čtvrtek 8. prosince 2011

Další spiknutí

Elitní intellektuálové, blahosklonně se usmívající nad nejrůznějšími konspiračními theoriemi (jako že WTC 1, 2 a 7 nespadly po nárazu letadel či trosek nebo že Kennedyho nezabil Oswald), kteréžto theorie házejí do jednoho pytle s méně pravděpodobnými idejemi (chemtrails) až po velmi nepravděpodobné (že Američané nepřistáli na Měsíci), museli spolknout další hořkou pilulku: po "vítězných oslavách na Zeleném náměstí" davem hindustánců s ceylonskými vlajkami, presentovali nyní na Fox News "protesty proti zmanipulovaným volbám v Rusku", které doplnili ("nepochybně omylem", ujistí nás elitní intellektuál) záběry z protestů z Řecka. CNN, která zprávu doprovázela ("nějakým nedopatřením, pouhá shoda okolností!" ujišťuje nás náš elitní intellektuál) pro změnu záběry řádících hooligans, se aspoň omluvila. Neslyším dobře, jak se presentátorka na 3:02 omlouvá a prosím místní Američany, aby mi to doplnili: "...do apologize the error(?) grateful ..???.. to many Russian Jews who've pointed that to us".

Než místní rusofobové spustí své halekání, chci předem upozornit, že zmanipulovatelnost ruských voleb vůbec nevylučuji, ba předpokládám s vysokou pravděpodobností. Tento článek je ale o něčem jiném a pokud nevědí o čem, nechť se raději zdrží diskusse!

4 komentáře:

  1. Rika tam "many Russian viewers".

    OdpovědětVymazat
  2. Janni: díky. A co říká před tím "many"?

    OdpovědětVymazat
  3. "We do apologize for the error, and are grateful to the many Russian viewers...".

    Opravdu to zni jako "Jews", ale prijde mi, ze ta pani mluvi trochu rychleji a sisla u toho vice nez obvykly CNN anchor. To video mohlo byt zcele jemne upraveno kdesi v Pallywoodu. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ne ne! Ona tam říká po tom "grateful" něco jako "sídí".

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>