čtvrtek 16. února 2012

Množení hovad

Hovad není zřejmě nikdy dost. Vedle stupidních deprivovaných hovad máme teď také hovado antisemitské.

Zajímalo by mne, zda ABB na oplátku udá JXD. A nebo z něj udělá hovado židovské? Neboť jak jsem začal, tak končím: hovad není zřejmě nikdy dost...

33 komentářů:

  1. Upozornění pro leha a Danielu: nenapsal jsem, že leho je idiotský chcípáček, ani že JXD je židovské hovado. Pokud vám to není jasné hned, nechte si to od někoho vysvětlit.

    OdpovědětVymazat
  2. Leho, po zkušenosti před několika dny, zcela jistě idiotský chcípaček je. Zlatý J.J. či Daniela, kteří třeba také někdy trolují, ale znají míru. Leho je zkurvený spamer bez špetky slušnosti. Omlouvám se, že to píši sem...

    BTW Doležal: pokud existuje nějaký argument proti legalizaci konopí, je tím Jiří X. Doležal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yamato, urážet by neměl nejen leho, ale vůbec nikdo. Takže zkuste svůj názor na leha vyjádřit korrektněji - od něj se to žádá také. Vím, že jste v tomto ohledu normální a nestojí Vás to žádnou námahu.

      Vymazat
    2. Máte pravdu, nicméně jsem nahlédl do lehovy žumpy a výše napsaná slova mi spíše připadají až příliš nedostatečná.

      Navíc tam nějaký blázen s nickem "Zbabělý lhář Yamato" provokuje místní smetánku, která, v domnění, že jde o mně, píše takové věci, že jsem opravdu rád, že mezi osobami jako leho či Ben Hur a mnou je Atlantik.

      Ano, mea culpa...proč tam vůbec nakukuji, co jsem čekal?

      Vymazat
  3. Leho je zkurvený spamer bez špetky slušnosti.

    Také mě těšilo. Je pravda, že si neberu moc servítky, ale omlouvat se za boření vzdušných zámků nikomu nehodlám.

    Je opravdu legrace, jak mě všichni milovníci svobody slova blokují a mažou. Přiznám se, že se tím velmi bavím a Yamatův komentář jak zde tak na jeho blogu mne srdečně rozesmál.

    K tématu: Bartošův text je skutečně těžce nacistický. Ale myslím, že by neměl být popotahován po soudech, stejně jako Šlégrová, Dupová, atd., slouží jim to pouze jako reklama, která jim stejně není nic platná, nové členy jim to nepřinese a tím méně nějakou životní existenci v podobě slušných peněz a hlasů do sněmovny. Podle mne tahle psychóza brzy pomine a za nějaký čas po nich ani pes neštěkne. Stejně jako po nacistech v USA, koncem 70. a začátkem 80. let se o nich mluvilo celkem dost a kde jsou teď? Oni pořád existují, ale jsou totálně ignorováni a nebyl bych překvapen, kdyby jejich počet byl nyní o poznání vyšší. Zkrátka nikoho nezajímají, jsou na okraji společnosti i s bezpočtem webů, které nikdo nečte a i když si občas někde zařvou a zahajlují...

    OdpovědětVymazat
  4. Leon Kreutzfeld17. února 2012 v 3:33

    Vazeni panove, precetl jsem si ten clanek od ABB, povazuji jej za mimoradne nepovedeny a plny trapnych cliche, videl jsem i jedno cislo casopisu Kraus (na titulni strance Kraus), pripadal mi velice nudny, nebyl skoro o nicem. A za standardne nepovedene povazuji reakce panu Lisky a Dolezala. To jsem kdysi zelenym i trochu fandil.

    Na druhou stranu, tak jako optimista vidi na hrbitove misto krizu same plusy, tak ani ja si nemohu na kocourkovsky politicky diskurs stezovat. Myslim, ze naprosta vetsina lidi chce mit od tech zabomysich jihadu mezi P&L a narodovci ruznych druhu svaty pokoj a trapi je uplne jine kazdodenni problemy.

