středa 12. října 2011

Zlatej Babinskej!...

Pěknou summarisaci všech aspektů zločinu, který Západ spáchal v Libyi, přináší text Petra Schnura. Pěkně to demonstruje mafianisaci neoliberálního kapitalismu v mezinárodních souvislostech: to, co na lokální úrovni představuje Don Corleone, Don Barsini a Casino Royale, to, co na státní úrovni představuje Langer, Mrázek, Čepro a Setuza, to na globální úrovni representují nadnárodní kmotři z Bilderbergu a Trilateral Comission, Obama, Sarkozy a NATO.

A co teď s tím, když křesťanství je pro většinu populace mrtvé a marxism zřetelně nikam nevede?

Zlatej Babinskej, u jehož hrobu v Řepích jsem se minulý týden fotil!...

21 komentářů:

  1. byť si o zásahu v Lybii myslím něco, co by si Sarkozy a další nadšenci "revoluce" v Lybii za rámeček nedal, tak ten rozvláčný pán z teroristického plátku, siamské dvojče Kellerovo není zrovna ten pravý, který by mne přesvědčil, že by byli levicoví mafiáni lepší než pravicoví mafiáni, notabene když valná část z těch vyjmenovaných inklinuje spíš k extrémní levici.

    Je vidět, že už ani ten slavný Bilderberg není co býval.


    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. Pojmy "pravice" a "levice" považuju za naprosto vyprázdněné, zejména v nadnárodních souvislostech. Takže nejde o to, kteří jsou lepší. Jde o to, že nás mají v hrsti jako nikdy předtím - a tihle páni se na rozdíl od těch feudálních Boha nebojí ani trochu! Tvoje poslední věta je právě naopak.

    OdpovědětVymazat
  3. vyprázdněné, ale pro základní rozlišení dvou polovin světa naprosto přesné. Jen už mají jiný obsah než v dobách idealismu. Je to Sparta-Slavie, jak jinak to chceš krátce rozlišovat- ty hodné co s nimi souhlasíš a ty zlé co nemáš rád?

    Andy

    OdpovědětVymazat
  4. Vodniku "vyprázdněné" ?
    Ale naopak, pekne naplnene. Krmi se tim Cesky ovcan k snidani obedu veceri, vzdy s pravici a levici se politicky rybnik v Kocourkove rozceri:-(
    V cem jsou jini ? Kdyz levicova (?) soc.dem prisla po (pravicove) Klausove vlade a jeho privatizaci, vrhli se na to co jeste zbylo a zacali privatizovat jako o zavod. Ted uz neni co, tak jedine vyrazit za levnymi zdroji do Afriky. Prave se demokratizuje Libye:-( A trochu primackout ovcana co si zil nad pomery. Slozenku od Kalouska nemas? Zili si nad pomery v Ceske kotline?Ano jenze ne obcane, ale ti kteri dovedli republiku od nuloveho dluhu za 20 let az k trillionemu. Kazdy rok ted pridavali 150 milliard:-(
    Ale to neni zadna Ceska specialita. Je to celosvetovy trend, ukrast a zprivatizovat co se da i neda. Tady se "lejbri" marne pokouseli v poslednich letech zprivatizovat elektrarny a vystridali se na tom 3 premieri a jedna premierka a hovno hovno. Ted prohrali volby a smetanku slizne oposice! Takze je to ci neni to jedno kdo to rozkrade? Obcan byl odsouzen stat se ovcanem. Hlavne ze se mu stale rika jak ma osud ve svych rukach, jak si muze demokraticky zvolit sveho spravneho poslance, cha cha cha, s vysledkem ze jiz pres 20 let neni schopen volic rozeznat kdo je vetsi a kdo mensi zlodej a ze nema koho volit:-(
    Prohnile od mistnich zastupitelu pres krajske az po ty celostatni, nad nimi stejne tak na urovni EU a nad tim vsim globalni verbez banksteri a vrazi nejhrubsiho zrna!
    SPravne rikas ze tihle páni se na rozdíl od těch feudálních Boha nebojí ani trochu!

    Je tu nadeje, cti si o ni v bibli. Podobne svinstvo uz tu bylo pred par tisici lety i nasral se uz i Stvoritel.
    "I videl Hospodin jak se na zemi rozmnozila zlovule cloveka aze kazdy vytvor jeho mysli i srdce je v kazde chvili jen zly"
    Rekl:"Cloveka ktereho jsem stvoril, smetu z povrchu zeme... atd
    Nebo ze by tentokrat udelal selekci a likvodoval jen mocipany ?
    Bud vyhladit ci to nepodarene dilo napravit a geneticky pozmenit. Teda jestli to jeste stihne. Mozna ze se homosapinsove vyhubi sami.
    Jadernych zbrani i po vsech odzbrojovacich podpisech a prislibech je stale na 1000nasobne prezabiti lidsta. Mozna by pak po rade tisicileti vznikla odruda zivocicha mene zla, sobecka a zlocinna. Amen.

    OdpovědětVymazat
  5. Astr: každý kovaný a v diskusích zocelený český pravičák Ti vysvětlí, že za český marasm může rozežranost socek a důchodců a nikoli odměňovaní, těžce pracující úředníci.

