čtvrtek 9. února 2012

Bez kommentáře

27 komentářů:

  1. Leon Kreutzfeld9. února 2012 v 18:42

    Ja jsem tech tecek napocital 48 vp. Vodnik. Nejdriv si prosim overte fakta, nez nejaky zvast vypustite do sveta.

    Jestli Iran opravdu ohrozuje tolik vojenskych zakladen USA, tak to je imho duvod k alarmu.

    OdpovědětVymazat
  2. Vase Kreutzfeldova eminence, radeji nez spravny pocet tecek na mape nam sdelte zda uz mate zabaleno pro pripad konfliktu?
    Knize zahranicne ministersky jiz dojednaval!

    ČR se už ústy svého nejospalejšího ministra zahraničí připravuje na tu nepravděpodobnou eventualitu, že by Hospodin nebyl doma a izraelským míronošům jejich blitzkrieg nevyšel: „Ministr Schwarzenberg během své aktuální čtyřdenní návštěvy Izraele vyjednává možnost vybudovat uprchlický tábor pro židovské uprchlíky z Izraele v případě nyní již prakticky neodvratné války na blízkém východě.
    http://www.czechfreepress.cz/valky/izraelska-spartakiada-na-strahove.html

    OdpovědětVymazat
  3. Vazeny pane Aster, ja se nedomnivam, ze by valka na Blizkem Vychode byla nevyhnutelna. V nejhorsim pripade budeme mit v Iranu noveho pritele, tak uz to proste chodi. Pratel neni nikdy dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bingo Mr.Kreutzfeld:-)
      Vzdy jsem obdivoval jak umite:-)
      Tentokrat vtipne a pravdive pripomenout Vase moudro,
      jedno z Vasich mnohych, jen Vam vlastnich:-)
      "Nemuzes li nepritele porazit, musis si ho koupit"
      Jen nevim zda to presne takto rika ci vubec dovoluje Vase Tora?
      Ale mozna to je zcela zbytecna otazka, nebot pokud jsem informovan Vase Tora zakazovala
      lichvu, ale presto jste v tomto businessu neprekonani a neprekonatelni mistri sveta:-(

      Vymazat
    2. Valka bude, to si piste. Jen se musi dodelat koridor skrz Syrii a pak bude mela.

      Vymazat
  4. Body-zakladny Americanu , hlavne na prave strane--smer vychod- jsou naprosto mimo misu. Ale nemam namitky proti teto disinformaci.
    Vodniku007, koridor zkrze Syrii by byl spatny napad, jelikoz by fungoval jako navadejici stezka pro bombardovani. Asi jako se anglicti letci navadeli na reku Vltavu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaprve Prahu nebombardovali anglicti letci ale Americani
      Jinak vas komentar opet jaksi uhyba stranou. Syrie nebude branit Irancum v dnesnim stavu a ani v nejakem chaotickem stavu po padu tamejsi vlady. Ovsem Izrael nutne potrebuje co nejkratsi cestu na Iran.
      Samozrejme, ze az Izraelci utok provedou a zacne se to tam varit, vtahnou tam Americany a tem jiz bude jedno, kterym smerem budou na Iran letat.
      Mohu se mylit ale zatim vidim logicky manevr.

      Vymazat
  5. Docela to přípomíná mapu, kterou nám ukazovali při branné výchově když jsem chodil na průmyslovku. Tenkrát ale ten obklíčený byl Sovětský svaz a jak víme, ten se nejenom z těch základen podělal tak, že se složil bez boje, stačila pouhá hrozba zničení. Možná se Iránu přihodí to samé...

    PS: Jsem zvědav, zdali zdejší admin bude solidární s příbuznými weby a můj příspěvek promptně smaže...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udržet se na tomto blogu nevyžaduje mnoho úsilí. Stačí neurážet, nenálepkovat opponenty, neuvádět občanská jména, když o to nikdo nestojí. Pokud budete na tomto blogu mluvit o Lucerně Wikipedie jako o "Petersově blogu", bude vše v pořádku.

      Co se Íránu týče - samozřejmě, že všichni (na prvním místě Israel) by byli nejraději, kdyby se to obešlo bez války, když by se Írán podělal nebo rozpadl sám od sebe. Přece nejde o to ho zničit. Jde o to, aby poslouchal!