    Zcela mimochodem, zaujalo me, ze ABB ma podobne hodnoty jako Pavel Nedved. Jeden ma Buh - vlast - rodina, ten druhy Buh - rodina - fotbal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O celkové stupiditě Bartošově článku nemusíme hovořit, na té nezmění nic ani to, když bude mít někde v něčem dílčí pravdu. Jde o to, že za něco takového může být dnes v Evropě někdo poslán před soud a nazván hovadem, zatímco jiné (podle zákona trestné) činy zůstávají bez povšimnutí. A - nemůžu si pomoct - nelze si nevšimnout, že ten bič bije vždy jen jedním směrem. Na nekorektním webu to vyjádřili poměrně dost přesně:

      "No zkuste si to sami, řekněte podělanej Němec, podělanej Polák, podělanej Rus nebo podělanej Američan, podělanej černoprdelník a v kontrastu s tím podělanej Žid. Cítíte ten kvalitativní rozdíl? Zatímco v ostatních případech je zmíněný obrat v různých variantách vnímán vcelku bezproblematicky, užití variant spojení „podělanej Žid“ je spojeno s pocitem něčeho zavrženíhodného. Podobný rozdíl existuje i při používání víceméně pejorativních pojmenování různých národů, která nevnímáme až tak extremisticky – např. slova Rusáci, Čecháčci, Němčouři atd., ale řekneme-li Židáci už cítíme, jak nám nad hlavou krouží paragrafy."

      Vymazat
    2. Nu, v Americe, pokud to neni obcan Israele, ale obcan Spojenych statu, tak americky zid je ethnikum, nikoli narod... Klidne se tedy muze rici o cizinci, ze je podelanej Israelec...
      Zidovsky narod v evropskych statech take neexistuje, ciliz porovnani blbi Polaci nebo blbi Madari neni spravne, michate obcanstvi statu s kmenovou sounalezitosti..(Zid sice blby muze byt, ale to je vzacna vyjimka)..Cesky zid je tedy prvne Cech a pak, podle sveho uznani, prislusnik zidovskeho ethnika. Arab zijici v Evrope je take casto prislusnik nejakeho statu EU a odlisuje se jen tim, ze je muslim...
      Nasledne, pausalni predsudky o tom, ze Zidaci pachaji to ci ono, je primitivni diskriminace vsech zidu, kteri se narodili a ziji v Ceske republice.
      Jestlize jeden cesky, madarsky nebo rusky zid krade a tuneluje, neznamena to, ze slouzi fiktivnimu zidovskemu narodu k ovladnuti sveta, ale ze je to stejny gauner jako mnoho ethnickych Cechu...

      Vymazat
  5. Souhlasim. Nackove potrebuji stale novy proud mucedniku, aby jim nevycichlo ideove nadseni.
    Mam ale dojem, ze toto je vyuzivano, nebo mozna i inscenovano podivnymi entitami v Ceske republice.

    Adamek zesiluje nacistickou retoriku, neb pozoruji, ze na jeho webech firmy nepostuji patricne dost reklam, aby mohl lepe zivit jeho arijskou rodinku. Jirik X. je sice taky silenec, ale jeho magazin je zabavny a ma vzdy hezke reklamy, prelozeno do praxe : ctenost = slusny prijem.
    Nenechala bych se zmasti ideologii bildebergskeho detektiva, je silne pomateny. Pred par roky hlasal neco jineho, ted pry procitl. O tom si nejsem vubec jista---mozecek mu asi stale chrape...

    Jestlize Ondrej Liska neni zidovskeho puvodu, pak se ho protizidovske urazky tykaji jen jako citliveho obcana. Zidovska babicka, co prezila holokaust by mohla vyjit lepe. Soudit hanobnika na zaklade porusovani jejich obcanskych prav....

    OdpovědětVymazat
  6. Leon Kreutzfeld17. února 2012 v 4:20

    Me se vp. Danielo pan Liska drive celkem zamlouval. Take mam rad cistou vodu, cisty vzduch a cyklisticke stezky ve mestech. Taky se mi libil jeho vecny a realisticky pristup ve veci protiraketove obrany. Jako jeden z mala kocourkovskych prisluhovacu se domluvi cizim jazykem a tak si do Kongresu zajel a dozvedel se podrobnosti konovi z huby jak se rika.

