec nevyskytuje.
    A bude hure, mozna ze jste to spravne nazvala"podobou sklenenou". Tam to smeruje :-(
    A jeste rozbor Vasi prvni vety:

    "Brblat si v bezpeci u pocitace muzete co chcete, panove."
    FSEHO do casu, takze zatim ano, ale po zakazu zpochybnovani muze prijit i zakaz brblani u PC. Pripad Stwora podle pravidel Fischerovske CR ukazuje kudy se to ubira:-(
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pane Astr,
    ke konfliktum stejne dojde, protoze treti svet se namnozil natolik, ze proste ty miliardy lidi neuzivi, zemekoule neni nafukovaci a je uplne jedno, jakou pricinu nebo vinika hledate.
    Lidi nemaji v techto oblastech co ztratit a proto se pozenou do civilizovanych casti, ktere zaroven nenavidi za to, ze prosperuji.
    Stat Israel je miniaturni ukazka, jak se veci povedou ve velkem...

    Zajimave, NATO je teroristicka organizace a presto se do clenskych statu vali davy emigrantu. Ke kolonizatorum a banksterum. :-)
    Proc tedy lidi neutikaji do Ruska? Egypt, mnohe africke republiky, Syria, ty vsechny se kamaradily se Sovetskym svazem o sto sest.
    Ja bych vsem africkym emigrantum doporucovala Australii.
    Tam je mista dost..:-))

    OdpovědětVymazat
  5. "Jestlize pominu "demolici", pak stale zustava nepopiratelny fakt, ze toho dne byla unesena na americke pude 4 civilni letadla, plna cestujicich, ve vezich zahynulo (mimo vasi demolici) narazem 2 letadel stovky nevinnych."

    Zase nepodarene svadeni stranou. Ty 4 unesene letalda pilotovali spatni studenti, kteri nezvladli letat ani s Cessnou. Pritom s tezkymi letadly dokazali pomerne mistrne manevry.
    Bezpilotni letadla nabadaji dalkove ovladani.

    Veze nespadly diky narazum letadel ale udajne povolenim ocele, zahrate ohnem. Ovsem zajimave je, ze veze se drolily v podobe hribu, do stran. Tudiz vaha ubyvala ale obe veze se rozpadly az do zakladu, kde jsou pevnejsi traverzy a ty ohen nezasahl.

    Proc spadly obe veze presne do sveho pudorysu, kdyz jedna byla zasazena bokem, je take podezrele.

    OdpovědětVymazat
  6. Mne by zajimalo, jak vez drolena v podobe hribu do stran, spadne presne do sveho pudorysu?

    Jestli to nebude tim, ze ani jedno z vyse uvedenych prohlaseni se neshoduje s dokumentovanou skutecnosti?

    OdpovědětVymazat
  7. ke konfliktum stejne dojde, protoze treti svet se namnozil natolik, ze proste ty miliardy lidi neuzivi, zemekoule neni nafukovaci..

    To mate presne :-(

    Proc tam a ne jinam, k tomu je treba dodat ze jsou zeme ktere neberou a to predevsim Asie. Japonsko, Cina, Thajsko, Malajsie atd.
    Naopak USA, Canada, Australie jsou vyhledavane destinace. I pro ilegalni najezdy.
    Ano a bude hure:-(

    Ja bych vsem africkym emigrantum doporucovala Australii.
    Tam je mista dost..:-))

    Kdyby to bylo z pouste Somalske ci Saharske do pouste Australske, tak souhlas, jenze oni chteji neco jineho, ne zvelebovat pouste. Spise nejakou poust a spoust pridelat :-(

    OdpovědětVymazat
  8. OFF TOPIC: „Napoleon bojoval proti silám reakce a spoléhal na pokrokové síly, kdežto Hitler spoléhá na síly reakce a bojuje proti pokrokovým silám.“ (J. V. Stalin 6. 11. 1941)

    OdpovědětVymazat
  9. Obouvat se do ubohých přistěhovalců z třetího světa, proč k vám lezou, to jde snadno, viď ty náno fašistická.

    Ale kritizovat hrdlořezkou armádu té vaší korporátní republiky, proč přepadá země jejich původu, kde mučí, vráždí a znásilňuje jejich obyvatele, to tě zřejmě ani nenapadne.