      Vymazat
    2. >Stačí neurážet, nenálepkovat opponenty, neuvádět občanská jména, když o to nikdo nestojí.

      Ona je to výhoda i pro Leha. Ať bude nadávat jak chce, nakonec tím jenom potvrdí - jistě nespravedlivé - předsudky vůči svému stavu.

      Vymazat
  6. Mapa zije vlastnim zivotem ktery jiste prikrmuji zavistnici kteri nepreji Emerice tolik zakladen miru a demokracie!
    uz i dalsi blogy ktere si dovoluji kritizovat politiku JewSA
    http://www.rense.com/
    Mrs.Danielo, body jsou mimo misu?
    To snad je logicke a srozumitelne ze kdyz je v mise antidemokraticky, terroristicko muslimsky zasrano musi se to v te mise vycistit a az pak je teprve mozno se s dalsimi zakladnami posunout i do misy:-)
    PS
    Nemel bych obavy o mazani:-)
    Admin tohoto blogu je jiste moudry admin a kdyz spatril ze na jeho stranky vstoupil vojensky expert corporal Kulisek ktery vitezne bojoval i v Iraku, rozhodne ho nebude mazat, ale naopak si bude jeho odbornych komentaru povazovat i kdyz se zacina od zacatku
    brannou vychovou na prumyslovce:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Možná mimo mísu, ale Astrův příspěvek mne docela pobavil, hlavně ve vztahu k tomuto:

    "Stačí neurážet, nenálepkovat opponenty, neuvádět občanská jména, když o to nikdo nestojí.

    Vlastně, je mi to jasné. Urážet amerického vojáka je normální, to se mezi zdejšími "slušnými" lidmi normálně dělá, americký voják mezi slušné lidi nikdy neleze a mezi ně nepatří, to dá přeci rozum. A uvádění občanských jmen? Platí bod 1., že ano...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leho, proč místo toho stěžování si neodpovíte panu JzP na jeho dotaz?

      Vymazat
  8. Vodníku, já si nestěžuji, já pouze pobaveně konstatuji. Ale vyhovím vám, mám dobrou náladu. Myslíte asi tuhle otázku, že?

    "Když už jsme u toho, myslíte si, vzhledem k tomu, že například wahábistická Saúdská Arábie je naším přítelem, že indoevropští Íránci jsou tím Satanem, proti kterému má Evropa a USA bojovat?"

    Především wahábistická Saudská Arábie není naším přítelem, to ani náhodou. Ale má olej, který velmi nutně potřebujeme k našemu životu. Není to správné, je to špatně a ještě k tomu jsou vyzbrojeni našimi zbraněmi, což má své podivné důvody a to je taky pomalu na knihu. Ale co s tím? Babo raď. Ale na druhou stranu alespoň se nesnaží vyrábět atomovky jako v zemi Árijců, kterými by vypařili pár našich velkoměst. A ti Árijci se vůbec netají tím, že chtějí zničit Izrael a Ameriku coby Velkého Satana jakbysmet, pokud ovšem se nepodřídí šiítské verzi Islámu. A vy se divíte, že Velký Satan nechce obětovat Izrael a podřídit se šiítskému Islámu? Já nechci obětovat Izrael a ani být šiítským muslimem ani za milion. Vy jo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo by zajimave a mozna se i splni, ze se Izrael bude muset nekam odstehovat. Kdyby se Americke sily stahly z arabske zony, muslimske staty by se meli uklidnit. Oni prece nenavidi Ameriku hlavne za podporu Izraele a valky kolem a za tento umely stat.
      Myslite, ze by stale planovali invazi a zniceni Zapadu? Kdo by jim stavel mrakodrapy a dodaval zbozi, ktere si sami neumi vyrobit?
      Samozrejme, ze by take pomohlo omezeni jejich roztahovani ve neislamskych statech podle jejich fanaticke viry.
      Nedavna vrazda tri afganskych dcer, protoze chtely mit znamost s chlapci jine viry dokazuje, ze demokracie si sama zpusobuje nektere problemy.