    Jestli chce ale persekuovat obskurni novinare za nepovedene clanky, tak to at se radeji odstehuje na Kubu nebo do Severni Koreje. Mozna i Belorusko by prichazelo v uvahu, tam by se mu ale asi nelibilo, ten nazev zeme by se dal vylozit jako rasisticky.

    OdpovědětVymazat
  7. "Je opravdu legrace, jak mě všichni milovníci svobody slova blokují a mažou"

    My bychom tě Leho také raději nechali zmrskat někde v konírně, jak se to dřív dělávalo knechtům s nevymáchanou hubou, ale to víš, časy se mění a musíme jít s dobou.

    OdpovědětVymazat
  8. Leon Kreutzfeld18. února 2012 v 4:24

    Musite se pane Vodnik oprostit od iluse, ze Ceska republika je formalne liberalne demokraticky regime. Neni. Potom se clovek muze utesovat, ze je to tam zatim lepsi nez v Putinove ci Lukasenkove hajemstvi. Diky Bohu za to, ze je ten chebsky nos na mape hluboce vrazeny do nemecke riti. Kdyby se praotec Cech zastavil nekde u Kharkova, mohlo by to dnes byt daleko horsi.

    Tem politickym nekorekcnikum bych ale vycital, ze oni nejsou prilis schopni to nejak kritisovat z racionalnich posic. Bartos, Stwora nebo Hajek prokazuji te kause svobody projevu spis medvedi sluzbu a nabihaji si na P&L direkt.

    OdpovědětVymazat
  9. Svoboda slova končí tam, kde začíná naše moc:)

    cnemo

    OdpovědětVymazat
  10. "např. slova Rusáci, Čecháčci, Němčouři atd., ale řekneme-li Židáci už cítíme, jak nám nad hlavou krouží paragrafy"

    Jenže Vodníku, to je jen druhá půlka toho problému. Zapomínáte na to, že problém může být i na začátku, tedy na straně vysílače. Lapidárně: "Zasranej Frantík" sice není korektní, ale nejen pro právníky, ale ani pro svého autora to nemá takový hanlivý podtext jako "zasranej Židák". Už proto, že když nějakého Němce budete pokládat za paďoura, nebudete mu nadávat do Frantíků (i když je nemáte rád), ale do Židáků. Takže když už budete chtít "Židáka" s něčím srovnávat, tak ne s "Rusákem", ale s "negrem". To je obdobná úroveň.

    Jinak jak jsem tak četl ten autopsychoanalytický Bartošův článek, tak mi to zase připomnělo mou starou teorii, že jedním ze spolehlivých znaků kokota je uvádění prostředního jména (nebo iniciály). (Adam B. Bartoš, David O. Rath, Vít M. Matějka, ...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když nějakého Němce budete pokládat za paďoura, nebudete mu nadávat do Frantíků (i když je nemáte rád), ale do Židáků
      Co je to za blbost? Nebudu mu nadávat do Frantíků, Rusáků ani Židáků. Řeknu, že je to německý crétin. Říct o někom, že je židovský crétin, si před svědky nedovolím.

      Vymazat
  11. Nevím, JzP. Avšak myslím, že svět nebude spravedlivý nikdy. Ale zrovna tohle mě nijak zvlášť nepálí. Jen jsem chtěl upozornit, že vše není 100% vina jen židovské lobby. BTW, už si dělám zbroják.

    OdpovědětVymazat
  12. Víte, tak nějak mi připadalo, že z toho Vodníkem zkopírovaného textu vyplývá, že za ty negativní konotace mohou dnešní PaL, židovská lobby nebo kdo chcete. Jenže ty konotace tam byly už v době, kdy nikoho ani nenapadlo, že Shakespeare se Shylocka tak trochu zastává.

    OdpovědětVymazat
  13. Jenže ty konotace tam byly už v době, kdy nikoho ani nenapadlo, že Shakespeare se Shylocka tak trochu zastává.
    Politická korrektnost za Shakespeara? Vy jste opravdu vtipálek! Pokud se Shakespeare Shylocka opravdu "tak trochu zastává", tak to jen dokazuje to, že to asi bylo potřeba, protože tehdejší veřejný discourse židům nikterak příznivý nebyl a říkat "zasranej Židák" bylo společensky cool.