    OdpovědětVymazat
  10. Neználku, ačkoli s Vámi souhlasím, mohlo by se stát, že takové příspěvky začnou odtud mizet! Jedna "nána fašistická" se sice spolkne, ale může otevřít stavidla dalším zbytečným urážkám a bude z toho tady žumpa jako Nezvědavec. Myslete na to!

    OdpovědětVymazat
  11. No, ti teroristi zas tak spatni piloti nebyli, prodelali uspesne nekolik kursu na ovladani komplikovanych dalkovych letadel a to je prave chyba, ze se mohli ucit v Americe na americkem materialu. Proto mame ted vyssi bezpecnostni opatreni.

    Ovsem, skutecnosti zustava, ze i kdyby byla letadla dalkove rizena na impakt, napred byly UNESENY.
    U N E S E N Y
    !!!!!!!
    Nebo snad melo tisice lidi okolo letadel na letistich halucinace? Asi jo. :-))))))))

    Pro paranoini mozecky:
    Kdyz zapnu silenou fantazii, tak i kdyby existovala konspirace NWO, tak blbi jihadisti naleteli tajnemu planu zidovskych illuminatu a timto aktem si muslimska agenda vykopala svuj hrob.

    At se divate z kterehokoliv uhlu, vojenska invaze na nepratele USA je naprosto legitimni a ja ji od me vlady ocekavam....

    OdpovědětVymazat
  12. Daniela: byli to velmi špatní piloti, podle všech svědectví.

    Samozřejmě, že účast několika džihadistických magorů v celé té akci, kteří, jak píšete, "naletěli tajnému plánu židovských(?) illuminátů", nelze vyloučit. Nicméně spojení s Bin Ladinem nebylo prokázáno, zveřejnění džihadisté byli povětšinou Saúdové, takže vpád do Afghanistánu je ex-post neospravedlnitelný stejně, jako vpád do Iráku.

    OdpovědětVymazat
  13. Neznalku, na tebe jsem si nechala celicky prispevek, jen pro Neznalka, uvedomeleho pionyra moderni doby.:-)
    To vis, ze imperialiste loupi a vrazdi kde se da, za Sovetskeho svazu to nebylo, ti to tem kapitalistum z Volstrytu pekne nandali !!
    Je treba se hrde postavit---a hrdy bud zes vytrval-- a bojovat proti fasistickym elementum. Jsou vsude, Neznalku! Hlavne ti agenti-chodci, na ty zvlaste pozor!!

    Tim, ze jsi proti vojenskym zasahum indikujes, ze se ti libi, ze afganske zeny, divky a devcatka jsou vnimany v kmenove muslimske kulture jako dobytek k pouziti, ciliz zapadni vliv je nezadouci. Jiste bys taky rad mucil deti a rezal hlavy bezbrannym a ty hlavy vysusoval jako mumie, ja do tebe vidim,...:-)

    Ze jsou Americane velmi opatrni, aby nedochazelo k zbytecnym ztratam na zivotech civilistu, kdepak, to je prece lez, vid .Tys tam sice nikdy nebyl, vis velke ho*no, ale psalo se to na internetu a tak to musi byt pravda, ze, ty postkomunisticky pisisvore.
    Jdi si znova sprtat Marxe, tam je zachrana lidstva...:-)))))

    OdpovědětVymazat
  14. "tak blbi jihadisti naleteli tajnemu planu zidovskych illuminatu a timto aktem si muslimska agenda vykopala svuj hrob."

    Naleteli nebo ne, zde je otazka jak padly veze, obe tak presne az do zakladu. Kdo zaridil demolici, byl opravdovy expert.

    OdpovědětVymazat
  15. "Kdo zaridil demolici, byl opravdovy expert."

    To rozhodne byl a navic byl neviditelnej. Takze bud je za tim nejaky sileny ale genialni vedec anebo to zpusobili sionisticky ufouni ve sluzbach CIA. habr

    OdpovědětVymazat
  16. Jak padly veze, na toto vyzrazeni NWO tajemstvi si Vodniku007 budete muset pockat.
    Jedine tehdy se dozvite jak to doopravdy bylo, az nejaky zidozednarsky expert, genialni demolicni agent Noveho svetoveho poradku--(mineno Zidovske kralovstvi)--pan Towerstein bude umirat a zavola si krestanskeho pana farare k poslednimu pomazani, vyzpovida se ze svych hrichu a v jeho zaveti bude hebrejska mapa s navodem v azbuce, jak kladl, sam, detonacni thermitove naloze.
    Do te doby kupujte a objednavejte demolicni DVD, knizky, brozurky, nahravky ocitych "svedku", financne podporujte alternativni zpravodajstvi o zatajene pravde. Nezapomente si koupit knizku Smrt ve stredu, kde pan Hajek odhaluje politickokorektni mystifikaci okolo padu vezi v New Yorku pro ceske ctenare...
    Nevzdavejte se nadeje na usvedceni zlocinu a hledejte pravdu...:-)