      Vymazat
    2. Leho, kdyby západní politici nebyli banda pokryteckých zkurvenců, horších těch, co pasou manželku na E55, tak by pomohli Assadovi potlačit "opposici" všemi prostředky.

      Vymazat
  9. Kdyby se Americke sily stahly z arabske zony, muslimske staty by se meli uklidnit.

    Zapomínáš, že oni nám závidí naši svobodu a demokracii. Určitě by vysílali terroristy do amerických a evropských měst, aby tam zabíjeli. Nehledě k tomu, že kdyby se Američané stáhli, pochopili by to Arabáši jako slabost a hned by vyhlásili Americe válku: spojená saudsko-egyptsko-kuvajtsko-syrská flotila, spolu s íránsko-pakistánskou, by připlula ke břehům Ameriky a zasypala New York deštěm raket. Jedině díky Israeli se tomu tak už dávno nestalo!

    Všimni si, že leho ve své odpovědi sice zmínil olej, který má i Írán, ale už ne petrodolary...;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vodnikuoo7, odpovidam na to, co me zajima. Kazdy se muze vyjadrit o syrskem koridoru. Zrejme tato spekulace mimo mne nikoho nezajima. Stejne jako pet let kolujici spekulace, ze kdyz se uskutecni iranska bursa, tak Zapad ihned napadne iran....
    Navody letcu na Vltavu jsem mela upresnit. Ano, unorove nalety na Prahu provadeli Americane, ovsem letouni RAF nad ceskou kotlinou operovali tez, rikalo se jim hloubkari....


    --------------
    Americane se v 80. letech na BV moc neangazovali a udrzovali vojenskou pritomnost na minimum. To se ukazalo jako strategicka chyba, protoze nepratele povazovali nedostatecnou pritomnost USA za slabost, kterou se snazili vyuzivat teroristickymi utoky na americke posice.
    Na ne plati jen sila a pokud si to neuvedomite, budete nadale neschopne plakat a narikat nad americkou expansi....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V 80tych letech jiz Izrael existoval a Islamaci vinili Ameriku za podporovani tohoto statu.

      Slabost je nase "demokracie", ktera dovoluje islamizaci v Evrope. S fanatiky, kteri chteji zit ve stredoveku se jinak nez ostre zachazet nejde.
      V 15-16 stoleti slo o krvavy boj ale podarilo se. Budou se dejiny opakovat?

      Vymazat
    2. Vodniku 007 je jde a pujde o to zda se "krestanska" civilisace zachrani pred expansi islamu je jasne, ze je treba se branit ismalizaci sveta pocinaje Evropou je doufam mimo dohady, ale demokracii hajime take jinak!
      Spinave!
      Tak ze se snazi znicit i ty kteri pisi jinak nez massmedia to je boj obrany demokracii?

      http://www.zvedavec.org/zvedavec/2012/02/4803-davejte-si-pozor-na-to-co-pisete-v-diskuzich-za-clanky-ve-zvedavci.htm

      Udělal jsem chybu
      Vladimír Stwora
      http://zvedavec.org/zvedavec/2012/02/4824-udelal-jsem-chybu.htm

      Diskuse pod obema clanky je take zajimava a mnohe osvetluje.
      Jen otazku komu dnes slouzi policie CR a na ci prikaz to vse?

      Vymazat
    3. Podal trestni oznammeni: http://www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/liska-podal-trestni-oznameni-na-bartose-kvuli-udajne-antisemitskemu-clanku/755659
      Ale co je vlastne trestne?
      http://abbartos.wordpress.com/2012/02/11/kraus/

      ‎"projevy nesnášenlivosti, zejména rasismu a zvláště pak antisemitismu" Myslim, ze je potreba vysvetlit definici rasy a kdo jsou Semite.

      Vymazat
  11. ...ze se Izrael bude muset nekam odstehovat. Kdyby se Americke sily stahly z arabske zony, muslimske staty by se meli uklidnit. Oni prece nenavidi Ameriku hlavne za podporu Izraele a valky kolem a za tento umely stat.