    OdpovědětVymazat
  14. Jaká politická korektnost za Shakespeara?
    Jak jste na tenhle výklad přišel?
    Co zase blbnete, Vodníku?

    OdpovědětVymazat
  15. "když nějakého Němce budete pokládat za paďoura, nebudete mu nadávat do Frantíků (i když je nemáte rád), ale do Židáků
    Co je to za blbost? Nebudu mu nadávat do Frantíků, Rusáků ani Židáků. Řeknu, že je to německý crétin. Říct o někom, že je židovský crétin, si před svědky nedovolím."

    Vodníku, Vaše nechápavost už opravdu nezná mezí. Uznávám, že za to třeba trochu mohu já, protože jsem použil zájmeno "Vy" místo abych to více abstrahoval. Nejde totiž o Vás, ale o obecný zvyk, za Židáka nadávkou označovat někoho, kdo Židem vůbec není (třeba na fotbalovém zápase se občas nadává protivníkům do "polských Židů" i když jsou to čeští árijští Sparťani).

    Ale asi těžko budete do Němců nadávat někomu, kdo není Němcem. O to šlo.

    Prosím Vás, až příště něco nebudete chápat, tak se nejdřív zeptejte, než na to začnete odpovídat. Vaše poslední dva komentáře signalizují, že je toho zapotřebí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je pravda. Židák, ale také např. fašoun či komouš, jsou universálně použitelné nadávky. Jednou se mi dostalo všech tří v jedné větě :-)

      Vymazat
    2. Opravdu, Starý pane, asi na Vás přestanu reagovat, jelikož nevím, co vlastně chcete říct, jaké konotace v Shakespearově době máte na mysli atd.

      Jestliže je ve vedlejší domácnosti samá váda a křik, řeknete, že je to italská rodina. Je-li ve škole tvrdý drill, řeknete, že je to buršácký ústav. Je-li někde bordel v účtech, řeknete, že je to turecké hospodářství. Stěhuje-li se nějaká rodina každý měsíc, řeknete o nich, že žijí jako cikáni. "Můžou si za to" (pokud to chcete takhle vyjádřit) i sami Italové, Němci, Cikáni či Turci, že se dostali takto do podvědomí lidové slovesnosti, v jejich případě ale P&L mlčí jako hrob (snad s výjimkou Cikánů) a lobby žádné nemají. Podobně "si můžou" Židé za to, že bezohledná a vychcaná manipulace je nazývána "židovinou" (všimnětě si, že nikdo neřekne, že je to "židovina" v případě šlendriánu, brutální vraždy nebo třeba promiskuity - ona ta lidová slovesnost ví, o čem mluví). Neznamená to, že všichni Židé jsou vychcaní manipulátoři, stejně jako neznamená ono, že v každé italské rodině jsou hádky, v každé německé škole drill, v každém tureckém podniku bordel nebo že všichni Cikáni se permanentně stěhují. Ale pouze v případě Židů Vám krouží nad hlavou paragrafy, jak uvádí author toho článku. To je neoddiskutovatelný fakt, a nakolik v tom má prsty židovská lobby, to neumím posoudit. P&L se veze na této vlně, ale nezpůsobila ji: v NL žádná P&L není a poměry tu panují obdobné (jako ostatně ve většině Evropy, ne-li v celé).

      Vymazat
  16. Stary pane - co cekate od nekoho, kdo je schopen s vaznou tvari napsat, ze Karel Gott je podle vseho slusny clovek ;-))

    OdpovědětVymazat
  17. Re: Anonymní:
    No tak s Gottem je to věc informací a názoru, to se ještě dá pochopit, stejně jako to, že si někdo myslí, že Země je placatá.

    Ale když napíšu, že pojem Žid obsahoval negativní konotace už za Shakespeara, tedy dávno před érou p.k., a někdo mi na to odepíše, že jsem se asi zcvokl, když si myslím, že v Shakespearově době byla p.k., tak jsem z toho opravdu trochu nesvůj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od dob Shakespeara se p.k. uzasne zdokonalilo.
      "Bílý dům pochopil, že si přeje to co Izrael. A poslouchá jako ten Golem.