    OdpovědětVymazat
  17. To je dobra hypoteza, habr.
    Demolici provedl sileny neviditelny vedec ze vzdalene galaxie, genialni ufoun ve sluzbach sionisticke CIA...

    OdpovědětVymazat
  18. habr tentokrat absolutni nesouhlas,
    to za predpokladu ze jste to napsal zdrav a strizliv a mel to byt pokus o superanticontramulteextraunikatni canadsky joke:-)
    sorry nepovedl se:-(
    ---------------------
    ...anebo to zpusobili sionisticky ufouni ve sluzbach CIA. habr
    --------------------------------
    ..ale to je novina,
    ve sluzbach CIA. habr
    cha cha cha
    -----------------------------
    tak to dopada kdyz se neco prezene, to se Vam habre podarila ukazkova negace negace:-)
    Ale hlavne a to hlavne az nejhlavneji to jste strelil do demokratickeho stada "Kicking Donkey" kdyz jste miril na republikanskyho slona! Ten vladl v dobe demolice! Ve sluzbach koho ?
    Hlavne vsak a naprosto mimo jste s tim ze by neco mohlo byt sionisticke ve sluzbach CIA:-(
    To jste napsal nespravne.
    VZDY TO MUSI BYT A NIKDY JINAK NEMUZE BYT, NEZ CIA VE SLUZBE SIONISMU NIKDY NE OPACNE!

    TAK TOMU BYLO JE BUDE, AZ DO SKONANI USA A SVETA! RACTE SI TOTO ZAKLADNI PRAVIDLO ZAPAMATOVAT!


    ...a take plati ze ani ironie se nesmi prehanet, jinak z toho vyjde vzdy jen broskvovina:-(
    -------------------------------------------
    To Mrs Daniela vi presne ktera bije, napsala presne:
    ..ve sluzbach sionisticke CIA...
    Opravdu zasadni informace ze "cokoli se v USA a ve svete deje, deje je se ve sluzbach sionisticke CIA
    A hned je jasno a jede se dal krajinou temnou:-(
    Shalom

    OdpovědětVymazat
  19. "Jak padly veze, na toto vyzrazeni NWO tajemstvi si Vodniku007 budete muset pockat. "

    Celkem na nic necekam. Staci sledovat nasledujici udalosti a motiv se ukazuje sam.
    Nepoucuji nas tak nejmene 10X denne vase nekonecne kriminalni porady? Ovsem prece vime, ze televize je jen zabava a ve skutecnosti je vse velice snadne.
    :-)
    Ted dostanu za to, ze vidim svet podle televize.
    Nastesti se na ni temer vubec nedivam.

    OdpovědětVymazat
  20. Tim, ze jsi proti vojenskym zasahum indikujes, ze se ti libi, ze afganske zeny, divky a devcatka jsou vnimany v kmenove muslimske kulture jako dobytek k pouziti, ciliz zapadni vliv je nezadouci. Jiste bys taky rad mucil deti a rezal hlavy bezbrannym a ty hlavy vysusoval jako mumie, ja do tebe vidim,...:-)

    Ty naše malá inteligentko, teď sis ale důkladně podřezala větev, z které na nás kdákáš ty svoje nesmysly. Tohle všechno by se nedělo, kdyby CIA nechala Rusy, ať podpoří levicovou afghánskou vládu... Naopak, vláda Talibanu byla přímým důsledkem imperialistického vměšování.

    OdpovědětVymazat
  21. 2Daniela&habr
    Do diskuse jsem jen namitl, ze je otazka jak padly veze.

    Uvedomujete si, ze prskate o NWO, zidozednarich, sionistech, sluzbach CIA vy dva?
    Nejak vam zvyseny krevni tlak zpusobuje halucinace.