    Kdysi jiný národ nenáviděl umělý stát uprostřed Evropy a západní spojenci umělý stát předali na stříbrném talíři aby ukojili bláznivého diktátora. A diktátorovi tahle pitomá umělá zemička stejně nebyla málo a rozpoutal válku. Arabové by se ale jistě spokojili kdyby Izrael přestal existovat a dali by pokoj. To je přece jasné, pane profesore!!

    OdpovědětVymazat
  12. Vodniku 007 ze jde a pujde o to zda se "krestanska" civilisace zachrani pred expanzi islamu je jasne, ze je treba se branit islamizaci sveta, pocinaje Evropou, ze pujde o preziti tem co ziji v Evrope, Americe, Australii je doufam jasne kazdemu kdo neni fanatickym vyznavacem islamu! Tem je to jasne take ale z druheho brehu. Zde pominu a nehodlam rozvijet debatu s pritelem Vodnikem z Tulipanova ktery mi jiste s radosti pripomene ze minimalne 90 % vyznavacu islamu jsou mirumilovni lide a ze prave diky militantnimu pristupu k nim se to riti do riti a valky videno zblizka i z dalky:-(
    Dovolim si odbocit k veci zavazne ktera by Vas mela palit velmi a velmi neb se to udalo vcera a deje dnes, demokracie upi a na lidi jde z toho stress!

    ctete o tom ze demokracii hajime take jinak a pociname si dost podivne:-(
    Jak ciste ci spinave necht ctenar posoudi sam!
    Jak bojuje policie CR za demokracii a jakymi methodami?
    Kdo se to snazi znicit i ty kteri pisi jinak nez massmedia!


    http://www.zvedavec.org/zvedavec/2012/02/4803-davejte-si-pozor-na-to-co-pisete-v-diskuzich-za-clanky-ve-zvedavci.htm

    Udělal jsem chybu
    Vladimír Stwora
    http://zvedavec.org/zvedavec/2012/02/4824-udelal-jsem-chybu.htm

    Diskuse pod obema clanky je take zajimava a mnohe osvetluje.
    Jen otazku komu dnes slouzi policie CR a na ci prikaz to vse?
    =====================================
    PS
    mimochodem co je to "lehožumpa""
    Nejaka spojitost s nickem leho ktery se zde vyskytuje?
    viz komentar pod clankem na Zvedavci:
    2.2. 23:15

    RE: ..

    baba_Blažková babaBlazkova (zavináč) atlas (tečka) cz 89.?.?.?

    Reakce na 262375

    Nebudete zřejmě ze "staré party", tedy vás poinformuji. Vydavatel neměl jinou možnost; zde přímo na webu, když zabrousíte do archívu a diskusí pod archivovanými články, určitě narazíte na spousty zmínek, že tady se logy vedou. Šlo tehdy mimo jiné, o vlnu "klikačů" na negativní hodnocení některých článků a také o osobní spory s čestnými členy lehožumpy.
    Stojí-li orgánům činným v trestním řízení podrobně zkoumat příspěvky v diskusním fóru, určitě mají pečlivě zkopírováno vše včetně toho, co jsem nadhodila ohledně dohledatelnosti IP adres, jak sám Vladimír už kdysi dávno připustil.
    =================================

    OdpovědětVymazat
  13. A zde pohled na "Zvedavce" pana Stwory z jineho uhlu :-(

    http://www.nezvedavec.org/index.php/subject_display

    PS:
    vyse zminovana "lehožumpa" je neco podobneho pokud jde o nadavky a uroven jako "nezvedavec" ?

    OdpovědětVymazat
  14. Nějak se mi to nezobrazuje:

    http://www.nezvedavec.org/index.php/subject_display

    Hodí mi to "error!!" Čím to asi bude?

    OdpovědětVymazat
  15. Hodí mi to "error!!" Čím to asi bude?

    Nebudu jízlivý a vysvětlím. Pokud by někdo chtěl linkovat na specifická témata v diskuzi Nezvědavce, není to vůbec lehké a pro běžného uživatele to není možné. Je to tak schválně i když v původním konceptu se s tím nepočítalo.

    Zkrátka, linkování specifického tématu není možné. Nejlépe je navštívit hlavní stránku Nezvědavce http://www.nezvedavec.org/ a proklikat se ke konkrétním tématům přes menu z hlavní stránky.

    Nezvědavec holt není běžný web...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>