      Vymazat
    2. Ne úplně, ještě se cuká. Možná jen na oko.

      Vymazat
  18. Hola hola Vase dochtorske Vysokoblahorodi:-)

    Víte, tak nějak mi připadalo, že z toho Vodníkem zkopírovaného textu vyplývá, že za ty negativní konotace mohou dnešní PaL, židovská lobby nebo kdo chcete. Jenže ty konotace tam byly už v době, kdy nikoho ani nenapadlo, že Shakespeare se Shylocka tak trochu zastává.

    Drive mnohem mnohem mene nez dnes a fcera!!

    Snadno vysvetlim a dokonce politicky korektne jak to bylo s tou proclatou p.k. za Sejkspira co Zidum genialitu dle jednech ubira dle jinych jiz tehda v nich videli upira:-(
    Tehdy neexistovala zadna nabidka Rothschildovi(Balfourova deklarace prisla az v r.1917)
    Klan Rothschildu si sam netiskl penize ani jeste nevlastnil FED, ani jeste nepestovali nejkvalitnejsi vina od Francie az po Cali,to az nyni diky informacnim kanalum lidi vidi lepe nez drive ty ktere dobre bydlo pali, vodu kazi vsak sami nejlepsi vina na jazyku vali, drive nebylo proc je zminovat obdivovat proc jim nadavat, zavidet, ci brat si do ust jmeno jejich Bozi nadarmo, zadarmo, to az dnes tak doba popojela ze vymklo se jim to z rukou zcela:-(

    Taktez Vase:
    Jen jsem chtěl upozornit, že vše není 100% vina jen židovské lobby. BTW, už si dělám zbroják.

    Zbroják ten si delate spravne a jiste vcas, take 100% mozna ne, ale minimalne na 99%, to bude platit do doby kdy se zatim kazdy candidat na plesidenta v Emerice chodil a chodi klanet a zpovidat na AIPAC a dokonceta teta Merkel z Dojcladu jiz tyden ci 14 dni po zvoleni sla udelat totez. To pak se muzete uprocentovat
    a lobby bude stale dobre fungovat a ne ze ne :-)
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Dneska uz na to jsou prasky, pane Aster, zeptejte se u doktora. Mozna by Vam pomohli i bez chemie, psychiatrie dost pokrocila.

    OdpovědětVymazat
  20. Astře, Vy toho o tom Kupci benátském moc nevíte, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. """Když nám ubližujete, nemáme se mstít? Když ve všem ostatním jsme jako vy, budem stejní i v tomhle. Když Žid ublíží křesťanovi, v co se změní láska k bližnímu? V pomstu. Když křesťan ublíží Židovi, k čemu vybízí ho ten křesťanský vzor? K pomstě. Teď udělám, co jste mne naučili, a budu zlý. A vemte jed na to, že vaši lekci ještě vylepším.

      Vymazat
    2. Vice nez o Kupce benatskeho jde o Vami zminovana procenta patrici a parici se s tou kterou lobby:-(
      Pripomenuty AIPAC coby lobby co svet zlobi je vec zcela zasadni!
      To na rozdil od Kupce z Venecie z davne historie!
      AIPAC si s Anonymnim nastudujte
      a az pak se posklebujte :-)
      PS:
      Google stale dava odkazy na ukazy
      jak se Emericti kandidati
      na tribune u AIPACu klati
      Vam jako MUDr ovi psychiatra netreba
      jen trochu rozumu do hrsti potreba
      kdyz jde o lobby ktera na lid kali a jen zlobi
      a jistou kategorii svymi skutky vice spini nezli zdobi!
      Shalom :-)

      Vymazat
  21. Zato umi absolutni rymy lepe nez Jara da ;-))
    A co to kreativni uziti F napr ve slove Fcera - to je literarni skvost !!!!

    Nejen obsah ba i forma ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Selektyvne Anonymni
      s F ze malem nesesmylni
      konecne se proberte
      informace priberte
      obsahu se doberte
      na formu se vyserte

      Anonymní F kreativni F
      hle jak malo staci
      ze i F komusi pije kreF :-)

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>