čtvrtek 8. prosince 2011

Vrána k vráně sedá...

...Vodník srbského tmáře si hledá. Podle mého soudu zdařilé odsouzení ideologie homosexualismu bez nenávisti k homosexuálům jako takovým. Tleskám zejména za připomínku Pasoliniho!

7 komentářů:

  1. Mate pravdu Vodbiku, ale kdyz si vezmete ten Inbox, co tam se deje.

    OdpovědětVymazat
  2. Prominte vp. Vodnik, to byl off-topic vykrik technologicke frustrace. Email mi presel na nejaky novy druh Inboxu a byl v tom neuveritelny bordel. To me vytocilo vice, nez ideologie homosexualismu mezi vranami.

    OdpovědětVymazat
  3. Že oni používají gmail? Mně se to zkombinovalo s updatem Opery, kde se taky soudruzi vyřádili, tak jsem měl půl hodiny s čím se bavit, než jsem to dal zpět. Tu Operu - gmail si žije vlastním životem.

    OdpovědětVymazat
  4. Maj recht vp. gogo, byl to gmail. "New and improved" se da jeste snest u samponu nebo kremu na boty, ale jakmile s tim zacnou bousserovat tyhle ruzne Googly a Nokie, jde to vsechno do haeuslu.

    OdpovědětVymazat
  5. Moje řeč, tento druh engagement ve službách disskutovaného genre nadělá víc škody než plaisiru.

    OdpovědětVymazat
  6. Vodniku bravo, vynikajici clanek.

    To nejpodstatnejsi opakuji:
    Homosexualita se stávala přijatelnou vždy tehdy, když se všechny společenské vazby mezi lidmi staly poškozenými a degenerovanými.

    Toto je historická zkušenost lidské civilizace, která je zapsána v arhetipu každé společnosti na naší planetě. Ale, tuto zkušenost dnes nepřenášejí ani jedním globálním médiem. Naopak, všichni se snaží zamlžit fakta a rozsét co nejvíce polopravd a lží, kterými propagují ideologii homosexualismu.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>