    OdpovědětVymazat
  22. Pokud zde nekoho zajima jak pracuji nektere provladni sdelovaci prostredky a take i nektere dalsi informace okolo 9/11 ctete detaily:
    MURDOCH
    Copak asi vedel novinarsky proisraelsky magnat Murdoch?
    Kde jsou ty casy kdy nejrychlejsim spojenim byl kun a pak postovni holub a vetsina informaci mezi blbym lidem se predavala jen ustne.
    Je cas Internet zakazat, PC a potraviny jeste v tomto stoleti na pridel a pod prisnou kontrolu.

    Dalsi slendrian je ze je takovejch jadernejch zbrani po svete a ne a ne to nekdo pouzit, stale jen valcit s tim co bylo vymysleno pred stoletim prestava byt valecnicky zajimave:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Astr, samozrejme, ze to byl pkus o vtip, pouhy sarkasmus. Zadne hluboke uvahy z my strany tam nebyly. Dnes temer po 10-ti letech od 9/11 je smich ta nejlepsi zbran na tuhle konspiracni teorii. habr :)

    OdpovědětVymazat
  24. Prave, zadne hluboke uvahy!
    Proto se take prechazi komentare o detailech.
    Stejne jiz je pozde.

    OdpovědětVymazat
  25. Dnes temer po 10-ti letech od 9/11 je smich ta nejlepsi zbran na tuhle konspiracni teorii.
    Já teda nevím, co je k smíchu na tom, že neznámí pachatelé zavraždili nebo pomohli zavraždit téměř 3000 lidí a v důsledku této události USA rozpoutali dvě války, ve kterých jdou oběti do statisíců.

    OdpovědětVymazat
  26. "Já teda nevím, co je k smíchu na tom, že neznámí pachatelé zavraždili..."

    No a ja si myslel, ze jsem tu jedinej kdo si na toto tema zavtipkuje :))). habr

    OdpovědětVymazat
  27. "kdo si na toto tema zavtipkuje"

    Nekdo si zavtipkuje a jiny jen svadi rec jinam, jen aby se nahodou zase nerozjela diskuse o parametrech kolem nevysvetlitelnych udaju.
    Ovsem je pravda, ze je jiz pozde tak co se ma resit?

    OdpovědětVymazat
  28. Habr je chytrý! On věří novinám a ne nějakým hloupým konspirátorům, kteří jsou líní používat mozek a svá životní selhání svádějí na jiné, nejraději na Židy...

    OdpovědětVymazat
  29. "věří novinám a ne nějakým hloupým konspirátorům"

    Ano, to je uzasne chytre. Napriklad ti, co poslouchali synchronizovane media byli do posledni chvile ujistovani, nasim tehdy nejlepsim prezidentem, ze nase ekonomie roste. We are growin! Nakonec, behem 24 hodin mistr Greenspan oznamil, ze jsme ve velke krizi a ti co verili Bushove ujistovani, se mohli jit obesit. Kolik lidi dopadlo na vereni novinam?

    OdpovědětVymazat
  30. jsme ve velke krizi a ti co verili Bushove ujistovani, se mohli jit obesit. Kolik lidi dopadlo na vereni novinam?
    Ále, to jsou levičácké výmluvy! Lemplové se flákali a teď, když přišli na buben svádějí to na Židy. Kdyby se neflákali, ale byli chytří, iniciativně šetřili a připravovali se na budoucnost, nemuseli by teď své selhání svádět na Rockefellera.

    OdpovědětVymazat
  31. "Habr je chytrý! On věří novinám a ne nějakým hloupým konspirátorům, kteří jsou líní používat mozek a svá životní selhání svádějí na jiné, nejraději na Židy..."

    Presne tak. Lip bych to sam nenapsal. Jen bych doplnil. Nekdy novinam verim a nekdy neverim. To zalezi. Vodniku vy verite, ze existuje tooth fairy? habr

    OdpovědětVymazat
  32. Vodnik007:

    2Daniela&habr: Do diskuse jsem jen namitl, ze je otazka jak padly veze. Uvedomujete si, ze prskate o NWO, zidozednarich, sionistech, sluzbach CIA vy dva?

    Neuvědomují. Kdyby si to uvědomovali, už s tím dávno přestali. Ale je to pěkně illustrativní. Vždycky, když někdo i jen nejobecnějším způsobem zpochybní nějakou officiální versi, vytahují tito mágové z rukávů a klobouků židozednáře, sionisty a CIA.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>