    Mozna by pak po rade tisicileti vznikla odruda zivocicha mene zla, sobecka a zlocinna.
    Nevěděl jsem, že jsi evolucionista...

    OdpovědětVymazat
  6. Andy:

    Je to Sparta-Slavie, jak jinak to chceš krátce rozlišovat- ty hodné co s nimi souhlasíš a ty zlé co nemáš rád?

    Není to Sparta-Slavie! Je to Don Corleone-Don Barsini. Nemám rád ani jednoho, jeden za 18, druhý bez dvou za 20.

    OdpovědětVymazat
  7. Vodníku, kolik je zde skutečných pravičáků? (ve smyslu pravice = svoboda, omezený stát) A ještě lépe - kolik pravicových stran? Z těch v parlamentu ani jedna! Vláda, ta dělá vyloženě levicovou politiku, jen ji tence lakuje na pravicovou.

    OdpovědětVymazat
  8. Vodníku, kolik je zde skutečných pravičáků? (ve smyslu pravice = svoboda, omezený stát)
    No v internetových diskusích hafo, zde například Andy. Tedy pokud tu "skutečnost" pravice vidíte právě v té touze omezit stát (sociálně-ekonomicky, nikoli policejně!). Vláda, která chce zprivatisovat všechno, co zprivatisovat lze (ba i to co možná nelze) IMHO nedělá levicovou politiku.

    OdpovědětVymazat
  9. Vláda by se měla v zásadě starat je o dvě věci: bezpečnost (vnější a vnitřní) a pravidla (jejich nastavení a dodržování). Vše ostatní je nadstandard, který stát povětšinou zvládá hůře a dráž. A především čím víc má stát moci, tím víc je možností ke korupci. Skutečným řešením korupce nejsou nějaké super protikorupční zákony (i když kéž by aspoň to), ale především odstranění zdroje korupce. Samozřejmě je jasné, že korupce souvisí i s morálkou společnosti atd., ale - "příležitost dělá zloděje".

    Říkáte, že vláda privatisuje a to považujete za pravicové - ale ono jde o to jak privatisuje. IMHO na tom způsobu, který je zde praktikován - tedy když je majetek, služby atd. získáván za velmi neprůhledných podmínek atp. - na tom nevidím nic moc pravicového, to je mafiánský způsob. No a zvedání daní, posilování moci státu - to je čistá levice.

    OdpovědětVymazat
  10. A především čím víc má stát moci, tím víc je možností ke korupci. ...Samozřejmě je jasné, že korupce souvisí i s morálkou společnosti atd.
    Vidíte, sám jste se korrigoval. To je jako říct, že čím víc mají lidé svobody, tím víc je možností ke zločinu. A samozřejmě to souvisí velice úzce s morálkou společnosti (já bych dokonce řekl, že ta je v obou případech rozhodující).

    Nehodlám posuzovat českou vládu z hlediska její "pravicovosti" nebo "levicovosti", osobně ji rozhodně nepovažuju za levicovou. Na základě nejrůznějších korrupčních affair, maffiánství, neschopnosti řešit vnitřní problémy a obludného lokajství v zahraniční politice ji ale můžeme směle prohlásit za zhovadilou a neužitečnou.

    OdpovědětVymazat
  11. Já osobně ji vlastně taky nepovažuji za klasicky levicovou - ne, ona si totiž i z levice vzala jen to špatné. Jo, kdyby to byla taková ta klasická poctivá levice, tak ji sice, jakožto prvicově zaměřený, budu kritisovat, ale budu ji brát jako čestného oponenta. Jenže to ona není - ano, je to prostě banda šmejdů, kteří hrají divadélko, že jsou pravicoví, zodpovědní atd. atp., ale skutečnost je jaká je. Ale nemohu souhlasit, že jsou neužiteční - jde jen o to pro koho. Bakalové si určitě moc nestěžují...

    OdpovědětVymazat
  12. Pokud si připustíme na plnou hubu, že nežijeme v žádné demokracii, kde vládne lid prostřednictvím zvolených zástupců, nýbrž v neofeudální oligarchii, kde vládnou Bakalové & spol. prostřenictvím placených šašků a vohnoutů, pak je tato vláda vpravdě velmi užitečná! A že je to banda šmejdů, v tom mezi námi není nejmenšího sporu. Jde jen o to, co s nimi. Někteří to vidí IMHO příliš jednoduše.

    OdpovědětVymazat
  13. "každý kovaný a v diskusích zocelený český pravičák Ti vysvětlí, že za český marasm může rozežranost socek a důchodců a nikoli odměňovaní, těžce pracující úředníci."..."No v internetových diskusích hafo, zde například Andy"...no vidíš jak jsi mimo, já tradičně tvrdím, že za české potíže( marasm bych to nenazvala, zaprvé nevím co to je a za druhé mně to uráží:)) můžou rozežraní úředníci, což mohu dokázat odkazem na debaty na Šumavákovi. O rozežraných sockách a důchodcích nepíšu, jen o tom, že by státní důchod měl brát jen a výhradně ten, který by bez něj umřel hlady a to doslova. Tím ovšem mířím na ty, kteří mají kromě důchodu další příjmy nebo úspory, takže to není zrovna kategorie oblíbená levičáckou propagandou.

    Stejně tak jsi mimo s přirovnáním "je to Don Corleone-Don Barsini". Ti dva, i když Barzini (za prznění češtiny ti asi nic nehrozí, ale za Barsini by tě měl don osobně rozstřílet na cucky, s tím si nezahrávej)nebojoval v mezích mafie fér a opovrhovali s ním i samotní mafiáni. Navíc tihle kmotři si svých lidí vážili a starali se o ně, což se o politické chátře kdekoli říci nedá.

    Pak byste mi taky měli vyjmenovat, cože je to na levici( pravici) dobré, nějak nemůžu na nic přijít. Stále trvám na svém konceptu "zákaz politických stran bez výjimky".
    Andy

    OdpovědětVymazat
  14. Já tvoje názory přesto považuju za pravicové, když už se tedy mám nějakým způsobem chopit toho pitomého zkreslujícího pojmosloví.

    Oprava: je to skutečně Barzini, s češtinou to nemá nic společného (v tom filmu vyslovují "barzini", to -s- jsem odhadl).

    Stále trvám na svém konceptu "zákaz politických stran bez výjimky".
    Opět jeden z vzácných momentů, kdy s tvým názorem sympathisuji. Bohužel ale není alternativa, protože se současným morálním stavem lidstva (viz mou reakci na Yamato-sana) se od každého systému dají čekat pouze sračky.

    OdpovědětVymazat
  15. no, pravicové...pokládej je za absolutně nelevicové. Zneužívání těžké situace některých lidí a těch nejhorších lidských vlastností k získání moci je mi skutečně odporné. Asi to bude tím, že vidím rozdíl mezi významy sociální a socialistické. Leckdo si to plete, například většina politických stran, když vymýšlí své názvy.

    Barzini asi může být rád, že jsi nenapsal v souladu se svou pomatenou gramatikou Barssini.

    Andy

    OdpovědětVymazat
  16. Když jsi u té gramatiky, Andy, tak neopovrhovali s ním, ale opovrhovali jím. Opovrhovat s ním by museli někým jiným. Ledaže by i on sám sebou opovrhoval, to by pak s ním jím mohli opovrhovat všichni společně.

    Starý pán

    OdpovědětVymazat
  17. Hello Stary pane, jak si zijete? :-)
    Stale uspesne do sestricek vnikate aniz jim pritom tykate? :-)

    Opovrhovat kym cim nebo dokonce mafiozove s kym proti komu cemu? Nejsou to gramaticke chyby ale sracky, mafianu kacky a jsou jich milliardy a jsou to sakra dardy pro ekonomiku Ceskou dnes z toho velmi vetchou :-(

    OdpovědětVymazat
  18. Kdyby jenom bez tykání. Já s nimi vůbec nemluvím.

    A pozor na ty řeči o sračkách. Byste měl vědět, že já a Leon Kreutzfeld tu kopeme za ty nejlepší mafiány. Kdybyste to nevěděl, tak jsme šli do holportu se Železným, naším budoucím panem prezidentem a ještě dalšíma pěti Šidákama, založili jsme holding Ztahniskin, koupili půlku Řecka, celé Portugalsko a čtvrtku Španělska. Poslední akvizicí byly tři čtvrtiny českých státních dluhopisů. Tak jestli nedáte pokoj, vykoupíme u vás všechny klokany a zavedeme tam předkožkový desátek.

    OdpovědětVymazat
  19. Starý pane, nedělejte krávu, víte dobře, že v tomto případě to není gramatická chyba, jen důsledek chvatné úpravy komentáře, mazání příliš příkrých slov, aby se citlivé dušičky na tomto blogu se scházející nezbláznily.

    OdpovědětVymazat
  20. A jak to asi mám vědět, když ona ani neví, co je marasm? :o)

    Ty hnusný, sprostý, zbabělý, prohnilý a pleonasticky anonymní anonyme? :o)

    OdpovědětVymazat
  21. A zas je tu pohoda:-)
    By si mel precist sam v necase Necas a nainstalovat cas. Ale mozna este nevi co vedeli v tydnu i v nedeli nasi predci, no preci ze je cas k jidlu a cas k dilu.
    Zatim to v Cechistanu vypada ze vladnou stale jen jedlici a to hodne nenazrani. (s vyjimkou setrneho Kalouska a ten sam FSECHNO nezvladne slozenkami pokryt).

    Poslední akvizicí byly tři čtvrtiny českých státních dluhopisů rikate.
    Kdo tohle jednou zaplati? Ti magori kteri se na tohle nechali nachytat( s vyjimkou Vas a Herrn Kreutzfelda, Vy vite jak na to, kdy kde co levne nakoupit a pak komu draze prodat) za par let zaplaci az pochopi ze bylo lepe si udelat s tech penez taborak nez je vymenit za jinej Kalouskuv hajzlpapir. Dokonce poslat je jinam, treba na podporu kibutzu, by bylo smysluplnejsi:-)
    Shalom:-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>